Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

pazar günü

sabah: bir dilim ekmek, domates, salatalık, 3 tane ceviz, 3 kupa çay

öğle: ızgara balık, bol yeşil salata, közlenmiş kırmızı biber 2 tane, közlenmiş soğan

akşam: 2 kepçe mercimek çorbası ve yoğurtlu brokoli

ara: 2 fincan çay

2 lt su, bir tane yeşilçay

pazar sabah erkenden kahvaltımızı yaptık baba oğul markete balık almya gitti bend piknik malzemelerini ayarladım doğruca pikniğe saat daha yeni 10 olmuş nasıl kalabalık hava çok güzel diye milllet kahvaltıya gelmiş hem kahvaltı hem öğle yemeği temiz havada. neyse biz eşyalarımız yerleştirdik sahile yürüyüşe gittik bir geldik heryer dolmuş taşmış oturacak yer yok millet harıl harıl oturacak yer arıyor eşim mangalla ilgilenire bende oğlumla top oynadım ağaca tırmandık. sonra balıklarımızı yedik evceğizime döndük. oğlanı banyo yaptırıp yatırdım bende yemeği ocağa koyup ütünün başına geçtim. akşam yemek faslını bitirip görümceme gittik. birazda orada kalıp döndük.

güzel bir haftasonuydu benim için ama bende bahire gibi haftaiçi azar azar yapmayı planlıyorum. mesela 2 balkonumu yıkayamadım. birde mutfak tarafının camlarını silecektim kendime güvenemedim neyse akşamları yavaş yavaş halledeyim bari birazcık.

bütün takımın dikkatine....

kızlar spor listesi için lütfen cumadan itibaren sporlarınızı alalım yani yazın liste yapacağım hani bahire bahsetmişti ya hani hepimizi kilo vermeliydik ya onu için sporlarınızı alalım hanımlar.

SPOR LİSTEMİZ: CUMA / C.TESİ / PAZAR / P.TESİ / SALI / ÇARŞAMBA / PERŞEMBE

akrep :
genic :
bahiresemanur :
karabiber01 :
cceylin :
banusultan :
misspsi :
emilicemre :
zulale :

Son düzenleme:

akrep :
genic :
bahiresemanur :
karabiber01 :
cceylin : Cuma günü: 1,8 km yürüyüş, 3,5 km bisiklet, 40 düz-40sağ-40 sol- 40 yüz üstü mekik, 40 köprü //cumartesi: yok // pazar:yok
banusultan :
misspsi :
emilicemre :
zulale :

Hastanenin doktorundan birinci ağızdan haber geldi….az önce görüştüm dolaylı yoldan.
İşin özü; ufacık bir iyi nokta yokmuş maalesef ki.
Şuanda bir insanın alabileceği maksimum dozda antibyotik veriliyormuş.
Enfeksiyon devam ediyormuş hala.
Hayati tehlikeyi büyük ihtimalle atlatamazmış, atlatsa bile… %80 spastik olurmuş.
Teyzenle birilerinin konuşması lazım dedi.
Maalesef haberler kötü…
allahtan ümit kesilmez ceylin bazen dr yeni hasta hakları gereği açık açık insanla duymak istemediği şeyleri söylüyorlar babam 'a bundan 3 sene önce 3 aylık ömür biçtiler beyin damarları tıkalıymış beynine kan ve oksijen gitmiyormuş .sonra kalbi de sağlam değil kalb damarları da tıkalı çıktı.kpss ye hazırlanıyordum ilk duydum şok geçirdim sınavı falan untuttum tabi bir önceki girdiğim kpss son atamada tercih yapmıştım atamam olmuş o kadar bunalımdaydım ki 6 . gün öğrendim tayinimin çıktığını dert gezmiş dermanda gezmiş balcalı tıp fak dr larından allah razı olsun. kulum ben razıyım onlardan. babamın hayatını kurtardılar canım dr iyidisini hastanenin iyisini araştırıp değiştirmede fayda olabilir ben babamı 3 farklı hastaneye götürdüm mersinde adanada 2 farklı hastaneye biri tıptı biri özel biz balcalıdakilere inandık güvendik itimat ettik çok şükür...benim sağlıklı beslenmeyi yaşam şekline dönüştürmem farz oldu anlayacağınız kızlar babamın o halini görmek acı veriyordu bana ....
ayy bahire bende yine yapacağım bu haftasonu çok yoruldum. bitmedi işler bir türlü. her akşam birşeyleri halletmek istiyorum bakalım.
evim sobalı olunca birde akşamları buralar çok ayaz oluyor akşama kadar soba yanmıyor ben eve gidince yakıyorum akşamları soğu kırıyor ama mutfak nasıl oluyor biliyonmu buz hane buz hane bulaşıları falan gün aşırı yıkıyorum elektirikli ocağı yakıyorum mutfakta ılıtıyorum öyle giriyorum zemheri ayında ama şimdi öyle kara soğuk yok bir de hava geç kararmaya başladı işleri biriktirmem artık günlük yarımsaat temizlik hadi kızlar atın üzerinizdeki miskinliği alışkanlık haline getirin bakın bakalım iş birikiyormu çok değil sadece günlük yarım saat bütün bi haftasonu sizin olur valla :34::34::34:
c.tesi menüm

sabah ve öğlen beraber oldu : otlu omlet, domates, maydonuz, yeşilbiber ve 2 fincan şekersiz çay

ara: bir greyfurt

akşam: 2 kepçe sebzeli mercimek çorbası

ara: 3 fincan çay.

c.tesi kahvaltıdan sonra başladım temizliğe ben bir taraftan temizlik yaptım bir taraftan eşim banyolarda tamirat yaptı. ev süpürüldü, silindi, toz alındı, arka balkon temizleni, 4 makine çamaşır yıkandı asıldı,banyolar temizlendi, yemek yapıldı. akşam üzeri çıktık evden eşimin amcasına gittik öncesinde pazar vardı pazarda gezdik birşey almadık ama değişklik olsun diye dolaştık. amcaya geçtik saat 7 gibi eve döndük yemek yedik oğluşu erkenden uyuttum. bende bitmiştim eşimde güzel bir film koydu demledik çayımızı oturduk hem film izledik hem çay keyfi yaptık başbaşa.
ayyy ne romantiiikkkkkk :46::46::46::46::46:

kızlar spor listesi için lütfen cumadan itibaren sporlarınızı alalım yani yazın liste yapacağım hani bahire bahsetmişti ya hani hepimizi kilo vermeliydik ya onu için sporlarınızı alalım hanımlar.

süpersin genicim yoksa bizim silkineceğimiz yok :46::46::46: ha öyle çıkış bakalımmm hemen bildiim yapayım eve gidince hangi hareketleri yapacağım şekil almaya başladı gözümde

tamam canım ben hemen yazmak isterdim ama haftasonu yürüyemedim

akrep :
genic :
bahiresemanur :CUMA YOK/ CUMARTESİ 30 DK DANCE /PAZAR 20 DK DANCE /
karabiber01 :
cceylin : Cuma günü: 1,8 km yürüyüş, 3,5 km bisiklet, 40 düz-40sağ-40 sol- 40 yüz üstü mekik, 40 köprü //cumartesi: yok // pazar:yok
banusultan :
misspsi :
emilicemre :
zulale :

hastanede çok yorulmuşum dinlenmek için uzandıgım yerde uyuya kalmışım ki ben asla gündüzleri uyuyamam neyse kalktım yemegimi yaptım akşama kocayı kandıra bilirsem onunla çıkmak istiyorum yürüyüşe:4:

Ben dün şöyle bir yöntem buldumm canlarım,
KKda gezerken yemek sitesinde kadınlar 1 haftalık ,yemek listelerini yazıpp,o yemekleri yapmaya çalışıyordu ve hergün ne yapcam derdi kalmıyordu.
Bende onlara özenip 1 hafta liste hazırlamıştım gerçektende çok rahatlık olmuştu evdeki malzemeler de kullanılmış oldu
Bide herzaman aynı yemekleri yapmaktan bıkkınlık gelir bana ,isterimkii değişik tariflerde deniyeyim ama listeye bakmadan ne kadar kullanılmış öğrenmeden yapamamm illaki bakmamm lazım o yüzden üşenir bildiğim yemeklerin dışıda yemek yapmaya kalkışmazdım.
Dün akşam dedim 1 haftalık yine hazırlıyayımm anam oda ne ben 1 haftalık hazırlayacağıma 1 aylık hazırlamışımm:1::1:
Yanii 1ay listeye uyarsam kafadan rahatım:1:
Bugün eşim evde yok mesela o yüzden basit bir yemek yapabilirim menüm,
-Etsiz çiğ köfte
-marul salatası
-tencerede fincan kek kızlarıma,

kendimede birşeyler bulurumm kesinlikle yemeyi düşünmüyorum çünküm
Tencerede fincan kek, enteresannn:31:
Akrep hemen yazdım bende defterime kii banada lazım olacakk
ben yapacağım zaman eşimin çalıştı cumaya denk getirelim çünkü benim eşim 1 hafta cuma evde diğer cuma evde değil
evde olduğu gün çok fazla bilgisayar başında duramıyorum sabah ,
bugün çalıştı mesela,haftaya evde ama ondan sonrakii haftada ben deneyeyimm ama başımda yine sen olll yanlış yapmaktan korkarım

Tamam canım senden sonraki arkadaş sırayı alsın bu hafta sen sonraki cumayı al..

akrep : cuma: 150 mekik ve menü sonrası 100 kez zıplama/ c.tesi: 200 mekik ve menü sonrası 100 kez zıplama/ pazar: 60 dk yürüyüş,100 mekik ve menü sonrası 100 kez zıplama
genic :
karabiber01 :
banusultan :
misspsi :
emilicemre :
zulaley :

tamam canım ben hemen yazmak isterdim ama haftasonu yürüyemedim

zulaleyim seni gerçekten çok içten tebrik ediyorum. Sen bir işe başlamışsan o iş biter.
Baharda kaç kilo olursun şimdi sen bak ben geliyorum seni 79 olarak en son ne zaman gördüm hatırlamıyorum bile beni şok etmeyesin. Dışarı çıkamadığımız zamanlarda lesli ile yürürdük hatırlatırım, aynı zamanda msnden sohbet ederdik :1:

Good_Morning_18.gif

:1::1:gülmekten gözlerimden yaş geldiii abovvvvv ben ne yanlışlar yaparım olaaa akrep ,bahiree
dediğim gibii ben bu cuma değil diğer cuma istiyorum yapmayıı çünkü eşim evde inanınn o evde olunca sabah bilgisayara girmemm imkansız uzunn
:60: Sorma ben de çok güldüm önce ama diğer takımların içinde düştüğümüz durumu düşününce evham yaptım hayır bahocanın listesini aramam daha komikti bana listeyi paylaştım dedi face te ama ben listeyi göremiyorum paylaşımda dedim acaba kan şekerim yada tansiyonum bana oyunmu yapıyor bu arada tabi bahocanda liste paylaştım diye keyf halinde :60:
ben tırstımm gidimde nereye yapıştırılıyorr öğreneyimm
bir keresinde ordan getireyim dedim listeyii onuda yanlış yapmıştımm:1:
Öğrendinmi bari :1:
Kızlar bu cuma eşim evde dediğim için ne olur yanlış anlaşılmasın ,yapmak istemiyor gibi ,kesinlikle öyle bir düşüncem yok,
Nasıl desem ben genellikle eşim evde yokken girerim bilgisayara,evdeyken o girer bilgisayara bende ev işi çocuklarla uğraşırım,
bana listeyii vereceğimiz gün herzaman onun evde olmadığı haftaya denk getirelimkii bende daha rahat bilgisayar başında dururumm
Eşim biraz hatta birazdanda fazla sert mizaçlı bir insan bana kızzmasından çekinirimm,eğerkii akşam o yatağa girdii bende bilgisayarda dolanayım ona bile kızıyor o yatağa girdimii bende yatakta olacakmışım:1:
ama o nedense girebiliyor bana yokk:1:

Biri değil hepsi aynı bunların yahuu :47: hep egoist hep egoist :63:

allahtan ümit kesilmez ceylin bazen dr yeni hasta hakları gereği açık açık insanla duymak istemediği şeyleri söylüyorlar babam 'a bundan 3 sene önce 3 aylık ömür biçtiler beyin damarları tıkalıymış beynine kan ve oksijen gitmiyormuş .sonra kalbi de sağlam değil kalb damarları da tıkalı çıktı.kpss ye hazırlanıyordum ilk duydum şok geçirdim sınavı falan untuttum tabi bir önceki girdiğim kpss son atamada tercih yapmıştım atamam olmuş o kadar bunalımdaydım ki 6 . gün öğrendim tayinimin çıktığını dert gezmiş dermanda gezmiş balcalı tıp fak dr larından allah razı olsun. kulum ben razıyım onlardan. babamın hayatını kurtardılar canım dr iyidisini hastanenin iyisini araştırıp değiştirmede fayda olabilir ben babamı 3 farklı hastaneye götürdüm mersinde adanada 2 farklı hastaneye biri tıptı biri özel biz balcalıdakilere inandık güvendik itimat ettik çok şükür...benim sağlıklı beslenmeyi yaşam şekline dönüştürmem farz oldu anlayacağınız kızlar babamın o halini görmek acı veriyordu bana ....

evim sobalı olunca birde akşamları buralar çok ayaz oluyor akşama kadar soba yanmıyor ben eve gidince yakıyorum akşamları soğu kırıyor ama mutfak nasıl oluyor biliyonmu buz hane buz hane bulaşıları falan gün aşırı yıkıyorum elektirikli ocağı yakıyorum mutfakta ılıtıyorum öyle giriyorum zemheri ayında ama şimdi öyle kara soğuk yok bir de hava geç kararmaya başladı işleri biriktirmem artık günlük yarımsaat temizlik hadi kızlar atın üzerinizdeki miskinliği alışkanlık haline getirin bakın bakalım iş birikiyormu çok değil sadece günlük yarım saat bütün bi haftasonu sizin olur valla :34::34::34:

ayyy ne romantiiikkkkkk :46::46::46::46::46:

süpersin genicim yoksa bizim silkineceğimiz yok :46::46::46: ha öyle çıkış bakalımmm hemen bildiim yapayım eve gidince hangi hareketleri yapacağım şekil almaya başladı gözümde

bahocanım bu yazdıgım şeyleri şöyle ögrendik: bakanlıktan prof. olan bir hoca çocugun yattıgı hastanedeki doktoru aradı sağolsun. tesadüf sınıf arkadaşı çıktılar. durum böyle olunca çocugun dokturu sınıf arkadaşına herşeyi anlatmış açıkça. çocugun annesine anlatamıyoruz aslında demiş. sonra da arayıp bana anlattılar durumu sağolsunlar. biz bu kadarını öğrendik, sen teyzene bi şekilde anlat diye. nasıl anlatırım ki ben. teyze senin çocugunun durumu böyleymiş desem beni öldürür herahlde.

bahocan sana bişey sormam lazım nerdesinnnn

bu YDS için ücreti yatırdım bankaya, ancak az önce internettesn sınav başvurusu yapmak için uğraştım bu sınav için başvuru merkezlerinden başvuru yapabilirsiniz diyo.

bende mi yanlışlık var, YDS için başvuru merkezine mi gitmem gerekiyo :(((

akrep : cuma: 150 mekik ve menü sonrası 100 kez zıplama/ c.tesi: 200 mekik ve menü sonrası 100 kez zıplama/ pazar: 60 dk yürüyüş,100 mekik ve menü sonrası 100 kez zıplama/ p.tesi: menü sonrası 100 kez zıplama/
genic :
karabiber01 :
banusultan :
misspsi :
emilicemre :
zulaley :

günaydını kaçırdım çocukları doktora götürdüm daha yeni geldik öldüm yorgunluktan sizler nasılsınız canlar haftaya nasıl başladınız bakalım
Hayırdır canım çocukların neyi var ve sen cuma nerelerdeydin gelmedin :47:
ayy bahire bende yine yapacağım bu haftasonu çok yoruldum. bitmedi işler bir türlü. her akşam birşeyleri halletmek istiyorum bakalım.

Evet canım ben de cumadan bu yana yapıyorum tabi haftasonum gitti gümbürtüye işten gözümü açamadım o yüzden aynen devam ediyorum akşam kısa metrajlı işlere tabi bırakmazsam meyvesini toplicam inş. hafta sonları..

günaydın hatunlar.
iki gün hava açtı kendimi baharda sandım,çayırda çimende yatasım,yuvarlanasım geldi.
pazar deniz kenarında, mis gibi havasını çekerek içime yürüdüm.özlemişim.
dün de kızım papatyalar toplamış bana okul çıkışı,bahar ne güzel şey allahım.
nimet üstüne nimete boğmuş bizi rabbim şükür.
öğleden sonra da komşuma gittim,kadın kadına kaynattık azıcık.
benim ufak prensesim büyümüş te annesini hiç üzüp yormadan oynarmış.
nasıl hoşuma gitti anlatamam.

c.tesi menüm

sabah ve öğlen beraber oldu : otlu omlet, domates, maydonuz, yeşilbiber ve 2 fincan şekersiz çay

ara: bir greyfurt

akşam: 2 kepçe sebzeli mercimek çorbası

ara: 3 fincan çay.

c.tesi kahvaltıdan sonra başladım temizliğe ben bir taraftan temizlik yaptım bir taraftan eşim banyolarda tamirat yaptı. ev süpürüldü, silindi, toz alındı, arka balkon temizleni, 4 makine çamaşır yıkandı asıldı,banyolar temizlendi, yemek yapıldı. akşam üzeri çıktık evden eşimin amcasına gittik öncesinde pazar vardı pazarda gezdik birşey almadık ama değişklik olsun diye dolaştık. amcaya geçtik saat 7 gibi eve döndük yemek yedik oğluşu erkenden uyuttum. bende bitmiştim eşimde güzel bir film koydu demledik çayımızı oturduk hem film izledik hem çay keyfi yaptık başbaşa.
Rabbim saadetinizi daim etsin canım :16:Mutlu olmanıza çok mutlu oldumm canım arkadaşım :29:
pazar günü

sabah: bir dilim ekmek, domates, salatalık, 3 tane ceviz, 3 kupa çay

öğle: ızgara balık, bol yeşil salata, közlenmiş kırmızı biber 2 tane, közlenmiş soğan

akşam: 2 kepçe mercimek çorbası ve yoğurtlu brokoli

ara: 2 fincan çay

2 lt su, bir tane yeşilçay

pazar sabah erkenden kahvaltımızı yaptık baba oğul markete balık almya gitti bend piknik malzemelerini ayarladım doğruca pikniğe saat daha yeni 10 olmuş nasıl kalabalık hava çok güzel diye milllet kahvaltıya gelmiş hem kahvaltı hem öğle yemeği temiz havada. neyse biz eşyalarımız yerleştirdik sahile yürüyüşe gittik bir geldik heryer dolmuş taşmış oturacak yer yok millet harıl harıl oturacak yer arıyor eşim mangalla ilgilenire bende oğlumla top oynadım ağaca tırmandık. sonra balıklarımızı yedik evceğizime döndük. oğlanı banyo yaptırıp yatırdım bende yemeği ocağa koyup ütünün başına geçtim. akşam yemek faslını bitirip görümceme gittik. birazda orada kalıp döndük.

güzel bir haftasonuydu benim için ama bende bahire gibi haftaiçi azar azar yapmayı planlıyorum. mesela 2 balkonumu yıkayamadım. birde mutfak tarafının camlarını silecektim kendime güvenemedim neyse akşamları yavaş yavaş halledeyim bari birazcık.

İşte tam piknik dönüşü telaşesinde ben araya girdim :1:

Back
X