Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Gözünüz aydın canım hayırlı olsun yeni bebeğiniz..

Sen ciddimisin şekercik. aaa nasıl görmemişim vee bahocan sen nasıl görmedin:20:

Sen yorulma sporda yapma zatii canım:27:

Ee hadi seni dün mutlu eden 5 şeyi yaz bakem canikom bekliyoruss:31:

Allahımm yaa tamda genice yetişicem derken tam formunda olduğunu söylüyo pöfff:51:

kız sen böyle yazınca benim de aklıma ne geldi.

hani o ses türkiye yarışması varya orada hadise yarışmacıları seçerken kolarını açıyor gel gel yapıyor bende sana yaparmışım görüntüyü gözünün önüne getir ne komik olurdu benim o halim aklıma geldi şimdi kendi kendime gülüyorum Allah' ım ya. ama yine sen GEL GEL GEL bana gel.

kız sen böyle yazınca benim de aklıma ne geldi.

hani o ses türkiye yarışması varya orada hadise yarışmacıları seçerken kolarını açıyor gel gel yapıyor bende sana yaparmışım görüntüyü gözünün önüne getir ne komik olurdu benim o halim aklıma geldi şimdi kendi kendime gülüyorum Allah' ım ya. ama yine sen GEL GEL GEL bana gel.

Ben o yarışmaya hiç bakmadımki zuzu :1:

yerim senin elektriğini kız iyiyim bu hafta tam formumdayım. allahıma şükür.
olsun ev işlerini halledince spor yapmış kadar oluyosun azda olsa tatlım.
aman maşallah diyeyim,hep böyle ol.
Gözünüz aydın canım hayırlı olsun yeni bebeğiniz..

Sen ciddimisin şekercik. aaa nasıl görmemişim vee bahocan sen nasıl görmedin:20:

Sen yorulma sporda yapma zatii canım:27:

Ee hadi seni dün mutlu eden 5 şeyi yaz bakem canikom bekliyoruss:31:

Allahımm yaa tamda genice yetişicem derken tam formunda olduğunu söylüyo pöfff:51:
bahocan aşık olmadan şaşırmış,bir de aşık olsa ayaklar yere değmeyecek.:9::9:
benim büyük kız böyle oluyor arada,ona da diyorum.
canım işte en son haftasonu uğramışlar dünle bugün haber yok onlardan hem onlara uyarı hemde bizlereeeee

güzel geldi uyarın canım.bugün hiiiç spor yapasım yoktu,kalktım 45 dk leslie ile çalıştım.yine hamlamış vücudum,sinir oluyorum,bu spor ne nankör ya.:47:
akşama listemi de yazacağım,kaçamaksız bir gün geçiriyorum şimdilik.ama yarın bir arkadaşa gideceğim bebek görmeye,orada yersem de akşam yemem dengelerim dün akşam ki gibi.olar mı acaba.:1:pazarlığı baştan yapayım da.:23:

akrebim yaz demiş yazmam mı..
1]komşularımla koyu bir muhabbete dalmak,
2]bu arada yavruşumun beni hiç rahatsız etmeden arkadaşlarıyla çok mutlu bir şekilde oynaması[genelde hiç oturamazdım],
3]komşumun salata,dolma tarzı hafif yiyecekler ikram etmesi[suçluluk duygum kabarmadı böylece],
4]büyük kuzumun getirdiği papatyalar,
5]eşimle akşam muhabbeti,
dün mutlu olmama yetip artacak şeylerdi.şükür,şükür.

akrebim yaz demiş yazmam mı..
1]komşularımla koyu bir muhabbete dalmak,
2]bu arada yavruşumun beni hiç rahatsız etmeden arkadaşlarıyla çok mutlu bir şekilde oynaması[genelde hiç oturamazdım],
3]komşumun salata,dolma tarzı hafif yiyecekler ikram etmesi[suçluluk duygum kabarmadı böylece],
4]büyük kuzumun getirdiği papatyalar,
5]eşimle akşam muhabbeti,
dün mutlu olmama yetip artacak şeylerdi.şükür,şükür.

:46::46::nazar::nazar:

Eveet hadi bakalım diğer arkadaşlar sizlerden de bekliyorum..
Her gün bir önceki gün bizi mutlu eden 5 şeyi yazalım..Bu bizim güne farkındalıklarımızı artırarak başlamamızı sağlayacaktır..Olumsuzlukları zamanla görmezden gelerek daha güçlü kalmamızı sağlar

ben mutlu falan değilim işimi yaprken mutlu oluyorum bugün mesela çok yoğundum vakit geçti gitti hep yoğun olsam hep çalışsam .......

bugünlerde iştahım çook açık çoookk
ekmekssiz yiyorum ama çok yediğimi hissediyorum
birde birkaç gündür eskiden zayıf görürdüm baya baya aynada şişko görüyorum ne oluyor bana ya :44::44::44::44:

eve gelince oynayıp terleyip ter atıp duş aldım akşam yemeği fırında tavuk yedim sonra günün yorgunluğu ile uzandığım yerde uyuya kalmışım uyandım işte size koştum şimdi biraz ders çalışacam kızlar yarın görüşürüz

effect041atiyejp4tr2.gif

günaydın kızlar haydin son 2 gün elimizden geleni yapalım :10::10::10::10::10::10:

dün 1 saat yürüyüş yaptım

banucum akrebim çok teşekkürler bebiş çok tatlı :nazar:özlemişim bebek kokusunu :16:

544089_499078273487819_1784353121_n.jpg

Bunları Biliyor muydunuz?

Bir çok hastalığın ana sebebini anlamak için, lütfen aşağıda aktarılan bilgileri dikkatlice ve özenle okuyalım, paylaşalım.

* Vücut su kıtlığı çektiğinde kandaki suyu kullanırsa,
YÜKSEK TANSİYON hastalığına yakalanırız.

* Vücut su kıtlığı çektiğinde omurlardaki suyu kullanırsa,
BEL VE BOYUN FITIĞI hastalığına yakalanırız.

* Vücut su kıtlığı çektiğinde kemiklerdeki suyu kullanırsa,
gut - atrit gibi romatizmal hastalıklara yakalanırız.

* Vücut su kıtlığı çektiğinde akciğerdeki suyu kullanırsa,
ASTIM hastalığına yakalanırız.

* Vücut su kıtlığı çektiğinde pankreastaki suyu kullanırsa,
ŞEKER hastalığına yakalanırız.

* Vücut su kıtlığı çektiğinde midedeki suyu kullanırsa,
ÜLSER hastalığına yakalanırız.

* Bağırsaklarda su eksilirse, kabızlık meydana gelir ve
KOLON kanseri olma tehlikesi yaşarız.

* Hücrenin su eksikliği çok artarsa, beynimiz hücreye oksijen göndermeyi keser. Oksijen kesilmesi sonucunda da hücre KANSERLEŞME sürecine girer !!!...

Hasta olmamak için vücüdumuzu susuz bırakmamalıyız.
Alkali - Canlı su içmeliyiz. Alkali ve canlı olmayan sular ne kadar çok içilse de vücut yine susuz kalmaktadır !!!...
Çağımızın en büyük problemi ; içilen ölü sulardır !!!

Hasta değil susuzsunuz .....

Son düzenleme:
azp canım paylaşım alanına yazıyorsun uygun olan takım kaptanlarından davet bekliyorsun :16::16::16:

af buyurun ama kızlar bende yarışmöak istiyorum neeye başvurmam gerkiyor yanlış yazdıysam kusura bakmayın
Estağfurullah canım..Hoşgeldin takımımıza:16:
Katılmak isteyenler topiğine yazıyosun canım..
azp canım paylaşım alanına yazıyorsun uygun olan takım kaptanlarından davet bekliyorsun :16::16::16:

Şşşttt paylaşım değil canikom..Listeyi paylaşıma atıyoruz diye her bişii paylaşımdamı olucak zuzummm:1:

Estağfurullah canım..Hoşgeldin takımımıza:16:
Katılmak isteyenler topiğine yazıyosun canım..

Şşşttt paylaşım değil canikom..Listeyi paylaşıma atıyoruz diye her bişii paylaşımdamı olucak zuzummm:1:

:33::33::33::33::33::33::33::33:hahhhaaaa hahahhaaa:60::60::33::33::33::33: gene karıştırdı baho

Son düzenleme:
hakikatten emilicemre misspi nerdesiniz:44::44::44: misspi sınavlara hazırlanıyordu bugün sistem açtı canımcım şimdiden başarılar ......
şimdi akreeepp genic size sorum var ben bu kk da biryerleri gezerken bir zayıflama hikayesi okudum
bulgur işi makarna işi şeyler haftada 1 kere tavsiye ediyor o da 3 yk kadar onun dışında karışık tahıl ekmek sadece en fazla 2 dilim o da sadece kahvaltıda öğle ve akşamları ekmek yasak birde mutlak ve mutlaka ara tavsiye ediyor ne diyorsunuz
özellikle öğlenleri pilav olmadı makarna yiyorum ben acaba kilo verişim bunla alakalı olabilir mi
fikiirlerinizi alayımmmm
yarından tezi yok uygulamaya geçeyim mi :44::44::44::44::44:

hakikatten emilicemre misspi nerdesiniz:44::44::44: misspi sınavlara hazırlanıyordu bugün sistem açtı canımcım şimdiden başarılar ......
şimdi akreeepp genic size sorum var ben bu kk da biryerleri gezerken bir zayıflama hikayesi okudum
bulgur işi makarna işi şeyler haftada 1 kere tavsiye ediyor o da 3 yk kadar onun dışında karışık tahıl ekmek sadece en fazla 2 dilim o da sadece kahvaltıda öğle ve akşamları ekmek yasak birde mutlak ve mutlaka ara tavsiye ediyor ne diyorsunuz
özellikle öğlenleri pilav olmadı makarna yiyorum ben acaba kilo verişim bunla alakalı olabilir mi
fikiirlerinizi alayımmmm
yarından tezi yok uygulamaya geçeyim mi :44::44::44::44::44:

Vücudunu daha iyi tanıyorsun canım..Dene istersen ama senin tek eksiğin düzenli yürüyüşün..Belli bir kilo verdikten sonra vücut durur spor olmazsa hiç kımıldamaz..Kış dönemine girdik kıpırdayamadık bir yere ama artık günler uzadı havalar daha iyi..
Mesela ben bugün sabah çıktım 60 dk yürüdüm üstüne 50 mekik çektim:8:

Ben de dün niyet ettim şu ünlü rus diyetine..Sütümü çiğ aldım, bizim burda büyük süt ürünleri şubesi var günlük süt oluyor..İşyerinde pişiririm dedim ve süt kesildi :37: Dışarı da çıkamadım..Neyse sabah sütüm vardı hallettim sabahımı öğlende yemem dedim meyve ile geçirirm..Senmisin bunu diyen..Öğle müşterimin biri ekmek almış sıcacık..Samimiyetimiz var..Allahım ekmek değil pasta yarısını yedim :37: oyy suç bastırmak için 1 kupa ayran içtim..Dedim akşam evde sütle geçiririm..
Eve gittim kayınbabam et almış canı tantuni çekmiş ben de kırmadım hazırladım binbirtürlü salata ve tantuni yanında lavaşı pidesi somunu :37: vee yedimm bendee:37:
İşte dün rus diyetimdeki ilk gün canım..O yüzden bir daha böle kararlar almicam..Yapıcam düzenli yürüyüşümü..Beslenmemde normal düzende gidicek..
İnanın dün diyet moduna girince öyle acıktımki aklımda binbir türlü yiyecekler normalde hiç öyle olmam..Şu saat oldu hiç acıkmadım meselaa..
Demekki neymiş beyin yasak kabul etmiyor..

Haa süt işinide sabah erkenden gittim o şubeye dedim sütünüz kesildi..Onlarda ilk defa böyle bişii oldu dediler..Hatta aldıkları yeri iptal etmişler o yüzden bugün gelmemiş süt..
Bilseler benim diyet yüzüne oldu :1: Bilemezler tabii :60:

Back
X