Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
]* * *2.TAKIM 298. ETAP * * *
akrep(65 / 64,9 / 0,1 / 0,15 % )
genic(60,3 / 59,4/ 0,9/ 1,49 % )
bahiresemanur(71 /71 / 0/ 0% )
karabiber01( 76,0 /74,8 /1,2 /1,58 % )
cceylin(67,5 / / / % )
banusultan( 65,5 / / / % )
misspsi( 59,4 / / / % )
emilicemre(73,2 / / / % )
ben veremedim kızlar üzgünüm sabit
o kadarda hırslı hırslı oynadıydım bu hafta![]()
günaydın kızlar
kilom 77.0![]()
]* * *2.TAKIM 298. ETAP * * *
akrep(65 / 64,9 / 0,1 / 0,15 % )
genic(60,3 / 59,4/ 0,9/ 1,49 % )
bahiresemanur(71 / / / % )
karabiber01( 76,0 /74,8 /1,2 /1,57 % )
cceylin(67,5 / / / % )
banusultan( 65,5 / / / % )
misspsi( 59,4 / / / % )
emilicemre(73,2 / / / % )
Geçen hafta kaçtı canım ?
75 i transit geçmişsin bravo canım![]()
kız hırs var beni oynarken görecen varyabak sen bahireme olsun sabit olmak da avantaj ama o kadar iddialıydınki ben senden çok umutluydum bu hafta.
hadi bahire haftaya kapışıyoruz tamam mı sen ve ben. en az 1 kilo diyorum ben kendi adıma.
Eki Görüntüle 644942
fırsat bulmuşken resimlide paylaşayım canlarımmm
bekle benii,73 kiloo az kaldı kavuşmamıza
Tamam canım yeni üye gibi başlıyor mezun olduğu için..Ozaman 79 la başlatır ikiye böleriz..Yani ceylinim böler artık..canım zulaley 16 şubat : 79
23 şubat : 78
01 mart :77
bendeki notlar
kız hırs var beni oynarken görecen varyane güzel bir hafta oynadım demekki bu hafta aerobik yer hareketleri ve sırt hareketleri haftam olacak çünkü bol bol karın ve kalça çalıştırma harektetleri yaptıydım sabit kaldı bıngır bıngırlarım
o zaman kapışırız tabi neden kapışmayalımmmm ama bu hafta tırt çıkınca eskisi gibi güvenemiyorum kendime 1 kg verebilirmiyim aceppp :18::18::18: kapışmaya varım ama
kız hırs var beni oynarken görecen varyane güzel bir hafta oynadım demekki bu hafta aerobik yer hareketleri ve sırt hareketleri haftam olacak çünkü bol bol karın ve kalça çalıştırma harektetleri yaptıydım sabit kaldı bıngır bıngırlarım
o zaman kapışırız tabi neden kapışmayalımmmm ama bu hafta tırt çıkınca eskisi gibi güvenemiyorum kendime 1 kg verebilirmiyim aceppp :18::18::18: kapışmaya varım ama
kız senin parmakların aynı benim parmaklarıma benziyortebrik ederim
hadi bakalım ben önümüzdeki hafta akşamları yemeyi kesiyorum. bu hata bol bol süt ve yoğurt beslendim. haftaya başka bir taktik deneyeceğim akşamları yemek yemeyeceğim. böyle hafif light şeyler tüketeceğim. 19:00 dan sonra sadece bitki çayı ve su tabii ki de ha birde spora ağırlık vereceğim. malum bende senin gibi dışarı çıkamayanlardanım. bisikleti biraz arttırırım.![]()