Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
günaydın kızlar.
kızım okulda baş yaralanması geçirdi,korkudan aklımız çıktı ,çok şükür şimdi iyi.sadece dış zedelenmeymiş,çürükler dışında bir sıkıntısı yok.
uğrayamadım kusura bakmayın.
bu hafta fark etti saat 6 ya doğru hava kararıyor bu hafta değil ama önümüzdeki hafta başlarım yürüyüşe şimdi diyecek sin ki neden bu hafta değil ya ıssıs bir yerdeyim allah korusun insna korkuyor bir başıma yolda yürürken it uğrusuz peşime takılır falan ıssız birde olduğum yer ya halkı da nasıl diyeyim kapalı toplum kendilerini bazı konularda bastırıyrolar hatta herkes bila ücret ahlak polisi böyle yerlerde olabilecek şeyleri düşünüp temkinli davranmada fayda var
kızlar o erkek olan bayan oyuncuya takıldım ya ne güzel kızdı ne hale getirmiş ya o kendini öyle tövbe tövbe ya![]()
günaydın kızlar.
kızım okulda baş yaralanması geçirdi,korkudan aklımız çıktı ,çok şükür şimdi iyi.sadece dış zedelenmeymiş,çürükler dışında bir sıkıntısı yok.
günaydın herkeseben bu hafta çok ugrayamadım canlar, tekim iş yerinde, ay sonu işler yogun. affınıza sıgınıyorum
ekmek şekeri aniden yükseltip aniden düşürüyormuş bu yüzden sanılanın aksine acıktırırmış doyurmaz mış![]()
kız dur beklebeni yarın yanındayım inşallahkızlar tartı beni mutluu ettii inşallah sizide mutlu eder bu hafta
geçer canım sıkma canını rabbim yardım etsinselam kızlar,tus yaklaşıyor.benim psikolojim biraz bozuldu açıkçası,neyseki kısa süreli olur hep,ondan dün yazamadım.bugün toparlandım.yalnız bu hafta çok kötü beslendim.cumaya kilo almış olucam.neyse sağlık olsun.bu sıkıntılar da geçer.
günaydın kızlar.
Aaaa çok geçmiş olsun canım..Nasıl olmuş yaa.
Bir sadaka ver canım hemen..
ooooooooo çok geçmiş olsun canım verilmiş sadakanız varmış rabbim beterinden korusun.
sağolun kızlar.
kapıya çarpmış düşerken.sakar şakir,ne korkuttu bizi.![]()
rabbim beterinden korusun geçmiş olsunsağolun kızlar.
kapıya çarpmış düşerken.sakar şakir,ne korkuttu bizi.![]()
Az önce bir yağmur bir fırtına koptu..Şimdi ise güneş çıktı
Burası Mersin, burda kış böyle yaşanıyor..
inşallah sınavın güzel geçer canımmselam kızlar,tus yaklaşıyor.benim psikolojim biraz bozuldu açıkçası,neyseki kısa süreli olur hep,ondan dün yazamadım.bugün toparlandım.yalnız bu hafta çok kötü beslendim.cumaya kilo almış olucam.neyse sağlık olsun.bu sıkıntılar da geçer.
SPOR LİSTEMİZ: CUMA / C.TESİ / PAZAR / P.TESİ / SALI / ÇARŞAMBA / PERŞEMBE
akrep : cuma: 150 mekik ve menü sonrası 100 kez zıplama/ c.tesi: 200 mekik ve menü sonrası 100 kez zıplama/ pazar: 60 dk yürüyüş,100 mekik ve menü sonrası 100 kez zıplama/ p.tesi: menü sonrası 100 kez zıplama/
genic :
bahiresemanur :CUMA YOK/ CUMARTESİ 30 DK DANCE /PAZAR 20 DK DANCE /
karabiber01erşembe-30dkk yürüyüş
cceylin : Cuma günü: 1,8 km yürüyüş, 3,5 km bisiklet, 40 düz-40sağ-40 sol- 40 yüz üstü mekik, 40 köprü //cumartesi: yok // pazar:yok // pazartesi:yarım saat açık havada yürüyüş // salı: 2 km yürüyüş, hoca eşliğinde 1 saat aerobik
banusultan :
misspsi :
emilicemre :
zulaley :