Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

bu hafta fark etti saat 6 ya doğru hava kararıyor bu hafta değil ama önümüzdeki hafta başlarım yürüyüşe şimdi diyecek sin ki neden bu hafta değil ya ıssıs bir yerdeyim allah korusun insna korkuyor bir başıma yolda yürürken it uğrusuz peşime takılır falan ıssız birde olduğum yer ya halkı da nasıl diyeyim kapalı toplum kendilerini bazı konularda bastırıyrolar hatta herkes bila ücret ahlak polisi böyle yerlerde olabilecek şeyleri düşünüp temkinli davranmada fayda var

bahocanım aslında evinde yerin varsa, şöyle ucuzundan bir yürüyüş bandı alsan çok faydasını görürsün bence.

kızlar o erkek olan bayan oyuncuya takıldım ya ne güzel kızdı ne hale getirmiş ya o kendini öyle tövbe tövbe ya :47::47::47:

görünüş olarak haklısın bahirem ancak bu kadar zor bi kararı verebildiğine göre çok sıkıntılar çekmiş demek ki, 2 sene tedavi görmüş, doktorlar da tanı koymuş. Günahıyla sevabıyla kendi kararı...

dün beni mutlu eden 5 şeyi yazayım hemen :)

1-babam sevdiceğimi akşam bize davet etti, o da tatlısını alıp gelmiş, bütün sevdiklerim bi aradaydı, değmeyin keyfimeydi yani:)
2- Möhteşem yüzyıl hayranı olarak yine süper bi bölümdü, çok keyif alarak izledim.
3-iş yerimde yoğun ama stressiz bi gün geçirdim.
4-bacaklarım çok ağrıyo, evet buna sevinlir mi diceksiniz belki ama demekki spor işe yarıyo:)
5-akşam yemeğinde kaçamak yaptım, malesef demicem valla çok mutluyum.

SPOR LİSTEMİZ: CUMA / C.TESİ / PAZAR / P.TESİ / SALI / ÇARŞAMBA / PERŞEMBE

akrep : cuma: 150 mekik ve menü sonrası 100 kez zıplama/ c.tesi: 200 mekik ve menü sonrası 100 kez zıplama/ pazar: 60 dk yürüyüş,100 mekik ve menü sonrası 100 kez zıplama/ p.tesi: menü sonrası 100 kez zıplama/
genic :
bahiresemanur :CUMA YOK/ CUMARTESİ 30 DK DANCE /PAZAR 20 DK DANCE /
karabiber01 :
cceylin : Cuma günü: 1,8 km yürüyüş, 3,5 km bisiklet, 40 düz-40sağ-40 sol- 40 yüz üstü mekik, 40 köprü //cumartesi: yok // pazar:yok // pazartesi:yarım saat açık havada yürüyüş // salı: 2 km yürüyüş, hoca eşliğinde 1 saat aerobik
banusultan :
misspsi :
emilicemre :
zulaley :

günaydın kızlarrr biraz geç oldu ama

bugüne çok güzel başladım yüzmeye gidiyorummmm:21::21::21::21: yani daha yüzemiyorum ama ögrenicem çok güzel birşeymiş yıllardır denize gideriz ben kıyısında eşimve çocukları beklerdim ama sıkıldım bu yaz bende yüzücem inşallah:21::21:

akrep : cuma: 150 mekik ve menü sonrası 100 kez zıplama/ c.tesi: 200 mekik ve menü sonrası 100 kez zıplama/ pazar: 60 dk yürüyüş,100 mekik ve menü sonrası 100 kez zıplama/ p.tesi: menü sonrası 100 kez zıplama/
genic :cuma: YOK / c.tesi : YOK / pazar : 40 dk yürüyüş / p.tesi: YOK / salı: 20 dk eliptik bisiklet + 10 dk twister / çarşamba: 20 dk eliptik bisiklet + 10 dk twister
karabiber01 :
cceylin : Cuma günü: 1,8 km yürüyüş, 3,5 km bisiklet, 40 düz-40sağ-40 sol- 40 yüz üstü mekik, 40 köprü //cumartesi: yok // pazar:yok // pazartesi:yarım saat açık havada yürüyüş // salı: 2 km yürüyüş, hoca eşliğinde 1 saat aerobik
banusultan :
misspsi :
emilicemre :
zulaley :

günaydın kızlar.
kızım okulda baş yaralanması geçirdi,korkudan aklımız çıktı ,çok şükür şimdi iyi.sadece dış zedelenmeymiş,çürükler dışında bir sıkıntısı yok.
uğrayamadım kusura bakmayın.

ooooooooo çok geçmiş olsun canım verilmiş sadakanız varmış rabbim beterinden korusun.

günaydın herkese:nazar: ben bu hafta çok ugrayamadım canlar, tekim iş yerinde, ay sonu işler yogun. affınıza sıgınıyorum

canım sorun değil olur öyle şeyler. şükür ki işimiz var.

ekmek şekeri aniden yükseltip aniden düşürüyormuş bu yüzden sanılanın aksine acıktırırmış doyurmaz mış :8::8::8:
:30: yaaa kahvaltıyı asla ekmeksiz yapamam kepek ekmegidemi acebaaa

kızlar tartı beni mutluu ettii inşallah sizide mutlu eder bu hafta
kız dur beklebeni yarın yanındayım inşallah :27:

selam kızlar,tus yaklaşıyor.benim psikolojim biraz bozuldu açıkçası,neyseki kısa süreli olur hep,ondan dün yazamadım.bugün toparlandım.yalnız bu hafta çok kötü beslendim.cumaya kilo almış olucam.neyse sağlık olsun.bu sıkıntılar da geçer.
geçer canım sıkma canını rabbim yardım etsin

günaydın kızlar.
kızım okulda baş yaralanması geçirdi,korkudan aklımız çıktı ,çok şükür şimdi iyi.sadece dış zedelenmeymiş,çürükler dışında bir sıkıntısı yok.
uğrayamadım kusura bakmayın.

canım çok geçmiş olsunn düşmüşmü yoksa birisiylemi çarpışmış

akrep : cuma: 150 mekik ve menü sonrası 100 kez zıplama/ c.tesi: 200 mekik ve menü sonrası 100 kez zıplama/ pazar: 60 dk yürüyüş,100 mekik ve menü sonrası 100 kez zıplama/ p.tesi: menü sonrası 100 kez zıplama/ salı: menü sonrası yerinde zıplama / çarşamba: 50 mekik, menü sonrası yerinde zıplama, 60 dk yürüyüş/
genic :cuma: YOK / c.tesi : YOK / pazar : 40 dk yürüyüş / p.tesi: YOK / salı: 20 dk eliptik bisiklet + 10 dk twister / çarşamba: 20 dk eliptik bisiklet + 10 dk twister
karabiber01 :
banusultan :
misspsi :
emilicemre :
zulaley :

Az önce bir yağmur bir fırtına koptu..Şimdi ise güneş çıktı :1:

Burası Mersin, burda kış böyle yaşanıyor..

selam kızlar,tus yaklaşıyor.benim psikolojim biraz bozuldu açıkçası,neyseki kısa süreli olur hep,ondan dün yazamadım.bugün toparlandım.yalnız bu hafta çok kötü beslendim.cumaya kilo almış olucam.neyse sağlık olsun.bu sıkıntılar da geçer.
inşallah sınavın güzel geçer canımm

genic :
karabiber01 :perşembe-30dkk yürüyüş
banusultan :
misspsi :
emilicemre :
zulaley :

B]SPOR LİSTEMİZ: CUMA / C.TESİ / PAZAR / P.TESİ / SALI / ÇARŞAMBA / PERŞEMBE

genic :
karabiber01 :perşembe-30 dkk yürüyüş
banusultan :
misspsi :
emilicemre :
zulaley :

genic :
karabiber01 :perşembe-30 dkk yürüyüş
cceylin : Cuma günü: 1,8 km yürüyüş, 3,5 km bisiklet, 40 düz-40sağ-40 sol- 40 yüz üstü mekik, 40 köprü //cumartesi: yok // pazar:yok // pazartesi:yarım saat açık havada yürüyüş // salı: 2 km yürüyüş, hoca eşliğinde 1 saat aerobik // çarşamba:yok // perşembe: 20 dk yürüyüş, 1 saat aerobik
banusultan :
misspsi :
emilicemre :
zulaley :

canlar yarın benim için yoğun birgün olacak, akşamdan hazırlıgımı yapayım ben :) bu geçen haftaki listemiz, sabaha kolaylık olsun die getirdim :)

* * *2.TAKIM 297. ETAP * * * Etap onuncusu

akrep(65,3 / 65 / 0,3 / 0,46% )
genic(59,6 / 60,3 / -0,7 / -1,17 % )
bahiresemanur(71,5 / 71.00/ 0,5/ 0,70% )
karabier01( 76,5 /76.0 /0,5 /0,65 % )
cceylin(67/67,5 / -0,5/ -0,74% )
banusultan( 65 / 65,5/ - 0,5/ -0,76% )
misspsi( 59,5 / 59,4 /0,1 / 0,17 % )
emilicemre(73,7 / 73,2/0,5 / 0,68%

* * *2.TAKIM 297. ETAP * * * Etap onuncusu

akrep(65 / / / % )
genic(60,3 / / / % )
bahiresemanur(71 / / / % )
karabier01( 76 / / / % )
cceylin(67,5 / / / % )
banusultan( 65,5 / / / % )