- 7 Mart 2011
- 2.302
- 16
- 158
Vücudunu daha iyi tanıyorsun canım..Dene istersen ama senin tek eksiğin düzenli yürüyüşün..Belli bir kilo verdikten sonra vücut durur spor olmazsa hiç kımıldamaz..Kış dönemine girdik kıpırdayamadık bir yere ama artık günler uzadı havalar daha iyi..
Mesela ben bugün sabah çıktım 60 dk yürüdüm üstüne 50 mekik çektim
Ben de dün niyet ettim şu ünlü rus diyetine..Sütümü çiğ aldım, bizim burda büyük süt ürünleri şubesi var günlük süt oluyor..İşyerinde pişiririm dedim ve süt kesildiDışarı da çıkamadım..Neyse sabah sütüm vardı hallettim sabahımı öğlende yemem dedim meyve ile geçirirm..Senmisin bunu diyen..Öğle müşterimin biri ekmek almış sıcacık..Samimiyetimiz var..Allahım ekmek değil pasta yarısını yedim
oyy suç bastırmak için 1 kupa ayran içtim..Dedim akşam evde sütle geçiririm..
Eve gittim kayınbabam et almış canı tantuni çekmiş ben de kırmadım hazırladım binbirtürlü salata ve tantuni yanında lavaşı pidesi somunuvee yedimm bendee
İşte dün rus diyetimdeki ilk gün canım..O yüzden bir daha böle kararlar almicam..Yapıcam düzenli yürüyüşümü..Beslenmemde normal düzende gidicek..
İnanın dün diyet moduna girince öyle acıktımki aklımda binbir türlü yiyecekler normalde hiç öyle olmam..Şu saat oldu hiç acıkmadım meselaa..
Demekki neymiş beyin yasak kabul etmiyor..
Haa süt işinide sabah erkenden gittim o şubeye dedim sütünüz kesildi..Onlarda ilk defa böyle bişii oldu dediler..Hatta aldıkları yeri iptal etmişler o yüzden bugün gelmemiş süt..
Bilseler benim diyet yüzüne olduBilemezler tabii
![]()
senin o diyetini sevmiyorum biliyorsun değil mi nasıl miğden var ya sen söyleyince başlıyor miğdem acımaya