ben burdayım
banu sabah uğradı.
ceylin öğlen uğradı.
sen de burdasın.
bahire mazeretli.
karabiber :44::44:
misspsi :44::44:
ve zulaley
karabiberin eşimi evde acaba, misspsinin de sınavı bu haftamı yoksa??
Eee zulaleyy sen de yürüyüşlerdemisin bacımm ?
canlar malesef ki ben dün akşam biraz kaçırdım...
dün akşama kadar herşey iyiydi.
sabah: müsli
ara öğün:1 mandalina
öğlen: çorba,salata, kadınbuduköfte
ara:1 elma
akşam.... işte ipler burda koptu, uzun zamandır görüşmedigim bi arkadaşımın evine gittim, çok güzel bi sofra kurmuştu elleri dert görmesin. yediklerimi yazamıcam o kadarkötüydü, finali çikolatalı pastayla yaptım diyim, gerisini siz tahmin edin
haydi herkes menüsünü yazsın bakalım.
dünkü menüm
sabah: domates, marul, maydonoz, bademli kepek ekmekli sandviç (artık evde yapıyorum akşamdan) birilerine duyurulurrrrr akşamdan yapıyorum.
ara: şekersiz türk kahvesi
öğle: 4 köfte ve salata
ara: bir tane armut
akşam: 6 yemek kaşığı z.yağlı ıspanak ve yoğurt
akşam: 2 kupa zencefilli yeşilçay
2,5 lt su, kitap: Meave Binchy-Aşk mutfakta pişer 30 sayfa.
eve yine 9:30 gibi gidebildim ve birşey yapmadım desem. sadece bulaşık makinesini çalıştırdım oğluşla hamur oynadım ve kitap okudum. ne olacak benim bu yorgunluğum bilemiyorum.
bu genic i varya tanı tanı başka bir yönüyle karşılaşıyorum en sevdiğim yönlerinden biri evde baktı ki birşey yoyulacak atılacak buna izin vermeden erken müdahale edip tüketime sunması süpersin canımcım süperkız çok iyi işte hem ona hem kendine iç bak doğal bağışıklık sisteminide güçlendiriyor.sen ona sade içir kendinde yeşilçayla iç bak ne güzel olmuş.
ben birde yemek yapmak istiyorum tavuklu zencefil için tarif buldum birde onu deneyeceğim.
hahahahnu benim eşimmmm yehhhuuuuuu banummm bu haftadan haftaya hazırlık var bebemmmm hadi kurban olurum kıpraş biraz eşin dışarı yemeğe falan götürmesin götürürse git ızgara ve salata bool ayran eşliğinde ok canım* * *2.TAKIM 298. ETAP * * * Etap 4.cüsü
(65 / 64,9 / 0,1 / 0,15 % )
(60,3 / 59,4/ 0,9/ 1,49 % )
(71 /71 / 0/ 0% )
( 76,0 /74,8 /1,2 /1,58 % )
(67,5 / 66/1,5 / 2,22% )
( 65,5 / / / % ) Bildirimde bulunmadı
( 59,4 / / / % ) Bildirimde bulunmadı
emilicemre(73,2 / / / % ) Bildirimde bulunmadı
( 79 / 77 / 1 / 1,27 % ) 239. etapta mezun olan üye geri döndü. Kilosu 2' ye bölündü.
2.TAKIM ORTALAMASI : 0,75 %
Bu haftaki listemiz kızlar..
Aklıma gelen bir fikir var o yüzden listeyi buraya getirdim..
Şimdiii...
Takımımzda 9 kişiyiz.1 kişi iki haftadır pasif, aktif olan 8 kişiyiz..
Herkişinin bir eşi oluyor kızlar..Eşleşmeyle herkes eşini takip ediyor sporunu menüsünü ve kilo vermesini..Her hafta yarış halinde oluyor bu iki kişi..
İşte eşler:
karabiber01 - zulaley
genic - misspsi
bahiresemanur - banusultan
cceylin - akrep33
banu yolumdan döndüm bu rakibelere haftaya için şimdiden hazırım diyorum.sağol bebeğim.çok yakınımda sağlık merkezi var güzelim,uzman doktor yok sadece ama grip gibi durumlarda iş görüyor.
sağol bidenem.
mide gitmiş bahire aç karnına kahve diyor.tövbe tövbe.
beteri var.
sen varya süpersinnım benim senle bir yönümüz var aynı biliyormusun hangisi diyeceksin boşver sağ elin verdiğini sol el bilmeyecek insanı rahatlatıyor böyle şeyler kızlar tavsiye ederim bugün allah rızası için ne yaptın sorusunu sorun kendineize hergün o gün yapmadıysanız bir sonraki gün rabbim nasip ediyor.....sabah hastane diye çıktım uğrayamadım kızlar.
neyse gittik doktora ufaklıkla muayene olduk,ilaç yazdırdık.
oradan az ilerideki markete geçtim,bir kaç alınacak vardı,onları hallettim,eczane uzak düşüyor diye akşamı bekledim,araba eşimdeydi.
komşumun sınıfında zor durumda bir kızımız var,elimden geldiğince giysi,yiyecek falan gönderiyorum,bu ay çocukları sevindireyim dedim,allah ne verdiyse bir koli hazırladım,onu gönderdim.
kendimi eve zor attım,büyük kızım öğle yemeğine geldi,onu doyurdum yolladım.
ufaklığın uyku saati geldi,onu uyutayım derken ben de uyuyakalmışım,1 saat uyumuşuz beraber.
baktım ablamız okuldan gelecek kalktım onu karşıladım.
mutfağı toparladım,buzdolabını sildim,lavaboları fırçaladım derken eşim aradı,hazırlanın çıkalım dedi,haydi yine giyin,kızları giydir derken,yemeğe gittik.
dönüşte kalan alışverişler için markete uğradım.
eve gel yerleştir,ilaçları iç derken de akşamın bu saati oldu.
benim grip tavan yaptı,ben nasıl ritm tutturacaksam bu hafta sizinle,kafamı koyacak yer arıyorum resmen.
banu öğleyi beğenmedim canım griseni ile yoğurt yeseydin baribugün
sabah 2 bardak su
kahvaltı 1 kase meyveli gevrek
ara yok
öğle 1 elma,1 girissini
ara yok
akşam kıymalı pide,ayran
çay.
çok az fındık yiyeceğim birazdan,yazmadan geçmeyeyim dedim.
1.5 litre de suyum var.
azıcık uzanayım ben,yarın görüşürüz şekerler.
bence kocasıPazardan bu yana iki defa alman pastasımııkim yiyoki öyle
değilmiş adamcağızın günahına gittim tövbe tövbebirini arkadaşımı ziyarete giderken yaptım götürdüm tadına dahi bakmadım orada da diğerini oğlanın okuluna yaptım götürdüm değişiklik olsun diye. evde durmadığı için sorun yok bebeğim ne kadar iradeli olduğumu bilirsin
afferin sana akreeeeppp
ama ben akşamları uzun süredir kaçırmıyordum kiiibu bir bahane olamaz ama tutamadım kendimi...
yok kız aç aç :125: valla ne kapıyorsun dünya nimetlerine göz mü kapanırben bu haftalık hakkımı doldurdum gözlerimi kapıyorumm
ayyy güzellim allah hayrılı uğrulu etsin ya bu süreç yani sizin süreç çok uzun sürüyor bizde kız verildiği zaman fazla uzatmazlar öyle max 3 ay sonra düğün işi uzatmadan bu aybike yi verdiğinde babam dedmişti biz öyle işlere giremeyiz kardeş kızı verdik uzamadan düğün olacak demişti ...canlarım şu linkte söz bohçalarımı paylaştım, bakmak isteyen olursa:
http://www.kadinlarkulubu.com/nisan...lar-gelin-bakayim-buraya-10.html#post29209237
şti
bizde söz-nişan bohçası ayrı ayrı yapılıyo. şimdi nişan bohçası hazırlıyoruz.
evet kızlar ya milletin neti gideer de dinlenir öldüm bugün odada bulunan tüm dolaptaki dosyalar tasniflendi imha edilecek olanlar ayrıldı arşive gidecekler belirlendi arşive götürüldü yeni dosyalar açıldı 2013 yılı ayrıldı allahım bugün işgenceydi amir mi kesetirdi neti hala şüpheleniyorum :82: olabilir valla gençler dedi net yoksa iş mi yok haydin valla pestil etti ali ile beni akşam eve geldim aaaa o dane evde ede elektirik yok az önce geldi el lambası vardı onu taktım prize yukarıya ayarladım açtım aynı lamba gibi karanlıkta kalmadım kızlr valla tavsiye edeerim evlerinizde şu büyük olanlarından ben gibi yoksa tezgah arabalarında falan satılan oyuncak gibi olanaı varya el lambasının çok kullanışlı iş görüyor içerisi baya aydınlık oluyorKızlar bahocanla telden konuştum buraya yazamadım..İşyerinde netleri yokmuş o yüzden gelememiş bugün..
Peki diğer gelmeyen kızlar nerdeler
yarın alırız haberleri bakalım olmayanlardan .....
çok çok çok mutluyummm tartıya çıktıgından beri kekeliyorummmm
veeee kilommm 75.4
geçen hafta 77.0
fark 1.6
:119::119::119::119::124::124::124::124::124::124::124::124::118::118::118::118::118:
afferin sana akreeeepppceylin hep yap bunu ye hadi ne olacak be birkere geldik kuzu ya dünyaya
yok kız aç aç :125: valla ne kapıyorsun dünya nimetlerine göz mü kapanır
ayyy güzellim allah hayrılı uğrulu etsin ya bu süreç yani sizin süreç çok uzun sürüyor bizde kız verildiği zaman fazla uzatmazlar öyle max 3 ay sonra düğün işi uzatmadan bu aybike yi verdiğinde babam dedmişti biz öyle işlere giremeyiz kardeş kızı verdik uzamadan düğün olacak demişti ...
veeee kilommm 75.4
geçen hafta 77.0
fark 1.6
:119::119::119::119::124::124::124::124::124::124::124::124::118::118::118::118::118:
veeee kilommm 75.4
geçen hafta 77.0
fark 1.6
menü çok iyi
grup arkadaşım sağlam çıktısana layık olmaya çalışacağım :))
bu genic i varya tanı tanı başka bir yönüyle karşılaşıyorum en sevdiğim yönlerinden biri evde baktı ki birşey yoyulacak atılacak buna izin vermeden erken müdahale edip tüketime sunması süpersin canımcım süper
hahahahnu benim eşimmmm yehhhuuuuuu banummm bu haftadan haftaya hazırlık var bebemmmm hadi kurban olurum kıpraş biraz eşin dışarı yemeğe falan götürmesin götürürse git ızgara ve salata bool ayran eşliğinde ok canım
banu yolumdan döndüm bu rakibelere haftaya için şimdiden hazırım diyorum
sen varya süpersinnım benim senle bir yönümüz var aynı biliyormusun hangisi diyeceksin boşver sağ elin verdiğini sol el bilmeyecek insanı rahatlatıyor böyle şeyler kızlar tavsiye ederim bugün allah rızası için ne yaptın sorusunu sorun kendineize hergün o gün yapmadıysanız bir sonraki gün rabbim nasip ediyor.....
banu öğleyi beğenmedim canım griseni ile yoğurt yeseydin bari
bence kocası
değilmiş adamcağızın günahına gittim tövbe tövbe
afferin sana akreeeepppceylin hep yap bunu ye hadi ne olacak be birkere geldik kuzu ya dünyaya
yok kız aç aç :125: valla ne kapıyorsun dünya nimetlerine göz mü kapanır
ayyy güzellim allah hayrılı uğrulu etsin ya bu süreç yani sizin süreç çok uzun sürüyor bizde kız verildiği zaman fazla uzatmazlar öyle max 3 ay sonra düğün işi uzatmadan bu aybike yi verdiğinde babam dedmişti biz öyle işlere giremeyiz kardeş kızı verdik uzamadan düğün olacak demişti ...
evet kızlar ya milletin neti gideer de dinlenir öldüm bugün odada bulunan tüm dolaptaki dosyalar tasniflendi imha edilecek olanlar ayrıldı arşive gidecekler belirlendi arşive götürüldü yeni dosyalar açıldı 2013 yılı ayrıldı allahım bugün işgenceydi amir mi kesetirdi neti hala şüpheleniyorum :82: olabilir valla gençler dedi net yoksa iş mi yok haydin valla pestil etti ali ile beni akşam eve geldim aaaa o dane evde ede elektirik yok az önce geldi el lambası vardı onu taktım prize yukarıya ayarladım açtım aynı lamba gibi karanlıkta kalmadım kızlr valla tavsiye edeerim evlerinizde şu büyük olanlarından ben gibi yoksa tezgah arabalarında falan satılan oyuncak gibi olanaı varya el lambasının çok kullanışlı iş görüyor içerisi baya aydınlık oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?