- 7 Mart 2011
- 2.302
- 16
- 158
veeee kaptannnndann itiraflarrrEvet canım yürüme gibisi varmı..Ben bu hafta çok hamur işi yedim ama sabit kaldım..Tabi akşam 6 sonrası da yemedim..Normal düzende olsaydım kesin almıştım 2 kilo..O kadar saçma ve abartılıydı yani yediklerim..
Neyse bu hafta bitti ve akşam 6 sonrası yememeye alışma dönemiydi o yüzden gün içinde şımarttım kendimi..
Alıştım artık akşam yememeye hafta sonu da bu alışkanlığıma devam edicem tabi yürüyüşlerime de inş.
:2::2::2:kız sen ayrıca beni terk ediyorsun yagünaydın kızlar.
hayırlı cumalar.
dünya kadınları gününüzü kutlarım,gerçi her gün bizim ya neyse.
kilom 66 maalesef,yat yat olacağı buydu.
ben spor yapmaya başlayana kadar takıma ara vermeyi düşünüyorum.
bu şekilde ilerleme kaydedemiyorum.ne zaman tam tekmil dönerim spor hayatına,o zaman yine yazmaya başlarım.
ne size ne kendime faydam olmuyor.
listeden düşsem de önemli değil,takım içi yazışma da yeter bana.
kabul ederseniz tabii.
bu hafta dikkatli gittim,vermişimdir diye düşünürken yine aldığımı görünce çok canım sıkıldı,bu da yüksek tutmam gereken moralimi iyice aşağı çekti.en az 2 ay hiç tartılmayı düşünmüyorum,bir de böyle deneyeceğim,kafamı kilo verme olayından uzaklaştırıp,sadece harekete kanalize edeceğim.
hepiniz haklarınızı helal edin,ben dönene kadar çoğunuz buradan gitmiş olursunuz inşallah.
ben de hedefime ulaşmış olarak gelirim,kimbilir.
öpüyorum hepinizi.
geniccim bence böylede biz yapmış olmuyoruzkii canımm yine sen yaptın herşeyi
Allah razı olsun senden,
Kızlar yapıştırdımm teşekkür ettim
kızlar size asıl başka birşey söyleyeceğim aöf sınav sonuçları da açıklandı ya ben 2. üniversiteden de mezun oldum. Allahıma şükürler olsun diyorum. şimdi de işyerindeki yoğunluğu atlatıp yükseklisansa başvuru yapmayı düşünüyorum ama tabii arada başka şeylerde düşünmem lazım bakalım hayırlısı.
5.Takım 299. Etap
*JUJU* ( 86,10 / 85,70 / 0,40 / % 0,46 )
aysunayy ( 65,20 / 64,60 / 0,60 / % 0,92 )
dalin26 ( 78,70 / 79,40 / -0,70 / % -0,89 )
biricikoglumertug ( 75,60 / 75,00 / 0,60 / % 0,79 )
ZES ( 79,70 / 78,50 / 1,20 / % 1,51 )
garfield06 ( 67,50 / 66,70 / 0,80 / % 1,19 )
birsen-deniz ( 65,10 / 64,50 / 0,60 / % 0,92 )
cornella ( 68,00 / 67,30 / 0,70 / % 1,03 )
ukyo ( 70,60 / 70,20 / 0,40 / % 0,57 )
Gamze_M ( 66,20 / 65,40 / 0,80 / % 1,21 )
busramnmn ( 62,60 / 62,50 / 0,10 / % 0,16 )
chentiq ( 61,90 / 60,40 / 1,50 / % 2,42 )
rabyas ( 80,10 / 79,40 / 0,70 / % 0,87 )
toplight ( 76,50 / 75,50 / 1,00 / % 1,31 )
Sevda_M ( 75,50 / 74,80 / 0,70 / % 0,93 )
5.TAKIM ORTALAMASI ( 0,89 )
ben kontrol ettim listenizi herşey doğru, tamamdır.
banucum sana gitme demek istiyorum tamam sen biraz dinlen bu süreci atlat ama buralardan ayrılma takım içi yazışmaya buralarda olmaya devam et nolurrrr buradan bile olsa senin enerjin bende dahil çoğumuza çok güzel yansıyor..
banum beni kendime gelmemii sağlayan banum nereye gidiyorsun sen bakalımm,
senin için hangisi daha iyi olacaksa hakkında hayırlısı o olsun canımm
Tamam canım sen nasıl istersen..
Dinle kafanı biraz, rahatsızlığına odaklan dinlendir bedenini iyice..
Ne zaman gelmek istersen biz burdayız canikom
veeee kaptannnndann itiraflarrr
:2::2::2:kız sen ayrıca beni terk ediyorsun yaama senin iyiliğin söz konusu ise en doğru kararı sen verirsin gel ama buralara tamam mı merak ettirttme kendini
telaş yapmışsın karabiber kız kimseye sormadan kafama göre takıldıydım ben varıp yanlış yere yapıştırmışım kolay ama değil mi
Ceylincim kontrol için teşekkür ederim..
Sevgili kızçelerim biz nöbetçi kardeş takımız, yardım gerektiğinde burda olan arkadaş yardımcı olsun hemen..
Bu donanıma da sahipsiniz zaten..
Şimdiden herkese çok teşekkür ederim..
Ceylincim kontrol için teşekkür ederim..
Sevgili kızçelerim biz nöbetçi kardeş takımız, yardım gerektiğinde burda olan arkadaş yardımcı olsun hemen..
Bu donanıma da sahipsiniz zaten..
Şimdiden herkese çok teşekkür ederim..
anlayışınıza çok teşekkür ederim arkadaşlar.
hepinizi ayrı ayrı çok seviyorum,bir de böyle deneyeyim bakalım.
uzun süre ayrı kalmak gibi bir niyetim yok zaten,herşeyi allahın izniyle bir yoluna koyayım,olumlu olumsuz sonuç bildirmeye gelirim inşallah.görüşmek üzere.
Ellerine sağlık canım..
Benden alıntı yapmadan kopyala yapıştır yaptın sanırım..
Ben düzelttim..
Nasıl o kadar da zor değilmiş dimi? En azından gelemediğimizde listemizi paylaşıma götürebilirsin artık..
Eveet haftaya liste yapma sırası misspsi de
veeee kaptannnndann itiraflarrr
:2::2::2:kız sen ayrıca beni terk ediyorsun yaama senin iyiliğin söz konusu ise en doğru kararı sen verirsin gel ama buralara tamam mı merak ettirttme kendini
telaş yapmışsın karabiber kız kimseye sormadan kafama göre takıldıydım ben varıp yanlış yere yapıştırmışım kolay ama değil mi
Kızlar inanınn herhafta kendi kilomunn yüzdesinii bile hesaplarkenn,not tuttuğum defteri alırımm ordann bakarak yaparım, bölecektim,çıkaracaktım derken yaparımm,yanii aklımda kesinlikle kalmıyorr
kendiminkinii bile zor yaparken ,acaba yanlışmı oldu diye telaş ederken grubun listesinii yapmaya nasıl söz veririmm
birde kardeş takımınkinii kontroll etmekk aboooooo kesinlikle yapamammm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?