Bugün bir kaç gün önce okumaya başladığım kitabı bitirdim kızlar.
-Babı-ı Esrar/Ahmet Ümit..
Harika bir kitap acaip etkisinde kaldım..
eşleştirmelerden memnun olmayan mı var? güncelleme neden yapılacak canlar ben anlamadım
eşleştirmelerden memnun olmayan mı var? güncelleme neden yapılacak canlar ben anlamadım
Canım banu çıktı ya o yüzden...
banu gitti ya ceylinimgünaydııınnnn kızlarrrr
kızlar dün akşam güya full ders çalışacaktım uyuyakalmışım :26::26::26:
banu gitti ya ceylinimgünaydııınnnn kızlarrrr
kızlar dün akşam güya full ders çalışacaktım uyuyakalmışım :26::26::26:
günaydın herkeseeee, benm hala anormal derecede uykum var
günaydın bahirecim...
ohhh misss uyu sen uyu. bir de akrepe hadi kapışalım diyordun cuma günü ne iş ?
uyuyarak nasıl kapışıcan. bak zulaley yürüyor karabiberle beraber. onlar kilo verecekler yine bu hafta. hatunların maşallahı var.
sen bir menülerini yaz bakiyim bana verdiğin sözü unutmadım hadi bekliyorum hem senin evde de netin vardı noldu ?
oooo uyku deme bana bende fenayım bugün.
işyerinde de cumadan beri keyifsizim bazı tatsız şeyle oldu. keyfimde yok hava da kapalı zaten tam oldu.
akşam güya işten erken çıktım eve gittim direk saat 8 olmuş. yetmiyor bu 24 saat bana. 8 den sonra yemek ye toparlan ütüydü çamaşırdı oğluşa proje ödeviydi şiiriydi bana zaman kalmadı.
hımmm evet dogru ya ben bunu hiç düşünmemiştim:26:
bu akşam çalışırsın bahocanım demek ki vucudunun dinlenmeye ihtiyacı varmış, nasıl gidiyo çalışmalar, bitirebildigin ders var mı?
ahh canımmmmmm ben senden beterim kendiminkini bile hesaplamıyom bana sıra geldiginde takımdan atılırım diye korkuyom:18::18: hesaptan hiç hiç hiç anlamam napcaz bilmiyom valla
hıı bu arada yürüyüşe başladınmı yoksa ben seni kovalamaya başlayammı
çok geçmiş olsunnnCanlar haftasonu kan testi yaptırdım vucudumda çıkan morluklardan dolayı, malesef demir değerlerim yerlerde sürünüyo, kan değerlerim deçok düşük, kan ve demir hapı verdi doktor.. olsun moral bozmak yok Allah başka dert keder vermesin...
bugün yine sabahtan beri koş koş ay ben yetişemiyorum evin ve çocukların işine eşime istifa ediyoorum dedim akşam adamın gözleri fırladı bende çalışıcam ev işlerinden bıktım dedim adam noldunu şaştı beni teselliye başladısen çalışırsan hepimiz mahvoluruz say dıda saydı neyse ögleye komşum oturmaya davet etti oraya gidicem ama öncesinde yürüyüşümü yapıcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?