kızlar bu hafta doping haftam varmısınız kapışmaya akreeepppppppp
amin canım hepimize inşallahGünaydın bayanlarr:)
pazartesi sendromu yaşasam da hepimize mutlu haftalar diliyorum, Allah hayırlı günler versin, sağlıklı, bereketli bir haftamız olsun inşallah
Canlar haftasonu kan testi yaptırdım vucudumda çıkan morluklardan dolayı, malesef demir değerlerim yerlerde sürünüyo, kan değerlerim deçok düşük, kan ve demir hapı verdi doktor.. olsun moral bozmak yok Allah başka dert keder vermesin...
kız eşim gitti ya ben tek başıma hepinizi al aşağı ederim gelin bebeklerHehehehee başka kimseyi bulamadınmı kapışıcak
Canlar haftasonu kan testi yaptırdım vucudumda çıkan morluklardan dolayı, malesef demir değerlerim yerlerde sürünüyo, kan değerlerim deçok düşük, kan ve demir hapı verdi doktor.. olsun moral bozmak yok Allah başka dert keder vermesin...
Geçmiş olsun canım..Canlar haftasonu kan testi yaptırdım vucudumda çıkan morluklardan dolayı, malesef demir değerlerim yerlerde sürünüyo, kan değerlerim deçok düşük, kan ve demir hapı verdi doktor.. olsun moral bozmak yok Allah başka dert keder vermesin...
kız eşim gitti ya ben tek başıma hepinizi al aşağı ederim gelin bebekler
kızlar aşşağıdan yazıyorum yukarıya çıkmadan bir bakayım dedim grup ne alemde
cumartesi öğleye kadar hatta saat 2 ye kadar temizlik 2den sonra dinlenme ama bazen yatarak bazen oynayarak pazarım da aynı şekilde geçti bugün eve gidince yoğurt kaplara konulacak dolaba yerleştirileek sonra ütüm var 2 pantolon olsun yarına bırakmamak lazım o yapılacak dünden balkonda çamaşırım var onlar dürülüp kaldırılacak sonra dersssss
Kod:kızlar aşşağıdan yazıyorum yukarıya çıkmadan bir bakayım dedim grup ne alemde cumartesi öğleye kadar hatta saat 2 ye kadar temizlik 2den sonra dinlenme ama bazen yatarak bazen oynayarak pazarım da aynı şekilde geçti bugün eve gidince yoğurt kaplara konulacak dolaba yerleştirileek sonra ütüm var 2 pantolon olsun yarına bırakmamak lazım o yapılacak dünden balkonda çamaşırım var onlar dürülüp kaldırılacak sonra dersssss
Kod:kızlar değişik yazı teknikleeri denedim bu yazı puntunu üzerinde düşünce şekli ile az önceki metin ortaya çıktı
güncelleyelimcancazım bence genic güncellesin ben karışmak istemiyorum ya da seeennnn
amin canım hepimize inşallah
canım ilaçlarını düzenli kullanmaya dikkat et problem kalmaz ben hep unuturumda ilaç içmeyi sana tembih edeyim dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?