Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Menümü de yazayım çıkayım

dün öğlen:1 tatlı kaşığı çörek otu yağı
1 dilim kaşar peynirili 1 kase domates çorba
1 dilim tam buğday ekmeği
2 yeşil çay

Akşam: tam bir fiyasko yazmayayım daha iyi
Yeşil çay içince daha iştahlı oluyorum sanki bu sıralar içememeye karar verdim
bi de burada güzel buğday ekmeği yapan bi fırın var bi daha ordan ekmek almiiicam, çok güzelmiş hakikaten

Spor: 50 dk çarşı gezmesi

bu sabah: telafi su, çay, maden suyu

Öğlen: 1 kase ezogelin çorba

İkindi: 1 çay bardağı kabak-ayçekirdeği, 3 üzüm
bugünkü spor: 1 saat çarşı gezmesi

akşam meçhul...eşim evde olmayacak, öncelik olarak çocukların seveceği şeyler geliyor aklıma. Markete uğrarsam kabak, tavuk gibi şeyler alabilirim, artık bugün mü pişiririm yarın mı bilmiyorum

Oy oy oyy 60 ı da görürmüşş darısı da başımaymışşş tebrikler canikom üstelik onca kilo alanın arasında kilo vermiş olmanı ayrıca tebrik ediyorum güzel gelin adayımız

Haftaya kaldı artık..Yalnız ihmal etme şekerim..Kilonu evden çıkmadan yaz öyle işe çık..

arkadaşlar selamlar komşuun netinden giriyorum
Dünn diyet anlamında güzel geçti, hafif bir öğle yemeğinden sonra ikindin kuru yemiş kşam da tek çorba ve salata ile günü kapatabildim
akşamdan sonra canım şeftal,li yoğurt hazırlamak çekti ama çocuklardan yiyemedim, geç olunca da sabah yerim daha iyi dedim.
Sabah : 5yk doğal yoğurt+ çeyrek şeftali+ çay kaşığı bal ile meyveli yoğurt yapıp yedim
Üstüne de 1 yumurta, 1 dilim peynir, dilim tam buğ. ekmeği domates maydanoz yedim
bol su içiyorum tabi çaysız olmuyor
hadi size güzel haftasonları diliyorum

Simdiiiii ben hâlâ tombikim ama 42 beden beyaz keten bir pantolon aldım bugün...keteni özellikle belirttim likrali falan değil yani :) yalnız üst 46 beden gömlek aldım :/ elma şekeri gibi bişey oldum ben yaaa alt eriyip duruyor üst mihrap yerinde!!! Gıcık oldum walla uzuuuun seneler hentbol oynadım...haliyle omuz ve sırt hayli kaslı ve geniş...napcam ben yaaa???

dondurma yiyeorummm dondurmaaaa :131:
sonra lesli yapacam ....
hergünnn bu saatte

Son düzenleme:

hiç bi fikrim yok kuşum yaa ne kötü

Ayy ilahii güldürdün beni Şekercim plates öneririm harika inceltiyor

dünki menüm
sabah
1 domates 1 salatalık çıkla
örgü peynir tulum peynir birer parça
sosis 2 tane
ara
incir
öğlen
bezelye 5 yk
pilav 5 yk
yoğurt 2 yk süzme
ara
1 parça çikolata
akşam
yok
lesli 2 mil kitap yok

Bu açık büfe olayı batirdi beni yaaa!! Bugün son yarın normal beslenmeme doncem inşallah..ama kendimi çok kötü hissediyorum bir gazla tabi bahire de etken buna :) leslie videolari indirdim yarın ona da baslicam...cumaya kadar kilo bari almayayim :/

lesli zorluyor kuşum hergün hergün ama söz verdik bi keere bu hafta yapacaz

günaydın kızlar nasılsınız bakalım bakıyorum pek ilerlemiyor sayfa. herkes biryerlerde sanırım. eee hadi bakalım ramazanda bitti şöyle bir silkelenin kendinize gelin şu eksi olan takım durumumuzu bir artıya çevirelim verelim kiloları hadi durmak yok.

Günaydın herkese :) anamın evine döndüm sonunda :) nispeten daha düzenli beslenicem inşallah...tabi kendi evime dönene kadar yine falsolar olacak malesef :) tatilde çok yüzdum ama cooooook da yedim :/ bakalım cumaya ne çıkacak...

alt taraf küçülüyor demek, bu süper. kilo verdikçe üst taraf da küçülecek. sırasıyla olacak şekerim. senin genetik şifren elma tip bu yüzden önce alttan veriyosun. benimkide armut tip, üst bedenim 38 alt bedenim 40-42...kendimi çok iyi biliyorum şimdi 66 kiloyum ya 60 kiloya düşene kadar alt taraf yarım beden ya küçülür ya küçülmez, bu 6 kiloluk fark göbekte önümüzdeki 6 kilonun 4,5-5ini göbekten yarım kilosunu üstten yarım kilosunu da alt taraftan veririm ben.

dondurma yiyeorummm dondurmaaaa :131:
sonra lesli yapacam ....
hergünnn bu saatte
leslie bende de var ama cdde olmadığı için şimdilik evde açamıyorum, pcde arızalı
Ayy ilahii güldürdün beni Şekercim plates öneririm harika inceltiyor

Evde ebru şallının süper karın cd'si var, sizden özendim perşembe günü dvd playera taktım, oğlanın çizgi filmini haliyle kapatmış oldum televizyonu kullanabilmek için. bizimkilerin üçü de ortalıkta olunca çok komik bir manzara oluştu. ilk defa analarını böööyle yere sere serpe yatmış gördüler, çok hoşlarına gitti, durun yapmayın etmeyin rahat bırakın desemde biri göğsüme oturdu, biri Table Tab pozisyonu yapmaya çalışırken ayağıma tırmandı, büyüğü de benle beraber haraketleri yapmaya çalıştı. çok uzun yapamadım hareketleri . göğsüne oturmuş zıplayan bi veletle derin nefes almak ne mümkünhadi ayağıma tırmananı ağırlık olarak düşündüm ama yok karnına biri oturunca nefez alınmıyormuş bir ara balon da getirdiler anne bunu şişir diye Hadi pilates yapan biriyle dalga geçin desem bu kadarı kimsenin aklına gelmezdi herhalde. hareketleri daha fazla devam ettiremedim ama çocuklarda ben de çok güldük

eferim eferim hiç senin menülerine benzemiyor, daha ölçülü gözüküyor

açık büfeyi görünce karatay diyetine niyet etmek lazımbuğday bulgur salatalarından her türlü sebzeden, peynierden et türlerinden kuruyemişlerden yağ içeren herşeyden yerken sunni gıdalardan ve tatlılardan uzak durmak yeterli oluyor . 2. kural olarak da bunları yedikten sonra 5 saat bişey yemiyorsun.buna da uysak süper daaaaa ne olsun
lesli zorluyor kuşum hergün hergün ama söz verdik bi keere bu hafta yapacaz

yapın tebi

tatilden ananın evine dönüyorsun. ana evinde diyet yapmak daha zor sanki. gene karatay yap doasıya yersin diyecem ama bizim anaların evlerinde kızlarına pişirilen şeyler hep Anti-karatay yemekler: hamur işleri, tatlılar ve börekler:44:Bence sen ne kadar ölçülü yiyerek atlatabilirsen atlatmaya çalış veya anneni diyete sok da onları hazırlmaaktan vaz geçsin

Son düzenleme:
Merhaba kizlar 15 gunluk izinden snra bismillah dedik ise baslsdk gun sabiha gokcende cok strese girdim nedeyse kaciriyordum ucagi buda yetmezmis gibi esin otopsrk cezasi yedi ....canimiz sagolsun artik

Diyeti.e e sporuma geri donuyorum insslh

Opuyrum

dünki menüm
sabah 2 tane haşlanmış yumurta çıkla domates salatalık
ara
şalgam suyu
öğlen
tavuk göğsünden köfte 2 adet
bol domates salatalık
süzme yoğurt 1 kaşık
ara
diyet bisküvi
dondurma
akşam
ton balıklı salata
3 litre su 1 mil lesli
20 dk yürüyüş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…