pofff :/
şirkette tekim bu hafta ve önümüzdeki hafta.
sabahtan bakanlık görevlilileriyle toplantıya girdik sonra onları yemeğe götür vs. derken yazamadım telefonu elime bile alamadım.
Artık işe yarar mı bilmiyorum ama 60. kg çıktım bu sabah regl olmama rağmen :)
tüm takımdan da özür diliyorum bildirimde bulunamadıgım için.
ben yine de kendimi de ekleyeyim....
akrep33 (64,2/66,1/-1,9/-2,96%)
bahiresemanur (73 /74,6 /-1,6 /-2,19 %)
cceylin ( 61,2 /60,0 /1,20 / 1,96%) Bildirimde bulunmadı
seldom (87,4 /88 /-0,6 / -0,69%)
trabzonspor (90,8/ 92 /-1,2 /- 1,32%)
aymudo (67,9/67,9 /0 /0 %) Sabit
hedef52 (65,3 /66,1 / -0,8 / -1,23 %)
2. Takım Ortalaması: -1.20%
Simdiiiii ben hâlâ tombikim ama 42 beden beyaz keten bir pantolon aldım bugün...keteni özellikle belirttim likrali falan değil yani :) yalnız üst 46 beden gömlek aldım :/ elma şekeri gibi bişey oldum ben yaaa alt eriyip duruyor üst mihrap yerinde!!! Gıcık oldum wallauzuuuun seneler hentbol oynadım...haliyle omuz ve sırt hayli kaslı ve geniş...napcam ben yaaa???
Simdiiiii ben hâlâ tombikim ama 42 beden beyaz keten bir pantolon aldım bugün...keteni özellikle belirttim likrali falan değil yani :) yalnız üst 46 beden gömlek aldım :/ elma şekeri gibi bişey oldum ben yaaa alt eriyip duruyor üst mihrap yerinde!!! Gıcık oldum wallauzuuuun seneler hentbol oynadım...haliyle omuz ve sırt hayli kaslı ve geniş...napcam ben yaaa???
Bu açık büfe olayı batirdi beni yaaa!! Bugün son yarın normal beslenmeme doncem inşallah..ama kendimi çok kötü hissediyorumbir gazla tabi bahire de etken buna :) leslie videolari indirdim yarın ona da baslicam...cumaya kadar kilo bari almayayim :/
leslie bende de var ama cdde olmadığı için şimdilik evde açamıyorum, pcde arızalıdondurma yiyeorummm dondurmaaaa :131:
sonra lesli yapacam ....
hergünnn bu saatte
Ayy ilahii güldürdün beniŞekercim plates öneririm harika inceltiyor
dünki menüm
sabah
1 domates 1 salatalık çıkla
örgü peynir tulum peynir birer parça
sosis 2 tane
ara
incir
öğlen
bezelye 5 yk
pilav 5 yk
yoğurt 2 yk süzme
ara
1 parça çikolata
akşam
yok
lesli 2 mil kitap yok
Bu açık büfe olayı batirdi beni yaaa!! Bugün son yarın normal beslenmeme doncem inşallah..ama kendimi çok kötü hissediyorumbir gazla tabi bahire de etken buna :) leslie videolari indirdim yarın ona da baslicam...cumaya kadar kilo bari almayayim :/
lesli zorluyor kuşum hergün hergün ama söz verdik bi keere bu hafta yapacaz
tatilden ananın evine dönüyorsun. ana evinde diyet yapmak daha zor sanki. gene karatay yap doasıya yersin diyecem ama bizim anaların evlerinde kızlarına pişirilen şeyler hep Anti-karatay yemekler: hamur işleri, tatlılar ve börekler:44:Bence sen ne kadar ölçülü yiyerek atlatabilirsen atlatmaya çalış veya anneni diyete sok da onları hazırlmaaktan vaz geçsinGünaydın herkese :) anamın evine döndüm sonunda :) nispeten daha düzenli beslenicem inşallah...tabi kendi evime dönene kadar yine falsolar olacak malesef :) tatilde çok yüzdum ama cooooook da yedim :/ bakalım cumaya ne çıkacak...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?