Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Sanki fonfutma ve biskuvi olmamis ama sen beni gor

Sabah
Kuymak
1dlm ekmk

Ogle makarna

Aksam turlu
2 tane baklvaa.

kızlar nerelerdeyseniz toparlanın hadi bu ne böyle yahu kimsenin gelip gittiği yok.

dön tabi dön herkes dönsün bu hafta

kızlar yiyip içip döndüğüm bir pazar ertesinde sen misin çok yiyen diyerekten sıvı orucu tuttum. şöyle ki aslında normal şevval orucu tutacaktım amma gece eve geç gelip sahura da uyanamayınca oruçtan kaçan nefsime bir nevi ceza verdim ve epeydir merak ettiğim sıvı orucunu denedim. zabah niyet ettim ki akşama kadar su ve 1 şekerli çay dışında bişi yemicem akşam ezanıyla beraber de normal yemeye dönecem.Sonuç???
1- su ve çay içememe rağmen (toplam 3 küp şeker tükettim) akşam saat 7 gibi bi uyku bi halsizlik oldu. gün içinde nerdeyse hiç problem yoktu öğleden sonra canım çay bile içmek istemedi zira midemda hafifi bulantı oldu.
2- normal oruçtan dayanabilme açısından çok da bi farkı yokmuş gider normal orucumu tutarım daha iyi

Akşam saat 7de vakit geçsin diye çocuklarla markete giderek asrın hatasını yaptım Eşim güya çocuklatra sahip çıkacak, çocuklar otomatik kapıyla oynadı babaları başlarında ve yapma etme demiyo kasiyer uyardı çocuklar kapıya sıkışacak diye, onlaı kurtarmaya gittim kapı kapandı ve dışarda kaldım tabi öncesinde kendi ürünlerimi önce geçirmek için izin istemiştim, kapı açılmayınca teeeee öbür taraftan dolaşıp gelmek zorunda kaldım bütün sıra beni bekledi büyük oğlan elinde sütlerle dışarı çıkmış kasiyer onları da hatırlattı siz sütleri getirin ben size kapıyı açıcam falan

Eve dönüşüm muhteşem oldu o açlığın ve kızgınlığın üstüne 1 tabak pilav yedim. yoğurt fırında biber de yedim 1 bardak da süt içtim.haaa bir adet de lokum yedim

Merhaba kızlar

Havuzdan şimdi geldim yemek hazırlicam hemen girip selam veriim dedim..Geçmişe sonra bakarım artık..
Sabah 1.5 saat yürüyüş yaptım sonra kahvaltı sonra havuz..

Görüşürüz kızlar

kızlar nerelerdeyseniz toparlanın hadi bu ne böyle yahu kimsenin gelip gittiği yok.

way way way şu geniş aile meselesini yeniden gözden geçirmem lazım galiba olaylı bir gün olmuş senin için

Hepicigini okumakla beraber cvp yazamıyorum çünkü sürekli bir hareket halindeyim....aniden gelişen bir durumla memleketten ev alıyorum böylece annem buraya dönüşümü garantiye aldı :) ama o kadar ani gelisti ki emlakçı banka gezip duruyorum iki gündür...sanırım cumaya kadar ancak toparlicam işleri..amaaaaaa iki gündür yediklerime çok dikkat ediyorum ve bolca yürüyorum...ıstanbula dönene kadar beni mazur gorun olur mu?

Ayy ağlasammı gülsemmi durumu olmuş canım sana yaa ama en kötüsüde sıvı orucu olmuş yazık etme kendine güzelim..Bak akşamı daha fena olmuş..
way way way şu geniş aile meselesini yeniden gözden geçirmem lazım galiba olaylı bir gün olmuş senin için
Tam senlik bir durum olmuş demi bahocan
Eee senin memleket nerydi? Peki istanbuldaki işlerin ne olucak canım??

seldom çok iyi hatırlayamadım şu evini ha bire su basan sendin değil mi:44: Eğer öyleyse çok iyi olmuş hem evden kurtuluyorsun hem annenlere yakın oluyorsun

kızlar selam
nihayet oruca niyetlenebildim, nefsime hakikaten ağır geliyor, pazar piknik, pazrtesi yorgunluk salı günü de keyfi olarak niyetlenmemiştim bugün artıkın niyetliyim. 10 güncük borcum var da ( bu yıldan, geçmişi hiç sormayın).
İsveç diyetini oruca uyarlayıp biraz da revize ederek bu 10 günü geçiricem. bu arada isveç karatay diyetinin az kalorili hali gibi bişey ha bir de bir iki tane salam gibi yapay gıda var o kadar.ben isveşten fazla olarak sebze ve yoğurt yerim diye düşünüyorum. menülerimi ve kilo değişikliğimi buraya da yazarım.
Menü dedim de
dünkü menüm:
Sabah 1 dilim ekmek, 1 yk kaymak, 1 dilim peynir ve domates
Ara: 1 lokum
Öğlen: az paça çorba, 1 cağ kebap, 1 dilim pide, el büyüklüğünde 3 parça yufka
Akşam: fırında kabak, biber, 5 yk sarmısaklı yoğurt, 1 su bardağı süt

Hedefin İsveç Orucu başlangıç Kilosu (Sahurdan 4 saat sonra ): 66,4
Sahur: 2 haşlanmış yumurta, 1 domates, 1 şekerli kahve
Kaçamak: 2 yk süt kahvenin içine, 15-20 adet haşlanmış mısır tanesi

Eee senin memleket nerydi? Peki istanbuldaki işlerin ne olucak canım??

Amasya memleketim...zaten şimdi dönemem...4 yıl var emeklilige, o zaman kızım da ilkokulu bitirmiş olacak, 4 yıl sonra planlıyorum dönmeyi...kizimin ergenligini küçük şehirde büyük aileyle yasamasinin daha güzel ve kolay olacağını düşünüyorum...ben de emekli olayım vakıflarda derneklerde calisayim biraz da ruhumu doyurayim istiyorum...böylece ilk adımı atmış oldum...pek sevinçliyim sanki yarın amasyaya tasincam gibi :) bir de bahçe katı kış bahçeli bir ev çok istiyordum denk geldi...şimdi güzel vehayallerim ve bolca borcum var :) kimbilir belki birgün bahçemde diyet menüsüyle agirlarim sizlerden birilerini :) hayal bu ya :)

dünki menüm
sabah
2 haşlanmış yumurta salatalık çıkla çay
ara yok
öğle
kısır bir gece önceden hazırladım
ara
komuşum tarhana yapmış arada 2 yuvarlak tarhana yedim
akşam
yaprak sarma
salgam
süzme yoğurt
birde tarhana başı diyorlar ondan yedim

seldom çok iyi hatırlayamadım şu evini ha bire su basan sendin değil mi:44: Eğer öyleyse çok iyi olmuş hem evden kurtuluyorsun hem annenlere yakın oluyorsun

Ay ilahi çok güldüm :) evet o ev benimdi ama malesef o istanbuldaki ev :/ ondan bi müddet daha kurtulamicam malesef...gerçi tadilatı zaten yapıldı...bu memlekette bir ev ve 4 yıl sonraya yatırım inşallah...

Hadi allah kolaylik versin...en azından borçlar biter...bende dönünce başlıcam inşallah...ısveç çok katı bir diyetti sanki ben mi yanlış biliyorum??

Senin bu ilginç yemeklerini çok merak ediyorum ya...tarhana başı mesela!! Ne ilginç isim :)

Seldo hayirli olsun canim

Dun fazla kacirdim giremiyorun cok ev cok kalabalik pc bi aciyorun herkes basimda teldende yazamiyorum cok iyi
Telefonuma adim sayar yukledim gunde 3000 adim yetetli aslinda ama ben dun sadece 600 adim atmisim demekki yaptigimspor az...yediklerim fzlaki bu sebeple kilo veremiyorum sporu arttirmam gerkli ama nasil ....
Bogazim gene acildi reglide oldum vakslm cuma ne olur...

demek emekliliğine 4 yıl kaldı, demek o kadar yaşlandın kıskandımmmmBenim daha 11 yıl var o da ücretsiz emeklilik için, Tayyip Amca çok çocuk doğurana erken emeklilik yolunu açacak onu bekliyorum Başka ümit yok. küçük şehirlerinde avantajları var dediğin gibi. Kızın için de güzel olur. Bak biz Rize'deyiz ve ben çok memnunum, çocuklar arada köy görüyorlar. geçen gün köyden birine davetliydik, büyük oğlum evin oğluyla beraber gece yarılarına kadar kuş peşindeydi, bıldırcın yakaladılar ellerinde fenerlerle uğraştılar durdular. Sonuçta o bıldırcınla 1-2 saat oynayıp salıveriyorlar ama çok eğleniyorlar. Şehirde ne yapıyoruz TVnin Bilgisayarın önüne çocukları park ediyoruz, İPad'deki oyunlarla kuş yakaladıklarını zannediyolar...
Kış bahçeli ev ne ki:44: Gönlüne göre ev bulduğun için sevindim.
Ay ilahi çok güldüm :) evet o ev benimdi ama malesef o istanbuldaki ev :/ ondan bi müddet daha kurtulamicam malesef...gerçi tadilatı zaten yapıldı...bu memlekette bir ev ve 4 yıl sonraya yatırım inşallah...
Satsaydın o eviBizim evde tadilat işleriye ilgilenen olmadığı için satmak, atmak başka eve kiraya çıkmak gibi çözüm yolları çok öneriliyorAlışkanlık artık sana da aynısını yaptım.Evi su basmışsa sat gitsin, sanki tadilat yaptırınca olmiiicak
Hadi allah kolaylik versin...en azından borçlar biter...bende dönünce başlıcam inşallah...ısveç çok katı bir diyetti sanki ben mi yanlış biliyorum??

evet isveç çok katı bi diyet. resmen 1 öğün es geçilmiş, kahvaltıda 1 şekrli kahveden başka bişi yok. 7. gün de akşama da bişi yok.Revize ettim listeyi. yoğurt ve sebze miktarlarını artırmayı düşünüyorum.

ben de çıkla nedir onu merak ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…