merhabalar herkese:)
dün biriciğimi askere yolcu ettik, gidecek, gidiyor derken gitti. 25 kişiydik havaalanında çok güzel bir ugurlama oldu, şamatasız ama espirili, duygusal bir ugurlama oldu.
ben de kendime plan yapacagım haftasonu bu süreçte neler yapabilirm diye. kilo konusunda hedefime ulaştım sanırım cuma günü göreceğim. kan hapı kullanacağımı bildigim için hedefimi düşürmüştüm biraz daha, kan haplarından sonra kilo alırım nasıl olsa diye. şimdi geçmişi okuyayım bakalım neler yapmışsınız.
Hayirli teskereler canim sllah kavustursun insallh bide ben emziriyorum olurmuki civan percemicanım bulablirsem kaynamış suya bir tutam civanperçemi otu atıp 5 dk bekletip, süzüp iç. akşama kalmaz regli olursun büyük ihtimalle
Tatlım öncelikle kızına çok geçmiş olsun..
Kilo aldım diye izin istiyosan olmaz canım ki zaten bir haftalık izin olmaz
Nescafe cısssssssss
Allah kavuştursun canım
Kız yine herzamanki bahire anlayışı ile anlamamışsın konuyu..Kuzu iyice okusan kızcağız yazmış ya başa menü yazma şeklini..Yani sabahı es geçmemiş onu dün yazmış tıpkı bugünün sabahını yazdığı gibi ve yarın sabahı yazmicak öğlenden başlicak ve sen yine saahı es geçmişsin diceksin
merhabalar herkese:)
dün biriciğimi askere yolcu ettik, gidecek, gidiyor derken gitti. 25 kişiydik havaalanında çok güzel bir ugurlama oldu, şamatasız ama espirili, duygusal bir ugurlama oldu.
ben de kendime plan yapacagım haftasonu bu süreçte neler yapabilirm diye. kilo konusunda hedefime ulaştım sanırım cuma günü göreceğim. kan hapı kullanacağımı bildigim için hedefimi düşürmüştüm biraz daha, kan haplarından sonra kilo alırım nasıl olsa diye. şimdi geçmişi okuyayım bakalım neler yapmışsınız.
Tatlım öncelikle kızına çok geçmiş olsun..
Kilo aldım diye izin istiyosan olmaz canım ki zaten bir haftalık izin olmaz
Nescafe cısssssssss
Allah kavuştursun canım
Kız yine herzamanki bahire anlayışı ile anlamamışsın konuyu..Kuzu iyice okusan kızcağız yazmış ya başa menü yazma şeklini..Yani sabahı es geçmemiş onu dün yazmış tıpkı bugünün sabahını yazdığı gibi ve yarın sabahı yazmicak öğlenden başlicak ve sen yine saahı es geçmişsin diceksin
harikasın hedefalkışlıyorum seni cidden
biriciğim kısa dönem yapacak askerliğini, samsun a gitti. 15 gün sonra hep birlikte yemin törenine gideceğiz.iyi dileklerin için çok teşekkür ederim
komikim ama değil mi
iki işi aynı anda yapmaya çalışıyor yine bahocan....
evet cidden öylesin bahocan ve biz seni böyle olduğun için seviyos ....
bana diyene bak seeeennnkız bu nasıl menü böyle sabahı neden es geçtin çorba canım çekti valla çok severim üzümü bol bol ye sayarak yeme makarna yı da akşama değil öğlenleyin ye
bende sizi seviyorum anlayışınız için doğru iki işi aynı anda yapmaya çalıştımçok dikkatlisin genic çoook
menüm
sabah
1 ayva
kuşluk
1 bardak ayran
öğle
yoğurtlu tarhana çorbas
sütlü türk kahvesi
ara
1 bardak acılı şalgam
akşam
4 tane etsiz acılı çiğ köfte
salamlı omlet
2 dilim ekmek
ara
1 avuç çiğ badem
1 avuç karışık çerez
çay
günaydın
böööösabah kahvaltısı konusunda arkadaşlar gerekli açıklamayı yapmışlar..haaa çok hafif olmuş diyosan haklısın
Ben durumumu şöyle açıklayayım. aslında ''sabah kral gibi öğlen Prens gibi akşam da köylü gibi yemek ye'' düsturuna uymak istiyorum gel gelelim bunu uygulamaya geçemiyorum. Sabah kahvaltı yapmayı çok severim , kral gibi kahvaltı yapmak bana hiç zor gelmiyor
öğlen prens gibi yiyecem ama dışarda yemek yediğim için prensle kral arasındaki farkı çoğu zaman menüme yansıtamıyorum. Akşam ise benim koşturmaca halinde yemek pişirdiğim çocuklara yetişmeye çalıştığım çoğu zaman dışarıda çocuk gezdirmekten yemeğe vakit ayırmadığım bir öğün, bakıyorum ki akşamları da kral gibi yiyorumbenim için sabah ve öğleni hafifletmek daha kolay. şimdilik bunu deniyorum
neşemiz bol olsun kuşum dertlenecek ne var allaha şükürgünaydın bahire sabah sabah bu ne neşe
ben sana bağırıyorum şimdi ve sen kulaklarını tıkamak zorunda hissediyosun tamam mı bahireeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
akşam olmamış hem omlet hem de 2 dilim ekmek üstüne üstlük ara da yapmışsın 2 avuç hayır bahire yanlış fazla yemişsin dün akşam
analşıldı kuşum ben menüleri yazmaya devam edeyim en iyisi doğru yaptığımı sanıyordum
günaydın günaydın
neşemiz bol olsun kuşum dertlenecek ne var allaha şükür
analşıldı kuşum ben menüleri yazmaya devam edeyim en iyisi doğru yaptığımı sanıyordum
yaz tabii hem sen bu hafta akreple kapışmıyormuydun bakiyim ben mi yanlış hatırlıyorum yoksa
doğru hatırlıyorsun genicim iki hafta kapışma haftası akreeeeppppp
Kavramlar yanlış güzelim..Sabahı anladım da öğle kral ile prens arasında ne farka var aynı saray mensubu ve üstelik akşam köylü gibi demişsin köylülerimizin menüsü epey geniştir bir kere yanlışşşböööösabah kahvaltısı konusunda arkadaşlar gerekli açıklamayı yapmışlar..haaa çok hafif olmuş diyosan haklısın
Ben durumumu şöyle açıklayayım. aslında ''sabah kral gibi öğlen Prens gibi akşam da köylü gibi yemek ye'' düsturuna uymak istiyorum gel gelelim bunu uygulamaya geçemiyorum. Sabah kahvaltı yapmayı çok severim , kral gibi kahvaltı yapmak bana hiç zor gelmiyor
öğlen prens gibi yiyecem ama dışarda yemek yediğim için prensle kral arasındaki farkı çoğu zaman menüme yansıtamıyorum. Akşam ise benim koşturmaca halinde yemek pişirdiğim çocuklara yetişmeye çalıştığım çoğu zaman dışarıda çocuk gezdirmekten yemeğe vakit ayırmadığım bir öğün, bakıyorum ki akşamları da kral gibi yiyorumbenim için sabah ve öğleni hafifletmek daha kolay. şimdilik bunu deniyorum
neşemiz bol olsun kuşum dertlenecek ne var allaha şükür
Ayy geniccim ne hatırlatıyosunki şimdi bahireyee:26: Hem ben zaten ilk hafta bahireye vericem ödülü ben ikinci haftaya saklıyorum ödülüüakrep beğeni yapmış ama uğrayamamış anladığım kadarı ile.
bak bu akşam önemli hafif geçir ara yapma yapacaksan da süt veya yoğurt ve kesinlikle sporunu yap bugün.
Kavramlar yanlış güzelim..Sabahı anladım da öğle kral ile prens arasında ne farka
Ayy geniccim ne hatırlatıyosunki şimdi bahireyee:26: Hem ben zaten ilk hafta bahireye vericem ödülü ben ikinci haftaya saklıyorum ödülüü
Kızlar fırsat buldukça ugramaya çalışıyorum ama yetişemiyorum kusura bakmayın lütfen2 çocuk 1 hamile 1 de dede ile tatildeyim kaça bölündüğümü varın düşünün :) tatil bitsin bi istanbula dönelim cici kız olcam söz :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?