Hedefin İsveç Orucu başlangıç Kilosu (Sahurdan 4 saat sonra ): 66,4
2. gün sabah kilosu: 65,8
1.gün İftar: 200 gr. biftek, roka+ az yağlı salata+ limon sıkılmış maden suyu
Kaçamak: 1 kuru kayısı
2. gün sahur: 1 haşlanmış sosis+5 yk yoğurt+Ispanak+1 çay kaşığı tereyağ+1 şekersiz kahve
Kaçamak: yarım çay bardağı süt kahvenin içine eklendi, şeker kullanılmadı 1 kuru kayısı yenildi.
Spor: 30 saat çarşı gezmesi
Sahurumu 10,30da yapıp yattım. uykum gelmemişti uyursam sonra uyanamam diye düşündüm
Ayyyyyyyy sana bakıp imrenip kıskanıp gaza gelmek istiyorum :) idolumsun hedeeeeeeeef :)
sadece 13 gün yapıcam, listeyi kafama göre değiştiriyorum, öööyle aç gezmicem, yediklerimi yazıyorum bakabilirsin
.......
küçük şehir mevzusuna gelince daha önce yani bekarken 20.000 nüfuslu bir ilçede yaşadım. Bekarken zor oluyor imkanları kısıtlı oluyor. O kadar küçük şehirde yaşamayı gene düşümem ama 100.000 nüfuslu bir il veya ilçe de bana yeter.
kısa günlerde de tutacam yılın her döneminde tutacak kadar çok oruç borcum varHazır Ramazana alışmışken ardından şevval oruçlarını da tutayım dedim. bu yıldan 10 gün borcum var.Bari onları ödeyeyim dedim
Aslında karatay diyetine çok benziyormuş isveç. isveçte de 2şer yumurta ,dilimlenmiş limonlu havuç, ızgara et-balık,
günde en fazla 1 meyve var Karatayda da. farkı isveçte salam gibi hazır gıdalar 2 gün kullanılmış,daha düşük kalorili, kuruyemişler yok.
Yani karatay diyetini yaparken kuruyemiş yemeyi unutsan,ilk zaman karbonhidrat almıyım desen, sofradan hafif aç kalksan bakmışsın ki isveç diyeti yapıyorsun
ben 13 günümü tamamlayınca normal karbonhidrat içeren bi liste uygulayım diyorum.
Karatay da ağır yaaaa!!! Yani çok yiyosun ama ekmek yemiyosun!!! Olmaaaaaz ekmeksiz hayat cekilmez :)
Karbonhidrat Bombardıman Diyeti mi yapıyonYarınki tartıyı merakla bekliyorum:44:
Sorma ben de yarını çok merak ediyorum :)