Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Hadi hayırlı olsun canım..Hayırla başlasın hayırla bitsin inş.

Canım neden böyle kısa aralıklarla yemişsinki birde akşam 9 da yediğin kavun çok cıss olmuş..

Biter canım biter :9:

Buraya kadar güzel umarım akşamda güzel olur canım..

Kaptancim menuye ek olara 1kasik bulgur p
1ksk karisik kizartma yefim evfr malzeme ve badka ymk yoktu idare ediyorun oce azaltmsktan yanayim sonra duzene girecck inslh

Sabah:çok erken kalktım yeni okul heyecanı bişey yiyemedim...
Öğle:okuldan çıktım çarşıda işlerim vardı...tek başınada oturup bişeyler yemek istemedim.. Çok içim yanmıştı meyve suyu ve buzdan oluşan bişey içtim...eve geldim erik üzüm şeftali yedim...
Akşam:1 kase yoğurt çorbası,2 kaşık patates püresi

2lt su içtim..
Şu an açlıktan ölüyorum hemen uyumayı düşünüyorum...:1:

Bu kafar gezdiniz simfi yspmk koyuyor degilmi ...

Bende bugun asiri yorgunum bacaklsrim agriyor cok fena simdiye kadar yedikletimi yazayim

Saba..
Az yumurta
2 catal patates
Domates
Ceyrek simit
Zeytim
Cay

Ara 1 kare cikolata

Ogle
1 bucuk. Tane biber dolmasi
Salata
Az patlican az yagli
1catal mkrna

Ara sutku kahve

Bol hareketli birgub gecirdim cuna funu gulmk istiyirum

evet artık bende cumaya kilo vermiş olmalıyım yeter bu kadar tatil..:20:

Sabah : tost
biberiyeli yeşil çay
domates

ara : 2 burçak bisküvi
öğle : 1 kase tavuk çorbası
2 dlm ekmek
1 lokma browni

ara : 2 lokma simit

akşam : 1,5 kase yayla çorbası
3 dlm ekmek
bir parça kuru soğan
1 sb süt ( ne alakaysa :)

2,5 lt su

4 km yürüyüş

4 km yürüyüş süpersin:46:süte ne alaka yazmışsın ya bende acayip bişey içtim meyveli sütlü buzlu çok güzeldi:1:

-Aymudo yeni ortamlara alışmak zor gelir bana belki de sen şimdiye kadar bir kaç defa tecrübe etmişsindir ama zor ilk zaman.bu zorluk kimisinde iştah açar senin iştahın kapanmış sanki... kolay gelsin...mini mini birleri mi okutuyorsun bu yıl da?
- seldom bu yıl da geçer ama geçip geçmeyeceğini düşünme zamana kaptır kendini:34:
-akrep bir ana önce toparlan
-bahire sen zaten hepten toparlan:35:
-trabzonspor menünde sabah saat 10,30 mercimek çorbası:nazar: gördüğümden eminim de kahvaltıda türlü:nazar: mü gördüm ne gözlerime inanamadım:52:

Dün sabah: ılık su
1 dilim kepekli ekmek
1 dilim tulum peyniri
domates, salatalık

Ara: acılı-acısız karışık leblebi ,
yarım kuru simit

öğlen:yarım ekmek full tost:47:,
1 ayran

akşam: 2 kuru erik,
z. yağlı taze fasulye,
ayran,
salata

Dün akşamdan bu yana ara kablo kopmuştu nete ulaşmadık bir türlü..O yüzden gelemedim kızlar..Gün oyu bilgiayarcıya git gel yaptım..Bu arada diğer laptoba da format attırdım..Byağı yoğun ve hareketli gündü benim için..

baya işler halletmişsin. bizim laptop bozuldu yenisini de almayı istemiyorum (eşimin huyunu biliyorum alındığı gün çocukların hizmetine açacaktır) ben de oğluşu temizlikçimin kızlarına bıraktım o yüzden bu gün işyerimde neyte girebiliyorum.

bugün kahvaltı: 2 bardak ılık su
3 erik
1 dilim kepekli ekmek
1 yumurta
1 dilim tulum peyniri
domates- biber

Araöğün olarak da şekersiz kahve ve 4 kepekli çubuk yiyorum şimdi

Kaptancim menuye ek olara 1kasik bulgur p
1ksk karisik kizartma yefim evfr malzeme ve badka ymk yoktu idare ediyorun oce azaltmsktan yanayim sonra duzene girecck inslh
Tamam canım hepimiz girelim şu düzene bir an önce :13:
Sabah:çok erken kalktım yeni okul heyecanı bişey yiyemedim...
Öğle:okuldan çıktım çarşıda işlerim vardı...tek başınada oturup bişeyler yemek istemedim.. Çok içim yanmıştı meyve suyu ve buzdan oluşan bişey içtim...eve geldim erik üzüm şeftali yedim...
Akşam:1 kase yoğurt çorbası,2 kaşık patates püresi

2lt su içtim..
Şu an açlıktan ölüyorum hemen uyumayı düşünüyorum...:1:
Oy oy oy açlıktan ölmen güzel ama en azından sabah vicdanın rahat uyanıyosun:34:
-Aymudo yeni ortamlara alışmak zor gelir bana belki de sen şimdiye kadar bir kaç defa tecrübe etmişsindir ama zor ilk zaman.bu zorluk kimisinde iştah açar senin iştahın kapanmış sanki... kolay gelsin...mini mini birleri mi okutuyorsun bu yıl da?
- seldom bu yıl da geçer ama geçip geçmeyeceğini düşünme zamana kaptır kendini:34:
-trabzonspor menünde sabah saat 10,30 mercimek çorbası:nazar: gördüğümden eminim de kahvaltıda türlü:nazar: mü gördüm ne gözlerime inanamadım:52:
:60: trabzona yaptığın yoruma çok güldüm ve evet bir an önce toparlanmalıyım..Bu hafta ne oldu bana dağıldım resmen..Eşimin vardiyası da vurdu beni..Sabah çıkamıyorum yürüyüşe ne güzel oluyordu yürüyüşler..
Ama kesin toparlanmalıyım..Hatta bugün..Hedefcim aferim sana vur bööle kafama kafama kendime geleyim:29:
baya işler halletmişsin. bizim laptop bozuldu yenisini de almayı istemiyorum (eşimin huyunu biliyorum alındığı gün çocukların hizmetine açacaktır) ben de oğluşu temizlikçimin kızlarına bıraktım o yüzden bu gün işyerimde neyte girebiliyorum.
Yaptır kuşum laptobu o zaman yazık çocukların elinde yine aynı olur yenisi..Bizde aynı yapıyoruz..Kızımın elinde oluyor çünkü..
bugün kahvaltı: 2 bardak ılık su
3 erik
1 dilim kepekli ekmek
1 yumurta
1 dilim tulum peyniri
domates- biber

Araöğün olarak da şekersiz kahve ve 4 kepekli çubuk yiyorum şimdi

Kahvaltın ve ara güzelmiş şekercim..

Bende kahvaltımı az önce yaptım..Eş geç gelince sabah anca oldu..Tereyağlı yumurta, ekmek, salatalık, zeytin,az peynir, birkaç tane fındık, badem, ceviz yedim ha birde yeni yaptığım şeftali reçelinden çatalla aldım vee şekersiz çay..

Tamam canım hepimiz girelim şu düzene bir an önce :13:

Oy oy oy açlıktan ölmen güzel ama en azından sabah vicdanın rahat uyanıyosun:34:

:60: trabzona yaptığın yoruma çok güldüm ve evet bir an önce toparlanmalıyım..Bu hafta ne oldu bana dağıldım resmen..Eşimin vardiyası da vurdu beni..Sabah çıkamıyorum yürüyüşe ne güzel oluyordu yürüyüşler..
Ama kesin toparlanmalıyım..Hatta bugün..Hedefcim aferim sana vur bööle kafama kafama kendime geleyim:29:

Yaptır kuşum laptobu o zaman yazık çocukların elinde yine aynı olur yenisi..Bizde aynı yapıyoruz..Kızımın elinde oluyor çünkü..

Kahvaltın ve ara güzelmiş şekercim..

Bende kahvaltımı az önce yaptım..Eş geç gelince sabah anca oldu..Tereyağlı yumurta, ekmek, salatalık, zeytin,az peynir, birkaç tane fındık, badem, ceviz yedim ha birde yeni yaptığım şeftali reçelinden çatalla aldım vee şekersiz çay..

valla akrepcim kahvaltı menün lezzetli olmuş:52:
haaaa diyet açısından değerlendireceksek kaç dilim ekmek yemişsini cevizin fındığın bademin zeytinin ne kadardı bilmemiz lazım:19:

Trabzonspor da kızmasın bize:29:, ağlanacak halimize gülüyoruz işte, daha önce de demiştim ya sabah kurufasulye bile yiyebilirim diye, o aklıma geldi

valla akrepcim kahvaltı menün lezzetli olmuş:52:
haaaa diyet açısından değerlendireceksek kaç dilim ekmek yemişsini cevizin fındığın bademin zeytinin ne kadardı bilmemiz lazım:19:

Trabzonspor da kızmasın bize:29:, ağlanacak halimize gülüyoruz işte, daha önce de demiştim ya sabah kurufasulye bile yiyebilirim diye, o aklıma geldi

Ekmek iki dilim kadar, zeytin dört tane canım..

Öğlende etli türlü,az ekmek, süs biberi,salatalık ve lahana turşusu, kavun ve otlu peynir yedim..Hmm bir tanede kurabiye..

Akşam menümü 6 dan önce yicem sonrada pazara gidicem hem yürüyüş olur..Öğleni evde yemedim manevi annemdeydim yine..Sabun bezi(lif) modeli gördüm ondan başladım..

Hedef turluden kastim kizartma yerine az yag ve su ile buglsma gibi yapiyorum ben o sekilde yani corbafa klasik turk kahvltidi iste

Akşam menümü 6 dan önce yicem sonrada pazara gidicem hem yürüyüş olur..Öğleni evde yemedim manevi annemdeydim yine..Sabun bezi(lif) modeli gördüm ondan başladım..

Klay geldin kaptanim annnemde cok guzel dokur

Gelelim menuyeeeee rezalet otedi....

Sabah ablam gidecek diye son sin pide yaptirdik kiymali bur tanr goturdum

Oglen teyxem geldi

1 tsne uzumlu kurabiye
Yarim tuzlu kucuk poaca
2 yk makarna manti
Cay
1 catal cikolatali pasta:17: .....rezillik kimse sen diyettesin demesin boyle bi hata olmamali

kızlar arada bir okuyorum ama yazmaya gün içinde fırsat bulamıyorum..habire toplantıdayız...toplana toplana bi hal olduk 3 gündür :/ ama en azından işe sabahları yürüyorum 4 km...kızımın okulu tam gün başlayana kadar bari böyle olsun diyorum...sonra mecburen arabayla gidicem... bugün biraz sınırı aştım..biraz mı :) biraz :P ama bence gayeeeet güzel gidiyorum çok şükür..hedefim bu haftada 500 gr vermek inşallah...

menüme gelince;

sabah : rafadan yumurta
1.5 dlm ekmek
biberiyeli yeşil çay

öğle : 1 kase tavuk çorba
2 dlm ekmek
1 lahmacun (sürprizdi yemekten hemen sonra yoksa ekmeği yemezdim)
acı biber turşusu

ara : 1 porsiyon kazandibi (ev yapımıydı bi daha nerde bulcam dedim yedim :)

akşam : 3 yk ıspanak
1.5 dlm ekmek
1 sb süt

2.5 lt su

4 km yürüyüş

Bugünkü menüm

Sabah:
Önce; bir bardak elma sirkeli ılık su.
Tereyağlı yumurta ekmek zeytin salatalık, şeftali reçeli,peynir, şekersiz çay..

Öğle:
Etli türlü, az ekmek, kavun, otlu peynir, süs biberi,bir kurabiye.

Akşam:
Tepsi kebabı, süs biberi, ekmek, bir kase yoğurt..

kızlar arada bir okuyorum ama yazmaya gün içinde fırsat bulamıyorum..habire toplantıdayız...toplana toplana bi hal olduk 3 gündür :/ ama en azından işe sabahları yürüyorum 4 km...kızımın okulu tam gün başlayana kadar bari böyle olsun diyorum...sonra mecburen arabayla gidicem... bugün biraz sınırı aştım..biraz mı :) biraz :P ama bence gayeeeet güzel gidiyorum çok şükür..hedefim bu haftada 500 gr vermek inşallah...

menüme gelince;

sabah : rafadan yumurta
1.5 dlm ekmek
biberiyeli yeşil çay

öğle : 1 kase tavuk çorba
2 dlm ekmek
1 lahmacun (sürprizdi yemekten hemen sonra yoksa ekmeği yemezdim)
acı biber turşusu

ara : 1 porsiyon kazandibi (ev yapımıydı bi daha nerde bulcam dedim yedim :)

akşam : 3 yk ıspanak
1.5 dlm ekmek
1 sb süt

2.5 lt su

4 km yürüyüş

işte bizim yanlışımız nerde biliyormusun bu kezlik yiyeyim bişey olmaz arkadaş geldi kıramadım bunları aşarsak işte ozman doğru diyeti yapmış oluruz....

işte bizim yanlışımız nerde biliyormusun bu kezlik yiyeyim bişey olmaz arkadaş geldi kıramadım bunları aşarsak işte ozman doğru diyeti yapmış oluruz....

Hayatim haklısın bi yere kadar ama kendi adima şöyle düşünüyorum; benim öyle uc-bes kg değil ki vermem gereken...daha var en az 15 kg...e öyle olunca da hiç kaçamak olmaz bazı şeyleri tamamen cikarirsam menüden, bu diyet o kadar uzun surmez bir yerde dayanamaz pes ederim...sınırı aştığımda kendime bir hedef koyuyorum mesela 5 gün asla kaçamak yok gibi...yada 86yi görmeden serbest öğün yok gibi...ve buna çok sıkı uyuyorum...böylece diyetten bıkkınlık olmaz diye düşünüyorum...yoksa iki yıl sürecek bir diyette hiç mi tatlı yemicem mümkün mü bu? Benim için değil :) bir de dr bana liste hazırlarken sordu, neyden vazgecemezsin diye...ekmek dedim o da her ögüne 2 dlm ekmek koydu...çok akillica imiş yoksa ben ekmeksiz coktaaaaan pesederdim...

Yani çok katı olmak hiç anlamlı gelmiyor bana...ama senin işin hepimizden zor...mutfağın patronu sen olmayinca diyet zor iş...

bugünki menüm
sabah
kahvaltı yok
öğe
kara lahana sarma 4 tane
akşam
2 avuç kabak çekirdek
şekersiz çay

Back
X