haklısın ama tıp dr u yapıyor mu o konuda bilgim yok şekercim
Yapıyor tabi...ben tıp doktoruna yaptırdım mesela...yoksa allah korusun mikrop vs kapar...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
haklısın ama tıp dr u yapıyor mu o konuda bilgim yok şekercim
Sakin bahirecim!!! Öyle rastgele birine yaptirilacak birşey değil...tıp doktoru şart bence...
Sabah : tost
1 sb süt
ara : yeşil elma
öğle : 1 kase tavuk çorbası
2 lokma biber dolması
3 dlm ekmek
ara : 2 lokma sütlü kadayıf
2 kurabiye
sade kahve
akşam : 5 yk makarna
2,5 lt su
4 km yürüyüş
bugün ilk işgünü olduğundan sürekli yeme halindeydik :) akşam da yemek yapmaya firsatim olmadı yakışmadı menüm :/ ama ceza olarak yürüdüm :)
Duydun canım herkese yaptırma bencede :26:
Bakalım bugün ne yemişim:
Sabah:
Sirkeli ılık su
Tereyağlı sıcak bazlama, peynirli sac böreği, çay, ev yapımı şeftali reçeli iki çatal..
Sabahı geç yemiştik öğlene doğru, sonrası gezmeye gittim,manevi anneme..Orda Zeytinyağlı lahana pezik sardım hem onlara kaldı hemde eve getirdim.Yaşlı ve kalp ameliyatlı olunca yapamıyor..
Akşam:
Bir peynirli börek,Sarma,ekmek, cacık..
Ayy gözüm dönmüş açlıktan nasıl yedim ohh doyunca hamdolsun dedim Rabbim kimseyi açlıkla terbiye etmesin..
Spor:Benimki gece vardiyasında olunca kızı bırakıp yürüyüşe gidemiyorum sabah ama yarın sabah namaz sonrası ebru ile plates takılcaz söz verdik birbirimize![]()
Sabah : tost
1 sb süt
ara : yeşil elma
öğle : 1 kase tavuk çorbası
2 lokma biber dolması
3 dlm ekmek
ara : 2 lokma sütlü kadayıf
2 kurabiye
sade kahve
akşam : 5 yk makarna
2,5 lt su
4 km yürüyüş
bugün ilk işgünü olduğundan sürekli yeme halindeydik :) akşam da yemek yapmaya firsatim olmadı yakışmadı menüm :/ ama ceza olarak yürüdüm :)
ben de bugün eski okuluma gittim ilişik kesmek için sabah 9 da bi başladım akşam 5e kadar koştur koştur imza imza Allaha şükür sorun çıkmadan bitirdim işimi yarın yeni okuluma resmi olarak başlıyorum bakalım yeni ortam yeni öğrenciler yeni arkadaşlar...eve geldim yemek yok bi menemen yapıverdim o kadar....
annem de duyunca kalakaldı dr git deme aklına gelmedi de açooocummm devlete gitsene kızılayı var devletin kan bağışla da bir vatandaş sebeplensin dediydi![]()
Az ekmek demedimki zaten ayağı ekmek yazmışım kuşumaz ekmek derken ne demek istedin kkuşum ne ka ekmek yani
Oy oy oyy menüye bak :26: ense tozuttum bu hfta iyice, saahları yürüyüşe de çıkamıyorum:26:sabah işe geç kalacaktım nerdeyse dolayısı ile
simit yoğundum doğru düzgün yiyemedim bile
öğle
haşlanmış 2 tane yumurta yemedim yuttum adeta
akşam
1kase yoğurtlu müslili şeftalili muhalibi li karışık bir yemek oldu uyduruk ama güzel oldu
sabah:1 salkım üzüm
öğle:1tabak bulgur pilavı tavuk sote,1 kase yoğurt çorbası
akşam:menemen 2 dilim kepek ekmeği
1 top dondurma....
Hadi hayırlı olsun canım..Hayırla başlasın hayırla bitsin inş.ben de bugün eski okuluma gittim ilişik kesmek için sabah 9 da bi başladım akşam 5e kadar koştur koştur imza imza Allaha şükür sorun çıkmadan bitirdim işimi yarın yeni okuluma resmi olarak başlıyorum bakalım yeni ortam yeni öğrenciler yeni arkadaşlar...eve geldim yemek yok bi menemen yapıverdim o kadar....
Canım neden böyle kısa aralıklarla yemişsinki birde akşam 9 da yediğin kavun çok cıss olmuş..Bugun bende az yefim ama karbon yuklu idi ayarlayamafim kardesimin okul idleti vardi onlara kostur ant git bilmm ne derken salmismiyim ne...
Sabah az turlu 1 dlm ekmek
Az yumurta saat 8 de
Saat 10 bucukta 1kase mercrmek 1dlm ekmek
Saat 3 te 2 buber dolma
Saat 5 hapy mael hamburgeri sadece
Saat 9 gibi kavun
Biter canım biterHadi hayırlı olsun...ya ben başlarken yorgunum bu sene bitermi ki :/
Bu kafar gezdiniz simfi yspmk koyuyor degilmi ...
Bende bugun asiri yorgunum bacaklsrim agriyor cok fena simdiye kadar yedikletimi yazayim
Saba..
Az yumurta
2 catal patates
Domates
Ceyrek simit
Zeytim
Cay
Ara 1 kare cikolata
Ogle
1 bucuk. Tane biber dolmasi
Salata
Az patlican az yagli