Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

:53::53::53::53:Uff menüye bak...
Ben bittim bu hafta, takımın en zayıf halkası benmiyim ne :41::41:

bileerek olmuyor akrepim çok yorgun ve yoğunum yemek yemek istemiyor yorgunluktan canım yoğun olunca çalışırken çay içemiyorum öğle arası yemek yiyiverip hemençaya içiyorum şekersiz tabiki akşam da yorgunluktan bitap düşüyorumakşam uyumalarını kesemedim bu hafta böyle geçecek artık haftaya bakacaz çaresine isteyerek olmuyor bütün bunlar

Hayatim haklısın bi yere kadar ama kendi adima şöyle düşünüyorum; benim öyle uc-bes kg değil ki vermem gereken...daha var en az 15 kg...e öyle olunca da hiç kaçamak olmaz bazı şeyleri tamamen cikarirsam menüden, bu diyet o kadar uzun surmez bir yerde dayanamaz pes ederim...sınırı aştığımda kendime bir hedef koyuyorum mesela 5 gün asla kaçamak yok gibi...yada 86yi görmeden serbest öğün yok gibi...ve buna çok sıkı uyuyorum...böylece diyetten bıkkınlık olmaz diye düşünüyorum...yoksa iki yıl sürecek bir diyette hiç mi tatlı yemicem mümkün mü bu? Benim için değil :) bir de dr bana liste hazırlarken sordu, neyden vazgecemezsin diye...ekmek dedim o da her ögüne 2 dlm ekmek koydu...çok akillica imiş yoksa ben ekmeksiz coktaaaaan pesederdim...

Yani çok katı olmak hiç anlamlı gelmiyor bana...ama senin işin hepimizden zor...mutfağın patronu sen olmayinca diyet zor iş...

İyi planlana ben kendi evimdeyken 7ayda 20 kilo vermistim simdi evde pisiyir ben yiyorum valla bu aea dyzeldim gibi yarin oruclu olcam aksam ne olur bilmm cok borcum var tutmm gerek

bugünki menüm
sabah
kahvaltı yok
öğe
kara lahana sarma 4 tane
akşam
2 avuç kabak çekirdek
şekersiz çay

Bu neeeeee nasil ac kaldin boyle...

Gunaydinnnnnnn guzellerr

Eveeet bugub niyetliyim insallh sahur

3dlm ekmek
Domates salatalik
Peynir bunkaru yatmadan yedim

Saat 3gibi 1bucuk rane kurabiye ve sut faxla gibi ana onceye kiyaslarsak az gibi

Dun aksam play storeden indirdigim karin egzerdiz programina baskadin baya zorladi beni hergun yapacagim 42 gun sonunda bskalim ne olacak

Gunaydinnnnnnn guzellerr

3dlm ekmek
Domates salatalik

Saat 3gibi 1bucuk rane kurabiye ve sut faxla gibi ana onceye kiyaslarsak az gibi

Dun aksam play storeden indirdigim karin egzerdiz programina baskadin baya zorladi beni hergun yapacagim 42 gun sonunda bskalim ne olacak

3 dilim ekmekten sonra kurabiye olmamış ya 3 dilim ekmek ya kurabiye birini tercih etsen iyiydi...
bende de egzersiz yok...resmen sabahtan akşama kadar oturuyorum, işe arabayla gidip geliyorum evdede hafif tempoda ev işleri oluyor yemek yapmak bulaşım makinesi-çamaşır makinesi doldurup boşaltmak. saat 9 gibi yatış 10:30a doğru uyuyorum...hofff o yüzden kilo veremyorum ya...Dün bari dedim spor aletlerini kullanamıyorum odanın için yürüyeyim tvnin olduğu oda duvardan pencereye git gel toplam 16 adım 200 defa git gel yapsam 3200 adım o da yarım saat yürüyüş olacak ama nerdeeee 25 turda bıraktım. Ben de spor yapmak istiyorum ama çok ısrarcı olmayınca yani araya bişeyler girince yapamıyorum. benim yerime de yap sporunu hatta bu 42 günde olan değişiklikleri bizimle paylaş. göbek ölçüsü mesela veya fotoğraf... kolay gelsin...

dün kahvaltı: 2 bardak ılık su
3 erik
1 dilim kepekli ekmek
1 yumurta
1 dilim tulum peyniri
domates- biber

Araöğün :şekersiz kahve ve 4 kepekli çubuk

Öğlen: 2 dilim ekmekten karışık tost
5-6 yk taze fasulye
1 bardak ayran

ara: 1 elma

Akşam: 1 kase şehriyeli tavuk çorba
Ton balıklı salata
6-7 yk taze fasulye

Ara: yarım şeftali
1 kuru kayısı
1 çay bardağı süt

20:30 Toplu Yatış.....
20:45 toplu kalkış
mutfağa gidiş

önce 1 dilim ekmek arası peynir domates,
Sonra 1 dilim ekmek arası tahin helva
ardından bi daha 1 dilim ekmek arası tahin helva
:125:

Kızlar kızım başımda bekliyor çıkmam lazım :1: gelirim sonra..

Kizlaaaaaar nerede millet yahu??? Ben yine toplantidayim sabahtan beri :) bi bakıma iyi oluyor yemek düşünmüyorum amaaaaaa her toplantı bir tatlıyla bitiyor bu fena :/ bakalım sabah ne olacak??

Bu arada hedef o kadar dayandiktan sonra o tahin ekmekleri ne demeye yedin :) bari sabah yeseydin gün boyu diyet psikolojisinde olmazdin :)

:53::53::53::53:Uff menüye bak...
Ben bittim bu hafta, takımın en zayıf halkası benmiyim ne :41::41:

inşallah bütün halkalarımız sağlam çıkar bu hafta:29::29::29:
bileerek olmuyor akrepim çok yorgun ve yoğunum yemek yemek istemiyor yorgunluktan canım yoğun olunca çalışırken çay içemiyorum öğle arası yemek yiyiverip hemençaya içiyorum şekersiz tabiki akşam da yorgunluktan bitap düşüyorumakşam uyumalarını kesemedim bu hafta böyle geçecek artık haftaya bakacaz çaresine isteyerek olmuyor bütün bunlar
yorgunluk ve yoğunluk sana çok yakışıyor o zaman:52:
İyi planlana ben kendi evimdeyken 7ayda 20 kilo vermistim simdi evde pisiyir ben yiyorum valla bu aea dyzeldim gibi yarin oruclu olcam aksam ne olur bilmm cok borcum var tutmm gerek

Bu neeeeee nasil ac kaldin boyle...
Allah kabul etsin.ben şevvalin 6 orucunu bile tamamlayamadım 4 tuttum kaldı. daha borç var ama günlerin kısalmasını mı beklesem bilmiyorum...
kendi yemeğini kendin pişirmiyorsan da müdahil olman lazım. hadi diyelim 1 ay 2 ay annen pişirdi sen yedin tamam o da güzel onun keyfini sürdün yeter. bi yerden sonra ya annene sipariş vereceksin anne bi sebze yapsan da yesek falan diye ya da akşam gelir gelmez mutfağa girip diyet bişiler pişirmek lazım.

Kizlaaaaaar nerede millet yahu??? Ben yine toplantidayim sabahtan beri :) bi bakıma iyi oluyor yemek düşünmüyorum amaaaaaa her toplantı bir tatlıyla bitiyor bu fena :/ bakalım sabah ne olacak??

Bu arada hedef o kadar dayandiktan sonra o tahin ekmekleri ne demeye yedin :) bari sabah yeseydin gün boyu diyet psikolojisinde olmazdin :)

siz toplanıp topanıp ne iş yapıyonus bakem:19:
hangi öenmli sorunu enerji harcayarak çözüyorsunuz da tatlı yiyorsunuz üstüne, aranızda güreş falan mı yapıyonus ha :52:

benim helvalara gelinceeeeee (eeeleri uzatıyorum ki ardından çok önemli bi açıklama geleceğini zannededin diye, ama gelmiyor yok)
yatıp uyuyacaktık yok ben de uyuyamadım çocuklar da... akşam yemeğini saat 6da yedim bitirdim saat 80:30a kadar gözüm saatteydi zaten, çocuklar da uyumayınca gittim yedim, bir günlük diyeti çöpe atmış oldum resmen:5:
Bu akşam da arkadaşlarla toplanıcas ( toplantı denilince gözümün önünde tatlılar belirdi nedense:27:) genelde bi türk kahvesi içeriz ama belli olaz umarım ikram edilen bişey olursa da kazasız atalatıtım bu akşamaı...yemek içinse tavuk veya balık yapma planım var bakalım...

Sabah : tost
domates biber
biberiyeli yeşilçay

ara : yarım bitter cikolatali gofret

öğle : 1 tavuk göğüs ızgara
1 yk pilav
ızgara biber domates birer tane
1,5 dlm ekmek

ara : 4 lokma kazandibi

akşam : 5 yk bulgurlu taze fasulye
2 yk yağsız kabak kızartma yoğurtlu
2 dlm ekmek
salata

2 lt su

şekerim tatlı yememe rağmen 67 :( gunboyu halsizlik titreme oldu...yarın dr.a gidicem bakalım

hangi öenmli sorunu enerji harcayarak çözüyorsunuz da tatlı yiyorsunuz üstüne, aranızda güreş falan mı yapıyonus ha :52:

benim helvalara gelinceeeeee (eeeleri uzatıyorum ki ardından çok önemli bi açıklama geleceğini zannededin diye, ama gelmiyor yok)
yatıp uyuyacaktık yok ben de uyuyamadım çocuklar da... akşam yemeğini saat 6da yedim bitirdim saat 80:30a kadar gözüm saatteydi zaten, çocuklar da uyumayınca gittim yedim, bir günlük diyeti çöpe atmış oldum resmen:5:
Bu akşam da arkadaşlarla toplanıcas ( toplantı denilince gözümün önünde tatlılar belirdi nedense:27:) genelde bi türk kahvesi içeriz ama belli olaz umarım ikram edilen bişey olursa da kazasız atalatıtım bu akşamaı...yemek içinse tavuk veya balık yapma planım var bakalım...

Sorma yaaaa :/ her soyledigini üç kere tekrar eden ve her söyleneni en az üç kere söylemen gereken bir mudurumuz var..içim kıyım kıyım kıyılıyor walla baygınlık gecircem nerdeyse....allahtan şekerim düşüyor da tatlıya odaklanıyorum :D

dün kahvaltı: 2 bardak ılık su
3 erik
1 dilim kepekli ekmek
1 yumurta
1 dilim tulum peyniri
domates- biber

Araöğün :şekersiz kahve ve 4 kepekli çubuk

Öğlen: 2 dilim ekmekten karışık tost
5-6 yk taze fasulye
1 bardak ayran

ara: 1 elma

Akşam: 1 kase şehriyeli tavuk çorba
Ton balıklı salata
6-7 yk taze fasulye

Ara: yarım şeftali
1 kuru kayısı
1 çay bardağı süt

20:30 Toplu Yatış.....
20:45 toplu kalkış
mutfağa gidiş

önce 1 dilim ekmek arası peynir domates,
Sonra 1 dilim ekmek arası tahin helva
ardından bi daha 1 dilim ekmek arası tahin helva
:125:

Toplu yatış toplu kalkış ve helvaa :60::60::60:

,o kadar toplantı sonrası senin bile takılmış gözüne helv :60:
inşallah bütün halkalarımız sağlam çıkar bu hafta:29::29::29:

yorgunluk ve yoğunluk sana çok yakışıyor o zaman:52:

Allah kabul etsin.ben şevvalin 6 orucunu bile tamamlayamadım 4 tuttum kaldı. daha borç var ama günlerin kısalmasını mı beklesem bilmiyorum...
kendi yemeğini kendin pişirmiyorsan da müdahil olman lazım. hadi diyelim 1 ay 2 ay annen pişirdi sen yedin tamam o da güzel onun keyfini sürdün yeter. bi yerden sonra ya annene sipariş vereceksin anne bi sebze yapsan da yesek falan diye ya da akşam gelir gelmez mutfağa girip diyet bişiler pişirmek lazım.
Bende günlerin kısalmasını bekliyorum canikom borçlarım için..

:60: ya koptum iyice :60::60: Şu anki durumuma nasılda uyuyor bu durumlar :60: anlatınca anlarsınız neden bu kadar güldüğümü:60:

Sabah : tost
domates biber
biberiyeli yeşilçay

ara : yarım bitter cikolatali gofret

öğle : 1 tavuk göğüs ızgara
1 yk pilav
ızgara biber domates birer tane
1,5 dlm ekmek

ara : 4 lokma kazandibi

akşam : 5 yk bulgurlu taze fasulye
2 yk yağsız kabak kızartma yoğurtlu
2 dlm ekmek
salata

2 lt su

şekerim tatlı yememe rağmen 67 :( gunboyu halsizlik titreme oldu...yarın dr.a gidicem bakalım
Tatlım tatlı yediğin için düşüyor ya..Tatlı önce yükseltip sonradan ani düşüşlere yol açıyor böylece tekrar tatlı yeme ihtiyacı duyuyor insen..Bu kısr döngü tekrar ettikçe pankreas iflas, yağ hücreleride tavan yapıyor maalesef..Tatlı yerine şeker düzenleyici sağlıklı gıdalar tüketmek lazım canikom :34:

Menüm:

Sabah:
Sucuklu yumurta,üç dilim ekmek,salatalık, soğan, şeftali reçeli bir çatal,şekersiz çay..
Üstüne şekersiz türk kahvesi.

Öğle:
Anneme gitmiştim öğleden sonra kahvaltı geç olunca öğleyide 4:00 gibi yedim.
İki biber dolam, pide, soğan, acı yeşil biber.

Akşam:
Ben öğle ve akşamı birleştirdim daha yemem hatta üstüne eve kadar yürürüm diye plan kurarken eşim aldı beni annemlerden ve dooooğru yemeğe götürdü çok acıkmış o ve kızım..Beni eve bırakmasına bile razıydım tabi bırakmadı ve gittik saat 8:00 gibi tantuni yedik yanında ayran salata ve süsbiberi turşusu ile birlikte..
İşte gülmem bu yüzdendi :60:
Acaba yarın kaç kilo fazla çıkarımki ben :60: ayy sinirlerim bozuldu iyice:60:

-Aymudo yeni ortamlara alışmak zor gelir bana belki de sen şimdiye kadar bir kaç defa tecrübe etmişsindir ama zor ilk zaman.bu zorluk kimisinde iştah açar senin iştahın kapanmış sanki... kolay gelsin...mini mini birleri mi okutuyorsun bu yıl da?
- seldom bu yıl da geçer ama geçip geçmeyeceğini düşünme zamana kaptır kendini:34:
-akrep bir ana önce toparlan
-bahire sen zaten hepten toparlan:35:
-trabzonspor menünde sabah saat 10,30 mercimek çorbası:nazar: gördüğümden eminim de kahvaltıda türlü:nazar: mü gördüm ne gözlerime inanamadım:52:

evet canım yeni ortam heyecanlandırdı beni iştahım kapandı yemek saatleri değişti okula kahvaltı yapmadan gidip üstüne birde çarşı pazar gezince 4 gibi günün ilk yemeğini yer oldum...yine 1.sınıf verdiler alıştım artık...

kızlar arada bir okuyorum ama yazmaya gün içinde fırsat bulamıyorum..habire toplantıdayız...toplana toplana bi hal olduk 3 gündür :/ ama en azından işe sabahları yürüyorum 4 km...kızımın okulu tam gün başlayana kadar bari böyle olsun diyorum...sonra mecburen arabayla gidicem... bugün biraz sınırı aştım..biraz mı :) biraz :P ama bence gayeeeet güzel gidiyorum çok şükür..hedefim bu haftada 500 gr vermek inşallah...

menüme gelince;

sabah : rafadan yumurta
1.5 dlm ekmek
biberiyeli yeşil çay

öğle : 1 kase tavuk çorba
2 dlm ekmek
1 lahmacun (sürprizdi yemekten hemen sonra yoksa ekmeği yemezdim)
acı biber turşusu

ara : 1 porsiyon kazandibi (ev yapımıydı bi daha nerde bulcam dedim yedim :)

akşam : 3 yk ıspanak
1.5 dlm ekmek
1 sb süt

2.5 lt su

4 km yürüyüş
benim evle okul arasıda 4km valla benim gözüm yemiyor yürümeyi ....

şu haftasonu gelsin yoksa bitap düşecek bahocan
enerjim azalmaya başladı

bir süredir omega 3 kullanıyorum çok memnunum şiddetle tavsiye ederim...

Gunaydinnnnnnn guzellerr

3dlm ekmek
Domates salatalik

tam adını alabilirmiyim..bende yükleyim...

Bu arada bugün de 4 km yürüdüm altını cizeyim yani :)

4km yürürsen halsiz kalırsın tabiii...

sabah:yok
öğle:okuldan eve gelirken çarşının içinden geçiyorum okulda parayı kazanıp çarşıya bırakıp geliyorum..hiç iyi olmadı bu yeni okul..eve geldiğimde çok acıkmıştım bi sucuklu yumurta yaptım 2 dilim kepek ekmeğiyle bir güzel yedim...
akşam:şehriye çorbası zeytinyağlı fasulye yoğurt yedim..1 salkımda üzüm yedim...

Yarın okuldan çıkıp koaföre gideceğim düğünümüz var eve uğrayıp üzerimi değiştirip düğüne koşacağım kilo bildirimimi telefondan yaparım ama hesaplayamam bi zahmet hesaplayı verin..öpüldünüz güzeller....

sabah:yok
öğle:okuldan eve gelirken çarşının içinden geçiyorum okulda parayı kazanıp çarşıya bırakıp geliyorum..hiç iyi olmadı bu yeni okul..eve geldiğimde çok acıkmıştım bi sucuklu yumurta yaptım 2 dilim kepek ekmeğiyle bir güzel yedim...
akşam:şehriye çorbası zeytinyağlı fasulye yoğurt yedim..1 salkımda üzüm yedim...

Yarın okuldan çıkıp koaföre gideceğim düğünümüz var eve uğrayıp üzerimi değiştirip düğüne koşacağım kilo bildirimimi telefondan yaparım ama hesaplayamam bi zahmet hesaplayı verin..öpüldünüz güzeller....

Tamam canım iyi eğlenceler sana şimdiden:54:

Günaydın milllett:3: Yürüyüşten gellldiiiiiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmm:52::32:

Geçen haftaki halimiz:42:

* * 2.Takım 324. Etap * * * ETAP YEDİNCİSİ

akrep33 (64.4/ 64.4 / 0 / 0.00%) Sabit
bahiresemanur (74 / 75 / -1 / -1.35%)
cceylin ( 60,2 / / / %) Bildirimde bulunmamayı ve paylaşımsızlığı alışkanlık haline getirdiği için diskalifiye oldu..
seldom (88.8 / 88.2 / 0.6 / 0.68%)
trabzonspor (91.5 /91.0 / 0.5/ 0.55%).
aymudo (67,9/ 68.3 / -0.4 / -0.59%)
hedef52 (65.1 / 65 / 0.1 / 0.15%)

2. Takım Ortalaması: -0.08%

* * 2.Takım 325. Etap * * *

akrep33 (64.4/ / / %)
bahiresemanur (75 / / / %)
seldom (88.2 / / / %)
trabzonspor (91 / / / %).
aymudo (68.3 / / / %)
hedef52 (65 / / / %)

2. Takım Ortalaması: %

Evet seldomcum bu hafta liste sırası sende..Her hafta sırayla takip edelim kızlar liste yapma sırasını..

Back
X