Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

merhaba hanımlar gecmişe baktım ama yazamıyacağım menumu yazıp çıkmam gerek

sabah: haşlanmış yumurta (saat 9,30-10,00)
peynir
domates-salatalık
1 dlm ekmek
2 çatal patates
1 çk reçel

ikindi (16,00-17.00)
1 kase kadar yoğurt
3 yk turlu
1 biber dolması küçük
avuc içi buyukluğunde pide
2 kaşık sehriye çorbası..çok olmuş demii...:26:

Hayy maşşallah o zaman kuzu sen başarırsın..Kesiinnnnnnnnnnn

Kuzucum ne diyosun şu an ölüyorum açlıktan amaa bu saatte yersem göbek olur, göbek istemiyorum o zaman yemek yok

Bende tutabiksen kendimi inslh bayrama kadar 86-87 olurum...
Günaydın :) siz uyurkene ben bi saat yürüdüm geldim pehhhh :)

Seniiiii seni bu hafta 1ligi kimseye kaptirmammmmmm
sabahtan beri daha doğrusu dün gecedenberi temizlik yapıyorum bir oda kaldı diğerleri bal dök yala maşşallah bana şimdi derse oturacam birazdan evsahibi gelecek evde tadilat var kızlar

Aferim sana kizzz bende oyke ozledimki olsam evim silsem supursem

Seldo fark ettim ckk bulgur yiuorsun dr mu verdi ?

bence çok değil tabi akşamı yoğurt meyve en fazla salata ile kapatırsan...bu saat benim akşam yemeği saatim :)

Bende tutabiksen kendimi inslh bayrama kadar 86-87 olurum...

Seniiiii seni bu hafta 1ligi kimseye kaptirmammmmmm

Aferim sana kizzz bende oyke ozledimki olsam evim silsem supursem

Seldo fark ettim ckk bulgur yiuorsun dr mu verdi ?

Olursun olursun gayet iyi gidiyorsun hayatim...

Evet bitkisel protein almamı söyledi..bende bulguru daha kolay yiyorum nohut fasulyendenfalan...aslında en çok yeşil mercimek önerdi ama pek sevmiorum...demir oranı düşmuş...bitkisel protein demir emilimini artirirmis falan filan...günde bir porsiyon tahıl var yani

Günaydın :) siz uyurkene ben bi saat yürüdüm geldim pehhhh :)

sabahtan beri daha doğrusu dün gecedenberi temizlik yapıyorum bir oda kaldı diğerleri bal dök yala maşşallah bana şimdi derse oturacam birazdan evsahibi gelecek evde tadilat var kızlar
Geldimi canım evsahibin merak ettim ama akşam arayamadım düğünsalonundan
Ohhh miss gibi olucak evin canım..Yoracak ama olsun değsin inş.Güle güle otur canım kızınla birlikte..
hoşbulduukk, oğluşumla geldik bu kez :)))))))
Rabbim sağlıkla kucaklamak nasip etsin canım..

Menü:

Öğle:
Kısır, bol yeşillik

İkindi:
2 küçük kurabiye, 2 küçük poğaça,1 dilim haşhaşlı tatlı, şekersiz çay ( ev yapımı hepsi)

Gündüz gezmede akşam düğündeydim amaa akşam sadece su içtim pasta ve cıss içecek yoktuu aferim banaaa

Kitap: Jüri

1 kupa beşibi yerde çayı..

Anladim tatlim aslinda yesil mercimek cok yarali ebru salli haftada 4kez yiyormus diyetudyen yarali oluyor bende gittim ozele kilonu kasini souluyor sana ama maddi olarak kasiyor bskyim saliyorum ben brktm

Gunaydin

Kendimi cook mahcup hissediyorum dun aksam kucuk kasede puding sonrasindada 1 dln ramazan pidesi yedim bi anlik zevk sonrasinda husran ama bugun telafi edecegim size soz veriyorum.....

Kahvalti
1dlm ekmek
1ck recel
Cay
Lorlu yumurta

Anladim tatlim aslinda yesil mercimek cok yarali ebru salli haftada 4kez yiyormus diyetudyen yarali oluyor bende gittim ozele kilonu kasini souluyor sana ama maddi olarak kasiyor bskyim saliyorum ben brktm

Evet malesef çok külfetli :/ bi de benim ki aslında hasta kabul etmeyen farklı alanlarda çalışan bir doktor...tanidik vasıtasıyla kabul ediyor biriki kişi..ama alternatif tıpla da çalışıyor o yüzden beni daha çok tatmin ediyor...çok para veriyorum heba olmasın bari diye bogazimi tutuyorum :)

Kendimi cook mahcup hissediyorum dun aksam kucuk kasede puding sonrasindada 1 dln ramazan pidesi yedim bi anlik zevk sonrasinda husran ama bugun telafi edecegim size soz veriyorum.....

Kahvalti
1dlm ekmek
1ck recel
Cay
Lorlu yumurta

Bugün telafi ettikten sonra hicbirsey olmaz kasma kendini

gelmedi canım aramadı da perşembeden randevu almıştı gıcık oldum sorma canı bilir ben memnunum hayır alt kattan şikayet varmış wc su damlatıyormuş kendi bilir

kızlar evde ekmek yoktu bazlama yapmaya da bakkala gitmeyede erindim ekmeksiz mükemmel bir kahvaltı yaptı
sucuklu yumurta
peynir
çıkla domates salatalık
ekmeğe ihtiyaç duymadım
yedim valla

Himmm seninkife antrendan alternatif tip butkisel falsn kapabildigini kap canim bizede anlat

Kahvaltidsn beri bisry yemedim cok sukur bugun kizlarla bulusacaktik iptal oldu iyi oldu birseyler yemek icmek zorunda kalacaktim simdi kardesim ve kzimla cikacagim corbami icip avm dede kardesim yetken ben ayran icerim 10 numara olur
şimdi ders zamanı ben gelirim zaman zaman ders aralarında beni özleyin anacım
Allh zihin acikligi versin...
kızlar evde ekmek yoktu bazlama yapmaya da bakkala gitmeyede erindim ekmeksiz mükemmel bir kahvaltı yaptı
sucuklu yumurta
peynir
çıkla domates salatalık
ekmeğe ihtiyaç duymadım
yedim valla

Ekmek olmadan yasaniyirmus demekki

gelmedi canım aramadı da perşembeden randevu almıştı gıcık oldum sorma canı bilir ben memnunum hayır alt kattan şikayet varmış wc su damlatıyormuş kendi bilir

Hihhhhhh yazık yaaa ilgilen sen de bahirecim ne fena :/ ev sahibini sen sıkıştır komşu hakkı çok ağır biliyorsun... damdan düşenin halinden damdan düşen anlar :) bak ben ne çektim üst kattan

sucuklu yumurta
peynir
çıkla domates salatalık
ekmeğe ihtiyaç duymadım
yedim valla

Ekmeksiz sucuklu yumurta!!! Aslaaaaa :)

benim bu kadına diyecek lafım kalmadı seldom buraya yansıtmadığıma bakma
bir kontrat getirmiş sorma gitsin canımı sıktı şarta bak mesela
ev sahibi uygun gördüğü zamanda evi boşaltmasını isteyebilir kiracı 15 gün içinde boşaltmak zorunda aksi halde konuya asliye sulh hukuk mahkemesi bakar gibi bir madde
yarabbil alemin
şimdi bende madde ekletecem
aynı şekilde kiracı evden çıkmak isterse çıkabilir diye anladığım kadarı ile kiraı istediği zaman çıkarsa kontrat gereği 1 yıl kira ödemek zorundaymış
ben ne yapabilirim inşaat işi bu elimden bir şey gelmez bir haftadır wc kullanmıyorum komşu hakkına girmesin diye allah biliyor banyodaki klozet işimi görüyor kadında böyle istiyor sanırım wc kullanma demeye getiriyor emrivakye bak ya
öyle bildiğn gibi değil bu kadın

yaşanıyor valla öğlende hemen bir avuç düğürcükle 3 domates çekiverdim rondodan boool nar ekşili batırık yaptım içtim gene ekmek yok akşama da olmayacak allahın izni ile

Ekmrksiz ducuklu yumurta himmmm ben sucugu en cook tostta yada menemenfe severim ams denemek lsxim

Bugun yorgunluktan geberdim bayadir avm gezmemistim kiz kardesimi sinemaya ben magzalara yorulfum valla zaten yuruyerek gitmistik 30 dak

Grlelim menuye

Sabah
1dlm ekmek
1ck recel
Peynir
Lorlu yumurta

Ogle
3kepce mercimek corbasi

Aksam
Mc dnls cocuk menusu hamburgeri
Ayran
1lokma gofret
2-3 tane pttes
Aslinda yemicektim kizim yer diye aliyorum bu kez tavuklu aldim yemedi yine mecbur kakdim allahtan kus kadar bise

Akşamın yine kötü olmuş canım..Hazır gıda ile
Canım menü listende neden kitap yok acaba??

Son düzenleme:
Bugünkü menüm:

Bugün çok erken kalktım ve yatmadım uykum gelmedi..Anladım ben tersim tatil günü daha erken kalkıyorum

Sabah kalkarkalkmaz elma sirkeli suyumu içtim..

Az sonra komşu menüsü bir gün öncesi dolma getrimişti zeytinyağlı 1 biber ve patlican, azıcık ekmek ve bir avuç kadar taze antep fıstığı yedim..

Öğlen:
Ben de bugün etli dolma yaptım.. 2 antep biberi dolması(acııııı), ekmek sıcak sıcak 1 kase cacık..

Ara:
Türk kahvesi, 4 minik kurabiye (ev yapım ben yaptımm )

Akşam:
1 biber dolması az ekmek..

18:00 öncesi bitti yemek yeme işleri efem

Kitap:Jüri/ John Grisham

2,5 litre su

Spor: komple ev temizledim ve misafir ağırladım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…