Hayy maşşallaho zaman kuzu sen başarırsın..Kesiinnnnnnnnnnn
Kuzucum ne diyosun şu an ölüyorum açlıktan amaa bu saatte yersem göbek olur, göbek istemiyorum o zaman yemek yok
Günaydın :) siz uyurkene ben bi saat yürüdüm geldim pehhhh :)
sabahtan beri daha doğrusu dün gecedenberi temizlik yapıyorum bir oda kaldı diğerleri bal dök yala maşşallah bana şimdi derse oturacam birazdan evsahibi gelecek evde tadilat var kızlar
ewet sabahın kör seherinde başlayan günümüz son sürat devam etmekte...sabah kahvaltı yapıp evden çıktık kuzuşla...yatak odası hastalığım nedeniyle boyanamamıştı isabet de olmuş renk fikrimi değiştirdim gidip boya siparişlerini verdik önce..sonra kadıköye geçip meşhuuuuuuuuuuuur :) akmar pasajının tozlu raflarından kitaplar aldık bir sürü..hedefimiz kızımın İngilizce kitaplarıydı ama bir sürü hikaye kitabı ve anneye romanlarla geri döndük :) sonra bir arkadaşın ofisine uğradık bir ayran!!!! içip takıldık..kızım beni terkedip orada kalmaya karar verdi ve ben eve yalnız geri döndüm...halaaaaaaaaa badana boya bitmemiş...bari çocuk odasını yerleştireyim dedim ve giriştim dolaplara falan tabi her kadın gibi bir de baktım ki bayram temizliğine dönmüş benim toparlama :) neyse bu hafta bitsin artık bu hengame..haftaya tertemiz oturalım bi beeeee yoksa bayılazaaaaam :/
peki ne yedim bu arada???
sabah : 1 tereyağında yumurta
1 dlm ekmek
domates salatalık maydanoz dereotu
biberiyeli yeşilçay
ara : 4 lokma ev keki
1 ayran
öğle : 6 yk bulgurlu kabak yemeği
merhaba hanımlar gecmişe baktım ama yazamıyacağım menumu yazıp çıkmam gerek
sabah: haşlanmış yumurta (saat 9,30-10,00)
peynir
domates-salatalık
1 dlm ekmek
2 çatal patates
1 çk reçel
ikindi (16,00-17.00)
1 kase kadar yoğurt
3 yk turlu
1 biber dolması küçük
avuc içi buyukluğunde pide
2 kaşık sehriye çorbası..çok olmuş demii...:26:
Bende tutabiksen kendimi inslh bayrama kadar 86-87 olurum...
Seniiiii seni bu hafta 1ligi kimseye kaptirmammmmmm
Aferim sana kizzz bende oyke ozledimki olsam evim silsem supursem
Seldo fark ettim ckk bulgur yiuorsun dr mu verdi ?
Günaydın :) siz uyurkene ben bi saat yürüdüm geldim pehhhh :)
Geldimi canım evsahibin merak ettim ama akşam arayamadım düğünsalonundansabahtan beri daha doğrusu dün gecedenberi temizlik yapıyorum bir oda kaldı diğerleri bal dök yala maşşallah bana şimdi derse oturacam birazdan evsahibi gelecek evde tadilat var kızlar
Ohhh miss gibi olucak evin canım..Yoracak ama olsun değsin inş.Güle güle otur canım kızınla birlikte..ewet sabahın kör seherinde başlayan günümüz son sürat devam etmekte...sabah kahvaltı yapıp evden çıktık kuzuşla...yatak odası hastalığım nedeniyle boyanamamıştı isabet de olmuş renk fikrimi değiştirdim gidip boya siparişlerini verdik önce..sonra kadıköye geçip meşhuuuuuuuuuuuur :) akmar pasajının tozlu raflarından kitaplar aldık bir sürü..hedefimiz kızımın İngilizce kitaplarıydı ama bir sürü hikaye kitabı ve anneye romanlarla geri döndük :) sonra bir arkadaşın ofisine uğradık bir ayran!!!! içip takıldık..kızım beni terkedip orada kalmaya karar verdi ve ben eve yalnız geri döndüm...halaaaaaaaaa badana boya bitmemiş...bari çocuk odasını yerleştireyim dedim ve giriştim dolaplara falan tabi her kadın gibi bir de baktım ki bayram temizliğine dönmüş benim toparlama :) neyse bu hafta bitsin artık bu hengame..haftaya tertemiz oturalım bi beeeee yoksa bayılazaaaaam :/
peki ne yedim bu arada???
sabah : 1 tereyağında yumurta
1 dlm ekmek
domates salatalık maydanoz dereotu
biberiyeli yeşilçay
ara : 4 lokma ev keki
1 ayran
öğle : 6 yk bulgurlu kabak yemeği
Rabbim sağlıkla kucaklamak nasip etsin canım..hoşbulduukk, oğluşumla geldik bu kez :)))))))
bence çok değil tabi akşamı yoğurt meyve en fazla salata ile kapatırsan...bu saat benim akşam yemeği saatim :)
Olursun olursun gayet iyi gidiyorsun hayatim...
Evet bitkisel protein almamı söyledi..bende bulguru daha kolay yiyorum nohut fasulyendenfalan...aslında en çok yeşil mercimek önerdi ama pek sevmiorum...demir oranı düşmuş...bitkisel protein demir emilimini artirirmis falan filan...günde bir porsiyon tahıl var yani
Anladim tatlim aslinda yesil mercimek cok yarali ebru salli haftada 4kez yiyormus diyetudyen yarali oluyor bende gittim ozele kilonu kasini souluyor sana ama maddi olarak kasiyor bskyim saliyorum ben brktm
Kendimi cook mahcup hissediyorum dun aksam kucuk kasede puding sonrasindada 1 dln ramazan pidesi yedim bi anlik zevk sonrasinda husran ama bugun telafi edecegim size soz veriyorum.....
Kahvalti
1dlm ekmek
1ck recel
Cay
Lorlu yumurta
Geldimi canım evsahibin merak ettim ama akşam arayamadım düğünsalonundan
Ohhh miss gibi olucak evin canım..Yoracak ama olsun değsin inş.Güle güle otur canım kızınla birlikte..
Rabbim sağlıkla kucaklamak nasip etsin canım..
Evet malesef çok külfetli :/ bi de benim ki aslında hasta kabul etmeyen farklı alanlarda çalışan bir doktor...tanidik vasıtasıyla kabul ediyor biriki kişi..ama alternatif tıpla da çalışıyor o yüzden beni daha çok tatmin ediyor...çok para veriyorum heba olmasın bari diye bogazimi tutuyorum :)
Bugün telafi ettikten sonra hicbirsey olmaz kasma kendini
Allh zihin acikligi versin...şimdi ders zamanı ben gelirim zaman zaman ders aralarında beni özleyin anacım
kızlar evde ekmek yoktu bazlama yapmaya da bakkala gitmeyede erindim ekmeksiz mükemmel bir kahvaltı yaptı
sucuklu yumurta
peynir
çıkla domates salatalık
ekmeğe ihtiyaç duymadım
yedim valla
gelmedi canım aramadı da perşembeden randevu almıştı gıcık oldum sorma canı bilir ben memnunum hayır alt kattan şikayet varmış wc su damlatıyormuş kendi bilir
kızlar evde ekmek yoktu bazlama yapmaya da bakkala gitmeyede erindim ekmeksiz mükemmel bir kahvaltı yaptı
sucuklu yumurta
peynir
çıkla domates salatalık
ekmeğe ihtiyaç duymadım
yedim valla
benim bu kadına diyecek lafım kalmadı seldom buraya yansıtmadığıma bakmaHihhhhhh yazık yaaa ilgilen sen de bahirecim ne fena :/ ev sahibini sen sıkıştır komşu hakkı çok ağır biliyorsun... damdan düşenin halinden damdan düşen anlar :) bak ben ne çektim üst kattan
Ekmeksiz sucuklu yumurta!!! Aslaaaaa :)
Himmm seninkife antrendan alternatif tip butkisel falsn kapabildigini kap canim bizede anlat
Kahvaltidsn beri bisry yemedim cok sukur bugun kizlarla bulusacaktik iptal oldu iyi oldu birseyler yemek icmek zorunda kalacaktim simdi kardesim ve kzimla cikacagim corbami icip avm dede kardesim yetken ben ayran icerim 10 numara olur
Allh zihin acikligi versin...
Ekmek olmadan yasaniyirmus demekki
Ekmeksiz sucuklu yumurta!!! Aslaaaaa :)
Akşamın yine kötü olmuş canım..Hazır gıda ileEkmrksiz ducuklu yumurta himmmm ben sucugu en cook tostta yada menemenfe severim ams denemek lsxim
Bugun yorgunluktan geberdim bayadir avm gezmemistim kiz kardesimi sinemaya ben magzalara yorulfum valla zaten yuruyerek gitmistik 30 dak
Grlelim menuye
Sabah
1dlm ekmek
1ck recel
Peynir
Lorlu yumurta
Ogle
3kepce mercimek corbasi
Aksam
Mc dnls cocuk menusu hamburgeri
Ayran
1lokma gofret
2-3 tane pttes
Aslinda yemicektim kizim yer diye aliyorum bu kez tavuklu aldim yemedi yine mecbur kakdim allahtan kus kadar bise
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?