kızlaaar hamileyim
kızlaaar hamileyim
hayırlı olsunkızlaaar hamileyim
bencede köfte gibi ooo çok güzel oluyorAyy neden asla..Çok güzel oluyor hayatım ben denedim çok beğendim hatta daha güzel oluyor tatlarını alıyosun resmen
of of of of yoruldum valla okurken çocuklar babalarını görünce yataktan kalkmaları falan bizim küçüklüğümüz sanki sende bizim annemiz halini yaşıyorsun kuzum ya ne tatlı şeysin5.gün: 64,8,1250kal,60d.yuruyus + 2600 adim (13eylül cuma kilo bildirimi)
6.gün: 65,0 kg,1740kal,120dakika avm yuruyus
7.gün: 64,7 kg, 2550 kal, 150 dk. çarşı gezmesi
8. gün(bugün) : 65,8 kgsudur su
*adımsayar kullanmıyorum, evin içinde bazı mesafelerim var adım ile ölçtüğüm orada turluyorum, bu adımlar tespit ettiğim günlük toplam adımlar değil özel olarak spor niyetine yürüyüşlerimdir.
bir haftasonundan daha çıktık. cumartesi gene fena değildim ama pazar 2550 kaloriye çıktım. ve malesef menülerimde simit, gözleme, hamburger akşam saat 8,30da makarna vardı.5 ana öğün yaptım resmen
bugün sabah da 2 dilim peynir, 1 yumurta, yarım dilim ekmek azcık helva yedim
pazar fena cozurttum. cumartesi gene 1740 kaloride kalmışım fena değil yane bana göre. pazar sabah kahvaltıyı erken yapınca dışarı da erken çıktık çocuklar karınlarını iyi doyurmamışlardı gittiğimiz ilçede bi çay bahçesinde tost aldık saat 10,30-11 gibi yarım ekmek tostu yiyince daha öğlen bile olmadan 2. öğünü yemiş olduım... hem cts hem pazar sürekli dışarılardaydık ya arabadaydık çocuklar uyuyordu ya parklarda çarşılardaydık kucakta çocuk taşıyor veya peşlerinde koşturuyorduk.
eşimde ben de yorulduk çocuklar bile dışarda gezmekten sıkıldıeşimin çok az sıklıkta haftasonu 2 gün boşu oluyor. ama anlıyorum ki 2 gün hep beraber evde olmak daha yorucu eşim çocuklara çok yüz verdiği için belki de sürekli gezmek istediğimiz için. akşam saat 7 gibi eve dönerken baktım ki eşim cepten maç skorlarını takip ediyor. ve eve gidince çocukları banyo yapmam lazım. çocuklar eve girere girmez babalarının kucaklarına çıkacaklar eşim bana şunlara bak, kucağımdan al diye surat yapacak, çocuklar bas bas bağıracak... ben de dedim ki eşime bizi eve bırak, maça falan git, saat 21,30dan önce de gelme:) mahafazallah tam çocuklar uyurken yani saat 9da falan dönerse yatan çocuklar ayağa kalkıyorlar...çocukların karınlarını doyurdum banyolarını yaptırdım yatırdım uyuttum. gece hayal meyal eşimin eve döndüğünü hatırlıyorum Sabah sordum nereye gittin diye (izin verdik ya, ya kahveye ya da gezemeye gitmişdir diyordum gide gide işyerine gitmiş git kafanı dinle diye adamı evden gönderiyorum adam işyerine gidiyo yaaa, daha önce de öyle yapmıştı:44:
sonuç itibariyle çok yemeli içmeli gezmeli ve yorucu bir haftasonuydu
Bugünkü menüm:
Bugün çok erken kalktım ve yatmadım uykum gelmedi..Anladım ben tersim tatil günü daha erken kalkıyorum
Sabah kalkarkalkmaz elma sirkeli suyumu içtim..
Az sonra komşu menüsü bir gün öncesi dolma getrimişti zeytinyağlı 1 biber ve patlican, azıcık ekmek ve bir avuç kadar taze antep fıstığı yedim..
Öğlen:
Ben de bugün etli dolma yaptım.. 2 antep biberi dolması(acııııı), ekmek sıcak sıcak1 kase cacık..
Ara:
Türk kahvesi, 4 minik kurabiye (ev yapım ben yaptımm)
Akşam:
1 biber dolması az ekmek..
18:00 öncesi bitti yemek yeme işleri efem
Kitap:Jüri/ John Grisham
2,5 litre su
Spor: komple ev temizledim ve misafir ağırladım..
Sabah : 1 tabak patates kavurmasi
3-4 çatal çeçil peynir
1 dlm ekmek
çay
ara : yarım yeşil elma
öğle : 2 dlm ekmek
çeçil peynir
akşam : 3 yk yayla çorbası
avuç içi kadar tavuk
3 yk pilav
1 yk nohut
1 dlm ekmek
salata
patates salatası
2 lt su
tadilat temizliği yaptım gayet spordu bence...
Kizimin biyolojik babası geldi ıçerde oynuyorlar...ben de ölüyorum burdakuzum beni de ihmal etmek istemiyor gelip gidip seni de onun da çok seviyorum cennetteki babama da kiyamam onu da severim deyip duruyor...dua lütfen kaybetmekten çok korkuyorum...
hayırlı olsun tatlımmmmm...:kızlaaar hamileyim
5.gün: 64,8,1250kal,60d.yuruyus + 2600 adim (13eylül cuma kilo bildirimi)
6.gün: 65,0 kg,1740kal,120dakika avm yuruyus
7.gün: 64,7 kg, 2550 kal, 150 dk. çarşı gezmesi
8. gün(bugün) : 65,8 kgsudur su
*adımsayar kullanmıyorum, evin içinde bazı mesafelerim var adım ile ölçtüğüm orada turluyorum, bu adımlar tespit ettiğim günlük toplam adımlar değil özel olarak spor niyetine yürüyüşlerimdir.
bir haftasonundan daha çıktık. cumartesi gene fena değildim ama pazar 2550 kaloriye çıktım. ve malesef menülerimde simit, gözleme, hamburger akşam saat 8,30da makarna vardı.5 ana öğün yaptım resmen
bugün sabah da 2 dilim peynir, 1 yumurta, yarım dilim ekmek azcık helva yedim
pazar fena cozurttum. cumartesi gene 1740 kaloride kalmışım fena değil yane bana göre. pazar sabah kahvaltıyı erken yapınca dışarı da erken çıktık çocuklar karınlarını iyi doyurmamışlardı gittiğimiz ilçede bi çay bahçesinde tost aldık saat 10,30-11 gibi yarım ekmek tostu yiyince daha öğlen bile olmadan 2. öğünü yemiş olduım... hem cts hem pazar sürekli dışarılardaydık ya arabadaydık çocuklar uyuyordu ya parklarda çarşılardaydık kucakta çocuk taşıyor veya peşlerinde koşturuyorduk.
eşimde ben de yorulduk çocuklar bile dışarda gezmekten sıkıldıeşimin çok az sıklıkta haftasonu 2 gün boşu oluyor. ama anlıyorum ki 2 gün hep beraber evde olmak daha yorucu eşim çocuklara çok yüz verdiği için belki de sürekli gezmek istediğimiz için. akşam saat 7 gibi eve dönerken baktım ki eşim cepten maç skorlarını takip ediyor. ve eve gidince çocukları banyo yapmam lazım. çocuklar eve girere girmez babalarının kucaklarına çıkacaklar eşim bana şunlara bak, kucağımdan al diye surat yapacak, çocuklar bas bas bağıracak... ben de dedim ki eşime bizi eve bırak, maça falan git, saat 21,30dan önce de gelme:) mahafazallah tam çocuklar uyurken yani saat 9da falan dönerse yatan çocuklar ayağa kalkıyorlar...çocukların karınlarını doyurdum banyolarını yaptırdım yatırdım uyuttum. gece hayal meyal eşimin eve döndüğünü hatırlıyorum Sabah sordum nereye gittin diye (izin verdik ya, ya kahveye ya da gezemeye gitmişdir diyordum gide gide işyerine gitmiş git kafanı dinle diye adamı evden gönderiyorum adam işyerine gidiyo yaaa, daha önce de öyle yapmıştı:44:
sonuç itibariyle çok yemeli içmeli gezmeli ve yorucu bir haftasonuydu
ales başvurulareı var yoğunum yine kızlar
Sabah : 1 dlm ekmek
tereyağlı yumurta
öğle : 3 dlm ekmek
peynir çok zeytin
domates salatalık
çay
akşam : 4 yk pilav
1 yk nohut
çeyrek armut
1,5 lt su (gunboyu disaridaydim klasik wc sorunu)
Çok yürüdüm ama çarşı pazar
kitap : arayis
biraz fazla gibi geldi gozume sanki ama sen az yemişindir yazınca fazla gibi oluyor...afiyet olsun
canım benim sen anneliğini oz anneleden daha iyi yapıyprsun bence allah sizi ayırmasın inşlh babasının alma durumumu varki??hikayenizi bilmiyorumda
buarada sabahki kavurmayı gormedim değil
hayırlı olsun tatlımmmmm...:
ne kadar yoruldum okurken bildiğin gibi değil
sen basvurcanmı??
afiyet olsun canım fena değil menun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?