Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Hosbulduk canim.benim iki oglusum var.biri 5 digeri 2 yasinda.ama 7 de yemek yiyip en erken 1 de yatinca aclik bide uykusuzluk cok sinir yapiyo bende.iki gecedir acikinca 3 tane kuru kayisinin icine ceviz koyup yiyorum.hemde tatli istegim gidiyo.ben yemekdiz dururum ama tatlisiz yapamiyorum

Yazmadan duramiycam valla.bu konusmalarda aralarda duran siyah atla duran sari sacli kiza gicik oldum.bende sariya boyatmak istiyorum sacimi.ama o kadarcik belim olmasina daha cok varrrrrr.(yada bu yemeyle hic olmiyabilir )

bu kadar eti bir arada nasıl yiyosun yahu?? ben biraz tavuk yeşim iki gün kendime gelemiyorum :) huysuzmuyum ne :)

Ekmekte nişasta olduğunu, nişastanın da ballar gibi rafine şeker olduğunu bilelim! Bu durumu iyi anlayarak hareket edelim. Ekmeksiz olmaz, yapamam diyenlere duyurulur...
Ben dahil

walla safiiiiiiiiiii nişasta olsa ekmeksiz aslaaaa :) herşeyden geçerim ekmekten ııhhhh :)

arkadaşım hoş geldin, inşallah hedefine tez elden ulaşırsın...kahvaltı için gayet iyi ne var ki burada çok??

kaçamak say hayatım, arada kaçamak yapmazsak sonu gelmez bu işlerin...bugün toparlarsın yarın toparlarsın olur biter!!

Saol canım moral verdiiiin

Et güzelde protein sonuçta verdiği kalori 4 kcal onu yakmak için 9 kcal harcıyo vücud ama tuz olayı biraz düşündürücü hiç tuzda yemedim nasıl yapılıyoki ayrıca tuz vücutta su tutar şişirir seni :44:

Bu saatten sonra yemeyi düşünmüyorum o yüzden menümü paylaşayım;
Kaçamak yok kaçamak yok dedim dünkünü telafi edicektimki çerez istemiş annemin canı bide taze bide güzellerdi dayanamadıııım
Sabah yok zaten iyice kopardım kendimi keşke uyanabilsem
Öğlen yeminle birazcık ekmekle yumurtaya banıp kalktım
Ara: İşte şu çerez olayı fıstıklarını seçtim yemedim fındık badem filan çerez kasesiyle yedim
Akşam: 1 Tane krepin (kepekli ben yaptım hazır değil unda hazır değil doğal) üstüne çok az suyundan ayva reçeli döküp yedim
45 Dk sporumu yaptım sabah 1 saat ev temizledim şimdide kese banyosu yapıcam o çerezi yakıcam inşallah (kandırıyom kendimide neyseee )

Bide regl haftamdaydım olmadım ama şişkinlik veriyor ve kilo veremiyorum gram oynamıyor tartı bi geççe gitse en az 2 kilo vericem olamadım gitti püfff

ya aslında derdim çok her insan evladı gibi :) ama şu ara birebir taktığım özellikle bugün bir sıkıntım da yok, ama içim dar nedense...safer ayı sevimsizliği mi?? neyseki eve geldikten sonra (bu da işle ilgili mi bu durum dedirtti tabi) kızımla sarıldık öpüştük tepiştik geçti ruh halim çok şükür...ama sakinleştirici birşeylere ihtiyacım var stres çıtam zirvede çooook uzun süredir, yakında alarma geçecek diye korkuyorum, bu çayı yarın edinicem inşallah, umarım işe yarar. uykularım da senin dediğin gibi yarım yamalak kabuslar gergin sıçramalar şeklinde..öyle olunca dinlenmiş değil yorulmuş kalkıyorum her sabah...pehhhh herkes de ne kadar güçlü ve pozitif olduğumu söyler durur..dışı sana içi bana durumu tam da bu sanırım :)

kızlar siz bu yeşermiş iksirden zehirlenmeyin ben bile tırstım bu mevzudan :) yoğurt kürü beni hasta edendi sanırım...dolaptan alıp kaşıklıyordum durmadan soğuk soğuk, sonra boğazım fena oldu ancak toparladım bir haftada, o yüzden bi müddet mola verdim o küre de..

bu yeni yıl mevzusunda çççok çook konuşmak lazım.geçen yılın muhasebesini hep beraber yapalım inşallah

ewet ben de bu sabah yaptım bu muhasebeyi ve 2 yıllık kalkınma planı hazırladım kendime :) inşallah hedef bütçe ve programlar tutar :)

Yazmadan duramiycam valla.bu konusmalarda aralarda duran siyah atla duran sari sacli kiza gicik oldum.bende sariya boyatmak istiyorum sacimi.ama o kadarcik belim olmasina daha cok varrrrrr.(yada bu yemeyle hic olmiyabilir )

ya sorma o kıza ben de gıcığım..ne ya akrep bu bütün motivasyonum yerle bir oluyor...zaten bu hatun olamayacaksam neden sürünüyorum arkadaş moduna giriyorum sıksık :)

iftar : (okulda) 1 lokma topkek

(evde) 8 yk yumurtalı pazı
3 dlm ekmek
3 fincan (kendim de inanamadım) biberiyeli yeşilçay

ara : 1 kivi
yarım mandalina

sahur : 1 yumurta
2 dlm ekmek
domates salatalık
ve tabi ki biberiyeli yeşilçay

1.5 lt su

spor yok kitap yok bol bol yazılı okucam birkaç gün

Yumurtalı pazıyı ilk kez duydum nasıl bi yemek Seldom :44:

bütün bir yılın muhasebesi hayli zor oldu benim için...anne-babamı artık evlerine gönderip kızkıza kalmaya ve yeni düzenimizi oturtup, ayaklarımız üzerinde durmaya karar verdik...tabi ki İstanbul gibi bir şehirde hiç bir kanbağın olan kimse olmadan tek başına çocuklu bir kadın olmak zor şey...çok şükür arkadaşlarm var ama bir yakınım olmasını çok isterdim...e olmadığına göre napalım bakıcaz başımızın çaresine...tabi ki babamızı özlüyoruz..o boşluk büyüyor büyüyor bazen bir karadeliğe dönüyor..ama şükür ki bir gün kavuşma inancıyla yaşıyoruz...zaman hiçbirşeyin ilacı olmuyor kesinlikle...ve maalesef hayat da kaldığı yerden devam etmiyor..sadece akıntı devam ettiğinden biz de kıyıya köşeye vura çarpa yuvarlanıyoruz bu hengamede...bu yıl büyük kararlar aldığım, bu kararlar için temeller attığım bir yıl oldu..önümüzdeki iki yıl gerçekten zorlu bir süreç bizi bekliyor ama sonrası güzel olacak umuduyla herşeye yeni baştan başlamaya çalışıyorum her sabah...

2013 çok şeyler götürdü bizden evimizden...ama 2014 daha zor olacak bizim için...

memleketimde hayallerini kurduğum bir ev aldım bu yaz...kış bahçesi bile olan bahçe katı bütün şehrin önümde uzandığı tam hayalimdeki evi...ama tabi gırtlağıma kadar borçla :) 2014 bu borçların ödendiği yıl olacak inşallah

2014ün en önemli dönüm noktası tabi ki kızımın velayeti olacak..inşallah 2014 içinde bu velayet işini halledicem, hem benim içim huzura erecek hem kızım eşimin soyadını taşıcak ve inşallah o da orda huzura erecek..ona verdiğim en büyük söz buydu, birgün baba hanesinde senin adın yazacak demiştim, belki adını yazdıramıcam ama soyadını yazdırıcam inşallah...

bu iki noktayı hallettiğimde zaten ben emekliliğe erişmiş olcam ve 2015 bizim için istanbuldan amasyaya göç yılı olacak :) memleketime gidip ailemin gölgesinde huzurla çocuklarımı (evet bir tane daha geliyor kızıma kardeş :) büyütmek istiyorum...2014 bizim için bu büyük göç ve milada hazırlanma yılı olacak..eşimi burada bırakıp gitmek canımı çok acıtıyor bir yandan ama eminim o da huzurlu olacaktır biz huzurlu olunca..

yani seldanın bu yıl çoooooooook çalışması, çooooooooook sabretmesi, çoooooooooook akıllı hareket etmesi ve tabi ki çooooooooooook dua etmesi lazım...

e kızımın teyzeleri olarak velayet için, benim arkadaşlarım olarak benim ruh sağlığım için dualarınıza katarsanız çok sevinirim :)

Yumurtalı pazıyı ilk kez duydum nasıl bi yemek Seldom :44:

canım pazıyı doğradıktan sonra kaynar suya atıp çıkarıyorum, soğanı kavurup çok az salça (istersen kıyma da ekleyebilirsin) koyup pazılarla kavuruyorsun, sonra da çırpılmış yumurta ekleyip kapatıyorsun, ıspanak gibi ama bence çok daha lezzetli :) kışın her hafta yaparım mutlaka

Hmm pazı hiç yemedim :)

ya sorma o kıza ben de gıcığım..ne ya akrep bu bütün motivasyonum yerle bir oluyor...zaten bu hatun olamayacaksam neden sürünüyorum arkadaş moduna giriyorum sıksık :)

Ya bende acaip motvasyon yapıyor, az kaldı diyroum işte o bel az kaldı :118:

Canımmm bak bizlerde varız bizi unutma olurmu

Dün ne yedim :

Sabah:
Meyve tabağı ( elma, portakal mandalina)

Kahvaltı:
Peynir, zeytin,zahter, zeytinyağı, bol yeşillik, yeşil soğan, kahvaltı sosu, taze ekmek, ev yapımı karışık şekersiz çay(ıhlamur, tarçın, karabiber, kiraz sapı

Öğle:
1 mandalina,2 minik kurabiye

Akşam:
Hamburger, patates kızartması, kola ( ne menü ama tam diyetlik)

Dışardaydım ve saat 7 den önce yenmiş oldu yoksa aç kalıcaktım mecburen, ehh akşam 7 sonrası yemicem sözünü verdik nasılsa,şimdi kuzu kuzu tutuyoruz.

Spor: 100 kez zıplama ve 30 dk yürüyüş..

Kitap:Yaratılış sırrı/Tom Knox

Bitki çayı:1 kupa meyveli çay, 1 kupa karışık ev yapımı çay, 1 kupa normal çay ve 1 kupa sıcak su..

Su:2 litre

hı hı 7den sonra yemeyeceksin nasıl olsa 7ye kadar ne yersen sayılmaz, vücut onu eritir bişi kalmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…