hoş geldin. du bakem geçmişi okuyunca seni daha iyi tanaıyacağım. benim problemim de çocuklara sinirlenip geç saatlerde yemek yemek(ti)...Di li geçmiş zaman kullanmak istiyorum artuık yawww yeter artık bu benim de senin de problemin olmasın bundan sonra
Bugun
Sabah 1 d ekmek peynir zeytin salatalik
Ogle 1/4 simit peynir 3 sarma dolma, 3 kasik kadar tuzda tavuk kebap, 1 kasik ic dolma.
Aksam testi kebabi 2 kasik kadar, ogleden kalan tuzda tavuk, tuzda et ve bol salata, 1/2 d ekmek 2 b. Ayran
Abarttim yine. Su kebaplar mahvetti beni.
2 lt su, zumba dans 1 saat. Hala şiş bir karin.
Ekmekte nişasta olduğunu, nişastanın da ballar gibi rafine şeker olduğunu bilelim! Bu durumu iyi anlayarak hareket edelim. Ekmeksiz olmaz, yapamam diyenlere duyurulur...
Ben dahil
Hosbulduk canim.benimkiler artik bebeklikten ciktilar.kucugumun uyku problemi var.gece yatmak bilmiyo.uyanip cok agliyo biraz zorlaniyorum.neyse sikayet etmiyim Allah beterinden korusun.
Bugunku kahvaltim 5 zeytin.bir dilim kepek ekmegi.bir elma.biraz tere.tulum peyniri.bitki cayi. Ayyy
yaz yaz bitmedi ne kadar yemisim
Dünkü korkunç menümü yazayım;
SAbah yok
Öğlen yok
Ara 2 süt ( Dost süt varya küçük kakaolu ondan)
Ara: işte bu kötü oldu 2 maraş çöreği 1 tanesini yiyorsun 2. si niye
Akşam: Çok az ekmek Fırında tavuklu patates vardı tavuğunu yemedim salak gibi patatesini yedim
Spor yok canım çok sıkkındı...
bu kadar eti bir arada nasıl yiyosun yahu?? ben biraz tavuk yeşim iki gün kendime gelemiyorum :) huysuzmuyum ne :)
walla safiiiiiiiiiii nişasta olsa ekmeksiz aslaaaa :) herşeyden geçerim ekmekten ııhhhh :)
arkadaşım hoş geldin, inşallah hedefine tez elden ulaşırsın...kahvaltı için gayet iyi ne var ki burada çok??
kaçamak say hayatım, arada kaçamak yapmazsak sonu gelmez bu işlerin...bugün toparlarsın yarın toparlarsın olur biter!!
Bugun
Sabah 1 d ekmek peynir zeytin salatalik
Ogle 1/4 simit peynir 3 sarma dolma, 3 kasik kadar tuzda tavuk kebap, 1 kasik ic dolma.
Aksam testi kebabi 2 kasik kadar, ogleden kalan tuzda tavuk, tuzda et ve bol salata, 1/2 d ekmek 2 b. Ayran
Abarttim yine. Su kebaplar mahvetti beni.
2 lt su, zumba dans 1 saat. Hala şiş bir karin.
evet çok kötüydüm sürekli diyet konuşup diyet yapamamaktan bunaldım, biraz uzaklaşayım dedim, kitaplara vermeye çalıştım kendimi:)sizi özledim geldim...
Dün ben doğuşun sarı kantaronlu melisa çayını buldum markette. tam da depresyon stres zamanında önerilen otlar varmış içinde akşam 2 tane içtim.
Sonuç: olumsuz yönü:kolay uymayı beklerdim ama sanki uykuya dalamıyo gibi sürekli düşündüm, rüyalar gördüm uyandım sonra rüyalarıma güldüm.
olumlu yönü:rüyada da gülüyordum:) bu çay kafayı mı bulduruyo ne:) genelde insan kabuslarında kaçar kovalanır, bağırır sesini duyuramaz ama bu çaydan sonra rüyanda hiç ummadık yardımlara mazhar oluyo insanbakalım bu akşam da aynı ilahi yardımla işlerim hep rast mı gidecek
Çayı içermisin bilmiyorum senin için dua edeceğim...
ben orjinal karışımı yaptıktan sonra sahte elma sirkeliyi tadına bakmak maksadıyla açtım. ama yarın başlarım sahte mahte...doğal elma sirkesini de aktardan alıp 1 yk içmeye başladım
Doğal sarmısak turşum ise da 3 güne hazır efem..
bu yeni yıl mevzusunda çççok çook konuşmak lazım.geçen yılın muhasebesini hep beraber yapalım inşallah
Yazmadan duramiycam valla.bu konusmalarda aralarda duran siyah atla duran sari sacli kiza gicik oldum.bende sariya boyatmak istiyorum sacimi.ama o kadarcik belim olmasina daha cok varrrrrr.(yada bu yemeyle hic olmiyabilir )
iftar : (okulda) 1 lokma topkek
(evde) 8 yk yumurtalı pazı
3 dlm ekmek
3 fincan (kendim de inanamadım) biberiyeli yeşilçay
ara : 1 kivi
yarım mandalina
sahur : 1 yumurta
2 dlm ekmek
domates salatalık
ve tabi ki biberiyeli yeşilçay
1.5 lt su
spor yok kitap yok bol bol yazılı okucam birkaç gün
Yumurtalı pazıyı ilk kez duydum nasıl bi yemek Seldom :44:
canım pazıyı doğradıktan sonra kaynar suya atıp çıkarıyorum, soğanı kavurup çok az salça (istersen kıyma da ekleyebilirsin) koyup pazılarla kavuruyorsun, sonra da çırpılmış yumurta ekleyip kapatıyorsun, ıspanak gibi ama bence çok daha lezzetli :) kışın her hafta yaparım mutlaka
Herkese hayirli aksamlar.benide araniza aldiginiz icin sagolun.Insallah beraber zayiflariz.ben 31 yasinda iki cocuk annesi 76.400 gr kiloda azicik tombis bir bayanim
Hoşgeldin canım
Yazmadan duramiycam valla.bu konusmalarda aralarda duran siyah atla duran sari sacli kiza gicik oldum.bende sariya boyatmak istiyorum sacimi.ama o kadarcik belim olmasina daha cok varrrrrr.(yada bu yemeyle hic olmiyabilir )
ya sorma o kıza ben de gıcığım..ne ya akrep bu bütün motivasyonum yerle bir oluyor...zaten bu hatun olamayacaksam neden sürünüyorum arkadaş moduna giriyorum sıksık :)
Canımmmbütün bir yılın muhasebesi hayli zor oldu benim için...anne-babamı artık evlerine gönderip kızkıza kalmaya ve yeni düzenimizi oturtup, ayaklarımız üzerinde durmaya karar verdik...tabi ki İstanbul gibi bir şehirde hiç bir kanbağın olan kimse olmadan tek başına çocuklu bir kadın olmak zor şey...çok şükür arkadaşlarm var ama bir yakınım olmasını çok isterdim...e olmadığına göre napalım bakıcaz başımızın çaresine...tabi ki babamızı özlüyoruz..o boşluk büyüyor büyüyor bazen bir karadeliğe dönüyor..ama şükür ki bir gün kavuşma inancıyla yaşıyoruz...zaman hiçbirşeyin ilacı olmuyor kesinlikle...ve maalesef hayat da kaldığı yerden devam etmiyor..sadece akıntı devam ettiğinden biz de kıyıya köşeye vura çarpa yuvarlanıyoruz bu hengamede...bu yıl büyük kararlar aldığım, bu kararlar için temeller attığım bir yıl oldu..önümüzdeki iki yıl gerçekten zorlu bir süreç bizi bekliyor ama sonrası güzel olacak umuduyla herşeye yeni baştan başlamaya çalışıyorum her sabah...
2013 çok şeyler götürdü bizden evimizden...ama 2014 daha zor olacak bizim için...
memleketimde hayallerini kurduğum bir ev aldım bu yaz...kış bahçesi bile olan bahçe katı bütün şehrin önümde uzandığı tam hayalimdeki evi...ama tabi gırtlağıma kadar borçla :) 2014 bu borçların ödendiği yıl olacak inşallah
2014ün en önemli dönüm noktası tabi ki kızımın velayeti olacak..inşallah 2014 içinde bu velayet işini halledicem, hem benim içim huzura erecek hem kızım eşimin soyadını taşıcak ve inşallah o da orda huzura erecek..ona verdiğim en büyük söz buydu, birgün baba hanesinde senin adın yazacak demiştim, belki adını yazdıramıcam ama soyadını yazdırıcam inşallah...
bu iki noktayı hallettiğimde zaten ben emekliliğe erişmiş olcam ve 2015 bizim için istanbuldan amasyaya göç yılı olacak :) memleketime gidip ailemin gölgesinde huzurla çocuklarımı (evet bir tane daha geliyor kızıma kardeş :) büyütmek istiyorum...2014 bizim için bu büyük göç ve milada hazırlanma yılı olacak..eşimi burada bırakıp gitmek canımı çok acıtıyor bir yandan ama eminim o da huzurlu olacaktır biz huzurlu olunca..
yani seldanın bu yıl çoooooooook çalışması, çooooooooook sabretmesi, çoooooooooook akıllı hareket etmesi ve tabi ki çooooooooooook dua etmesi lazım...
e kızımın teyzeleri olarak velayet için, benim arkadaşlarım olarak benim ruh sağlığım için dualarınıza katarsanız çok sevinirim :)
hı hı 7den sonra yemeyeceksin nasıl olsa 7ye kadar ne yersen sayılmaz, vücut onu eritir bişi kalmazDün ne yedim :
Sabah:
Meyve tabağı ( elma, portakal mandalina)
Kahvaltı:
Peynir, zeytin,zahter, zeytinyağı, bol yeşillik, yeşil soğan, kahvaltı sosu, taze ekmek, ev yapımı karışık şekersiz çay(ıhlamur, tarçın, karabiber, kiraz sapı
Öğle:
1 mandalina,2 minik kurabiye
Akşam:
Hamburger, patates kızartması, kola ( ne menü ama tam diyetlik)
Dışardaydım ve saat 7 den önce yenmiş oldu yoksa aç kalıcaktım mecburen, ehh akşam 7 sonrası yemicem sözünü verdik nasılsa,şimdi kuzu kuzu tutuyoruz.
Spor: 100 kez zıplama ve 30 dk yürüyüş..
Kitap:Yaratılış sırrı/Tom Knox
Bitki çayı:1 kupa meyveli çay, 1 kupa karışık ev yapımı çay, 1 kupa normal çay ve 1 kupa sıcak su..
Su:2 litre
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?