Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

günaydın kızlar menümü yazıp kaçayım
dün sabah: 2 bardak ılık su 1 yk doğal elma sirkesi
kahvaltı: 1 d. peynir, 1 galeta, 1 biber, 3 fındık badem
ara: 1adaçayı, 1 yeşil çay, yarım elma
Öğlen: 1 sahanda yumurta, 2 d. ekmek, domates maydanoz dereotu, 200 ml ayran
Ara: 2 yeşil çay , 1 beşi bi yerde çay, yarım elma, 200 ml süt
Akşam: 1 yk sarmısak elma sirkesi (iştahımı açıyo sanki:44:)
1 küçük muz, 20 buğulama 5 kızartma istavrit, 2 yk kısır, Roka, üstüne tatlı niyetine 2 kuru kayısı 15 fındık badem
gece: 1 sarı kantoronlu melisa çayı (bugün mutlu rüyalar görmedim veya hatırlamıyorum, acaba 2 doz sarı kantaron mu yapıyodu o kahkahalı rüyaları denenecek)
Spor: 1sa 15 dk yürüyüş
Kitap: Aidin Salih -Gerçek Tıp
Aile : Çocuklara internetten indiridğim bir bilgiyi okudum ( o kadar yani )

Herkese hayirli gunlerrrr.bugunku kahvaltim saat 12 de dunkunun aynisi.bir adet domates ekledim.simdi nescafe icip ceviz yiyorum.haftasonu ananem biraz ceviz verdi.benim sevdigim ici biraz kurumuslardan bitirene kadar yerim artik.bide iki parca cikolata.esim sagolsun eve alma diyorum unuttum diyip her aksam getiriyo.bende cocuklara verirken yemeden duramiyorum.bide malesef benim bu ara kitaba vaktim olmuyo.ama oglumu sallarken azda olsa Evliyalar ansiklopodisi diye coook sevdigim kitaptan biraz okuyorum.spor olarak iki gundur temizlik yapiyorum o sayilir heralde

Bide kizlar biberiya cayini duzenli icen varmi? Varaa ne miktarda nadil demleniyo yazabilirmi? Ben yesil cayin icine bir tutam atip 10 dak. sonra suzup limon dilimiyle iciyorum.tek iciliyomu merak ettim

Bideeeee :) ben telden girdigim icin eger yazdiklarimi okuyup duzeltmeyi unutursam harfler yanindakiyle karismis olabiliyo.kusura bakmayin olurmu.yoksa turkce biliyorum :))))

Ama tatlım sen hiç yeşil çiğ sebze tüketmiyosunki!
Tuzda kebap ne merak ettim.
Canim haklisin ama salata yedim. Biraz once de peynirli salata yaptim. Canim bir tepsinin icine pirzola etler yerlestiriliyor ustu bildigin kaya tuzu ile kapatiliyor. Sonra firinlanip buyuk bir civi gibi bir sey ve keser ile taşlaşan tuz kiriliyor. Ben yapmadim anlayacagin bayagi zahmetli bir yemek.

bi tansiyonun çıkıyo bi tuzda kebap yiyon bi hastanede yatıyon bi zumba yapıyon nasıl bi numarasın anlamadım ki seni

Hedefcigim ben de anlamadim ne ayagim ben Kafama taktigim tum sorunlari bugun muhattaplari ile hallettim. Bir arkadasimi da dostluk mertebesinden azil edip arkadaslik statusune indirdim. Bunu da kendisine soyledim. 2014 e kafam dinc girecegim. Bu duygusalligim basima bela ne yapayim? Hastahaneye kaldirilmalar ve bas agrilari hep duygusal tortulardan kaynaklaniyordu. Tedaviye, tetkiklere devam ama agrilarim hafifledigi icin dansa ve sporuma haftanin 5 gunu devam ediyorum. Mesela bugun sirtaki dansi yaptik. Yarin plates gunu. Tuz da eti ve tavugu esim yaptirip eve getirdi tuzlu bir sey degildi. Sanirim tuzu kapak gibi dosuyorlar, sonra da civi gibi bir seyle çaka çaka kiriyorlar. Istanbul aksaray da bir Hatay usulu yemek yapan bir yerden almis.
Yalniz sen de sahalara geri donmussun cok sevindim. Su cayi bir kac gun daha ic iyi bir seye benziyor. Bir alternatif tip uzmani tv de sinir hastaliklari icin onerdiklerini soylemisti. Denek gibi kullaniyoruz seni ama...

bu yeni yıl mevzusunda çççok çook konuşmak lazım.geçen yılın muhasebesini hep beraber yapalım inşallah

Yapalim canim. Konusa konusa biter mi bilmem. Ben yuklerimden siyrilmaya basladim bile. Kutlama anlaminda degil de muhasebe yapma ve daha iyi bir insan olma yolunda adim atma, aynada kendine bakma anlaminda yeni bir yil benim icin cok onemli. Anacigim ben dogru bir insan olmaya calistikca insanlar yamuluyor ona ne yapmak lazim? Sen bilirsin ne yapmali? Benden 7 yas kucuksun ama masallahin var her konuda bilgilisin.

Yok canim cok tuzlu bir et degildi. Tuz severlerdenim ama tadi normaldi. Firina atarken tuz ile tepsinin ustunu tamamen kapatiyorlar. Hani hamur ile kapatirlar ya onun gibi. Cok da detayli bilmiyorum.

Bir kere ben o kiza bayiliyorum. Bana surekli "Agop'un kazi gibi yersen resmime bön bön bakarsin" diyor. Dogru soyledigi icin seviyorum. Bir gun ondan daha guzel olacagim.

Yaa mali butcen insallah tutar ama senin duygusal muhasebeye ihtiyacin var. Bak ilk belirtiler bagisiklik sisteminin cokmesi gibi ust solunum yollari enfeksiyonlari. Ornegin birisi var ki o kisi sana verdigi sozu tutsa havalara ucmaz misin? O zaman ne bogaz agrisi kalir ne de baska bir sey. Dualarim seninle.

Ya sen muhasebeni yapmissin bile. Allah yolunuzu acik etsin. Yine gozlerim doldu. O resim karesi geldi yine aklima. Tasa yapistirilmis kizinin yaptigi resim... Her zaman oldugu gibi dualarimdasin.

Degisik bir kitap degil mi? Hacamat, açlik ve sülük önerileri cok ilginc gelmisti bana. Ama eskiden uygularlarmis ve faydasini da gorurlermis. Ben migren ile ilgili olan kisimlarina bakiyorum.

Dun
Kahvalti; peynir, zeytin 1 dilim ekmek 1 b sut
Ogle cig kofte 1 lavas ekmek icinde
Ara malesef bir cikolata 1 neskafe
Aksam kavurmali yumurta, 1 d ekmek, domates salatalik

Bugun
Sabah 1 dilim ekmek ve peynir, zeytin
Ara sutlu kahve
Ogle peynirli rokali yagsiz salata, bir kase corba

Aksam kofte, corba, salata, ayran olacak disina cikarsam yazarim

Su henuz 1 lt sabah sirtaki dans 1 saat.
Kitap yeni baslangiclar mevsimi

Telefondan yazdigim icin yanlis yazdigim kelimeler olursa affola. Hepinizi optum.

Son düzenleme:
çocuk durumumuz çok benziyor ben de onlar yüzünden yiyorum zatenakşam yemekten sonra can tatlı çekince ben de kuru kayısı badem le falan bastırmaya çalışıyorum ama bazen onu da abartıyorum, abartmamak lazım

Yazmadan duramiycam valla.bu konusmalarda aralarda duran siyah atla duran sari sacli kiza gicik oldum.bende sariya boyatmak istiyorum sacimi.ama o kadarcik belim olmasina daha cok varrrrrr.(yada bu yemeyle hic olmiyabilir )
hay ağzına sağlıkgıcık o kadın gıcık... sadece zayıflamayla da olmuyo... saçların rengini açtıracaksın sonra renk oturacak 15 günde biş dip boyası yaptıracaksın, incelen saç telleri ha bre birbirine karışacak banyoda saç kremi kullacaksın ama saç diplerine saç kremi değmeyecek ooooffff insan bunalıma giriyo be biraz daha imkanlı bir fotoğraf koysa keşke kaptan oraya

senin işin de zor, gurbet çocuk tek başına herşye koşmak ...Allah kolaylık versin, umarım çaylarda biraz stresini yatıştırır. ben hala kalkınma planı yapamadım, ama yapcam inşallah

Ben sabah içtim sarmısak turşusundan ayy nasıl keskinnn, acııııı..Hemen su içtim amaa midemide yaktıııı, çok korktum devam eder diye ama etmedi..Bağırsaklarımı hareketlindirdi ama doğru lavaboya koştum ve açtım sabah onu kesti bıçak gibi hemde canım bişii istemedi..

Niye böyle şeyler içiyorsunuzki kaptanım sizin bi 4-5 kg nuz kalmış onuda düzenli bi şekilde azar azar verebilirsiniz maazallah aç karnına mideniz filan delinmesin sonra yada zamanla midenizde ülser oluşabilir

farkındayım:)

beni şımartıyosun (ki şımarmaya çok müsaitimdir)
Canım bazı şeyleri çok mu düşünüyoruz etrafı çok inceleyip çok kızıp aynı hataları kendimiz yapmamaya mı çalışıyoruz..onu bunu kırmamak adına çok mu mükemmel olmaya çalışıyoruz?ben sanki öyle olmaya çalışıyorum:26:çocuğun anaokulunda bi kişilik testi yapıldı hem ebeveyne hem çocuğa...Adam üniverstede hocaymış pisikolojik danışman böyle bi test var. inan yıllardır ben de ne anormallik var diye düşünüp duruyordum çocuktan daha çok testin bana yapıldığına sevindim:) testte çıkan sonuçları bana bir arkadaşım söylese sen şöylesin diye ona küserdim valla...Sonra insan ilişkilerinde verdiğim tepkilerin ne anlama geldiğini düşündüm durum hiç de benim düşündüğüm gibi değildi. yaaaani çoook düşünüyor hatta düşünmekten ilişkilerime yeterince vakit ayıtmıyordum. her şeyi kendi içimde çözmeye çalışıyor, sonuçlarını söylüyordum. yani düşünsene karşınızda herşeyin kararını tek başına vermiş bir insan var korkunç benim için yapılması gereken şey düşünmeye anlamaya ayırdığım zamanı biraz azaltıp insanlarla paylaşmaya daha çok önem vermem gerekiyor. belki senin için de böyle bir yol olabilir. -daha az düşünmek-mükemmel olmaya çalışmamak, kendini affetmek- duygularını düşüncelerini insanlarla daha fazla paylaşmak...

Degisik bir kitap degil mi? Hacamat, açlik ve sülük önerileri cok ilginc gelmisti bana. Ama eskiden uygularlarmis ve faydasini da gorurlermis. Ben migren ile ilgili olan kisimlarina bakiyorum.

evet çok ilginç bi kitap. ben temkinli yaklaşıyorum. bizim ak bildiklerimize kara kara bildiklerimize ak diyor...sonuçta bilimsel bir kitap değil araştırmalardan daha çok geçmiştekilerin deneyimlerine yer veriliyor, içlerinden doğrular da çıkabilir yanlışlar da..ya da her doğru herkes için uygulanabilir olmayabilir, ama ilginç değişik. Bir müddet aç kalmaya ikna etti beni:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…