Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Kızlar ben bi ara 85 tim buraya üye olmadan önce 7 ay filan öyle dolaştım diyetisyene gittikten sonra 82 oldum buraya üye olduğumdada 81 dim şimdidi 77.5 olmuşum bi 100 gram oynamış sonunda..

eeeee şimdi zaten benim hormonlarla başım dertte bir de senin bu yazdıklarını okudum ya tastamam oldum yani.
canım benim her zamanki gibi etkilendim ve rabbim sana dilediğini nasip etsin. inan bana gönülden dualarımdasın......

hişttttttttt sinir durumları felaket anlıyorum ama motivasyon kaybetmek yok tamam mı ?
dr kız bekle hele bende gelicem yeniden aranıza

Bide kizlar biberiya cayini duzenli icen varmi? Varaa ne miktarda nadil demleniyo yazabilirmi? Ben yesil cayin icine bir tutam atip 10 dak. sonra suzup limon dilimiyle iciyorum.tek iciliyomu merak ettim

ben de hemen hemen hergün yeşilçayla içiyorum..ödem atmaya yardımcı..ama benim dr biberiye çayını tek başına yoğun, özellikle de uzun süre demleyerek, içmenin boşaltım sistemini olumsuz etkileyebileceğini, ölçülü ve çok uzun süre demlemeden tüketmek gerektiğini söylemişti..

o muhasebeyi de yaptım yapmasına da, insanın fıtratını değiştirmesi çok zor be canım...benim negatif enerjili ortamlarda çabuk gerildiğimden garip bir savunma mekanizması geliştirerek o gerginlikle yüzleşmemeyi tercih ediyorum hep...yani yıllardır sırtımda taşıdığım, bıktığım bir sürü insana sırf bunları konuşurken yaşayacağım gerginlikten kaçtığım için idare eden durumundayım..ve dışardan nasıl güçlü bir hatunum bir bilsen :) bir gün şu külüstür arabalar gibi yolda giderken plakam kaputum motorum bir bir düşecek ve ben dımdızlak ortada kalçam diye korkuyorum :) ha ben mükemmelim de ondan mı idare ediyorum insanları?? yooooo tam tersi korkağın tekiyim de ondan idare ediyorum...her yeni yılda birsürü duygusal kararlar da alırım ama bir milim yol katedemem :) bak böyle de farkındayım durumun :) dualar için allah razı olsun..ettiğin her dua karşılığını bulsun inşallah

Ya sen muhasebeni yapmissin bile. Allah yolunuzu acik etsin. Yine gozlerim doldu. O resim karesi geldi yine aklima. Tasa yapistirilmis kizinin yaptigi resim... Her zaman oldugu gibi dualarimdasin.

canım o görüntü aslında hala bizim beraber olduğumuzun resmi..öyle bakmayı dene..bak nasıl sıcacık yapıyor insanın içini :) bizim kabir ziyaretlerimizi bi görseniz :) kızım öğrendiği şarkıları dansları sergiliyor, hatta sporda öğrendiği yeni tekme tekniklerini gösteriyor babasına :) kabrin üzerine resimler, süsler yapıştırılıyor, hatta bazen şeker çikolata konuluyor..bazen toprağa oyuncak saklanıyor...babası kızımı oradan bile mutlu etmeyi başarıyor...

ohooooooooo şekerim ben 1 yıl daha burdayım sen gelir gidersin ben ancaaaaaaaa gider gibi olurum :) bebiş iyi mi bebiş :)

allaaaaaaaaam yarebbim yüzüm yok yazmaya ama napcan mecbuuuuuuuuuuur :/

bu sabah bi uyandım allahım dilim damağım kurumuş, ölüyorum su diye...ama Mevla ne büyük bi de baktım ki regl olmuşum oruç yok yani :) sanırım 3 bardak su içtim hemen

sonra okula gittim, kahvaltılarına eşlik etmediğim için kızıp duran arkadaşların masasına şeref verdim :) yedim yedim yedim...bakalım neler yemişim :)

sabah : 1/3 simit
1 minik poğaça
yarım kepekli sandviç ekmeği
peynir, 6 zeytin
domates salatalık roka
çay

öğle : 1 lahmacun
1 ayran
yarım künefe

akşam : (aslında hiç aç olmamama rağmen) 1 tabak tavuk tantuni
1 dlm ekmek
yeşil acı biber

2 lt su

Maşallah maşallah afiyet olsun :) Oruç değilsin ya vücut yemeye saldırdı yarın geçr

Nescafeden uzak oluyoruz canım

Merhaba kaptanım özür dilerim herkes den ama uzun süredir annemin rahatsızlığıyla uğraşıyorum aniden hastaneye yattı ve daha çıkamadık o yüzden de giremiyorum eğer sakıncası yoksa ayrılabilir miyim daha sonra tekrar kilomu korumak için aranıza gelecem ama şimdilik ayrılmak için izin istiyorum hepinizden hepiniz çok değerli insanlarınız bana destekleriniz için de ayrıca teşekkür ederim umarım hepiniz hedeflerimize ulaşırsınız

Tanismiyoruz arkasim ben gruba yeni katildim.cok gecmis olsun Allah annene acil sifalar versin

Benim bugun yediklerim sabahi yazmistim.oglen kurufasulye salata yedim.aksam yemegi zamani arkadasta cay iciyodum bir tane elmali kurabiye yedim.saat sekizde 5 tane kayisi + bolca ceviz yedim.simdi yesil cayimi iciyorum.spor olarak halI sildim.kitap yok malesef bebeler uyusada uyuyim diye bekliyorum

Onceki yazdiklarinizi okurken sarimsak ve sirkeyle yapilan bisey icmissiniz galiba ama ne oldugunu bulamadim.uygulayip memnun kalan varsa ne oldugunu paylasabilirmi?

Dünkü menüm:

Sabah:
1 yemek kaşığı sarımsak turşusu, 2 bardak su

Kahvaltı öncesi:
1 yeşil elma

Kahvaltı:
1 dilim peynir, 1 kase bol kimyonlu haşlanmış nohut, 1 omega3.

Ara:
Calcium D3 1 tablet 1 kupa sud eritildi içildi

Öğle:
2 çöp şiş tavuk,2 kaşık nohutlu pirinç pilavı,bol kaşarlı fırın makarna, mantar güveç (tabak hazırladım lokantada hepsi tabağımdaydı azar azar) 3 süsbiberi turşusu, 2 çatal salata, turp.

Ara:
1 portakal, kurabiye

Akşam öncesi:
1 yemek kaşığı sarımsak turşusu

Akşam:
Nohutlu bol limonlu pırasa(1 porsiyonu bitiremedim) yeşil soğan,kuzu kulağı, roka.

Kitap: Yaratılış sırrı/ Tom Knox

Su: 1,5 litre

Spor: 20 dk yürüyüş

dunki menum
sabah iki gunkurusu,peynirli omlet,3 kasij tahin pekmez iki dilim ekmek
ogle iki kucuk elma
aksam dort gibi peynirli cevizli eriste,yogurt,tursu,bir kase az sekerli komposto

iki bardak ihlamurlu karisik bitki cayi
en az iki lt su

Niye böyle şeyler içiyorsunuzki kaptanım sizin bi 4-5 kg nuz kalmış onuda düzenli bi şekilde azar azar verebilirsiniz maazallah aç karnına mideniz filan delinmesin sonra yada zamanla midenizde ülser oluşabilir

Hmmm :26::26::26::26:

Tatlım sırf kilo verme maksatlı değil sağlığa çok faydalı müthiş ikili olarak içmek istedim..
Korkuttun şimdi beni be ya ama bunun tarifini eski aktarlardan biri vermiş şimdi rahmetli olmuş, sağlık için çok ciddi faydaları var..

Sabah içincede çok feci yakıyor midemi, akşam o kadar değildi..
Uff dimp aklımı karıştırdın araştırmalarıma devam etmeliyim

Canımmmmmmmmmmmmmmmm
Seldom yaaaaaaaa bir anda gözlerim sağanakhaline döndü..Canımmm ne güzelsin sen inan bana tüüm şikayet ettiğimiz onca şeyden bir anda vazgeçiriyosun, şükretmeyi ve kıymet bilmeyi hatırlatıyosun canım benim ya
Seni seviyorum ben amaa
Canım menü güzel ama keşke akşam ekmek yerine ayran ve yeşillik olsaymış..
Ben ve nescafe ayrilamiyoruz malesef. 80 kalori oldugunu.bagimlilik yapip zararli oldugu bilsemde malesef gunde bir adet iciyorum canim.acikmami engelliyo benim
Canım acıkmayı engellemesi yalan sadece acılığından geçici bir süre öyle yapıyor olabilir ama erken yaşlanmak, bacaklarında ve kollarında bol selülitlere sahip olmak ve yağlarının senle kalmasını istiyorsan, nescafeye devam et o zaman

dunki menum
sabah iki gunkurusu,peynirli omlet,3 kasij tahin pekmez iki dilim ekmek
ogle iki kucuk elma
aksam dort gibi peynirli cevizli eriste,yogurt,tursu,bir kase az sekerli komposto

iki bardak ihlamurlu karisik bitki cayi
en az iki lt su

Ahh canım acaip tahin pekmez istedi şimdeii..Acilen pekmez almalıyım

Ben ve nescafe ayrilamiyoruz malesef. 80 kalori oldugunu.bagimlilik yapip zararli oldugu bilsemde malesef gunde bir adet iciyorum canim.acikmami engelliyo benim

günaydın arkadaşlar, bu mevzuda kısaca fikrimi yazayım menümü de yazayım akşam cevaplara devam inşallah.
nescafede türk kahvesinden farklı olarak katkı madesi var yapay yani. türk kahvesini daha çok tercih etmek lazım.
e nescafe de pratik oluyor. katkı maddesi falan takmıyorum içiyorum diyosan da lütfen 3ü bir arada değil sade nescafe al, içine 1 yk süt ilave et mümkünse şekersiz iç. 1 tatlı kaşığı şeker bile ilave etsen 20-25 kalori ile yırtarsın 80 kalori almazsın.
bak beni 69tan 73e kadar çıkartan şey 3ü bir arada kahve ve çukulatadır. daha sonra çukulatayı kesip trabzon hurmasına geçtşim ama o da şekerli sınırsız yiyince o da kilo aldırıyo.
-diğer mevzu da kan şekeri düşen insanın canının kahve çekmesi. kan şekerin düştüğünde canın kahve çeker, içersen de kan şekerin iyice düşer daha fazla şeker çeker canın ,bunun için de şekerli bişey yersin kısır döngü...bunun farkına var lütfen kahve deyip geçme...şekerini dengelemek için su iç bıol bol , tarçın kullan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…