Bende gün içinde güzel gidip akşamları ne bulursam yiyerek tozuttuğum için ve sabahda kötü kalktığım için, bu sabah aklıma gelen çözümü uyguladım, dedimki kendi kendime akşam 7 den sonra yersem 3 gün oruç tutucam ki oruç zorun zorudur benim için, açlık şekerim düşer yerlere.. Tabii bu durumdan feci tırsdım kesin çünkü akşam 6:45 de kesdim yemeyi ve çook rahatım, tozutmak yerine mutfağımı pırıl ırıl yaptım işteeeeSon donem her dakika ne bulursam yedigim icin bunu yasaklayan karatay diyetine basliyorum (insallah) ay kendime bu konuda fena yitirdim
Bu sabah3 ceviz, 4-5 kuru üzüm
1dilim tulum pey, 3yk lor pirasa ve maydonoz ile 2.5 yumurtadan tereyağlı omlet
Ara.yarım hazır turk kahvesi
Simdi disardayiz hamursuz bisiler yemek lazim ya da kuruyemis
Canım karatay maratay ne derse desin ekmekte çok gerekli vücudun için özelliklede bağısakların için
Bende gün içinde güzel gidip akşamları ne bulursam yiyerek tozuttuğum için ve sabahda kötü kalktığım için, bu sabah aklıma gelen çözümü uyguladım, dedimki kendi kendime akşam 7 den sonra yersem 3 gün oruç tutucam ki oruç zorun zorudur benim için, açlık şekerim düşer yerlere.. Tabii bu durumdan feci tırsdım kesin çünkü akşam 6:45 de kesdim yemeyi ve çook rahatım, tozutmak yerine mutfağımı pırıl ırıl yaptım işteeee
Canım bende ekmek yediğimde bağırsaklarım beton tutuyor resmen..ekmeksiz menülerimde bağırsaklarım harika çalışıyor..
Bende gün içinde güzel gidip akşamları ne bulursam yiyerek tozuttuğum için ve sabahda kötü kalktığım için, bu sabah aklıma gelen çözümü uyguladım, dedimki kendi kendime akşam 7 den sonra yersem 3 gün oruç tutucam ki oruç zorun zorudur benim için, açlık şekerim düşer yerlere.. Tabii bu durumdan feci tırsdım kesin çünkü akşam 6:45 de kesdim yemeyi ve çook rahatım, tozutmak yerine mutfağımı pırıl ırıl yaptım işteeee
Canım bende ekmek yediğimde bağırsaklarım beton tutuyor resmen..ekmeksiz menülerimde bağırsaklarım harika çalışıyor..
aynen bende de ole oldu.sana da mutlu bir gun mutlu bir hafta dileim canim..Bende gün içinde güzel gidip akşamları ne bulursam yiyerek tozuttuğum için ve sabahda kötü kalktığım için, bu sabah aklıma gelen çözümü uyguladım, dedimki kendi kendime akşam 7 den sonra yersem 3 gün oruç tutucam ki oruç zorun zorudur benim için, açlık şekerim düşer yerlere.. Tabii bu durumdan feci tırsdım kesin çünkü akşam 6:45 de kesdim yemeyi ve çook rahatım, tozutmak yerine mutfağımı pırıl ırıl yaptım işteeee
Kizlar gunaydin.
uyi olduguna sevindim canim..
Gununuz, haftaniz guzel gecsin. Dert, tasa her ne
varsa teget gecsin. Bu yili da neredeyse bitirdik. Yilin muhasebesini yapmam lazim. Bir yili bos islerle tükettim mi, bir yilda bir cok sey urettim mi? Ona bakmam lazim. Hedefler koymam lazim ama bende hırs yok, amac yik. Amaclar edinmem lazim. Coook isim var coook.
Hedefcigim hastanede 1 gun yattim. Cuma ogleden sonra ciktim. Cumartesi de kontrole gittim. Her sey yolunda masallah. 3 gundur agrim yok harikayim :)
Günaydın hayırlı bir hafta olsun inşallah..
Canım kurban bayramı öncesi bir macun almıştım aktardan hem meto hızlandırıyor hemde kilo verdiriyor diye, hani kilo güzel gidiyor ya daha hızlı gitsin maksat ve bende kurbandan bu yana tembelleşen bazen duran bağırsaklarımın durumu, geçen hafta biten macun sonrası belli oldu..Meğer o macun beni kabız yapmış pöffHafason7 aksam ogunlerinde bende tozuttum. Hamur hsmur nereye kadar? Bugun daha dikkatli olmaliyim spor salonundakiler merak etmisler bugun sporumu yapayim mis gibi havayi icime cekeyim. Bagirsaklar tatile cikti belki benimkiler de ekmektendir. Sen neler yap8yorsun?
Bazı insanların glutene tepkisi böyle olabiliyor ama ekmek yerine galeta çubukları filan kullanabilirsin çünkü gerçekten vücut için elzem bi madde
Herkese hayirli aksamlar.benide araniza aldiginiz icin sagolun.Insallah beraber zayiflariz.ben 31 yasinda iki cocuk annesi 76.400 gr kiloda azicik tombis bir bayanim
Hosbulduk canim sagol.onceki yazdiklarinizi okuyodum.ama kilolarinizi cuma gunu ogrenicem artik :)))
Herkese hayirli aksamlar.benide araniza aldiginiz icin sagolun.Insallah beraber zayiflariz.ben 31 yasinda iki cocuk annesi 76.400 gr kiloda azicik tombis bir bayanim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?