Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Bende gün içinde güzel gidip akşamları ne bulursam yiyerek tozuttuğum için ve sabahda kötü kalktığım için, bu sabah aklıma gelen çözümü uyguladım, dedimki kendi kendime akşam 7 den sonra yersem 3 gün oruç tutucam ki oruç zorun zorudur benim için, açlık şekerim düşer yerlere.. Tabii bu durumdan feci tırsdım kesin çünkü akşam 6:45 de kesdim yemeyi ve çook rahatım, tozutmak yerine mutfağımı pırıl ırıl yaptım işteeee
Canım karatay maratay ne derse desin ekmekte çok gerekli vücudun için özelliklede bağısakların için

Canım bende ekmek yediğimde bağırsaklarım beton tutuyor resmen..ekmeksiz menülerimde bağırsaklarım harika çalışıyor..

Hafason7 aksam ogunlerinde bende tozuttum. Hamur hsmur nereye kadar? Bugun daha dikkatli olmaliyim spor salonundakiler merak etmisler bugun sporumu yapayim mis gibi havayi icime cekeyim. Bagirsaklar tatile cikti belki benimkiler de ekmektendir. Sen neler yap8yorsun?

Kizlar gunaydin.

Gununuz, haftaniz guzel gecsin. Dert, tasa her ne varsa teget gecsin. Bu yili da neredeyse bitirdik. Yilin muhasebesini yapmam lazim. Bir yili bos islerle tükettim mi, bir yilda bir cok sey urettim mi? Ona bakmam lazim. Hedefler koymam lazim ama bende hırs yok, amac yik. Amaclar edinmem lazim. Coook isim var coook.

Hedefcigim hastanede 1 gun yattim. Cuma ogleden sonra ciktim. Cumartesi de kontrole gittim. Her sey yolunda masallah. 3 gundur agrim yok harikayim :)

Bazı insanların glutene tepkisi böyle olabiliyor ama ekmek yerine galeta çubukları filan kullanabilirsin çünkü gerçekten vücut için elzem bi madde

Dünkü menüm
Sabah yok
Öğlen az çemenli yumurta birazcıkta ekmek
Ara: 2 kuru erik 1 elma
Akşam: Et tava çok küçük bir tabak azıcıkta ekmek.
Sporumuda yaptım.

aynen bende de ole oldu.sana da mutlu bir gun mutlu bir hafta dileim canim..

Günaydın hayırlı bir hafta olsun inşallah..

Canım kurban bayramı öncesi bir macun almıştım aktardan hem meto hızlandırıyor hemde kilo verdiriyor diye, hani kilo güzel gidiyor ya daha hızlı gitsin maksat ve bende kurbandan bu yana tembelleşen bazen duran bağırsaklarımın durumu, geçen hafta biten macun sonrası belli oldu..Meğer o macun beni kabız yapmış pöff Şu an daha iyiyim..Menülerimde çok bol yeşillik var..
Bazı insanların glutene tepkisi böyle olabiliyor ama ekmek yerine galeta çubukları filan kullanabilirsin çünkü gerçekten vücut için elzem bi madde

Canım ekmek yiyorum ben zaten ama kahvaltı ile sınırlamaya özen gösteriyorum..

Bugün hedef gelmemiş..Hedef yarın başlıyomusun canım o karışıma :18:

Herkese hayirli aksamlar.benide araniza aldiginiz icin sagolun.Insallah beraber zayiflariz.ben 31 yasinda iki cocuk annesi 76.400 gr kiloda azicik tombis bir bayanim

Canım bunu okursan beni tanırsın :)
Merhabalar. Ben Gamze 19 yaşındayım 1.64 boyunda ve 80 kiloyum.
Çocukluğumda okula başlamadan once zayıf bir kızdım daha doğrusu ne zaman sabahçı oldum o zaman kilo almaya başladım Sabah erkenden kalkar hiç bir şey yiyemezdim ama öğlen eve gelince bi ekmek 2 yumurta başka kahvaltıda ne var ne yok silip süpürürdüm sonrada erken kalktığım için uykum gelir uyurdum ee tabi uyuynca yediklerimin hepsii yağ oldu ortaokulun sonlarına doğru 65 oldum sınıfımdaki kızlar 50 yi bile geçmiyoduu bu bole orta okula kadar kilomu korudum nasıl korudum onada şimdi hayret ediyorum neysee gelelim liseyee.. liseye gelince .. ilk aşklar genelde lisede başlar tabi ilk ayrılıklarda.. bende her ikisini yaşayan cook cook duygusal bi dönemden geçerken çikolatayla tanıştım Neymiş efenim çikolata mutluluk veriyomuş ee o zaman çikolata yiyince aşk acısıda azalır demi kendimi ve beynimi buna gerçekten inandırmış biri olarak günde 2-3 bool sütlüsünden (bari bitter yeseymişim..) hop hop indirdim mideye lise biterken 75 kilo oldum. Lise bitti sağlık meslek okuduğğmdan üniversiteden once hemşirelik olan mesleğimi yapaym dedm ilçede yaşadğmdan ilçede özel hastane olmadığndan(çünkü atanamamıştm) Antepe gittim işe başladım ve ilk kez ailemden ayrı tanımadğm insanlarla hastane lojmanında kaldım.. özel hastane olunca lojmandada kimse size karışmıyor hiç kimseye karışmıyorlar.. kimsenin belli bi düzeni yok biri nöbette biri odasında biri bilmem nerde.. mutfakta isteyen istediği zaman kendine (sadece kendine yemek yapıyor) düşünsenize sadece kendi kendine yemek yapıp kimse olmadan yemek yemek hep ailesiyle yemek yiyen bi insan için ne kadar saçma bi durum bide sadece kendine yemek yapmaya üşeniyor insan.. durum böyle olunca açmı kalıcaktım? Tabi ki hayır Biricik aşkım çikolata ve onun arkadaşları (hele bide ilik defa para kazanıyosunuz) benim her öğün yemeklerim oldu. Bide lojmann önünde bim vardı değmeyin keyfime her gün giderr kocaa bir poşet çikolata kek cips pasta nee bulursam doldurur o günki stoğumu hazırlar afiyetle yerdim. (sonradan hesapladımda günlük 6000'e yakın kalori almışım buna ragmen az kilo almışım ) böyle böyle bi 5 ay geçirdim antepte. Sonra ben hala kendimi 75 sanarken eczade ilaç alırken acı gerçekle yüzleştim. ,80 kilo olmuşum ! neyse başka sebeplerden ötürü antalyadaki bi hastanede işe başladım inanırmısınız herşeyee engel bu kilolar eğlenmenize sosyal olmanıza rahat yürümenize ..bide antalyadaki sosyetik güzel vücütlu hemşirelerin yanındaysanız psikolojinzi tamamen alt üst etmeye yetiyor.. Allah 'a şükür ailemin yanında olmasından dolayı en azından abur cubur yerine her öğün yemek yemeye başladım tabii aylar sonar güzel yemekler olunca kilo filan veremedim ama almadığımada şükrettim. Bu arada diyetisyene de gittim bi kaç tahlil istedi ve bende insulin direnci çıktı annemde ve annannemde diyabet hastası olduğundan bide şekerime baktırayım dedim ee tabi oda yüksek çıktı ve metformin ilacı kullanmya başladım doktorum kilo verirsem şekerimin ve direncimin normale bineceğini söledi ve zayıflamak artık bir gereklilik olduuu
Kaç atama geldi geçti ben atanamadım sonra kafaya bir şeyler dank etti(hastaneylede pek anlaşamamaıştık) atanamazsam hep özel hastanelerdemi sürüneceğim? o zaman memlekete dönmeye karar verdk ha bu arada Kahramanmaraşlıyım :) 3 ay once eve döndüm ve ders çalışmaya başladım. Bu arada kilo vermeyede karar verdm ama etrafm hep zayıf çiroz kızlar olunca beni anlayan pek yok... Gruba katılmak istememin birinci nedeni bu ikinci nedenine gelirsek bu zamana kadar hep bir şeyleri kazanmaya çalıştım mesela ortaokulda 3 arkadaş hep yarışırdık o yüzden sürekli azimle çalışırdım. sağlık meslekte kim en çok iğne yapacak (enjeksiyon) yarışmasına girerdim hastanede işe başladığmda yine bir arkadaşım vardı en çok kim nöbete kalıcak diye onunlada yarışmıştım tüm bu yarışmalarda gerçektende çoğu kez birinci olmayı başarmıştım.. neyse çok uzattım çok yoprdum size :) Kilo vermek içinde yarışmak istiyorum! beni takıma alırsanız azim ve sabırla çalışacağımı ve size iyi bir arkadaş,dost,kardeş vs vs. olacağıma söz veriyorum yazımı okuyan ve bana yardım etmek isteyen herkese şimdiden teşekkürlerimi sunuyorum

Seni tanidigima sevindim canim.Insallah saglikli birsekilde istedigimiz kiloya ulasiriz.ben simdi benim ufakligi uyutucam yarin gorusuruz Insallah hayirli aksamlar canim

Bugun
Sabah 1 d ekmek peynir zeytin salatalik
Ogle 1/4 simit peynir 3 sarma dolma, 3 kasik kadar tuzda tavuk kebap, 1 kasik ic dolma.
Aksam testi kebabi 2 kasik kadar, ogleden kalan tuzda tavuk, tuzda et ve bol salata, 1/2 d ekmek 2 b. Ayran

Abarttim yine. Su kebaplar mahvetti beni.

2 lt su, zumba dans 1 saat. Hala şiş bir karin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…