Bugun
Sabah 1 d ekmek peynir zeytin salatalik
Ogle 1/4 simit peynir 3 sarma dolma, 3 kasik kadar tuzda tavuk kebap, 1 kasik ic dolma.
Aksam testi kebabi 2 kasik kadar, ogleden kalan tuzda tavuk, tuzda et ve bol salata, 1/2 d ekmek 2 b. Ayran
Abarttim yine. Su kebaplar mahvetti beni.
2 lt su, zumba dans 1 saat. Hala şiş bir karin.
Seni tanidigima sevindim canim.Insallah saglikli birsekilde istedigimiz kiloya ulasiriz.ben simdi benim ufakligi uyutucam yarin gorusuruz Insallah hayirli aksamlar canim
hosgeldin.bende iki kucuk bebekli kilolu bir anneyim.kilolarimizda yakin.ben de 74 lerdeyim.bol kilo vermeler
Hosgeldin. Burada herkes tombik yabancilik cekmezsin :)
Hosbulduk canim.Insallah bundan sonra hepimiz tombiklere yabanci oluruz :)
evet çok kötüydüm sürekli diyet konuşup diyet yapamamaktan bunaldım, biraz uzaklaşayım dedim, kitaplara vermeye çalıştım kendimi:)sizi özledim geldim...Kızlar bugün nedense çok düşük enerjim..sürekli aglama modundayım..regl öncesi mi dicem ama hiç öyle hassasiyetlerim yoktur..yada ben kendimi dinlemiyorum bilmem...duaya katarsanız sevinirim
hedef hızlı dönmüşsün sahalara :) daim olsun inşallah..
Bende simdi cikolata yedim 3 parca.neskafe.bir avuc ceviz yiyerek ara ogun yapiyorum.benim sorunum sIkIlinca uzulunce yemege sarilmam.ve bu iki gundur cocuklarin kavgasi beni cok uzuyo.
Dua istiyen arkadasim duam seninle.Allah icini ferahlatsin sIkIntini alsin.herkese az kacamakli bir gun dilerin
bi tansiyonun çıkıyo bi tuzda kebap yiyon bi hastanede yatıyon bi zumba yapıyon nasıl bi numarasın anlamadım ki seniBugun
Sabah 1 d ekmek peynir zeytin salatalik
Ogle 1/4 simit peynir 3 sarma dolma, 3 kasik kadar tuzda tavuk kebap, 1 kasik ic dolma.
Aksam testi kebabi 2 kasik kadar, ogleden kalan tuzda tavuk, tuzda et ve bol salata, 1/2 d ekmek 2 b. Ayran
Abarttim yine. Su kebaplar mahvetti beni.
2 lt su, zumba dans 1 saat. Hala şiş bir karin.
ben orjinal karışımı yaptıktan sonra sahte elma sirkeliyi tadına bakmak maksadıyla açtım. ama yarın başlarım sahte mahte...doğal elma sirkesini de aktardan alıp 1 yk içmeye başladımBugün hedef gelmemiş..Hedef yarın başlıyomusun canım o karışıma :18:
ben orjinal karışımı yaptıktan sonra sahte elma sirkeliyi tadına bakmak maksadıyla açtım. ama yarın başlarım sahte mahte...doğal elma sirkesini de aktardan alıp 1 yk içmeye başladımBugün hedef gelmemiş..Hedef yarın başlıyomusun canım o karışıma :18:
Herkese hayirli aksamlar.benide araniza aldiginiz icin sagolun.Insallah beraber zayiflariz.ben 31 yasinda iki cocuk annesi 76.400 gr kiloda azicik tombis bir bayanim
bu yeni yıl mevzusunda çççok çook konuşmak lazım.geçen yılın muhasebesini hep beraber yapalım inşallahKizlar gunaydin.
Gununuz, haftaniz guzel gecsin. Dert, tasa her ne varsa teget gecsin. Bu yili da neredeyse bitirdik. Yilin muhasebesini yapmam lazim. Bir yili bos islerle tükettim mi, bir yilda bir cok sey urettim mi? Ona bakmam lazim. Hedefler koymam lazim ama bende hırs yok, amac yik. Amaclar edinmem lazim. Coook isim var coook.
Hedefcigim hastanede 1 gun yattim. Cuma ogleden sonra ciktim. Cumartesi de kontrole gittim. Her sey yolunda masallah. 3 gundur agrim yok harikayim :)
Anbuyanbu burdamısınn) canım nete giremedim hiç nasıl gidiyo diyet
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?