Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Günaydın..sabah diyetisyen kontrolüm vardı, hedefe ulasmama rağmen ceza aldım :/ ayrıntılar akşama

şimdide dişçi sırasında gergiiiiin bekleyişteyız :/

günaydın kızlar , bu gün oruçluyum. sahura zar zor kalktım çörek otu yağı, elma sirkesi ve su içip yattım.

Hayirlisabahlarrrrrrr bacilarim

Anaa baska takima yazmisim:)))

merhabalar
dun giremedim disciye gittim.ilk kez bir disciye gidisim.ne zormus yaa.kanal yapukacak her ne ise o ama hala agriyor
kac gundur menu yazmadigimdan anlamissinizdir cok kotu besleniyorum.grubun genel sorunu galiba:) ne yapsak kizlar.ben seldoma katiliyorum otucken atistirma yapmiyorum,cocuklarin artiklarini yemiyorum.midem cok rahat oluyor.ama bu ara tutsmadim.gecen hafta hadta idim bu haftada dis agrisi var.ama oruc bir alternatif olabilur.borclariniz varsa benim gibi dusunebilirsiniz

Sabah dr.a gittim..testler salidan yapilmisti..yine demirim eksik çıktı, kuru üzüm ve yeni verdiği bir karışıma devam edicem, 82.5 geldim, hedef 82.9du yani becermisim amaaaa regl sürecindeki yemeklerim ve protein eksiğim nedeniyle ceza aldım :/ yeni hedef 1 şubatta 81i bulmak..3 gün üstüste tabii..10 ocakta orucum bitiyor son gün açlık orucu yapcam cezam da bu :)

Açlık orucu ; sahurda 1 bardak suyla oruç tutuluyor..iftar yine 1 bardak su ile yapilip ertesi sabaha kadar hicbirsey yemiyor..kahvaltıda da meyvelerden bir karışım içiliyor o kadar..yani 36 saat aç oluyorsun..bakalım ne olacak..

Demir eksikliği için; 1 kivi, 1 elma ve 1 kırmızı pancarı katı meyve sikacaginda sıkıp icicem hergün..tabi cekirdekli siyah üzüm kurusuna devam..

Kuzu nasıl tutucanki o açlık orucunu
Perşembeye rastlasa bari cuma sabahı epey az çıkardın

İftar : (okulda) 1 ev pogacasi
çeyrek tost

(evde) 1 tabak zeytinyağlı kereviz
5 yk yoğurt
4 yk mantı

ara : mandalina

sahur : 1 yumurta
bol maydanoz
2 dlm ekmek
Biberiyeli yeşilçay

1,5 lt su

Herkese iyi aksamlar.benim bugunku menum sabah limonlu soda + tost
oglen cay + biraz biskuvi
saat 4 de buyuk fincan sutlu kahve + ceyrek ekmek peynir
aksam kurufasulye+ bulgur pilavi +
tursu
simdi bir elma + portakal
aslinda acikmadim ama evdekiler hasta biraz vitamin olsun diye yedim.bugun yediklerimi butun gece oglumun atesli olup 13 den15:30 a kadar hastanede olmama borcluyum.yarina kesin yansir ama hepsi ikiside mizmiz kendime bisey isitamadim bile

slm kızlar ne hallerdesiniz benim halim hal değil kilo aldığımı bildireyim evvela sizlerde nevar ne yok yine yoğun koşuşturmacalar akşam evde ders çalışmalar falan ama karar verdim yeni bir karar zayıflayacam yine çok kilo aldım çok bahar geldiğinde incecik olacam hazırlandığım sınavları da küt küt küt yere serecem bir de sigarayı bıraktım tek hayırlı haber bu sizlere verebileceğim ..takım içinde yarışmak istiyorum listeye giremem herhalde ama takım içi yarışabilirim cuma günü kilomu bildiririm şaşıracaksınız eminim lütfen yorum bile yapmayın moralim bozuk zaten ok

Son düzenleme:

oncelikle hedefini.buldugun icin tebrik ederim.darisi.bana
bende de kendimi bildim bileli kansizlik vardir.gecmis olsun.cezan da cezaymis hani.kolay gele

Kızlar malumunuz yarın cuma o yüzden bugünki listemi şimdi paylaşıcam dünkü ne diyim bilmiyorum hayvan gibi yediğim menüyü sanırım bugün azda olsa hallettim :)
Sabah: 1 kase yoğurt 1 silme çay kaşığı tarçın karıştırıp yedim
Ardına yürüşe çıktım 10 dk yürüyüp 5 dk koştum bi yerde okumuştum böle yapmak daha fazla kalori harcatıyormuş toplamda 30 dk yaptım
Ara : Elma
Akşam: 1 kase yoğurt 1 çay kaşığı tarçın
Ara: süt 200 ml
Spor hareketlerin sayısını azaltarak 30 dk yaptım anca valla gücüm kalmadı
Az öncede 30 dk kıppır kıppır oynadım.
Vee tartı azıcık oynadı 74.9 u gördüm
Haydi kızlar iyi geceler.. Sanırım saat 11 gibi gelirim sabah kilo bildirimi yaparım eğerki değişirse tabi...

Hoşgeldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin canikom

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…