geçmiş olsun. borç çok da ne zaman oruç tutsam iştahım açılıyor. eğer yedikleri,mizi hala sınırlı tutmaya çalışmıyorsak bi de bakmışız gece boyunca yiyip içmişiz. bahanemiz de hazır sahur yerine canııııım...Ben tutarsam bu sefer orucumu açıp yeme sezonunu 7de kesmeyi düşünüyorum. 9-10da yemek yiyip sahur diye kendimi kandırmamalıyım yoksa hiç fayda göremiyorum.merhabalar
dun giremedim disciye gittim.ilk kez bir disciye gidisim.ne zormus yaa.kanal yapukacak her ne ise o ama hala agriyor
kac gundur menu yazmadigimdan anlamissinizdir cok kotu besleniyorum.grubun genel sorunu galiba:) ne yapsak kizlar.ben seldoma katiliyorum otucken atistirma yapmiyorum,cocuklarin artiklarini yemiyorum.midem cok rahat oluyor.ama bu ara tutsmadim.gecen hafta hadta idim bu haftada dis agrisi var.ama oruc bir alternatif olabilur.borclariniz varsa benim gibi dusunebilirsiniz
günaydın arkadaşlar
geçmiş olsun. borç çok da ne zaman oruç tutsam iştahım açılıyor. eğer yedikleri,mizi hala sınırlı tutmaya çalışmıyorsak bi de bakmışız gece boyunca yiyip içmişiz. bahanemiz de hazır sahur yerine canııııım...Ben tutarsam bu sefer orucumu açıp yeme sezonunu 7de kesmeyi düşünüyorum. 9-10da yemek yiyip sahur diye kendimi kandırmamalıyım yoksa hiç fayda göremiyorum.
Ben 75.800 ciktim.haftaici daha azdi ama iki gun kacirinca sonuc bu.bide ben hala yuzde hesaplamayi bilmiyorum.musait biri anlatirsa sevinirim
masallah canim.dimp ve sen bana yetistiniz.ben oldugum yerdeyim hala.kim en cabuk 69,9 u gorecek yarismasi yapalim mi:) yanlis hatirlamiyorsam ben ilk geldigimde kizlar 62 i ilk.gorme yarisi yapiyorlardi.
ne dersiniz kizlar,dimp ve ambuyanbu?ewet derseniz kaptanimiza sorariz onay verirse kendi aramizda yarisiriz
masallah canim.dimp ve sen bana yetistiniz.ben oldugum yerdeyim hala.kim en cabuk 69,9 u gorecek yarismasi yapalim mi:) yanlis hatirlamiyorsam ben ilk geldigimde kizlar 62 i ilk.gorme yarisi yapiyorlardi.
ne dersiniz kizlar,dimp ve ambuyanbu?ewet derseniz kaptanimiza sorariz onay verirse kendi aramizda yarisiriz
Olur valla cokda sevinirim.ben kilomun basinda 6 olunca sacini boyatma odulu koydum kendime ona daha cabuk ulasirim belki
kilomu 61,9 gördüğüm anda bıyıklarımı aldırıcam
Buna güldümkilomu 61,9 gördüğüm anda bıyıklarımı aldırıcam
Sen ciddimisin