Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Uctur giriyom kimse yok ben telden daha cok imkan buluyorum ama bende daha gelmiyim bariiii.herkese iyi geceler

Ben de nerdeyse her saat başı giriyorum ama haftaiçi yazamıyorum bakıp kaçıyor akşama her lafa yetisiyorum :) haftasonuda kızlar yok ben gelip gelip gidiyorum :/

Dünkü menüm
Sabah 1 dilim ekmek labne peynir vs. vs aynı şeyler
Ara: elma
Ara:2 dilim kızarmış ekmek
Akşam: 2 adet kıymalı börek
Sporuma göz değidrdin ambuyanbuu :) Bugün sadece 35-40 dk tempolu yürüyüş yapabildim ayriyette ilacımın dozajı değişti midem bi tuhaf oldu o yüzden çok yedim haa bide limonlu suyu unutmuştum oda çok işe yarıyor valla

Masaallah canim yarista oldugumuz icin dikkatimi cekti yoksa gozum yok valla.ben bu sabah gene kacirdim yenmiyen iki bucuk yumurtayi ve yarim tostu afiyetle yedim.cocuklardan kalanlari atmiyim diye yemek beni sisiriyo.yoksa hicccccc istahim yok...(kendimi kandiriyorum).bide karbonatli su ictim millet tuvaletten cikamamis benim karnimdaki katlara kat eklendi sanki.

Kizlar ben de haftasonu cepte n okuyorum yazmak zor oluyor. E yediklerim de pek süper seyler olmayinca onu da yaxasim gelmiyor. Aksam saat 7den sonrs yememeye çalışıyor um o kadar.bi de haftasonlari dışarda yemek yiyoruz ben kendime corba soyluyorum nasil olsa cocuklardan kalanları ben yiyorum diye.

Bugün pek bir hamaratligim tuttu..dondurucuda bişey kalmamıştı..bende 7-8 çeşit kurabiye börek pogaca vs yaptım..bu seferde sığdıramadım disarda kalırsa yerim diye komşulara dagittim seviyorum böyle komşuları :) zayıflamaya bile yardımcı bak :)

Menü:

İftar : 1 poncik pogaca
1 ıspanaklı kalem börek
3-4 çörek otlu kurabiye
sebzeli muffin
Peynirli salata
biberiyeli yeşilçay

sahur : çorba ( henüz bilmiyorum ne çorbası )

Iyi tatiller kizlar. Kizim raporlu ben de otomatikman onunla birlikte raporlu sayilirim. Onun yemesi icin ugrasirken ben daha fazla yedigimi farkettim
Hedefcigim 59 u bizden once mi goreceksin komik arkadasim benim. Akrep senden once 59 yolculuguna cikmistir dikkat et. Ben bu hafta kizimin stresiyle cozuttum. Kendimi sokaklara atabilsem benden de kork derdim. Takipteyim Cumhur Abiiiii

7den sonrs yemek yemicem diye nasil kodtur kostur yediiiiiim:) dimdi de kahve ile vakit grcviriyorum.

Kendimi tooarlayim geri döndüm günlük kalorimi baya düşürdün sporada baslatim artik az yapmim ne gerek var Dediklerimi bile yapiyorim

Bugün 1 saat yürüyüş
50 mekik
50 suquat
50 ters mekik
20 sinav

Menume gelince
Sabah 1 bucuk yumurta
1 KK peynir
Domates
1 dlm ekmek

Öğle 3 tane mandalina
2 paket form bisküviCay
Aksam
2 yk havuç kavurma yoğurtlu
Misire unlu patlican kizartma
4 yk ispanak
1dlm ekmek

Ara cay erik kurusu

Ara yoğurt

Sahada düzeltecek eger bu kez de bozarsam KK dan ayrilacagim.....

Canım sen yapıp pişirip buzluğamı atıyosun, süper fikir ama, ben kopyaladım hemen beynime
Hehehee yok canım yaa, çok rahat takılabilirsniz siz, ben bölee iyiyimm
Kizlarrrrrr biz grup yarisinda ikinci olmusuz.kimse yazmamis ovunelim kendimizle diye yaziyim dedim
Evet canım, yüzdemiz düşük olunca pekönemsemedim aslında ama hemen getreyim listeyi

Harikasın canım hadi bozma bu düzeni ve aramızda kal birlikte ertelim şu pis yağları

CUMA ZAYIFLAMA YARIŞMASI 342. ETAP SONUC LİSTELERİ
27 ARALIK 2013/03 Ocak 2014

TAKIM DERECELERİ

BİRİNCİ...................9. TAKIM

İKİNCİ .................2. TAKIM

ÜÇÜNCÜ .................5. TAKIM

BİREYSEL DERECELER

BİRİNCİ
14. takımdan.............cansutr.................3,52%

İKİNCİ
9. takımdan.............aysesu......................1,93%

ÜÇÜNCÜ
3. takımdan.............NoRaaa .....................1,80%

Ben listedeki halimizi beyendim valla.birincilige az kalmis.haftaya orda oluruz InsaAllah. bide ufaklik biraz uyudu kalkti kacta yaticak bilmiyorum ve ben 6da yemek yedim cooooooooook acim.dolapta pasta dolma salata var.InsaAllah yemem.herkes uykuda ben nobetteyim

Ambuyanbu canım şekerim yüksek onun için glifor kullanıyorm
Kızlar il merkezinde üniversite hastanesine alım varmış ona gidiyorm beni merak etmeyin olurmu 2-3 gün olmayabilirim. Dua edinde olsun bu iş..
Gitmeden bugünkü menümü paylaşaym
Sabah labne peynir ekmek falan filan aynı şeyler
Ara: 1 elma
Ara: Süt kaymağı ekmek çok az
Akşam taze fasulye vardı 1 kaşık bile zor yani anca o kdar almışmdır 1 kaşıkta pirinç pilavı yani yemedim sayılır
1 de 2 çatal irmik tatlısı
bide bu bideler bitmiyor ama 1 avuç tuzlu çekirdek.
Sporum 20 dk dans
Bu aralar spor yapacağm zaman bi aksilik çıkıyor yaa

Günaydın..hafta hayirlar getirsin kilolar götürsün inşallah :) bu haftada 200 gr olmasın yaaa!!!
düzgün dua et vereceksin 100 gramı sonra diyeceksin 'bunu kast etmemiştim'
Ne istemediğini değil ne istediğini söyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…