Uctur giriyom kimse yok ben telden daha cok imkan buluyorum ama bende daha gelmiyim bariiii.herkese iyi geceler
Canım sen yapıp pişirip buzluğamı atıyosun, süper fikir ama, ben kopyaladım hemen beynimeBugün pek bir hamaratligim tuttu..dondurucuda bişey kalmamıştı..bende 7-8 çeşit kurabiye börek pogaca vs yaptım..bu seferde sığdıramadım disarda kalırsa yerim diye komşulara dagittim seviyorum böyle komşuları :) zayıflamaya bile yardımcı bak :)
Menü:
İftar : 1 poncik pogaca
1 ıspanaklı kalem börek
3-4 çörek otlu kurabiye
sebzeli muffin
Peynirli salata
biberiyeli yeşilçay
sahur : çorba ( henüz bilmiyorum ne çorbası )
Hehehee yok canım yaa, çok rahat takılabilirsniz siz, ben bölee iyiyimmIyi tatiller kizlar. Kizim raporlu ben de otomatikman onunla birlikte raporlu sayilirim. Onun yemesi icin ugrasirken ben daha fazla yedigimi farkettim
Hedefcigim 59 u bizden once mi goreceksinkomik arkadasim benim. Akrep senden once 59 yolculuguna cikmistir dikkat et. Ben bu hafta kizimin stresiyle cozuttum. Kendimi sokaklara atabilsem benden de kork derdim. Takipteyim Cumhur Abiiiii
Evet canım, yüzdemiz düşük olunca pekönemsemedim aslında ama hemen getreyim listeyiKizlarrrrrr biz grup yarisinda ikinci olmusuz.kimse yazmamis ovunelim kendimizle diye yaziyim dedim
Kendimi tooarlayim geri döndüm günlük kalorimi baya düşürdün sporada baslatim artik az yapmim ne gerek var Dediklerimi bile yapiyorim
Bugün 1 saat yürüyüş
50 mekik
50 suquat
50 ters mekik
20 sinav
Menume gelince
Sabah 1 bucuk yumurta
1 KK peynir
Domates
1 dlm ekmek
Öğle 3 tane mandalina
2 paket form bisküviCay
Aksam
2 yk havuç kavurma yoğurtlu
Misire unlu patlican kizartma
4 yk ispanak
1dlm ekmek
Ara cay erik kurusu
Ara yoğurt
Sahada düzeltecek eger bu kez de bozarsam KK dan ayrilacagim.....
düzgün dua et vereceksin 100 gramı sonra diyeceksin 'bunu kast etmemiştim'Günaydın..hafta hayirlar getirsin kilolar götürsün inşallah :) bu haftada 200 gr olmasın yaaa!!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?