Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

tamam cok guzel.peki kilolarimiz 73,74,75 ayni degil nasil yapalim.69.9 u ilk goren mi diyelim .nasil olsun

Tamam canim bana uyar ben sizden bir kilo fazlayim ama ilk goren diyelim.ayy tanissaydik ve kaybeden yemek ismarliycak olsaydi daha iyi olurdu ama neyse biraz gaza geliriz belki bu sayede. gene cumalarimi tartiliriz yoksa ucumuz ayri birgun tartilir listemi yapariz?. bide ingiliz karbonatini duyan oldumu.bi tanidik iki haftada 6 kilo vermis.ben alip pazar yada pazartesi basliycam.ilk gun ishal oluyomussun bizimde yarin buyuk oglusumun dogum gunu var icersem buyuk rezillik

tamam cok guzel.peki kilolarimiz 73,74,75 ayni degil nasil yapalim.69.9 u ilk goren mi diyelim .nasil olsun

Valla ayarlayın kızlar bana her türlü uyar. :16Ç

yok canim bu grupda devam tabiki .ben ayrilmam kaptanimdan arkadaslarimdan(yalakalikta son nokta).akrep onay vermedi henuz.biz ucumuz birbirimuzin listelwrini sporunu suyunu cayini falan daha yakindan takip ederiz.rekabet ortami olustururuz.bu yani.
tabi yakin olsak verdigimiz kiloya odul yemek yerdik geri alalim die:)

Okudum okudum güldüm :) allah iyiligimizi versin hep gülelim inşallah :)

İshal yapan şey sağlıklımidir ki?? Herbiseyi içmeyin yaaa :/

Ben deniycem valla.esimi bekliyom gelsin hemen eczanedeyim.millet vermis kilolari bunla.bende herseyi icmem ama bu zararli degil bence

Ben ayrilalim demedimki bacim tabiki burdan devam karsilastirma icin demistim.neysem dedigim gibi bana uyar canim.ben odullu seylerde daha cok gaza galiyorum napiyim.gerci kaybettigimde olur ama o zamanda camura yatarim zaten

Ben de aslinda akrep ve selennnnle yaris halindeyim.bakmayin geride kaldigima son gulen iyi gülecek. 62de yarisi kazsnmak nedir ki onemli olan 50leri once kimin gorecegi

Bu hafta cozurtuk bi haftaydi.carsamba gunu akrep aksam 7fen sonra bisey yememe karsri aldirdi.dun rrsmrn ac bitap oruc tuttum.iftarda ds 1kase cacik gibi bisey yedim.disardsyfim.evr geldigimfe saat 8di ve bisey yememek icin kendimi zor tuttum.uykuya verd kendimi. Esimi cocuklar çıldırttı. Oyleki altlarini degistirmeyi bile unutmusum

Sabah:1yumrta, 1kuru kayisi, 1. 1.5kasik tb unu ve 2yk yogutttan krep.yarim dilim peynir
Ara.1mandalina
Oglen.1kucuk kase sutlu misir gereği
Ara.1 mandalina
Aksam.3yk tb unundan krep.50 g.kiyma.1kase yogurt.çiğ ispanak
2kuru kayisi
7den once cay kuru kayisi keyfimi tamamlamaya calistim
Ekmek yerine krep denetim. Lezzetliydi
Yuruyus yar saat

Ben ayrilalim demedimki bacim tabiki burdan devam karsilastirma icin demistim.neysem dedigim gibi bana uyar canim.ben odullu seylerde daha cok gaza galiyorum napiyim.gerci kaybettigimde olur ama o zamanda camura yatarim zaten

hehe daha şimdiden çamura yatarım tüyosunu da veriyosun yani :)

Ben de aslinda akrep ve selennnnle yaris halindeyim.bakmayin geride kaldigima son gulen iyi gülecek. 62de yarisi kazsnmak nedir ki onemli olan 50leri once kimin gorecegi

wayyyyy süper dönüyosun hadi bakalım!! zaten ben senin o yılmış halinden hiç hoşlanmadım :)

olur olur...arada bir hatırlasınlar baba olduklarını :)

ühüüüüüüüüüüü çok fena bir gündü :/ galiba...

iftar : (okulda) 1 dlm el açması börek
2 dlm ev yapımı saray helvası (doğumgünü menüsünden bana saklamışlardı ama yemesem olurmu ayıp denen bişey var yani :)

sonra cuma akşamları derse gidiyorum, orada 3-5 çiğ fındık, 3 lokma tatlı sucuklar var ya nedirse adı ondan

o da yetmedi bi de çocuklar acıktı dışarda yiyelim dedik..

soya soslu tavuk (4-5 yk)
pilav (2 yk)
3 dlm ekmek (ama çoooooook güzeldi )

bitti mi?? bitmedi!! kızım hamburgerini yarım bıraktı e ziyan mı olsun!!

yarım hamburger (sadece hamburger ekmeğinde ızgara köfte...patates ketçap falan yok nispeten masum :) )
1 bardak ayran

2 lt su

8 saat ders..ki bugün hep oyun oynadık bence gayeeeeet spordu :)

ama taaaaaaaaaaam 6 gündür hazımsızlık çekiyorum yine...niye?? çünkü dr.un dediklerini yapmıyorum :/ çatlamadan harekete geçeyim artık dedim ve az önce karın hareketlerimi yaptım..yatarken de limon ve zeytinyağlı suyumu içip yatıcam..böğğğğğğ

Maşallah maşallah afiyet olsun Yarın toparlarsın menüyü

Benim bu gunku menum sabah ekmegim yoktu findik+ roka + 5 zeytin + bir sekerli cay + 5 kuru kayisi
oglen bir kabak dolmasi + biraz bulgur pilavi + bir kase yogurt
aksam canim yemek istemedi bir kase yogurda biraz recel vebolca yulaf koyup yedim.inanmazsiniz bugun cikolata yemedim.
Ama yarin dogum gunu var neyapicam bilmem

akrep kaptanim okudun mu?dimp,ambuyanbu ve ben kilolarimiz yakin oldugundan aramizda da yarisa bilirmiyiz?
Tabiki yarışablirsiniz canım..
Hadi bakalım start verilsin kim önce 69 u görücek :108:
doğumgünü kızı sen olurdun tam anlamıyla yani
Ben deniycem valla.esimi bekliyom gelsin hemen eczanedeyim.millet vermis kilolari bunla.bende herseyi icmem ama bu zararli degil bence
Birde acı çehre tohumu var..Komple bağırsakları temizliyor, acaip bişii..Yolculuk anında felan içtin mesela bilmeden, bittiğinin resmidir yani o kadar..Çünkü tutamıyosun, fırtına gibi yerle yeksan ediyor..Ne var ne yok bitiriyor içinde ve sadece su içmek istiyosun iştah bitiyor..
Ne anlattım bee kullandığım anlaşıldı yani..
Evet kullandım bi kere ve lavaboda sabahlamıştım o dereceydi yani..

Vayyyy hedefimiz değiştimi şimdi 50 li rakamlar diyosun yaniiii
Tamam o zaman, bende rehavet içindeydim nasılsa seni geçtim diye
Hadi bakalım kim tutar bizi yani benii :118:
Canım benim ilk gün geçmiş gitmiş ama sonraki günler daha rahat olursun ve en azından sabah daha rahat vicdanla uyanırsın..
Daha rahtsın ama dimii o hafifliği hissediyosun eminim..

Günaydın arkadaşlar...bugün oldukça yoğun bir gün beni bekliyor..dünkü yediklerime iyi gelir inşallah..ama akşamda çok hamarat bi arkadastayim :) ama sınırı asmicam önce kendime sonra size söz :) şimdi koşu bandında hafif tempodayim :)

Dünkü menüm
Sabah biraz ekmek labne peynir 5 yeşil zeytin
Ara: elma
Akşam:6 yk kısır marul ve turşu bide ayran
Spor: her zamankinden...

Ben görceeem 69 u :)))

bugün sabahın kör seherinde başlayan günümüz kırk kapı çaldıktan sonra nihayet evimizde son buldu..çok yorgunum çoooooook!!
yemeklerine bayıldığım bir arkadaştaydım tüüüüüüüüüm güzelliklere rağmen az yedim az yedim az yedim..bence yani :) bu şartlarda ancak bu kadar dayanabilirdim :)

iftar : 6 yk mantı (sossuz)
5 yk kıymalı taze fasülye
acılı biber kavurma/sos gibi bişey
2 dlm ekmek
2 lokma kek

ara : siyah kuru üzüm (1 çay bardağı)

sahur : kayısılı cevizli ekmek 2 dlm
1 ponçik poğaça peynirli
biberiyeli yeşilçay

2 lt su

40 dk yavaş tempo yürüyüş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…