Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

-akrep kız nasıl oldu?
-dimp şansızn ve torpilin bol olsun tabi bi de hayırlısı olur inşallah.
-trabzonspor hızlı başladın
-seldom cısssslarla dolu bir dolap seni yoldan nasıl çıkartmıyor, benim için çok tehlikleri olabilir cıssssları el altında bulundurmak
-siyah beyaz nerdesiiiin

düzgün dua et vereceksin 100 gramı sonra diyeceksin 'bunu kast etmemiştim'
Ne istemediğini değil ne istediğini söyle

haklısın duzeltiyorum...allahim lütfen 500er gr gitsin her hafta..bi de totodan değil göbek ve üstünden gitsin mumkunse :) daha fazla detaylandıramayacagim artık :) amin

Yok walla ben niyeti bozmadiktan sonra mükellef sofralardan salatayla kalkarım :) bide ciddi ciddi beslenme düzenim olustu en çok buna seviniyorum...

Akrebin değil selenin prenses hasta..

Dimp allah gönlüne göre hayirlisini versin..

Siyahbeyazin çocukmu hasta acaba??

Anammmm herkesin hatri soruluyo durumu biliniyo bir ben yokum gene.ben bu grubun uyesi olamadim hala.kizlar hakkinizi helal edin ben biraz alinganim galiba.boyle seylere takilip uzuluyorum.gruptan ayriliyorum herkese sevgiler

Anammmm herkesin hatri soruluyo durumu biliniyo bir ben yokum gene.ben bu grubun uyesi olamadim hala.kizlar hakkinizi helal edin ben biraz alinganim galiba.boyle seylere takilip uzuluyorum.gruptan ayriliyorum herkese sevgiler

Herhalde şakadır dimi?? Hayır sazan durumuna düşmeyeyim de!! :/

Dimp ne ilaci iciyosun.hasta degilsindir Insallah.bide siyahbeyaz hic gozukmuyo cocuklarla ugrasiyo heralde

kizlar sizleri meraklandi r misim ozur dilerim.kusuruma bakmayin lutfen.
hem misafirim vardi hemde bizim sipalar uyutmuyorlar gece.bir de disim agriyor.giremedim hic.

cümle çocuklar hasta cümle çocuklar...benimkide hasta cumartesi ateşlendi iyileşmek üzere...

bu herkesin hatrını sorup durumunu bilen ama seni sormayan benim sanırım:26:....şükür ki selennni de yazmamışım. özel bir niyet yok, son yazılanlara toplu cevaptı maksatım o kadar...sen zaten grubun içindesin. unutacak olsak siyahbeyazı unuturuz(o da biraz fazla ara verdiği için) sabırsız davranıyorsun evet alıngansınHepimizin kendine göre sıkıntıları var... Eğer grubun üyesi olamadığını düşünüyorsan bu bize ısınamadığın için olmalı...
Biz diğer arkadaşlarla da buranın dışında bi yerde toplanıp kek pasta eşliğinde altın günü falan yapmıyoruzgrup bu işte.

Son düzenleme:
İftar : soğanlı pazili omlet
1,5 kase yoğurt çorbası
1.5 dlm ekmek

sahur : 2 kase yoğurt çorbası
1 poncik

1.5 lt su

40 dk tempolu yürüyüş

Menülerin yanında her gün 1 çay bardagi siyah kuru üzüm ve pancar suyu var...onları unutuyorum hep..onlar rutin bir müddet

Menülerin yanında her gün 1 çay bardagi siyah kuru üzüm ve pancar suyu var...onları unutuyorum hep..onlar rutin bir müddet
Daha fazla kalori alacaksin ama kan hucren artacak sonrs yansin yaglar benve bu kilo vermeni olumlu etkileyecek.

Sabah oruca niyetlenrvektim sahur yapmsma ragmrn oruc tutmadim.sersem gibi kalkiyorum yataktan.oglen tost yedim aksam da eristeli yesil mrtcimek.ysrin sabah bu faullü hateketlerden sonra kac kilo olfuguma bakacagim

Merhaba ya telden yada siteden sayfalara göremiyorum direk cvp yaziyirum bugunumu ozwtliyeyim

Sabah
2 yk ispanak kaburmasi
1 dlm patlican kizartma
Peynir
1 dlm ekmek

Öğle
Beyaz lahana kavurma
Marul
1 yk yağ toplamda

Ara
4 tane kremali bisküvi
Cay
Mandalina

Aksam
Bolll salata ama yagli idi
8-9 tane mezgit
1 dln ekmek..

Ara meyve yicem insllh

Spor bugün sadece 50 suqiat yaptı belki dvm gelir

Canım senden gelen boş mesajın manasını sorucaktım bende..Cevap beklerken boş mesaj geldi baka kaldım tele..
Kızın ateşi fazlalaşınca dün öğle götürdüm hastaneye ve akşam antibiyotiğe başladım mecburen, bugün yollamadım okula şimdi daha iyi şükür, yılbaşından bu yana rahatsız ama atlatırız diyordum ama olmadı maalesef..
düzgün dua et vereceksin 100 gramı sonra diyeceksin 'bunu kast etmemiştim'
Ne istemediğini değil ne istediğini söyle
Aynı düşünmüşüz canım..
Benim kızda hasta canım dün sabah hedefe mesaj atmıştım..Bendeki olan şeyleri pek dillendirmiyorum, mesela geçen ay yandım, tavuk kızartırken yüzüm ve kolum yağdan yandı, 3 gün sonra dudağımda dev gibi uçuk çıktı ve hayatımda ilk defa oldu bu durum, ikisinin acısı birbirine karıştı. Geçen hafta itibari ile geçtiler şükür ama hala izleri var onlarda geçer umarım..
Cidden şakamı bu, umarım şakadır canım
kizlar sizleri meraklandi r misim ozur dilerim.kusuruma bakmayin lutfen.
hem misafirim vardi hemde bizim sipalar uyutmuyorlar gece.bir de disim agriyor.giremedim hic.
Geçmiş olsun canım, diş ağrısı fenadır.. Calcium tablet kullan..Kemiklerin için takviyeye ihtiyacın var..

Seldim begeni tusu yok like like belirtirim...

Mersiiii :)

Bence şaka yapmıştır ya...yani sohbetin akışı çok belliydi alınacak bişey yok...

Daha fazla kalori alacaksin ama kan hucren artacak sonrs yansin yaglar benve bu kilo vermeni olumlu etkileyecek.

Kansızlık sorunum için kullanıyorum..kaloride 1700ü geçmiyor çoğunlukla..ama hazimsızlık çok fena sanırım 8-9 gün oldu ama işin garibi şişkinlik falan da yok ilginç yani...

Kaptancim çok geçmiş olsun sana da kuzucuga da..allah korumuş...niye dillendirmiyosun ki arkadaşım?? Başım agrisi miziklaniyorum ben :/ daraltiyormuyum ki sizi :/

Kaptancim çok geçmiş olsun sana da kuzucuga da..allah korumuş...niye dillendirmiyosun ki arkadaşım?? Başım agrisi miziklaniyorum ben :/ daraltiyormuyum ki sizi :/

Abooo yanlışmı anlaşıldım şimdi..Hayır canım ne daraltması olurmu öyle şey..

Benim karakter böyle, fazla güçlü sanırsam, önemsemiyor kötü gelişmeleri, iyileştime çabası ile iyi şeyler düşünüyor..
Burda sizlerle meşgul olmak cevaplar yazmak çok hoş sanırım kendi derdimi/kendimi unutuyorum.Buda güzel dimii

ben sana o kadaaaar uzun bi mesaj yazdım ki kendi kendime güldüm, tlfonda 3G açıkmış mms gönderildi yazdı neydir nasıl yazılır bilmem ilk defa oldu, herhalde dedim mesaj uzun ve 3g açık olunca böyle oldu. ama gelmediğine üzüldüm. neyse kız iyilerişmeye başlamış. ben de zaten takip et duruma göre antibiyotik kullanırsın demiştim. bi de adaçayı bademcik iltihabında kullanılıyor (3 poşet çay 1 bardak suda demleniyor, gargara yapılıyor) bunları yazmıştım.

cok guzel hem de.masallah ya.senin gibi olmayi istetdim.gecmis olmus akrepim ama yine de gecmis olsun insallah:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…