Abooo yanlışmı anlaşıldım şimdi..Hayır canım ne daraltması olurmu öyle şey..
Benim karakter böyle, fazla güçlü sanırsam, önemsemiyor kötü gelişmeleri, iyileştime çabası ile iyi şeyler düşünüyor..
Burda sizlerle meşgul olmak cevaplar yazmak çok hoş sanırım kendi derdimi/kendimi unutuyorum.Buda güzel dimii
Senin menülere bayılıyorum kuzu yaa..Birlikte olasım, birlikte yiyesim geliyor..Acaip enerji dolu dünyan var, sen hep yaz hep motive et olurmuiftar : (okulda) çeyrek tost
(evde) 2 kase yoğurt çorbası
brokoli salatası (resmen aşerdim gün boyu :))
1 poncik
ara : siyah kuru üzüm
pancar suyu
sahur : 1 baharatlı tost
biberiyeli yeşilçay
2 lt su
20 dk yürüyüş
Senin menülere bayılıyorum kuzu yaa..Birlikte olasım, birlikte yiyesim geliyor..Acaip enerji dolu dünyan var, sen hep yaz hep motive et olurmu
Fena halde karatay modundayim
Bu akrepin paylastigi son site onerilerinvfden oldu.
Sabah peynir.sut
Oglen 5000 adim yarım saattr
Yemek .2yumurta.7zeytin7badrm.roka
Aksam.20antep fistigi.4kayisi.kaymak.1tabak eristeli mercimek.tavuk haslama
....gun boyu 3çay kaşığı kahve
Aynen bende canım, aynen bende karatay modundayımFena halde karatay modundayim
Bu akrepin paylastigi son site onerilerinvfden oldu.
Sabah peynir.sut
Oglen 5000 adim yarım saattr
Yemek .2yumurta.7zeytin7badrm.roka
Aksam.20antep fistigi.4kayisi.kaymak.1tabak eristeli mercimek.tavuk haslama
....gun boyu 3çay kaşığı kahve
teşekkür ederim kaptancım walla ben de motive oluyorum buraya gelip gittikçe!!
şu karatayı hiç detaylı incelemedim..ekmek ve meyvesiz duramam diye kafadan siliyorum hep..ama şu menüye baksana..20 fıstık kaymak erişteli mercimek falan daha ne olsun diyesim geliyor...ama ekmeksiz duramam ki :/ mesela sahura tost koymamın sebebi de bu işte...yoksa doyduğumu hissetmiyorum :) bu kahve nasıl oluyor ki?? bende artık öğle aralarında hava iyiyse yürüyorum..artık dediğim 2 gündür :)
Merhaba akrepcim beni hatirladin mı ben nurceng.1.dogumdan sonra bu takimda zayiflamistim
.simdi 2.cocugum oldu ve yine kilolar verilmeyi bekliyor.10 kilo vermistim.simdi yine 10 kilo vermem lazım. 64kiloyum 54 e inmek istiyorum
turabla yarismistim onceki kilolari verirken banu vardi eskiletden kimlet var bilmiyorum simdi.ama su an emziriyorum ben oglum 28 günlük. Kısacası beni tekrar takima alir misin
kızlaar başvurumu yaptm geldim :)
İnşallah olur.
Diyete tam gaz devam bayada yol yürüdüm.
kilom 74.6 dü enson bakalm yarn kaç olacak öptüm sizi
teşekkür ederim kaptancım walla ben de motive oluyorum buraya gelip gittikçe!!
şu karatayı hiç detaylı incelemedim..ekmek ve meyvesiz duramam diye kafadan siliyorum hep..ama şu menüye baksana..20 fıstık kaymak erişteli mercimek falan daha ne olsun diyesim geliyor...ama ekmeksiz duramam ki :/ mesela sahura tost koymamın sebebi de bu işte...yoksa doyduğumu hissetmiyorum :) bu kahve nasıl oluyor ki?? bende artık öğle aralarında hava iyiyse yürüyorum..artık dediğim 2 gündür :)
Aynen bende canım, aynen bende karatay modundayım
Yok canım meyve yok demiyor, sadece kahvaltıda tüketilsin diyorr.Mesela ben asla vazgeçemem meyveden..Kahvaltı öncesi tüketiyorum..
Ekmeksiz bende doymam sanırdım ama inan doyuyorsun ve ben mesela bugün bağırsaklarım süper çalışmaya başladı, iki gündür ekmeksiz karatay moduna girince hemen belli etti düzenin güzelliğini..
Bugün sabahta tam 1 saat yüksek tempolu yürüdüm.Süper oldu..Hani karatay moduna girdikçe sporda kendiliğinden geliyor..
Millet kaç kilolardan inmişler, bizler yanlarında pek cücük kalıyoruz ve bikaç kilolarla cebelleşiyoruz neden çünkü yanlış beslenmeden..
Karatay az yiyip aç gezin demiyor, tam tersi bol yiyin doyurun karnınızı uzun süre tok kalın diyor..O uzuun süre içindede lesitin hormonu salgılanıyor, bu hormonda yağları yakıyor..Az az ve sık yemek tüketimlerinde bu hormon salgılanmıyor maalesef..
Günde iki öğünü normal karşılıyor.Ciddende dün hiç acıkmadım ben..Daha önce deliler gibi aklım ne yesemdeydi..
Zaten sağlıklı yiyorsan acıkmıyorsun, hemen acıkıyorsan bilki sağlıksız yiyorsun ve özellikle beyaz ekmek kan şekerini dengesizleştirdiği için sık acıktırıyor tıpkı şeker gibi..
kızlaar başvurumu yaptm geldim :)
İnşallah olur.
Diyete tam gaz devam bayada yol yürüdüm.
kilom 74.6 dü enson bakalm yarn kaç olacak öptüm sizi
öğlen yarım saat yürüyüşümü yaptım
karnım acıkmamıştı ama ne yesem yemesem mi ki diye düşünürken ağzım sulanmaya başladı
Öğlen yemeğim: 25 badem-15 zeytin , 1 kahve
akşam için hamsi aldım
Oooo hoşgeldin güzel anne..Yine yeni yeniden buralardayım diyosun yani
Sen kilo vermek ve takımda olmak iste yeterki, alırım tabi almazmıyım
Takım kurallarını biliyosun hatırlatmamam gerek yok..
Hadi bakalım başlasın klolarda geri sayım
Oooo hoşgeldin güzel anne..Yine yeni yeniden buralardayım diyosun yani
Sen kilo vermek ve takımda olmak iste yeterki, alırım tabi almazmıyım
Takım kurallarını biliyosun hatırlatmamam gerek yok..
Hadi bakalım başlasın klolarda geri sayım
hadi hayırlısı artık..gönlüne göre olsun inşallah..
bu kahve şöyle oluyor: ben 1 kupaya 1 çay kaşığı kahve koyuyorum şimdi desem ki 3 kupa kahve içtim çok içmişsin denilecekti, ben de açık içtiğimi vurgulamak için 3 çay kaşığı yazdım2 si şekersiz sütsüz granül kahveydi sonuncusu aynı tarzda hazırlanmış türk kahvesiydi. dün karatayı incelerken nescafe yerine filtre kahve içilebilceğini öğrend,m. türk kahvesi ile filtre kahve katkısız oluyor. filtre kahve de kahve çekirdeğinin iri kırılmış hali olduğundan doğalmış. e daha pazar günü 100 gr. nescafe aldım ne yapacam ben onu :44 bittikten sonra filtre kahve alırım:26:
ye ben karatayda yiyebileceğim şeyleri düşündükçe daha da iştahlanıyorum. bende mi terslik var. mesela 1er çay bardağı kuruyemiş yerken yediğim şeylerden sıkılıyorum ama tatmin de olmuyorum. hani karatay her akşam 3 tabak karalahana yemeği (içinde iç yağı ve barbunya da var) yanında yoğurt yiyerek kilo verebileceğimi garanti etse daha sıkı sarılırım karatay diyetine. 3 tabak barbunyalı sebze yemeğ ile doyabiliyorumkaratay için sorun değil di mi:26:
hayırlısıyla işe alınırsın inşallah. diyete devam senin rakipler pistleri terk etti
dimp hayirlisi olsun.umarim olur canim.beklemek zor bilirim.
bu arada kacmadim buradayimmmm.ama cok. misafirim var bu hafta.kalanlari yemezsem sorun yok da.duramigorum yiyorum.
misafir agirlamayi seviyorum ama kalanlari yiyince olan bana oluyor.cok misafirim var bu ara.
ben de karatayciyim.tam yapamasam da bu ara hic yapamiyorum anlattiklari mantikli.
dimp ensendeyimm bu hafta sen bekar olanin avantajini yasa tadini cikar haftaya gorusucez
Bu arada herkese merhaba kizlar ben 32 yaşındayım. 2.dogumumu yaptim.oglum 28 günlük. Ogretmenim.su anda izindeyim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?