Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

bu sabahki menüm , çocuklar hasta olunca erken uyandık ve kahvaltı yapmak için uzun bi zamanım oldu dolayısı ile çeşit de fazla oldu

Çörek otu yağı, elma sirkesi
1 kase yoğurt (zencefil serdeçal biberiye)
1 çb süt, 3 kuru kayısı
1 yumurta, 1 dilim peynir veeeeeeee sabah sabah 3kaşık barbunyaaaaa
4 omega 3 tablet

*akrep omega 3leri 4 tane karatay hoca tavsiye ediyor. karatay grubunda da bu çok konuşuluyordu aslında. senin paylaştığın o. çağların sayfalarını da detaylı incelerken gördüm balık yağında önemli olan EFA miktarıymış. maricapda 500 mg. da %18 efa var, 4 tane de 350 mg.ı geçiyıor o yüzden 4 tane. hepsini bir arada tok karna öneriyormuş

E oluyor bazen öyle buhranlar..mevla kaldıramayacağımız şeylerle sinamasin ..senin tayin işin ne oldu??

E oluyor bazen öyle buhranlar..mevla kaldıramayacağımız şeylerle sinamasin ..senin tayin işin ne oldu??

Allah allah 3 tane cikmis mesaj.neyse
bugunku menum sabah
2 krep ,domates ,salatalık, birer lokma çikolata, kuşburnu, reçel, az peynir, 1 kupa cay .korkarak yazdim ben o kafar az yersem sütü m gelmez.
akrepcim istersen ben menü leri yazmayim

Hepinize yorumlarınız için teşekkür ederim kızlar :)
Bi dahaki foto 65 e hadi bakalım :)
Kaptanım saçım istediğim hale gelene kadar aşama aşama fotolicam sonra koyucam :)

Dünkü menüm:
Sabah yani öğlen labne yumurta zeytin ekmek vs. vs.
Ara: 2 havuç 1 portakal
Akşam bezelye yemeği
Ara:10 kestane Napim seviyom kestaneyi...
Tartı gram oynamamış tabi yersen ve spor yapmassan oynamaz... ama dans ediyorum çok ya..

öğlen menümü yazmaya geldim.
Sabah menümü de düzelteyeim. 1 çay bardağı kadar antep fıstığı da yemiştim onu yazmayı unutmuşum

Öğlen: 1 kase paça çorba , sarmısaklı sirkeli ohhhhh
üstüne 40 dakika yürüyüş (7000 adım oldu)
accık önce de 12 badem yedim (aç değildim ama gözüm doysun diye yedim)
şimdi 1 kupa kahve (nescafe olmasın diye türk kahvesini suya karıştırdım)

akşama kara lahana yemeği yapacağım, yanında da yoğurt

Hepinize yorumlarınız için teşekkür ederim kızlar :)
Bi dahaki foto 65 e hadi bakalım :)
Kaptanım saçım istediğim hale gelene kadar aşama aşama fotolicam sonra koyucam :)

kusura bakma senin saç boyama macerana hiç yorum yapmadım çünkü pek anlamam. ömrümde 3 defa saçımı boyattım, kapalı olduğum için gerekli görmüyorum. saçım koyu kestane, bal köpüğü iyi gider dediler bi de sanırım bir arkadaş boyatınca gaza geldim, herkes çok yakıştırdı ama eşim yakıştırmadı açıkcası ben de yakıştıramadım. Gene kapalı olunca çılgın tercihler yapabiliyosun bi dahaki sefere basbaya vişne rengine boyattım .ondan da hevesimi aldım. ben yakıştırmıştım bu sefer ama eşim bu kez de 'canın sağ olsun' diye yorum yaptı En sonuncusu sadece beyazlar kapansın diyeydi ama gene rengi açıldı falan ammmaaaan dedim boşver ben karakaşlı kara saçlı halimi seviyorum. saçların rengi açılırken incelmesini ben sevmiyorum. boyarsam koyu kestaneye boyayıp geçicem bi daha.

65 olacaksın demek, umarım o dönemde ben 55 olurum

Kapalı olmanın avantajını ben de sık sık kullanıyorum :) sürekli saç boyatıyorum..ve asla tekrar yapmıyorum :) yazın ombre bile yaptırdım..şimdide bakir rofle var..begenmezsem kökü bendeeeeee deyip kestiriyorum :) hatta eşimin saclari dokuldugunde bende kazittim 3 yıl saçım yoktu aman ne rahatlikti walla :) ama kendim boyamaya cesaret edemem beceremem de zaten. İyi cesaret walla :)

Hedef su an kaç kilosun

cuma 64,7 idim, bu sabah 64,3 çıktım (tabi ben yeni doğum yapmadım) senin de kilon bu civarlarda. benimkiler 28 aylık oldu. 40ım çıktında 65,5 kiloydum emzirme döneminde 73e kadar çıktım, bir yıldan uzun bir süredir de 65 kiloyum. 3aşağı beş yukarı 65

geçmiş olsun. off tam grip dönemi benim çocuklar da iyileşir gibi oluyo ama iyileşmiyorlar. cumartesiden beri bi tanesinin ateşi çıkıyo iniyo dün gene ateşdürücü verdim, soğan suyunu 2 günde bırakmıştık onda hata ettim. büyük oğlan da dün okuldan hasta geldi ve gece ateşi onun da çıktı. eşim antibiyotik başlayalım falan dedi ama ben ateşdüşürücü+soğan suyu+zencefil zerdeçal tarçın bal iksiri içirip götürdüm okula.kulağım telefonda her an arayabilirler gelin çocuğu alin diye

Sagol canim.benim ufaklikta oyleydi bende grip ilaci ile idare ediyodum ama oksuruk basliyinca bronsite cevirdi.oda antibiyotiksiz gecmez.dikkat bence oksuruk olursa doktora goturde cok ilerlemesin.benim buyuge 3 gun yalvararak sogan suyunu zor icirdim.en sonunda kustu bende bidaha vermiycem dedim.cocuk sen cok iyi bir annesin demeye basladi.benimkiler dogal seylere zehir gibi bakiyolar valla bisey vermek cok zor oluyo

ombre ne kii:26:sen de epey çatlakmışsın gören de oturaklı bişey sanar boyanın yanında kendi saçımı kendim kesiyorum elim saç kesmeye de çok alışıktır, bu güne bugün 3 kız ablasıyım ve annem evde yokken az kesmedim saçlarını

Hedef su an kaç kilosun

cuma 64,7 idim, bu sabah 64,3 çıktım (tabi ben yeni doğum yapmadım) senin de kilon bu civarlarda. benimkiler 28 aylık oldu. 40ım çıktında 65,5 kiloydum emzirme döneminde 73e kadar çıktım, bir yıldan uzun bir süredir de 65 kiloyum. 3aşağı beş yukarı 65

Hedefcim senden alinti yapip cevap yazdim ama ismin cikmamis.bide bu sac mevzusuna bende katiliyim.bende kapaliyim ama evde hic ortemem basimi oyuzden saclarima mumkun oldiguncaa bakarim.bana rofle yakisiyo 12 sene yaptirdim.en sonunda sacim ne renkti diye merak ettim bir sene once kendi rengine boyatip oyle uzattim.ama 69 oldugimda ilk isim sacimi boyatmak olucak.kumbaramda para biriktirmeye basladim bile.esimden istesem boyle guzel diycek biliyorum.ama bu gidisle belki seneye boyatirim.kilolar gitmiyo cunku

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…