Kızlar 73 ü görünce foto koyucam demiştim işte fotolar pek değişiklik yok bence.
Eki Görüntüle 924533 Eki Görüntüle 924537 Eki Görüntüle 924538 Eki Görüntüle 924540 Eki Görüntüle 924545
merhaba guzeller....dun giremedim hiç bugn de ancak işten gucten vakit bulup girebildim yine stres yin moral bozuklukları ile gecen aglamaklı steslı bır gun bitirdim...gozlerim hala acıyor((
menumuzu yazalım
sabah: cavdar ekmekli tost
biber kozleme tost makinasında
öğle: bollll salata karnıbaharlı ve 2 kk kasar ile
2 dlm ekmek
işte bombaaa
akşam: 3 dlm çiçek ekmek
5-6 tane kuru pasta(( çok uzgunum bunlar saat 18.00 da yedim
suan açlıktan kırılıyorum((
merhaba guzeller....dun giremedim hiç bugn de ancak işten gucten vakit bulup girebildim yine stres yin moral bozuklukları ile gecen aglamaklı steslı bır gun bitirdim...gozlerim hala acıyor((
menumuzu yazalım
sabah: cavdar ekmekli tost
biber kozleme tost makinasında
öğle: bollll salata karnıbaharlı ve 2 kk kasar ile
2 dlm ekmek
işte bombaaa
akşam: 3 dlm çiçek ekmek
5-6 tane kuru pasta(( çok uzgunum bunlar saat 18.00 da yedim
suan açlıktan kırılıyorum((
nurceng aramıza hoş geldin...
Hepinize yorumlarınız için teşekkür ederim kızlar :)
Bi dahaki foto 65 e hadi bakalım :)
Kaptanım saçım istediğim hale gelene kadar aşama aşama fotolicam sonra koyucam :)
kusura bakma senin saç boyama macerana hiç yorum yapmadım çünkü pek anlamam. ömrümde 3 defa saçımı boyattım, kapalı olduğum için gerekli görmüyorum. saçım koyu kestane, bal köpüğü iyi gider dediler bi de sanırım bir arkadaş boyatınca gaza geldim, herkes çok yakıştırdı ama eşim yakıştırmadı açıkcası ben de yakıştıramadım. Gene kapalı olunca çılgın tercihler yapabiliyosun bi dahaki sefere basbaya vişne rengine boyattım .ondan da hevesimi aldım. ben yakıştırmıştım bu sefer ama eşim bu kez de 'canın sağ olsun' diye yorum yaptıEn sonuncusu sadece beyazlar kapansın diyeydi ama gene rengi açıldı falan ammmaaaan dedim boşver ben karakaşlı kara saçlı halimi seviyorum. saçların rengi açılırken incelmesini ben sevmiyorum. boyarsam koyu kestaneye boyayıp geçicem bi daha.
65 olacaksın demek, umarım o dönemde ben 55 olurum
Kapalı olmanın avantajını ben de sık sık kullanıyorum :) sürekli saç boyatıyorum..ve asla tekrar yapmıyorum :) yazın ombre bile yaptırdım..şimdide bakir rofle var..begenmezsem kökü bendeeeeee deyip kestiriyorum :) hatta eşimin saclari dokuldugunde bende kazittim 3 yıl saçım yoktu aman ne rahatlikti walla :) ama kendim boyamaya cesaret edemem beceremem de zaten. İyi cesaret walla :)
Hedef su an kaç kilosun
ombre ne kii:26:sen de epey çatlakmışsın gören de oturaklı bişey sanarKapalı olmanın avantajını ben de sık sık kullanıyorum :) sürekli saç boyatıyorum..ve asla tekrar yapmıyorum :) yazın ombre bile yaptırdım..şimdide bakir rofle var..begenmezsem kökü bendeeeeee deyip kestiriyorum :) hatta eşimin saclari dokuldugunde bende kazittim 3 yıl saçım yoktu aman ne rahatlikti walla :) ama kendim boyamaya cesaret edemem beceremem de zaten. İyi cesaret walla :)
Hedef su an kaç kilosun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?