Kapalı olmanın avantajını ben de sık sık kullanıyorum :) sürekli saç boyatıyorum..ve asla tekrar yapmıyorum :) yazın ombre bile yaptırdım..şimdide bakir rofle var..begenmezsem kökü bendeeeeee deyip kestiriyorum :) hatta eşimin saclari dokuldugunde bende kazittim 3 yıl saçım yoktu aman ne rahatlikti walla :) ama kendim boyamaya cesaret edemem beceremem de zaten. İyi cesaret walla :)
Hedef su an kaç kilosun
geçmiş olsun. off tam grip dönemi benim çocuklar da iyileşir gibi oluyo ama iyileşmiyorlar. cumartesiden beri bi tanesinin ateşi çıkıyo iniyo dün gene ateşdürücü verdim, soğan suyunu 2 günde bırakmıştık onda hata ettim. büyük oğlan da dün okuldan hasta geldi ve gece ateşi onun da çıktı. eşim antibiyotik başlayalım falan dedi ama ben ateşdüşürücü+soğan suyu+zencefil zerdeçal tarçın bal iksiri içirip götürdüm okula.kulağım telefonda her an arayabilirler gelin çocuğu alin diye
Sagol canim.benim ufaklikta oyleydi bende grip ilaci ile idare ediyodum ama oksuruk basliyinca bronsite cevirdi.oda antibiyotiksiz gecmez.dikkat bence oksuruk olursa doktora goturde cok ilerlemesin.benim buyuge 3 gun yalvararak sogan suyunu zor icirdim.en sonunda kustu bende bidaha vermiycem dedim.cocuk sen cok iyi bir annesin demeye basladi.benimkiler dogal seylere zehir gibi bakiyolar valla bisey vermek cok zor oluyo
Hedefcim senden alinti yapip cevap yazdim ama ismin cikmamis.bide bu sac mevzusuna bende katiliyim.bende kapaliyim ama evde hic ortemem basimi oyuzden saclarima mumkun oldiguncaa bakarim.bana rofle yakisiyo 12 sene yaptirdim.en sonunda sacim ne renkti diye merak ettim bir sene once kendi rengine boyatip oyle uzattim.ama 69 oldugimda ilk isim sacimi boyatmak olucak.kumbaramda para biriktirmeye basladim bile.esimden istesem boyle guzel diycek biliyorum.ama bu gidisle belki seneye boyatirim.kilolar gitmiyo cunku
kusura bakma senin saç boyama macerana hiç yorum yapmadım çünkü pek anlamam. ömrümde 3 defa saçımı boyattım, kapalı olduğum için gerekli görmüyorum. saçım koyu kestane, bal köpüğü iyi gider dediler bi de sanırım bir arkadaş boyatınca gaza geldim, herkes çok yakıştırdı ama eşim yakıştırmadı açıkcası ben de yakıştıramadım. Gene kapalı olunca çılgın tercihler yapabiliyosun bi dahaki sefere basbaya vişne rengine boyattım .ondan da hevesimi aldım. ben yakıştırmıştım bu sefer ama eşim bu kez de 'canın sağ olsun' diye yorum yaptıEn sonuncusu sadece beyazlar kapansın diyeydi ama gene rengi açıldı falan ammmaaaan dedim boşver ben karakaşlı kara saçlı halimi seviyorum. saçların rengi açılırken incelmesini ben sevmiyorum. boyarsam koyu kestaneye boyayıp geçicem bi daha.
65 olacaksın demek, umarım o dönemde ben 55 olurum
Hedefcim senden alinti yapip cevap yazdim ama ismin cikmamis.bide bu sac mevzusuna bende katiliyim.bende kapaliyim ama evde hic ortemem basimi oyuzden saclarima mumkun oldiguncaa bakarim.bana rofle yakisiyo 12 sene yaptirdim.en sonunda sacim ne renkti diye merak ettim bir sene once kendi rengine boyatip oyle uzattim.ama 69 oldugimda ilk isim sacimi boyatmak olucak.kumbaramda para biriktirmeye basladim bile.esimden istesem boyle guzel diycek biliyorum.ama bu gidisle belki seneye boyatirim.kilolar gitmiyo cunku
ombre ne kii:26:sen de epey çatlakmışsın gören de oturaklı bişey sanarboyanın yanında kendi saçımı kendim kesiyorum elim saç kesmeye de çok alışıktır, bu güne bugün 3 kız ablasıyım ve annem evde yokken az kesmedim saçlarını
cuma 64,7 idim, bu sabah 64,3 çıktım (tabi ben yeni doğum yapmadım) senin de kilon bu civarlarda. benimkiler 28 aylık oldu. 40ım çıktında 65,5 kiloydum emzirme döneminde 73e kadar çıktım, bir yıldan uzun bir süredir de 65 kiloyum. 3aşağı beş yukarı 65
cuma 64,7 idim, bu sabah 64,3 çıktım (tabi ben yeni doğum yapmadım) senin de kilon bu civarlarda. benimkiler 28 aylık oldu. 40ım çıktında 65,5 kiloydum emzirme döneminde 73e kadar çıktım, bir yıldan uzun bir süredir de 65 kiloyum. 3aşağı beş yukarı 65
allah kabul etsin canım. Benim oglanin gaz sorunu gecsin diye dua eder misinkızlar ben sanıyordum ki orucum yarın bitiyor..meğer bugün 60 olmuş :) yani bitirmişim oruçları :) ama ben yarın da tutcam inşallah..öyle niyetlenmiştim tutayım bari...'allah kabul etsin'leri alayım lütfen...özel dualarınızı da sipariş verebilirsiniz itinayla dua edilir :)
Bende sacimi genelde boyatirim.yillarca rofle kullandım. 2 senedir de kizil kullanıyorum. Ama hamilelikte boyatamadim.simdi kirkimiz çıksın boyatacagim
kızlar ben sanıyordum ki orucum yarın bitiyor..meğer bugün 60 olmuş :) yani bitirmişim oruçları :) ama ben yarın da tutcam inşallah..öyle niyetlenmiştim tutayım bari...'allah kabul etsin'leri alayım lütfen...özel dualarınızı da sipariş verebilirsiniz itinayla dua edilir :)
kızlar ben sanıyordum ki orucum yarın bitiyor..meğer bugün 60 olmuş :) yani bitirmişim oruçları :) ama ben yarın da tutcam inşallah..öyle niyetlenmiştim tutayım bari...'allah kabul etsin'leri alayım lütfen...özel dualarınızı da sipariş verebilirsiniz itinayla dua edilir :)
Kızlar 73 ü görünce foto koyucam demiştim işte fotolar pek değişiklik yok bence.
Eki Görüntüle 924533 Eki Görüntüle 924537 Eki Görüntüle 924538 Eki Görüntüle 924540 Eki Görüntüle 924545
masallah dimp senin adina sevidim ama kendi adima sevinmedim.bu aksamdan itibsren siki siki badliyorum.misafir onumuzdeki bir hafta yok.tek tesellim kilo almamis olmam bu hafta.sen gorursun dimp.
saclarina karar vermene sevindim.ben de sana bi fikir veremedim.bu konuda.cunku hic boyatmadim.benim allah vergisi saclarimvar.h ér kes boya mi diye sorar.gittogim kuaforler saciniza balyaj yapalim golge yapalim cok guzel olur falan derler.dedigim gibi Allah vetgisi,hic bisey yapmiyorum.hatta dogumdan sonra tarayamiyorum bile
ambuyanbu nerdesin kacak.bak dimp bizi gecti.
nurseng hosgeldin.bebisin hayirli olsun.
seldom masallah darisi bana.duanda ben de borclarimi bitireyim istiyorum