Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Hedefcim senden alinti yapip cevap yazdim ama ismin cikmamis.bide bu sac mevzusuna bende katiliyim.bende kapaliyim ama evde hic ortemem basimi oyuzden saclarima mumkun oldiguncaa bakarim.bana rofle yakisiyo 12 sene yaptirdim.en sonunda sacim ne renkti diye merak ettim bir sene once kendi rengine boyatip oyle uzattim.ama 69 oldugimda ilk isim sacimi boyatmak olucak.kumbaramda para biriktirmeye basladim bile.esimden istesem boyle guzel diycek biliyorum.ama bu gidisle belki seneye boyatirim.kilolar gitmiyo cunku

Hedefcim senden alinti yapip cevap yazdim ama ismin cikmamis.bide bu sac mevzusuna bende katiliyim.bende kapaliyim ama evde hic ortemem basimi oyuzden saclarima mumkun oldiguncaa bakarim.bana rofle yakisiyo 12 sene yaptirdim.en sonunda sacim ne renkti diye merak ettim bir sene once kendi rengine boyatip oyle uzattim.ama 69 oldugimda ilk isim sacimi boyatmak olucak.kumbaramda para biriktirmeye basladim bile.esimden istesem boyle guzel diycek biliyorum.ama bu gidisle belki seneye boyatirim.kilolar gitmiyo cunku

Hedef su an kaç kilosun

hastalığın her türlsü eziyet...şurup versem de aynı. korktuğum oldu okuldan aradılar ateş düşürücü verecekler. bu akşam da soğan suyunu verir ateşini takip ederim. duruma göre doktora götürürüm.
valla benim soğan suyuna en çok mızmızlanan büyük oğlan o da iğnenin acısını bildiği için mecburen içer.

şimdi düşündüm de ben de kara saçlarımla kendimi daha bakımlı hissediyorum. hadi ben de çok uzak bir rakam vermiyim 62,9 u görünce saçımı boyayacağım veya boyatacağım. bana göz kulak olun 62,9dan önce izin vermeyin ok. mi?
ben bu seferki beslenme tarzımdan umutluyum, inaşşalh bu sefer kolay gidecek kilolar

Aslında istediğim renk şöyle ateşli bir kızıl hem saçımın uzamasını bekliyorum hem atanmayı hemde zayıflamayı bu üçü olsun atanmasam bile bi işe giricem inş. kızıl olmayı planlıyorum.. :)) sizlerde baya saç değiştirmişsiniz kızlar bide pek anlamam diyosunuz maşallh denemişsiniz her tonu :)) Bana yakışırmı aceb kzıl

Hedefcim aslında şu diyete azıcık daha önem versem asılsam rakip oluruz seninşe :) ikimizde 50 li rakamları görcez

Kizlar benim tel guya akilli geciniyo ama cekmiyo yazip kac kere yollamis kusura bakmayin

ombre; saçların uçları abuk subuk renklere boyanıyor, benim kide saç kızıl uçları önce bakır kızıldı sonra akınca pembe oldu :) ben de direk o boyanın üzerine bakır röfle yaptırdım..kuaför olmaz yanar renk tutmaz dedi durdu..ama benim hayal ettiğim gibi oldu sonuçta :) alttan ışıl ışıl parlayan saçlarım oldu :) bazen çocuklar soruyorlar hocam saçınız ne renk diye?? pembe diyorum gülüyorlar şaka yaptığımı sanıp :)

Ben hasta oldugumdan menum biraz acayip.sabah bir dilim ekmek peynir cay oglen sutlac aksam yogurt corbasi simdide findik yiyorum.az yedim diye kilo veriyorum sanmayin.ben yemeyince hic vermem aksine alirim.bu hafta birer kilo mandalina portakal bide trabzon hurmasi yedim sadece.canim bisey istemiyo.ama bugun anacim geldi bize bakmaya o kesin bana biseyler yedirir

iftar : (okulda) çeyrek tost

(evde) 1 tabağa yakın dünkü tavuklu sebzeli makarna
1 kaseye yakın yeşil mercimek
1 kase yoğurt
kornişon turşu 3 tane

ara : siyah kuru üzüm
malum karışım

sahur : 2 ponçik poğaça
domates biber

2 lt su

kızlar ben sanıyordum ki orucum yarın bitiyor..meğer bugün 60 olmuş :) yani bitirmişim oruçları :) ama ben yarın da tutcam inşallah..öyle niyetlenmiştim tutayım bari...'allah kabul etsin'leri alayım lütfen...özel dualarınızı da sipariş verebilirsiniz itinayla dua edilir :)

Aksam menum.
1kase çılbir
Kara lahana yemegi çoook
Yogurt çook
Menengic kahvesi

O zaman seninle yarisalim.kilolar hemem hemen ayni
.Çocukların ikiz mi

allah kabul etsin canım. Benim oglanin gaz sorunu gecsin diye dua eder misin

Bende sacimi genelde boyatirim.yillarca rofle kullandım. 2 senedir de kizil kullanıyorum. Ama hamilelikte boyatamadim.simdi kirkimiz çıksın boyatacagim

Bende sacimi genelde boyatirim.yillarca rofle kullandım. 2 senedir de kizil kullanıyorum. Ama hamilelikte boyatamadim.simdi kirkimiz çıksın boyatacagim

Aramiza hosgeldin canim.dogumdan bu kadar kisa sure sonra rejime baslaman iyi cesaret valla.ben bir sene kendimi bebe biskuvileriyle besledim.oglum iki yasini gecti hala sisman bir annesi var

Ayyyy acgozlulukten ne istesem karar veremedim.benim icin once tum aileme saglik.mutluluk.huzur bide kalbimizdeki bizim icin hayirli isteklerimizin kabulu icin dua edersen cok sevinirim.Allah orucunu kabul dualarini makbul etsin

Ayyyy acgozlulukten ne istesem karar veremedim.benim icin once tum aileme saglik.mutluluk.huzur bide kalbimizdeki bizim icin hayirli isteklerimizin kabulu icin dua edersen cok sevinirim.Allah orucunu kabul dualarini makbul etsin

masallah dimp senin adina sevidim ama kendi adima sevinmedim.bu aksamdan itibsren siki siki badliyorum.misafir onumuzdeki bir hafta yok.tek tesellim kilo almamis olmam bu hafta.sen gorursun dimp.
saclarina karar vermene sevindim.ben de sana bi fikir veremedim.bu konuda.cunku hic boyatmadim.benim allah vergisi saclarimvar.h ér kes boya mi diye sorar.gittogim kuaforler saciniza balyaj yapalim golge yapalim cok guzel olur falan derler.dedigim gibi Allah vetgisi,hic bisey yapmiyorum.hatta dogumdan sonra tarayamiyorum bile

ambuyanbu nerdesin kacak.bak dimp bizi gecti.

nurseng hosgeldin.bebisin hayirli olsun.

seldom masallah darisi bana.duanda ben de borclarimi bitireyim istiyorum

Geldim canim burdayim.ama bu hafta hastaydim hic yemedim genede kilo veremedim.ben ac durunca tersi oluyo.yarin bakalim sonuc ne.misafir konusunda sana katiliyorum bende mutlaka evde bisey olursa yerim.Allahtan gelen giden yok bu aralar

`