Allah kabul etsin, bütün hayırlı isteklerini de kabul etsiin:)kızlar ben sanıyordum ki orucum yarın bitiyor..meğer bugün 60 olmuş :) yani bitirmişim oruçları :) ama ben yarın da tutcam inşallah..öyle niyetlenmiştim tutayım bari...'allah kabul etsin'leri alayım lütfen...özel dualarınızı da sipariş verebilirsiniz itinayla dua edilir :)
evet ikizler. kilolar aynı ama sen yeni doğum yaptın, sen beni geçersin, olsun gene de yarışalım.O zaman seninle yarisalim.kilolar hemem hemen ayni
.Çocukların ikiz mi
bi dilek hakkın vardı onu da oğluşun gazından yana kullandınallah kabul etsin canım. Benim oglanin gaz sorunu gecsin diye dua eder misin
aslında bebe bisküvisi ile beslenmek beslenmek değil adeta zehirlenmek. ben doğumdan sonra bi takıma girmiştim ama iştahımı kontrol altında tutamıyordum , takımda da sorunlar vardı dedim ayrılayım sonra geri gelirim kilo alıp geldim. ben de bi dönem sürekli kahve çukulta veya trabzon hurması yedim, ohhhhh kısırlar çiğ köfteler öyle şiştim. ama şükür emziklilik dönemi kilolarım gitti ama doğumda aldığım kilolar gitmedi. 60,5 hamilelik başlangıcı idi , eveeet 60,5 gibi bir hedefim de var benimAramiza hosgeldin canim.dogumdan bu kadar kisa sure sonra rejime baslaman iyi cesaret valla.ben bir sene kendimi bebe biskuvileriyle besledim.oglum iki yasini gecti hala sisman bir annesi var
**2.TAKIM 343. ETAP**
akrep33 (62,5 / 62.5 / 0 / 0.0%)Sabit
Seldom ( 82.4/// %)
Trabzonspor( 87.8 / / / %)
hedef52 ( 64.7 /64,3 / 0,4 / 0,62%)
selennnnn ( 62,2 /62, 2 / 0/ 0, 0%) Sabit
siyahbeyaz06(73,5 / / /%)
Dimp ( 74.9 ///%)
Ambuyanbu (75.8 // / %)
2. TAKIM ORTALAMASI: %
Aramiza hosgeldin canim.dogumdan bu kadar kisa sure sonra rejime baslaman iyi cesaret valla.ben bir sene kendimi bebe biskuvileriyle besledim.oglum iki yasini gecti hala sisman bir annesi var
Allah kabul etsin, bütün hayırlı isteklerini de kabul etsiin:)
Gelelim bizim isteklere Dünya ve ahirette mutluluk, sağlık, huzur, iyi bir anne olabilmek, ülkemize ve dünyamıza barış birlik dirlik, çocuklarımıza ahlak güzelliği, şişgo annelerinin kilolarını sağlıklı br şekilde verebilmesi, ibadetlerimizi yerine getirmek borçlarımızı eda etmek, sui zandan ve gıybetten kaçan gönüller , başladığımız projeleri hayırlısı ile bitirebilmek istiyorum (mümkünse hiç birini atlama hata sen çıktısını al orucunu açarken oku)
evet ikizler. kilolar aynı ama sen yeni doğum yaptın, sen beni geçersin, olsun gene de yarışalım.
bi dilek hakkın vardı onu da oğluşun gazından yana kullandınanne yüreği işte
aslında bebe bisküvisi ile beslenmek beslenmek değil adeta zehirlenmek. ben doğumdan sonra bi takıma girmiştim ama iştahımı kontrol altında tutamıyordum , takımda da sorunlar vardı dedim ayrılayım sonra geri gelirim kilo alıp geldim. ben de bi dönem sürekli kahve çukulta veya trabzon hurması yedim, ohhhhh kısırlar çiğ köfteler öyle şiştim. ama şükür emziklilik dönemi kilolarım gitti ama doğumda aldığım kilolar gitmedi. 60,5 hamilelik başlangıcı idi , eveeet 60,5 gibi bir hedefim de var benim
Aramiza hosgeldin canim.dogumdan bu kadar kisa sure sonra rejime baslaman iyi cesaret valla.ben bir sene kendimi bebe biskuvileriyle besledim.oglum iki yasini gecti hala sisman bir annesi var
Canım benim sadece koca bir gobek orantili degil ayn a ynays bakmak istemiyorum ne yapayım
Canım 8 ay icinde okula baslamadan kilolari vermem lazim hic bi seyim olmuyor.ben sadece hamilelikte 60lari gorurum onun disinda hep 50 li kilolardayim.onun icin hemem vermem lazim
Kizlar kilom 79.800 inanamadim.bir haftadir ac yatiyorum vicdansiz bunye hic vermemis
canın sağ olsun bu hafta veririrsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?