Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Kilom 64.3
Şükür bu hafta da gitti:)
Oglus gce 1e kadar 38.5atesliydi.ates dusurucu degil ilginc soguk algınlığı ilaci dusurdu atesini.okula gimek istiyor ama gidemez.belki ben de ise gidemem.kilomu siz kayda gecirirsiniz gelemezsem

Geçen haftaki listemiz:

**2.TAKIM 342. ETAP**İKİNCİ:119:

akrep33 (62,6 / 62.5 / 0.1 / 0.16%)
Seldom ( 82.6/82.4/0.2/ 0.24%)
Trabzonspor( 88 /87.8 /0.2 / 0.22%)
hedef52 ( 65.1/64,7/0,4/0,61%)
selennnnn ( 62,2/62,2 / 0,0/0,0 %) Kilosu sabit
siyahbeyaz06(73,6 /73,5 /0,1 /0,14%)
Dimp ( 75.6/74.9/0.7/0.93%)
Ambuyanbu (76,2/75,8/0,4 /0,53 %)

2. TAKIM ORTALAMASI: 0.35 %

**2.TAKIM 343. ETAP**

akrep33 (62,5 / 62.5 / 0 / 0.0%)Sabit
Seldom ( 82.4/// %)
Trabzonspor( 87.8 / / / %)
hedef52 ( 64.7 /64,3 / 0,4 / 0,62%)
selennnnn ( 62,2 / / / %)
siyahbeyaz06(73,5 / / /%)
Dimp ( 74.9 ///%)
Ambuyanbu (75.8 // / %)

2. TAKIM ORTALAMASI: %

**2.TAKIM 343. ETAP**

akrep33 (62,5 / 62.5 / 0 / 0.0%)Sabit
Seldom ( 82.4/// %)
Trabzonspor( 87.8 / / / %)
hedef52 ( 64.7 /64,3 / 0,4 / 0,62%)
selennnnn ( 62,2 / / / %)
siyahbeyaz06(73,5 / / /%)
Dimp ( 74.9 ///%)
Ambuyanbu (75.8 // / %)

2. TAKIM ORTALAMASI: %

Allah kabul etsin, bütün hayırlı isteklerini de kabul etsiin:)
Gelelim bizim isteklere Dünya ve ahirette mutluluk, sağlık, huzur, iyi bir anne olabilmek, ülkemize ve dünyamıza barış birlik dirlik, çocuklarımıza ahlak güzelliği, şişgo annelerinin kilolarını sağlıklı br şekilde verebilmesi, ibadetlerimizi yerine getirmek borçlarımızı eda etmek, sui zandan ve gıybetten kaçan gönüller , başladığımız projeleri hayırlısı ile bitirebilmek istiyorum (mümkünse hiç birini atlama hata sen çıktısını al orucunu açarken oku)

O zaman seninle yarisalim.kilolar hemem hemen ayni
.Çocukların ikiz mi
evet ikizler. kilolar aynı ama sen yeni doğum yaptın, sen beni geçersin, olsun gene de yarışalım.

allah kabul etsin canım. Benim oglanin gaz sorunu gecsin diye dua eder misin
bi dilek hakkın vardı onu da oğluşun gazından yana kullandın anne yüreği işte

Aramiza hosgeldin canim.dogumdan bu kadar kisa sure sonra rejime baslaman iyi cesaret valla.ben bir sene kendimi bebe biskuvileriyle besledim.oglum iki yasini gecti hala sisman bir annesi var
aslında bebe bisküvisi ile beslenmek beslenmek değil adeta zehirlenmek. ben doğumdan sonra bi takıma girmiştim ama iştahımı kontrol altında tutamıyordum , takımda da sorunlar vardı dedim ayrılayım sonra geri gelirim kilo alıp geldim. ben de bi dönem sürekli kahve çukulta veya trabzon hurması yedim, ohhhhh kısırlar çiğ köfteler öyle şiştim. ama şükür emziklilik dönemi kilolarım gitti ama doğumda aldığım kilolar gitmedi. 60,5 hamilelik başlangıcı idi , eveeet 60,5 gibi bir hedefim de var benim

Sabah bir ara 62 yi gordum ama emin olmak icin tekrar tartildigimda kilo veremedigimi gordum. 4 kez kontrol ettim sabitim. Demek ki uykusuzluk bana yaramiyor.

Aramiza hosgeldin canim.dogumdan bu kadar kisa sure sonra rejime baslaman iyi cesaret valla.ben bir sene kendimi bebe biskuvileriyle besledim.oglum iki yasini gecti hala sisman bir annesi var

Canım 8 ay icinde okula baslamadan kilolari vermem lazim hic bi seyim olmuyor.ben sadece hamilelikte 60lari gorurum onun disinda hep 50 li kilolardayim.onun icin hemem vermem lazim

Sen beni gecersin ben yemeden cok kisamam emzirdigim icin
duaya gelince evet oyle canım annelik iste

Hedefcigim gecmis olsun canim.
Ambuyanbu sana da gecmis olsun.
Seldom masallah saa 60 gunu devirmissin. Allah kabul etsin.
Akrebim sen o kadar guzel bir kalbe sahipsin ki Allah seni hislerinde yaniltmiyor

Hedefcigim gecmis olsun canim. Evet okula gitmesin, dinlensin.
Ambuyanbu sana da gecmis olsun.
Seldom masallah sana 60 gunu devirmissin. Allah kabul etsin. Dualarinda bana da yer ver. Bu aralar cok ihtiyacim var. Sen zaten dualarimdasin biliyorsun.
Akrebim sen o kadar guzel bir kalbe sahipsin ki Allah seni hislerinde yaniltmiyor
Nurceng hosgeldin.
Trabzonspor, dimp, siyahbeyaz iyisiniz degil mi?

siyahbeyaz resimlere bakinca fark gorunuyor. Sen neden goremiyorsun? Kilolarimi verince ben de bacak fotosu mu koysam

Son düzenleme:
Siyahbeyaz resimler guzel ve kilo vermis gorunuyorsun. Ben de bacsk fotosu mu eklesem acaba
Internetim cildirmis olmali, mesajlarim gitmiyor sonra bir bakiyorum yavrulamis

Kızlar epey uğraştım ama mesaj alıntılayamadim.rica etsem eklermisiniz??

82.4/82.1/0.3/0.36

Birazdan cuma vaktinde hem hatim hem oruc duasını yapicam hepimizi de katicam inşallah..allah hepimize temiz agizla yapılan dualar nasip etsin..inşallah...

Canım 8 ay icinde okula baslamadan kilolari vermem lazim hic bi seyim olmuyor.ben sadece hamilelikte 60lari gorurum onun disinda hep 50 li kilolardayim.onun icin hemem vermem lazim

beraber karatay yapalım, emzirmeye zararı değil faydası olur, hem de çok sağlıklı beslenmiş olursun.

1ocaktan beri saat 7den sonra yemek yemiyorum. ama 6,59a kadar doyasıya yiyorum. olurda canım şunu çekerse dediğim şey varsa geç kalmadan onu da yiyorum. 1 ocak haftası çok cısss şeyler yemiştim, 2ocak perşembe günü kendime ceza verdim neredeyse aç karna oruç tuttum ve iftarda da çok az ytemek yiyerek cuma sabah tartıda 64,7 oldum. geçen hafta aç gezdiğim günün sonunda bile 64,7 idim bu hafta neler neler yedim hatta dün akşam 3-4 tabak barbunyalı kara lahana yemeği en az 2kase yoğurt yedim, e daha bunlar bu sabah bünyeyi terk etmedi, 3,5 tabak kara lahana ile tartıldım ve 400 gram gitmiş, reglin de başlangıcı yani...

tam da böyle olsun istiyorum karnım doysun gözüm doysun sağlıklı olsun ve ben kilo vereyim diyorum.İnşallah böyle devam eder.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…