Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

iftar : tavuk+sebze soslu kepekli makarna 1.5 tabak
1.5 yk yoğurtlu havuç salatası
3 yk sade yoğurt
kornişon turşu (3-4 adet)

ara : 1 çay bardağı siyah kuru üzüm
pancar+kivi+elma suyu

sahur : 1 tabak tavuk+sebze soslu makarna (yağsız sos bu arada buharda pişti)
biberiyeli yeşilçay

2 lt su

20 dk yürüyüş

CAnım bu oruç dönemi ne zaman bitecek metabolizman iyicenee yavaşladı senin..

bugün boş kalınca accık okudum karatay diyetiyle ilgili birsürü şey...örnek menüler tabi öncelikli...ve bi kez daha anladım ki yok arkadaş ekmeksiz ve meyvesiz mümkün değil benim için...ayrıca doğal şeker olan meyvenin reddedilmesi bana hiç mantıklı gelmiyor..o zaman o meyvelerin yararlarını da otomatikman reddetmiş oluyor..ayrıca özgür tavuk nerdeeeeeeeee!!! bide yumurta da özgür tavuğun olsun!!

bi de annem geçen yaz karatay hocayı bir programda izlerken demişti ki, kadının rengi kalmamış gözlerinin feri kaçmış anlattıkları çok sağlıklıysa kendi neden bu kadar saramış solmuş :) şaka bir yana ben yapamam kesinlikle...yani sabah omlet yap ekmeksiz ye..mümkün değil!! boş yumurta :/

kuruyemişler cazip tabi :)

CAnım bu oruç dönemi ne zaman bitecek metabolizman iyicenee yavaşladı senin..

canım cuma son inşallah...taaaaaam 61 oluyor cuma günü..inşallah yarın veya cuma regl olmam da biter bu hafta...aslında hazımsızlığım uç noktada..taaaaaaaam 13 gündür tuvalete çıkmadım..ama işin garibi en ufak bir rahatsızlık da şişkinlik de hissetmiyorum...ama benim hatam doktorumun dediklerini yapmadım, çünkü normalde de benim böyle bir sorunum hep var..yani haftada iki kez benim için rutin...ama kilo vermem devam etti yani ayda 1.5-2 kilo hedefimiz hep tutturdum hatta aştım çoğunlukla...ve bu beslenme sistemini de çok sevdim..oruçken çok düzenli besleniyorum

13 gün mü !! ben çatlar ölürüm valla inşallah rabbim kabul eyler cuma günüki duana benide ekle

Akssm yrmegimi yazip kacicam
1ç b sut zencefilli zrdecalli
1dilim peynir
Bunlar balik pisene kadardi
Doyana kadar firinda hamsi.roka
1/2 kase yesil mercimek(3.gun artik yeter)

Karatay hocam günde 5 km yürü istediğin kadar ye diyor..5 km 2 saat yürüme oluyor..Günde 5 km yürü 3 tabak ye canım.Ha yok yürüyemem diyosan 1 tabak yeter akşamları
balık yağı neden 4 tane:26::26:
Bir karataycı daha
Oooo saçlar değişime uğradı yani..Harikasın canım merakla foto bekliyorum

Canım elma sirkesi kullanıyodun bir ara, iyi geldi diyodun kullansana yine..13 gün çok yahu
Canım belli olmazmı belli tabi..Tek hatan enine çizgili bluz giymen..Enine desenler daha kilolu gösterir..
Valla supersin.girip bakiyim dedim napiyonuz.alingam oldugum kadar merakliyimdirda.gercekten fark cok anlasiliyo yazmadan edemedim
Valla bende hem kaptanlık yaparım hemde çok güzel dayak atarım..Sende sanırım benden onu istiyorsun..
Günlük menü ve paylaşım istiyorum senden yok öyle naz, alınganlık..Hiiç çekemem ona göre

Akssm yrmegimi yazip kacicam
1ç b sut zencefilli zrdecalli
1dilim peynir
Bunlar balik pisene kadardi
Doyana kadar firinda hamsi.roka
1/2 kase yesil mercimek(3.gun artik yeter)

Menü süpermiş hatta çok fazla süpermiş

Esimde biktim senin triplerinden der herzaman.evde kala kala iyice siyirdim zaten.bu haftam cok kotu geciyo atesim 39 altina zor iniyodu zature baslangici olmusum.on tane ignem var evde maskeyle geziyorum cocuklara gecmesin diye.sizide ozledim valla

merhaba guzeller....dun giremedim hiç bugn de ancak işten gucten vakit bulup girebildim yine stres yin moral bozuklukları ile gecen aglamaklı steslı bır gun bitirdim...gozlerim hala acıyor((
menumuzu yazalım

sabah: cavdar ekmekli tost
biber kozleme tost makinasında

öğle: bollll salata karnıbaharlı ve 2 kk kasar ile
2 dlm ekmek

işte bombaaa
akşam: 3 dlm çiçek ekmek
5-6 tane kuru pasta (( çok uzgunum bunlar saat 18.00 da yedim
suan açlıktan kırılıyorum((

evet o bombalar karbonhidrat bombardımanı olduğu için acıkıyorsun.akrep valla bana 7 den sonra yememe kararı aldırdı sen de denesene. valla dün 7ye kadar gene acele bi şekilde yemek yedim. balık piştiği halde eşim daha eve gelmemişti herkes bir taraflardaydı. 8den sonra eş ve çocuklara yemek yedirdim. çocuklara yedirirken kendime güldüm, eğer bu saatte yememe kararı almasaydım tok olmama rağmen 2 balık çocuğun ağzına bir balık hooop kendi ağzıma derdim.
Esimde biktim senin triplerinden der herzaman.evde kala kala iyice siyirdim zaten.bu haftam cok kotu geciyo atesim 39 altina zor iniyodu zature baslangici olmusum.on tane ignem var evde maskeyle geziyorum cocuklara gecmesin diye.sizide ozledim valla

geçmiş olsun. off tam grip dönemi benim çocuklar da iyileşir gibi oluyo ama iyileşmiyorlar. cumartesiden beri bi tanesinin ateşi çıkıyo iniyo dün gene ateşdürücü verdim, soğan suyunu 2 günde bırakmıştık onda hata ettim. büyük oğlan da dün okuldan hasta geldi ve gece ateşi onun da çıktı. eşim antibiyotik başlayalım falan dedi ama ben ateşdüşürücü+soğan suyu+zencefil zerdeçal tarçın bal iksiri içirip götürdüm okula.kulağım telefonda her an arayabilirler gelin çocuğu alın diye:18:

akrepcim 5 km 2 saat yürüyüş diye yanlış biliyorsun sürekli yürümeye alışmış biri 1 saatte 5- 6 kmyi yürüyebilir. önceki haftalarda 1 saatte 10000 adım yapmaya çalışıyordum ya bu yaklaşık 7 km yapıyordu. ama o bir saat yürüme işi beni çok zorluyor. sadece öğle arası yürüyebiliyorum alış veriş ve yemek için vakit ayırmam gerekiyor , yarım saatte 3 km oluyor.karar verdim başlangıçta önceliğim az yemek değil, geç saatte yememek, aralarda bişey yememek. İlerde de inşallah az yediğim günleri de görürüz

hoş geldin arkadaşım..bebiş de hayırlı olsun :) allah biribirinizle imtihan etmesin inşallah...ve tabi iki çocukla boooooooolca kolaylıklar ve sabırlar versin :)

bu arada meslektaşız da :)

Teşekkür ederim canım .insallah hepimiz istediğimiz kiloya ulasiriz.

ya kadın 70 yaşındayumurtayı ekmeksiz yiyemezsen benim gibi kuru fasulye ile yersinayyy pardon barbunya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…