Bu arada herkese merhaba kizlar ben 32 yaşındayım. 2.dogumumu yaptim.oglum 28 günlük. Ogretmenim.su anda izindeyim.
iftar : tavuk+sebze soslu kepekli makarna 1.5 tabak
1.5 yk yoğurtlu havuç salatası
3 yk sade yoğurt
kornişon turşu (3-4 adet)
ara : 1 çay bardağı siyah kuru üzüm
pancar+kivi+elma suyu
sahur : 1 tabak tavuk+sebze soslu makarna (yağsız sos bu arada buharda pişti)
biberiyeli yeşilçay
2 lt su
20 dk yürüyüş
CAnım bu oruç dönemi ne zaman bitecek metabolizman iyicenee yavaşladı senin..
canım cuma son inşallah...taaaaaam 61 oluyor cuma günü..inşallah yarın veya cuma regl olmam da biter bu hafta...aslında hazımsızlığım uç noktada..taaaaaaaam 13 gündür tuvalete çıkmadım..ama işin garibi en ufak bir rahatsızlık da şişkinlik de hissetmiyorum...ama benim hatam doktorumun dediklerini yapmadım, çünkü normalde de benim böyle bir sorunum hep var..yani haftada iki kez benim için rutin...ama kilo vermem devam etti yani ayda 1.5-2 kilo hedefimiz hep tutturdum hatta aştım çoğunlukla...ve bu beslenme sistemini de çok sevdim..oruçken çok düzenli besleniyorum
Kızlar 73 ü görünce foto koyucam demiştim işte fotolar pek değişiklik yok bence.
Eki Görüntüle 924533 Eki Görüntüle 924537 Eki Görüntüle 924538 Eki Görüntüle 924540 Eki Görüntüle 924545
Dondun degil mi dondun? Ooooooyle gitmek olmaz ama...Valla supersin.girip bakiyim dedim napiyonuz.alingam oldugum kadar merakliyimdirda.gercekten fark cok anlasiliyo yazmadan edemedim
Karatay hocam günde 5 km yürü istediğin kadar ye diyor..5 km 2 saat yürüme oluyor..Günde 5 km yürü 3 tabak ye canım.Ha yok yürüyemem diyosan 1 tabak yeter akşamlarıbu kahve şöyle oluyor: ben 1 kupaya 1 çay kaşığı kahve koyuyorum şimdi desem ki 3 kupa kahve içtim çok içmişsin denilecekti, ben de açık içtiğimi vurgulamak için 3 çay kaşığı yazdım2 si şekersiz sütsüz granül kahveydi sonuncusu aynı tarzda hazırlanmış türk kahvesiydi. dün karatayı incelerken nescafe yerine filtre kahve içilebilceğini öğrend,m. türk kahvesi ile filtre kahve katkısız oluyor. filtre kahve de kahve çekirdeğinin iri kırılmış hali olduğundan doğalmış. e daha pazar günü 100 gr. nescafe aldım ne yapacam ben onu :44 bittikten sonra filtre kahve alırım:26:
ye ben karatayda yiyebileceğim şeyleri düşündükçe daha da iştahlanıyorum. bende mi terslik var. mesela 1er çay bardağı kuruyemiş yerken yediğim şeylerden sıkılıyorum ama tatmin de olmuyorum. hani karatay her akşam 3 tabak karalahana yemeği (içinde iç yağı ve barbunya da var) yanında yoğurt yiyerek kilo verebileceğimi garanti etse daha sıkı sarılırım karatay diyetine. 3 tabak barbunyalı sebze yemeğ ile doyabiliyorumkaratay için sorun değil di mi:26:
hayırlısıyla işe alınırsın inşallah. diyete devam senin rakipler pistleri terk etti
balık yağı neden 4 tane:26::26:Günaydın seldom....
bu gün o herşeyi yediren karatay programını bile aşarak bi kahvaltı yaptım.
Sabah: ılık su, çörek otu yağı
1 çb süt, 3 yk cococops (canım tatlı çekti)
peynir, 2 haş. yumurta, 10 zeytin
4 marincup balık yağı tableti
Bir karataycı dahadimp hayirlisi olsun.umarim olur canim.beklemek zor bilirim.
bu arada kacmadim buradayimmmm.ama cok. misafirim var bu hafta.kalanlari yemezsem sorun yok da.duramigorum yiyorum.
misafir agirlamayi seviyorum ama kalanlari yiyince olan bana oluyor.cok misafirim var bu ara.
ben de karatayciyim.tam yapamasam da bu ara hic yapamiyorum anlattiklari mantikli.
dimp ensendeyimm bu hafta sen bekar olanin avantajini yasa tadini cikar haftaya gorusucez
Oooo saçlar değişime uğradı yani..Harikasın canımİnşallah kızlar dualarınızı esirgemeyin benden. :)
Siyahcım bu sabah kaçı gördüm biliyomusun 73.5 i gördüm oda bu hafta çok fazla dikkat etmediğim halde şu 500 gramıda 2 günde atarm cuma 73 olurum kalır 4 kilo onu 2-3 haftada vericem inşallah :)
Kızlar ben aklıma düşeni işlerim eve geliodm baktm yanda tuhafiye var daldım içeri palette açıcı aldım neva color doğal süper açıcı küllü sarı 12 numara onu aldım bide neva color bal köpüğü aldım. Paletteyi dün kullandım o simsiyah saçımı çok güzel açtı hafif sarıya meyil kahve oldu saçım şimdi herhangi bir yıpranmada yok. pazar günüde nevayla açıcam sonrada bal köpüğüne boyuycam resim eklerim
Canım elma sirkesi kullanıyodun bir ara, iyi geldi diyodun kullansana yine..13 gün çok yahucanım cuma son inşallah...taaaaaam 61 oluyor cuma günü..inşallah yarın veya cuma regl olmam da biter bu hafta...aslında hazımsızlığım uç noktada..taaaaaaaam 13 gündür tuvalete çıkmadım..ama işin garibi en ufak bir rahatsızlık da şişkinlik de hissetmiyorum...ama benim hatam doktorumun dediklerini yapmadım, çünkü normalde de benim böyle bir sorunum hep var..yani haftada iki kez benim için rutin...ama kilo vermem devam etti yani ayda 1.5-2 kilo hedefimiz hep tutturdum hatta aştım çoğunlukla...ve bu beslenme sistemini de çok sevdim..oruçken çok düzenli besleniyorum
Canım belli olmazmı belli tabi..Tek hatan enine çizgili bluz giymen..Enine desenler daha kilolu gösterir..Kızlar 73 ü görünce foto koyucam demiştim işte fotolar pek değişiklik yok bence.
Eki Görüntüle 924533 Eki Görüntüle 924537 Eki Görüntüle 924538 Eki Görüntüle 924540 Eki Görüntüle 924545
Valla bende hem kaptanlık yaparım hemde çok güzel dayak atarım..Sende sanırım benden onu istiyorsun..Valla supersin.girip bakiyim dedim napiyonuz.alingam oldugum kadar merakliyimdirda.gercekten fark cok anlasiliyo yazmadan edemedim
Akssm yrmegimi yazip kacicam
1ç b sut zencefilli zrdecalli
1dilim peynir
Bunlar balik pisene kadardi
Doyana kadar firinda hamsi.roka
1/2 kase yesil mercimek(3.gun artik yeter)
merhaba guzeller....dun giremedim hiç bugn de ancak işten gucten vakit bulup girebildim yine stres yin moral bozuklukları ile gecen aglamaklı steslı bır gun bitirdim...gozlerim hala acıyor((
menumuzu yazalım
sabah: cavdar ekmekli tost
biber kozleme tost makinasında
öğle: bollll salata karnıbaharlı ve 2 kk kasar ile
2 dlm ekmek
işte bombaaa
akşam: 3 dlm çiçek ekmek
5-6 tane kuru pasta(( çok uzgunum bunlar saat 18.00 da yedim
suan açlıktan kırılıyorum((
Esimde biktim senin triplerinden der herzaman.evde kala kala iyice siyirdim zaten.bu haftam cok kotu geciyo atesim 39 altina zor iniyodu zature baslangici olmusum.on tane ignem var evde maskeyle geziyorum cocuklara gecmesin diye.sizide ozledim valla
Karatay hocam günde 5 km yürü istediğin kadar ye diyor..5 km 2 saat yürüme oluyor..Günde 5 km yürü 3 tabak ye canım.Ha yok yürüyemem diyosan 1 tabak yeter akşamları
balık yağı neden 4 tane:26::26:
Bir karataycı daha
Oooo saçlar değişime uğradı yani..Harikasın canımmerakla foto bekliyorum
hoş geldin arkadaşım..bebiş de hayırlı olsun :) allah biribirinizle imtihan etmesin inşallah...ve tabi iki çocukla boooooooolca kolaylıklar ve sabırlar versin :)
bu arada meslektaşız da :)
bugün boş kalınca accık okudum karatay diyetiyle ilgili birsürü şey...örnek menüler tabi öncelikli...ve bi kez daha anladım ki yok arkadaş ekmeksiz ve meyvesiz mümkün değil benim için...ayrıca doğal şeker olan meyvenin reddedilmesi bana hiç mantıklı gelmiyor..o zaman o meyvelerin yararlarını da otomatikman reddetmiş oluyor..ayrıca özgür tavuk nerdeeeeeeeee!!! bide yumurta da özgür tavuğun olsun!!
bi de annem geçen yaz karatay hocayı bir programda izlerken demişti ki, kadının rengi kalmamış gözlerinin feri kaçmış anlattıkları çok sağlıklıysa kendi neden bu kadar saramış solmuş :) şaka bir yana ben yapamam kesinlikle...yani sabah omlet yap ekmeksiz ye..mümkün değil!! boş yumurta :/
kuruyemişler cazip tabi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?