tontiniler benim kilom ayni.
neyse.almadigima seviniyorum acikcasi.
musait bir arkadasim beni de tabloya ekler mi.
bu hafta benim haftam olcak sooz veriyorum.
1 aksam 7 den sonra yemek yasak.belki turk kahvesi sekersiz
2 her ogun bi tabak yogurt(et yok ise)
3 spor spor spor.hergun en az 20 25 dk yuruyus yada evde lesli.buna ek mekik ip atlama
4 uyabildigim kadar karataya devam.
beni durtun kizlar.
Anammmmmm dimp ne yaptin sen.MasaAllah diyim nazarim deymesin ama kilo farkimiz cok acildi artik seni yakaliyamam gibi geliyo.bide hastaliktan toparlaniyim diye azicikta yiyorum bu hafta iyice acilir aramizdaki fark.
Bence umutsux olma sen de dimpi yakalyabilirsin ben rakiplerimi gecicem mesela.Anammmmmm dimp ne yaptin sen.MasaAllah diyim nazarim deymesin ama kilo farkimiz cok acildi artik seni yakaliyamam gibi geliyo.bide hastaliktan toparlaniyim diye azicikta yiyorum bu hafta iyice acilir aramizdaki fark.
Bence umutsux olma sen de dimpi yakalyabilirsin ben rakiplerimi gecicem mesela.
Yalniz dimp beni de gecmeyi dusunuyo karatay hakkinda yazdiklarindan sonra kendimi gecirtirmiyiiiiiiim? Gecirtmem i ih...savas baslamistir!
Kizlar şaka bi yana karatayi yanlis biliyorsunuz.meyve yasak degil sadece sınırlı sekerli oldugu icin.mrsela her sabah 1meyve yiyebiliz.hatta diyetisyenler gibi kucuk meyvr falan demiyo onun kahvaltida verdigi muzu diyetisyenler 3arsogunde veriyo anca.
Yumurta sevmeyenler icin de peynir corba muz kutuyemis alternatifi var
Ben karbonhidrat kisitli doyetlerin hizla kilo vetdirdigini sonrs da aldirdigini defalarca tecrube ettim.asla fusuk karb. Almam. Dukan degil bu sebzeden kurubakliyattan korkmam.sadece glisemik indekd yuksek karb.yerine dusuk karb trcih ediyoruz
Hedefcigim gecmis olsun canim. Evet okula gitmesin, dinlensin.
Ambuyanbu sana da gecmis olsun.
Seldom masallah sana 60 gunu devirmissin. Allah kabul etsin. Dualarinda bana da yer ver. Bu aralar cok ihtiyacim var. Sen zaten dualarimdasin biliyorsun.
Akrebim sen o kadar guzel bir kalbe sahipsin ki Allah seni hislerinde yaniltmiyor
Nurceng hosgeldin.
Trabzonspor, dimp, siyahbeyaz iyisiniz degil mi?
Canim benim derdimde popom.ben daha cok bacak hareketleri yapiyorum.sen mekik cek bence vaktin oldukca
beraber karatay yapalım, emzirmeye zararı değil faydası olur, hem de çok sağlıklı beslenmiş olursun.
1ocaktan beri saat 7den sonra yemek yemiyorum. ama 6,59a kadar doyasıya yiyorum. olurda canım şunu çekerse dediğim şey varsa geç kalmadan onu da yiyorum. 1 ocak haftası çok cısss şeyler yemiştim, 2ocak perşembe günü kendime ceza verdim neredeyse aç karna oruç tuttum ve iftarda da çok az ytemek yiyerek cuma sabah tartıda 64,7 oldum. geçen hafta aç gezdiğim günün sonunda bile 64,7 idim bu hafta neler neler yedim hatta dün akşam 3-4 tabak barbunyalı kara lahana yemeği en az 2kase yoğurt yedim, e daha bunlar bu sabah bünyeyi terk etmedi, 3,5 tabak kara lahana ile tartıldımve 400 gram gitmiş, reglin de başlangıcı yani...
tam da böyle olsun istiyorum karnım doysun gözüm doysun sağlıklı olsun ve ben kilo vereyim diyorum.İnşallah böyle devam eder.
Canım ya ben sezaryen oldum 1 ay oldu zararı olur diye korkuyorum bi şey olurmu ki
Ben de sezeryan oldum.karin egzersizleri 4aydan sonra baslanabilir.yuruyus yapabilirsin .disari cikamaxsan bebek kucaginda ev iconde yurursun.adim sayar motive edici olur.Canım ya ben sezaryen oldum 1 ay oldu zararı olur diye korkuyorum bi şey olurmu ki
Kitabini okumani tavsiye ederim.dogal beslenmeye özendiren bi program bu.Tamam varım yapalım ama ben tambilmiyorum bu diyeti ac kalmayacaksam olur
Bu sabah 63.9 u gördüm. Ilk hedef ok.sonraki hedfim 62.9 veee sac bakimi odul olacak az kaldi..selen sen 62de dur bence:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?