Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Anammmmmm dimp ne yaptin sen.MasaAllah diyim nazarim deymesin ama kilo farkimiz cok acildi artik seni yakaliyamam gibi geliyo.bide hastaliktan toparlaniyim diye azicikta yiyorum bu hafta iyice acilir aramizdaki fark.

Rakibelerim noldu size böle aaa kendinize geln
Siyahcım karay maratay boş az ye öz ye akşamdan sonra bişi yeme ve evet leslie yürüyüş filan yap çok iyi olur ama nolur şuu saçma sapan diyetleri yapmayın yaa rabbim doğadaki bütün yiyecekleri bizim için yaratmış meyveyi yasaklayan bir diyeti akllım almıyor meyvede tüm vitaminler diğerlerinde vitamin yok ve bu vitaminler vücut için elzem yani vücut kendi üretemiyor dışarıdan hazır ve düzenli alması lazım.. Yapmayın kuzucuklarım sağlıklı ve düzenli beslenin bakın nasıl gidiyo kilolar ha duraksadınızmı 1-2 gün hafta içinde detoks yapın ben mesela dün 400 gram verdm nasılmı akşam sadece 1 kase yoğurt ve içine 1 çay kaşığı tarçın atıp yedm bunun yanındada portakal havuç ve elma yedim sabah kaç geldi 400 gram eksik ama bunu neden sürekli yapmıyorum çünkü vücudumun direnci düşer arada yapıyorum ve çok güzel kilo kaybı yaşıyorum.. Yani son kez ültimatom olarak söylüyorumki KARATAY MARATAY DÜKAN HOTAN KAÇAN ŞU KADAR GÜNDE ŞU KİLO DİYETİ YAPMAYIIIN

Ambuyanbu canım sıra sana geldi. sana gelince hastayım yiyorum diye bir şey yok hastaysan meyve yiyeceksn ama doğru saatte mesela 9 dan sonra yeme meyve zaten senn vücut direncini yağlar karbonhidratlar filan artırmıyor vücut direncini sağlayan meyvelerdeki vitaminler ha bide bitki çaylarını dene. (ben pek kullanmam ama) tamam vücudun kırgın olabilir o yüzden spor yapmayabilirsin ama aman ben hastayım can boğazdan gelir yiyeyimde hemen iyileşim diyerek pastalar çörekler çikolatalar yersen nolur iyileşmez sadece kilo alırsın. Sanada sözüm buu canım eğer gerçekten bbenei geçmeyi istiyorsan geçersinde azim çok önemli hemde çook istek ve irade o kadar çok önemliki bakın size bir olay anlatayım ben 5. sınıfa giderken bende büyük kuzenlerim işte 3-4 yaş onlar regl olmuştu. ve ben sürekli onlarla takıldığım için kendimi onların vücuduyla bir tuttum ne saçma demi ama çocuksun işte neyse ben böle 1 hafta sıkıntı ettim onlar kız oldu ben olamadım anne ben niye olamadım diye diye 1 hafta sonra oldum... daha vücudum olgunlaşma evresinin başında bile değilken çocuk vücuduna sahipken ben kız oldum Yani diyeceğim o ki insan iradesi ve azmi kadar güçlü bir şey yok!..

Hazır gelmişken dünkü menümüde paylaşaym
Rutin kahvaltım
Arada portakal
Arada bide aşure getirmişlerdi az az 5 kaşık aldım
Akşam: Yoğurt içine tarçın bu kadar
Sporda 30 dklık kendi sporum.

Dimpcim borek corek yemiyorum ama duzensiz yiyorum.zaten canim bisey istemiyo.mesala anacim sutlac yapti oglen yemegi olarak onu yedim.boyle seyler iste.bide ben cok azimli degilimdir ama sacimi boyatmayi dusundukce veresim geliyo bide senide gecsem fenada olmazdi :)

Anammmmmm dimp ne yaptin sen.MasaAllah diyim nazarim deymesin ama kilo farkimiz cok acildi artik seni yakaliyamam gibi geliyo.bide hastaliktan toparlaniyim diye azicikta yiyorum bu hafta iyice acilir aramizdaki fark.
Bence umutsux olma sen de dimpi yakalyabilirsin ben rakiplerimi gecicem mesela.
Yalniz dimp beni de gecmeyi dusunuyo karatay hakkinda yazdiklarindan sonra kendimi gecirtirmiyiiiiiiim? Gecirtmem i ih...savas baslamistir!
Kizlar şaka bi yana karatayi yanlis biliyorsunuz.meyve yasak degil sadece sınırlı sekerli oldugu icin.mrsela her sabah 1meyve yiyebiliz.hatta diyetisyenler gibi kucuk meyvr falan demiyo onun kahvaltida verdigi muzu diyetisyenler 3arsogunde veriyo anca.
Yumurta sevmeyenler icin de peynir corba muz kutuyemis alternatifi var
Ben karbonhidrat kisitli doyetlerin hizla kilo vetdirdigini sonrs da aldirdigini defalarca tecrube ettim.asla fusuk karb. Almam. Dukan degil bu sebzeden kurubakliyattan korkmam.sadece glisemik indekd yuksek karb.yerine dusuk karb trcih ediyoruz

Ogle arasi eve cocuklara bakmaya geldim.bu arada yemek zamani gecti yuruyus git gel derken 20 dk falan pldu.ise gidince de canim yemek istemedi.aclik da cekmedim.

Aksama acikmistim ama.
Eve gelir gelmez 5.30 da
5-6 zeytin
Bakicimda ikram edilen cisssslar icindrn çayın yaninda peynir ve lor yedim.
Yemek icin et haslamistim.4 parca kemikli eti ve suyunu yedim.
Salataya da 3-4 yk kurufasulye ekledim piyaz yaptim.oooooohhhh
Saaat 7de bitirdim isi iyi ki oyle olmus esim ve cocuklar daha gelmefiler bile.

Bugun

Sabah musli

Ara bir dilim peynir

Ogle haslanmis makarna, yogurt.

Aksam bol salata et parcalari ile.

Su simdiden 2 lt. 1 fincan kahve.

Kizimin raporu dun bitti. Spora ve dansa devam.

Hepinize iyi tatiller.

Birileri rakiplerimi gececem mi dedi?

Ilaclarim iki hafta sonra degistiginde sen beni gor.

Kizlaaaaar çok yorgunum :/ cumaları 8 saat dersim var zaten pert çıkıyorum sonra bir de arkadasimin sergi açılışı vardı eve gel üst değiştir çocuğu al koşa koşa açılışa git..yetmez bi de bi karış topuklu giy kokteyl ayakta tabi benim gözüm yerlerde :/ bide ordan çık market alışverişi yap eve geldim ama perisanım :/

Teşekkür ediyorum canım Sağol

Tamam varım yapalım ama ben tambilmiyorum bu diyeti ac kalmayacaksam olur

İftar : (okulda) 2 kare cikolata

(evde) 1 kase mercimek çorbası
2 poncik pogaca
1 tatlı kaşığı labne

ara (kokteylde) 1 dlm kaşarlı kanepe
2 lokma zeytin ezmeli kanepe

2 lt su

Canım ya ben sezaryen oldum 1 ay oldu zararı olur diye korkuyorum bi şey olurmu ki

Valla demin ben senin yeni bebisin oldugunu unutup mekik cek yazmistim duzeltiyorum.sen benim fikrimi sorarsan sana hic diyet yada hareket yapma derim.(ama karnini sIkIca sarmanin faydasi olur tabi..)daha lahusasin vucudun ve ruhun zaten yiprandi.kendini vitaminsiz birakip vucudunu.zayifliycam ne yapsam diye dusunup kendini daha fazla yorma.sutun varmi bilmiyorum ama InsaAllah vardir.emziriyosan daha sIk yemen lazim bence gucsuz dusmemek icin

Son düzenleme:
Canım ya ben sezaryen oldum 1 ay oldu zararı olur diye korkuyorum bi şey olurmu ki
Ben de sezeryan oldum.karin egzersizleri 4aydan sonra baslanabilir.yuruyus yapabilirsin .disari cikamaxsan bebek kucaginda ev iconde yurursun.adim sayar motive edici olur.

Tamam varım yapalım ama ben tambilmiyorum bu diyeti ac kalmayacaksam olur
Kitabini okumani tavsiye ederim.dogal beslenmeye özendiren bi program bu.
En buyuk problem ekmek yok hamur isi yok ama ekmegin ana maddesi olan bugdayi salata, corba pilav olarak yiyebilirsin.bulgur kısır bile yiyosun abartmadan.
Bi de meyveyi olculu genelde sabahlari yiyorsun.peynir.zeytin,baklagil, kavrulmamis kuruyemis, sebzeler, et.yumurta balik, yogurt.sut dogal yaglari rahatca yiyebiliyorsun.bunlarla karnini doyuruyorsun.sadece sik sık git gel ye yok.3 ogun adam gibi yiyosun.7den sonra yemiyosun ama iciyosun.acikmiyosun ama acikirsan da care var.
Cepten link atamiyorum.
Cloudpage karatay diye google a girip ilgili sayfalari incelersen detayli bilgi bulabilirsin

Bu sabah 63.9 u gördüm. Ilk hedef ok.sonraki hedfim 62.9 veee sac bakimi odul olacak az kaldi..selen sen 62de dur bence:)

Bu sabah
Corekotu yagi, elma sirkesi
Kahv:lor peyniri, 11zeytin, 10fistik, 2yk haslanmis kuru fasulye ustune 1yk zeytinyagi
..........
Bugun cocuklarin patates kizsrtmasi gunu ben yemedim.
Canim kisir çekti kahvaltida yapip yiyecektim bulguru islattim ama doydugum icin öğleye artik
Canim muz da cekiyodu o da ogleye insallah

Bu sabah 63.9 u gördüm. Ilk hedef ok.sonraki hedfim 62.9 veee sac bakimi odul olacak az kaldi..selen sen 62de dur bence:)

bence sen böyle küçük hedeflerle daha çok motive oluyorsun..bikaç kg versen zaten daha da gaza gelirsin mutlaka..ben bazen duraklayınca motivasyonumu kaybediyorum sonra biri çok verdin ne güzel falan deyince ana bi gaz daha :) dün bi öğrt arkadaş, ki pek bir suratsızdır kendileri, hocam sizi tanıyamıyorum artık ne kadar kilo verdiniz dedi, amaaaaan bu adam da farkettiyse iyi gidiyorum iyi deyip bi daha gaza geldim...tabi elin adamına neyse benim kilomdan diye de mızıklandım o da ayrı :) gıcığım ya adama ne dese kabahat :)

bugün normalde benim açlık orucu günümdü ama regl belirtileri başlayınca yarım kalmasın diye regl sonrasına bıraktık. ben de bugünü bayram ilan ettim :) sabah kuzumla güzeeeel bir kahvaltı ettik. kendimce abartmamaya çalıştım, çünkü arkadaşlarla bugün kutlama yapcaktık :) onlar benden dertliydiler bi bitse diye :) sonra da çoooook sıkıcı bi görüşmeye mecburum, biyolojik babayla lütfeeeeen bana bolca dua edin...çok gerginim çok..bu mesele yüzünden şizofren falan olcam ben ilerde

gelelim kahvaltıya;

tost ekmeğinde yumurta (tereyağlı ama yarım yumurtayla)
1 çay k. labne
1 sade ev poğaçası
3 zeytin
domates biber
biberiyeli yeşilçay

umarım bugünü hasarsız kapatırım

Seldom senin yasadiklarin benim filmlerde gordugum olaylar.ama sen guclu bir insansin belli kizin icin kafayi yememeye ablamin deyimiyle koc gibi durmaya mecbursun.Allah yardimcin olsun canim

Oglen yemegi m
7-8 yk kısır
2 parcs kemikli et
1bardak sut.1.5 yk yulaf ezm.1 muz ve bademden musli
Tolam 15 kadar badem.10 kadar fistik
1kasik lahana 2kasik yogurt
.......simdi de srkersiz kahve 6 ya kadar sivi orucu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…