hedef supersin masallah.seni boyle ojuyunca bende gaza geliyorum.
dun yediklerim
sabah yazmayim cok kotu.rakiplerim sevinmesin,caniniz cekmesin
ogle 1 tabak karnabahar sote,bol yogurt,sebze corbasi,1 armut
aksam sinirsiz izgara balik,yarim portakal
30 dk yuruyus
meyveyi bu ara sut olsun diye yiyorum.cocuk bisey yemiyor disten dolayi ac kakiyor.
bugun yediklerim
sucuklu yumurta,1 yk tulum peyniri,azcok tahin pekmez,biraz bal:)
ogle 1 tBah yogurtlu corba.15 badem
aksam yogurt.
cunku aksam gezmemiz var.az yiyicem.
spor 100 ip atlama,60 mekik
Valla demin ben senin yeni bebisin oldugunu unutup mekik cek yazmistim duzeltiyorum.sen benim fikrimi sorarsan sana hic diyet yada hareket yapma derim.(ama karnini sIkIca sarmanin faydasi olur tabi..)daha lahusasin vucudun ve ruhun zaten yiprandi.kendini vitaminsiz birakip vucudunu.zayifliycam ne yapsam diye dusunup kendini daha fazla yorma.sutun varmi bilmiyorum ama InsaAllah vardir.emziriyosan daha sIk yemen lazim bence gucsuz dusmemek icin
Ben de sezeryan oldum.karin egzersizleri 4aydan sonra baslanabilir.yuruyus yapabilirsin .disari cikamaxsan bebek kucaginda ev iconde yurursun.adim sayar motive edici olur.
Kitabini okumani tavsiye ederim.dogal beslenmeye özendiren bi program bu.
En buyuk problem ekmek yok hamur isi yok ama ekmegin ana maddesi olan bugdayi salata, corba pilav olarak yiyebilirsin.bulgur kısır bile yiyosun abartmadan.
Bi de meyveyi olculu genelde sabahlari yiyorsun.peynir.zeytin,baklagil, kavrulmamis kuruyemis, sebzeler, et.yumurta balik, yogurt.sut dogal yaglari rahatca yiyebiliyorsun.bunlarla karnini doyuruyorsun.sadece sik sık git gel ye yok.3 ogun adam gibi yiyosun.7den sonra yemiyosun ama iciyosun.acikmiyosun ama acikirsan da care var.
Cepten link atamiyorum.
Cloudpage karatay diye google a girip ilgili sayfalari incelersen detayli bilgi bulabilirsin
Seldom senin yasadiklarin benim filmlerde gordugum olaylar.ama sen guclu bir insansin belli kizin icin kafayi yememeye ablamin deyimiyle koc gibi durmaya mecbursun.Allah yardimcin olsun canim
Allah yardimcin olsun seldom.
Bu sabah 63.9 u gördüm. Ilk hedef ok.sonraki hedfim 62.9 veee sac bakimi odul olacak az kaldi..selen sen 62de dur bence:)
bence sen böyle küçük hedeflerle daha çok motive oluyorsun..bikaç kg versen zaten daha da gaza gelirsin mutlaka..ben bazen duraklayınca motivasyonumu kaybediyorum sonra biri çok verdin ne güzel falan deyince ana bi gaz daha :) dün bi öğrt arkadaş, ki pek bir suratsızdır kendileri, hocam sizi tanıyamıyorum artık ne kadar kilo verdiniz dedi, amaaaaan bu adam da farkettiyse iyi gidiyorum iyi deyip bi daha gaza geldim...tabi elin adamına neyse benim kilomdan diye de mızıklandım o da ayrı :) gıcığım ya adama ne dese kabahat :)
bugün normalde benim açlık orucu günümdü ama regl belirtileri başlayınca yarım kalmasın diye regl sonrasına bıraktık. ben de bugünü bayram ilan ettim :) sabah kuzumla güzeeeel bir kahvaltı ettik. kendimce abartmamaya çalıştım, çünkü arkadaşlarla bugün kutlama yapcaktık :) onlar benden dertliydiler bi bitse diye :) sonra da çoooook sıkıcı bi görüşmeye mecburum, biyolojik babayla lütfeeeeen bana bolca dua edin...çok gerginim çok..bu mesele yüzünden şizofren falan olcam ben ilerde
gelelim kahvaltıya;
tost ekmeğinde yumurta (tereyağlı ama yarım yumurtayla)
1 çay k. labne
1 sade ev poğaçası
3 zeytin
domates biber
biberiyeli yeşilçay
umarım bugünü hasarsız kapatırım
Igne olan sensin degil mi? Cocuk da hadtaysa allah kolaylik versin valla.Herkese iyi aksamlar
bugunku menum sabah igne donusu cocuklara hamur aldim malesef bende yedim uc adet ve cay
oglen bir adet sutlac
aksam bir hamur+ tavuksuyuna corba biraz tavuk yogurt ve bir adet sutlac
Anacim bugunde vardi yarin gidicek(ama ben yolliycam babam cok yalniz kaldi) ne yapicam bilmem.ufaklik biraz atesli herkesten dua istiyorum
Gecmis olsun en azından atlattiniz gorusmeyi.bence senin sekerin stres+oructan çıkıp hamurlu seyleri yemenle alakali.bak sen ne zamandan beri bozuk besleniyosun biliyor musun:hani odulu hak etmistin de doktorun sana mesaj atmisti o gun bu gundur dikkat etmiyorsunSağolun kızlar..oldukça gergin bir ziyaretti :/ dönüşte kızım çok agladibabam niye öldü diye..sanırım bbiyolojik babayı görmek gerçek babanın yoklugunu hatirlatiyor...şekerim 340 olmuş :/ bir hafta sıkı takip şimdi..
Menü :
Sabahı yazmıştım, saat 2de ;
3 kremalı pogaca
3 yk patates salatası
bol beyaz lahana salatası
10-15 zeytin yağlı sarma
1 peynirli kurabiye
su sanırım 3 lt olmuştur
hâlâ tokum...regl de olmadım acaba yarın oruç tutsammi?? Amaaaan uyuyayim ben..hayırlı geceler..
Aslinda istikrarli giden kaplumbaga sen oluyorsun...bense icimden bi tavsan ciksin hizla sizi gecsin diye ugrasiyorum:)Ohhh masallah. Bu hafta gorursun, boyle devam edersen beni de gecersin sen. Iki gundur seni dinliyor aksam 7 den sonra salata bile yemiyorum. Yoksa yesem mi:26: Tavsan ile kaplumbaga hikayesine donmesin degil mi ama
Yok yaaaa su ilaclara ragmen bu hafta vermek istiyorum.
Kizlar simdiden Kandiliniz mubarek olsun. Insallah acilan elleriniz cevap bulur, hayirli dilekleriniz kisa zamanda gerceklesir insallah. Sonu hayirsiz olacak dilekleriniz kabul olduysa eger, Allah insallah onlari hayirlara cevirir.
Benim gibi calismak isteyen, orta yas ustu bayanlarin karsilastiklari zorluklar azalir, kolaylikla hayirli isyerlere kabul edilirler insallah. Kizlar hepiniz icin ayri ayri dua edecegim. Herkesin dileklerini bilmiyorum, isteyenler yazsinlar.
Gecen yil ise alinmak uzere kabul edildigim, cok cazip imkanlar sunan kuruluş, ust yonetimin baskisiyla yonetimde gorevli birinin eski esini ise almisti. Oradan fazla cazip olmayan baska bir pozisyon icin bana teklif yapmayi dusunuyorlarmis, bir kac gun once arkadasim soyledi. Torpil yaptirip isimi elimden alan kadin icin cok mukemmel bir teklif alip, baska bir firmaya transfer olur insallah diye dua etsem fesatlik etmis olur muyum?:18:
Canim cok gecmis olsun.aman dikkat ette abinin ictigi seyden ufakliklar icmesin.bide oksurene dikkat et canim simdiki mikrop oyle basliyo sonrasi bronsit hastane igne olan cocukla dolu.evet igneyi ben oluyorum son uc tane kaldi cok sukur.ama iki gundur bronsit olan ufakligimin gene atesi var gece ben uyurken arkama yatmis biraz yanimda uyumus.sabah kalkti gene keyifsiz.antibiyotik daha sali. bitti.kotulesirse diye korkuyorum.Bu sabah
Lor peyniri .cecil peynir i.süt. mantar kavurma.2manfalina.roka.zeytin.3badem.1parca et
Kahvaltim 9da bitti.oglen yemegim 1de artik.spor 300 zipzip soz vereyim
Hepsi de hasta olunca dayanamadim ufakligin tekine de antb. Verdim.Ufaklik hastaya benim gundem hemen degisti.menumu yaziyim sabah iki yumurta bir dilim kepek ekmegi cay
oglen malesef disardaydik.baska bisey olmadigindan hamburger menu yedim hemde buyuk boy.bide kola ictim uzun zamandir icmemistim.tuhaf olan ben hala cok acim.biliyorum seker salgisi filan ama hic olmazsa bir saat tok olsaydim bari
Kandilin yuzu suyu hurmetine Allah hayirli olan tum dileklerini kabul etsin, sonu hayirsiz olanlari hayirlara cevirsin. Gecmis olsun canim. Dilerim sonu guzel olur ve cektigin bu streslere deger.
Kizlar simdiden Kandiliniz mubarek olsun. Insallah acilan elleriniz cevap bulur, hayirli dilekleriniz kisa zamanda gerceklesir insallah. Sonu hayirsiz olacak dilekleriniz kabul olduysa eger, Allah insallah onlari hayirlara cevirir.
Benim gibi calismak isteyen, orta yas ustu bayanlarin karsilastiklari zorluklar azalir, kolaylikla hayirli isyerlere kabul edilirler insallah. Kizlar hepiniz icin ayri ayri dua edecegim. Herkesin dileklerini bilmiyorum, isteyenler yazsinlar.
Gecen yil ise alinmak uzere kabul edildigim, cok cazip imkanlar sunan kuruluş, ust yonetimin baskisiyla yonetimde gorevli birinin eski esini ise almisti. Oradan fazla cazip olmayan baska bir pozisyon icin bana teklif yapmayi dusunuyorlarmis, bir kac gun once arkadasim soyledi. Torpil yaptirip isimi elimden alan kadin icin cok mukemmel bir teklif alip, baska bir firmaya transfer olur insallah diye dua etsem fesatlik etmis olur muyum?:18:
Igne olan sensin degil mi? Cocuk da hadtaysa allah kolaylik versin valla.
Benim buyuk oglan iyilesmedi gribin ustune bakteriyel bi enfeksiyon olmus.kızıl diye bi hastalik boğazı kirmizi kirmizi benekli.elinde katater ilr geziyo.bugun 3.ignesi damardan yapilacak.kuvvetli bi antb.surup da baslicas. Ikizlerin teku grip teki de oksuruyor ve ateş onun da cikmaya başladı. Abinin durum agir olunca eşim ufakliga da antib. Surup verdirecek.ne etsem bilemedim
Gecmis olsun en azından atlattiniz gorusmeyi.bence senin sekerin stres+oructan çıkıp hamurlu seyleri yemenle alakali.bak sen ne zamandan beri bozuk besleniyosun biliyor musun:hani odulu hak etmistin de doktorun sana mesaj atmisti o gun bu gundur dikkat etmiyorsun
Aslinda istikrarli giden kaplumbaga sen oluyorsun...bense icimden bi tavsan ciksin hizla sizi gecsin diye ugrasiyorum:)
Allah tekrar hayirlisini versin calismaya da bi yerden baslamak lazim sonrasinda yukselirsin insallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?