Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

dimp dimo dimp..
kesinlikle karatay hakkinda yanlus dusunuyorsyn.bunu hic kitabini okumamana bagliyorum.karatay bir beslenme bicimi diyet degil.yasak seyler var ama bunlar zatwn sagliga zararki seyler,un seker gibi.
meyvede kesinikle yasak degil.hedefin dedigi gibi sabah yenilebilir.ayrica ara ogun olmamasi islamiyete de uygun bir beslenme bicimi.
sana kitabini okumani oneririm dostum.neyse okuma.benden cok kilo verirsin falan

hedef supersin masallah.seni boyle ojuyunca bende gaza geliyorum.

dun yediklerim
sabah yazmayim cok kotu.rakiplerim sevinmesin,caniniz cekmesin
ogle 1 tabak karnabahar sote,bol yogurt,sebze corbasi,1 armut
aksam sinirsiz izgara balik,yarim portakal
30 dk yuruyus
meyveyi bu ara sut olsun diye yiyorum.cocuk bisey yemiyor disten dolayi ac kakiyor.

bugun yediklerim
sucuklu yumurta,1 yk tulum peyniri,azcok tahin pekmez,biraz bal:)

ogle 1 tBah yogurtlu corba.15 badem
aksam yogurt.

cunku aksam gezmemiz var.az yiyicem.

spor 100 ip atlama,60 mekik

Arada canimin cekme ihtimali olan seyleri tok bile olsam yiyorum.tabi saglikli seyleri tokken yiyince cok kacmiyo.hic riske girmiyorum hemen yiyorum:)
Haftasonlari her vakit bisey yerdim simdi oruclu gibiyim.5 saat bogazimi tutup aksam doyasiya yemeyi hak edicem gene saglikli seylerden
Sana sut icin tavsiyrm rezene cayi biliyosun belki ama hatirlatayim bebegin gaxina senin sutune ve odemine iyi gelir.ben de bulgur odem yapmasin diyr evde varda bugun icicem
Esim de bi yetden dogal erzurum balı almis 2 kilocuk evde imtihan gibi duruyo:)
60 kilonun altina dusunce gunde 1tatli kaşığı eklerim ama menuye
Sen akssm didarda yiyecegin icin mi az yrdin ? Oglen yediklerinle doydun mu?

Unutmadan aksam menumu de yaxayim
Fistik 20kadar
4yk kurufasulye
2parca kemikli et
Kara lahanA Yogurt
1dilim lor
Yarim dilim tahin helva el kadar lavas icinde yedim.biraz simarikca bi kacamak
Aksam menusu degil mubarek padidah fermani gibi olmus ysz ysx bitmedi.

kızlar ben diyet filan yapamam sadece yanlış beslenme biçimimi değiştirdim var bayada kilo verdim bundan sonrada gideceğine inanıyorum belli bi düzen içerisinde yemek bana göre değil

Herkese iyi aksamlar
bugunku menum sabah igne donusu cocuklara hamur aldim malesef bende yedim uc adet ve cay
oglen bir adet sutlac
aksam bir hamur+ tavuksuyuna corba biraz tavuk yogurt ve bir adet sutlac
Anacim bugunde vardi yarin gidicek(ama ben yolliycam babam cok yalniz kaldi) ne yapicam bilmem.ufaklik biraz atesli herkesten dua istiyorum

Ekmeği azaltmak istiyorum ve spor yapmayı düşünüyorum tabi oglan durursa bugün hic durmadı kafayı yiyeceğim ya

Leslie ile yuruyebilirim galiba daha onceki dogumda plates ve diyetle 10kg vermistim Inşallah simdide veririm.karatay i bi arastirayim ben iyice ondan sonra bakiyim o zaman.

Seldom senin yasadiklarin benim filmlerde gordugum olaylar.ama sen guclu bir insansin belli kizin icin kafayi yememeye ablamin deyimiyle koc gibi durmaya mecbursun.Allah yardimcin olsun canim

Allah yardimcin olsun seldom.

Sağolun kızlar..oldukça gergin bir ziyaretti :/ dönüşte kızım çok agladi babam niye öldü diye..sanırım bbiyolojik babayı görmek gerçek babanın yoklugunu hatirlatiyor...şekerim 340 olmuş :/ bir hafta sıkı takip şimdi..

Menü :

Sabahı yazmıştım, saat 2de ;

3 kremalı pogaca
3 yk patates salatası
bol beyaz lahana salatası
10-15 zeytin yağlı sarma
1 peynirli kurabiye

su sanırım 3 lt olmuştur

hâlâ tokum...regl de olmadım acaba yarın oruç tutsammi?? Amaaaan uyuyayim ben..hayırlı geceler..

Bu sabah 63.9 u gördüm. Ilk hedef ok.sonraki hedfim 62.9 veee sac bakimi odul olacak az kaldi..selen sen 62de dur bence:)

Ohhh masallah. Bu hafta gorursun, boyle devam edersen beni de gecersin sen. Iki gundur seni dinliyor aksam 7 den sonra salata bile yemiyorum. Yoksa yesem mi:26: Tavsan ile kaplumbaga hikayesine donmesin degil mi ama

Yok yaaaa su ilaclara ragmen bu hafta vermek istiyorum.

Kandilin yuzu suyu hurmetine Allah hayirli olan tum dileklerini kabul etsin, sonu hayirsiz olanlari hayirlara cevirsin. Gecmis olsun canim. Dilerim sonu guzel olur ve cektigin bu streslere deger.

Son düzenleme:
Kizlar simdiden Kandiliniz mubarek olsun. Insallah acilan elleriniz cevap bulur, hayirli dilekleriniz kisa zamanda gerceklesir insallah. Sonu hayirsiz olacak dilekleriniz kabul olduysa eger, Allah insallah onlari hayirlara cevirir.

Benim gibi calismak isteyen, orta yas ustu bayanlarin karsilastiklari zorluklar azalir, kolaylikla hayirli isyerlere kabul edilirler insallah. Kizlar hepiniz icin ayri ayri dua edecegim. Herkesin dileklerini bilmiyorum, isteyenler yazsinlar.

Gecen yil ise alinmak uzere kabul edildigim, cok cazip imkanlar sunan kuruluş, ust yonetimin baskisiyla yonetimde gorevli birinin eski esini ise almisti. Oradan fazla cazip olmayan baska bir pozisyon icin bana teklif yapmayi dusunuyorlarmis, bir kac gun once arkadasim soyledi. Torpil yaptirip isimi elimden alan kadin icin cok mukemmel bir teklif alip, baska bir firmaya transfer olur insallah diye dua etsem fesatlik etmis olur muyum? :18:

Igne olan sensin degil mi? Cocuk da hadtaysa allah kolaylik versin valla.
Benim buyuk oglan iyilesmedi gribin ustune bakteriyel bi enfeksiyon olmus.kızıl diye bi hastalik boğazı kirmizi kirmizi benekli.elinde katater ilr geziyo.bugun 3.ignesi damardan yapilacak.kuvvetli bi antb.surup da baslicas. Ikizlerin teku grip teki de oksuruyor ve ateş onun da cikmaya başladı. Abinin durum agir olunca eşim ufakliga da antib. Surup verdirecek.ne etsem bilemedim
Gecmis olsun en azından atlattiniz gorusmeyi.bence senin sekerin stres+oructan çıkıp hamurlu seyleri yemenle alakali.bak sen ne zamandan beri bozuk besleniyosun biliyor musun:hani odulu hak etmistin de doktorun sana mesaj atmisti o gun bu gundur dikkat etmiyorsun

Aslinda istikrarli giden kaplumbaga sen oluyorsun...bense icimden bi tavsan ciksin hizla sizi gecsin diye ugrasiyorum:)

Allah tekrar hayirlisini versin calismaya da bi yerden baslamak lazim sonrasinda yukselirsin insallah.

Bu sabah
Lor peyniri .cecil peynir i.süt. mantar kavurma.2manfalina.roka.zeytin.3badem.1parca et
Kahvaltim 9da bitti.oglen yemegim 1de artik.spor 300 zipzip soz vereyim

Bu sabah
Lor peyniri .cecil peynir i.süt. mantar kavurma.2manfalina.roka.zeytin.3badem.1parca et
Kahvaltim 9da bitti.oglen yemegim 1de artik.spor 300 zipzip soz vereyim
Canim cok gecmis olsun.aman dikkat ette abinin ictigi seyden ufakliklar icmesin.bide oksurene dikkat et canim simdiki mikrop oyle basliyo sonrasi bronsit hastane igne olan cocukla dolu.evet igneyi ben oluyorum son uc tane kaldi cok sukur.ama iki gundur bronsit olan ufakligimin gene atesi var gece ben uyurken arkama yatmis biraz yanimda uyumus.sabah kalkti gene keyifsiz.antibiyotik daha sali. bitti.kotulesirse diye korkuyorum.

Ufaklik hastaya benim gundem hemen degisti.menumu yaziyim sabah iki yumurta bir dilim kepek ekmegi cay
oglen malesef disardaydik.baska bisey olmadigindan hamburger menu yedim hemde buyuk boy.bide kola ictim uzun zamandir icmemistim.tuhaf olan ben hala cok acim.biliyorum seker salgisi filan ama hic olmazsa bir saat tok olsaydim bari

Pazar gunu herkes ailesiyle vaki geciriyo kimse ugramiyor.benim esim nobette cocuklar da hasta olunca evden cikamadik.tv karsisinfa vakit geciriyoruz.
Menumu yaxayim kandilinizi de kutlayim.hepinizin kandili mubarek olsun birbirimiz icin fe dua edelim insallah.

Oglr yemegim
Maydanoz, roka, 2yumurta, 8kasik kadar kuru fasulye ve 3zeytinden piyaz
3yk baharatli yogurt
Cayin yaninde1kayisi 10badem
ó

Hepsi de hasta olunca dayanamadim ufakligin tekine de antb. Verdim.

Kandilin yuzu suyu hurmetine Allah hayirli olan tum dileklerini kabul etsin, sonu hayirsiz olanlari hayirlara cevirsin. Gecmis olsun canim. Dilerim sonu guzel olur ve cektigin bu streslere deger.

canııııım allah razı olsun..senin de gönlüne göre versin...bence gayet yerinde bir dua olur :) ben de şuanki müdüreme sürekli terfi alıp da gitsin diye dua ediyorum :) arkası o kadar güçlü ki başka türlü gitmez bu kadın :) et duanı sen giderse hayırdır gitmezse gene hayırdır :)

çok geçmiş olsun seninkiler sürekli birbirlerine taşır durur, şimdi büyük de okuldan getirir eve..allah yardım etsin...

sen söyleyince dönüp bir diyet günlüğüme baktım, çok da cozutmamışım yaaa :/ accık cozutmuşum bugün de cozutuk oldu walla napsam ki korkumdan şekerimi ölçmedim bugün biliyorum ne çıkacağını parmaklarım keçe gibi :/ amaaaaan bugünün hürmetine dertlerimiz derman bulsun inşallah...herşeyi bir kenara itip apartmanın kuzularıyla peygamberimiz hürmetine doğumgünü ikramları hazırladık salavatlar eşliğinde..sonra dualar ettik onların masumiyetlerine binaen dualarımız kabul olsun inşallah..ben tüm gerginliği atlattım sayelerinde..iyi ki var bu melekler hayatımızda..ahanda ağlıcam yine :) gün boyu ben sürekli ağlak, komşu çocukları şaşkın kızım açıklama telaşındaydı :) annem bazen böyle sevincinden de ağlar garip ama işte annem de böyle yani diye durumu toparlamaya çalışıyor sürekli :)

menüm;

kahvaltı : 1 yumurta
3 zeytin
1 dlm ekmek
domates biber
biberiyeli yeşilçay

öğle : 1 tabak baklalı sarma
bilirmisiniz bilmem biz bu sarmanın altına kemikli et koyup güveçte pişiririz tek yediğim kırmızı et budur afiyetle kocaaaaa bir parça yedim
yoğurt
2 dlm ekmek

akşam : 1 çikolatalı sufle

3 lt su

sirkeli su, siyah kuru üzüm ve pancar suyu aralarda

2 saat tempolu yürüyüş (sanırım 8 km kadar)

Kandiliniz mubarek olsun arkadaslar.Allah hepimizin dualarini makbul ve kabul etsin.kalbimizdeki hayirli dileklerimize ulasmayi nasip eylesin.buyuklerimin ellerinden kucukerimin gozlerinden bebelerinde yanaklarindan operim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…