Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Canım ben ayrı ayrı olmasın diye öyle yapmıştım

Canım sen dershane de mi çalışıyorsun?

Bugunku menum sabah 1 buyuk muz iki tane hamur biraz yumurta.kahvaltiya misafir vardi.oglen yok kahvaltiyi 12 de yaptim.arada nescafe.aksam bolca kasar biraz ekmek.bir kase sut icine yulaf ezmesi birazda nescuyikli gevrek.aksama hala misafir vardi baktim saat yediye geliyo kendimede onlarin yaninda yemek isitamadim bunlari yiyimde gec kalmiyim dedim..

Kizlar bu liste isi beni dizginliyo galiba.anammm listeden ciksammi ne :))))))))) bu hafta listede kilo almis cikmak istemiyorum.menumu beyenmediniz biliyorum ama en iyi bunlar vardi elimin altinda

bu hafta 1200 kg vermişim darısı bu hftanın başına yediklerime dikkat ettim ekmeği azalttım akşamları geç yemek yemedim sporsuz 91 kg dan 89800 e inmişim

bu hafta 1200 kg vermişim darısı bu hftanın başına yediklerime dikkat ettim ekmeği azalttım akşamları geç yemek yemedim sporsuz 91 kg dan 89800 e inmişim

hoş geldin hayatım, bir daha bu kadar ara verme, yaramıyor sana da bize de...buraların senin enerjine ihtiyacı var, senin de bizlerin motivasyonuna...hadi bakalım kolay gelsin hepimize :)

bugün kahvaltı itibariyle açlık orucum bitti arkadaşlar çok şükür..çok da zor değilmiş tamamen bizim şartlanmamızla ilgili..kahvaltı dediysem yanlış anlaşılmasın :) bugün sadece karışık taze sıkılmış meyve ve sebze suları var o kadar...

Son düzenleme:
babam çok kızdı kilolarıma nisana kadar erimem lazım nisanda şu malum sınav var babamın karşısına zayıf olarak çıkmam şart

Gunaydin arkadaslarrrrr.bugun oglusun daha iyi cok sukur.sabah iki tane tost bide buyuk fincan sutlu kahve ictim.sabah tartildim.gecen hafta verdiklerim geri geri geliyo galiba.ama hala kabizlik problemim var.gecen hafta igneden dolayi yoktu.bu yesil cay beni mahvetti eski halime donemedim bir turlu.herkese iyi pazarlar biz evdeyiz InsaAllah bizimkide sorunsuz gecer

Hedef nezamandir yazicam unutuyorum.ben senin kilondayken cok iyi gorunuyudum.hatta hayatimda en az 63 kilo oldum.boyun kac canim merak ettim.seldom.dimp.siyahbeyaz sizinde boyunuzu ogrenebilirmiyim.biliyosunuz hem alingan hen merakliyim :))))))) bu arada benimki 1.69

boy 170 kilo da verilecek kuzum geçmişi kapattım yeni sayfa açtım bahsetmek istemiyorum tutki bugün katıldım aranıza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…