Nurcengin menu alintilama formatini tuttum ben de bundan sonra boyle yaziyim
Oglen menum.
Fistik.lahana corba bu seferki bugdayli
Mercimek corba
4yk yogurt
Corbalar doyana kadardi:)
Şimdi de komsumun koyundeyiz.hahi her defasinda balik ekmek tahin helva yedigimiz köy:)
Bu sefer balik yok tavuk var ve ben tokum:/
Tavuk hakkimi eve mi gotursem...
hangimiz kendimizi bulduk ki?? zaten bulduğumuz zaman olduğumuz anlamına gelir e o zamanda gitme vakti gelmiştir artık sahneden..evet belki birçok anneden daha fazla özen gösteriyorum çaba sarfediyorum ama aramızda şöyle de bariz bir fark var; ben kızımın hayatına gayet ukalaca kendim burnumu soktum...onun bu konuda bir fikri bile yokken...o yüzden daha fazla çabayı özeni göstermek zorundayım...çalışmayan anne olmayı hiç istemedim, mutlaka ki sağlığım el verdiği ölçüde ömür boyu şöyle veya böyle çalışmak istiyorum, ama yoğunluğu daha az, vaktimi kendime de ayırabileceğim (sonuçta akmak için dolmak şart) şartlarda çalışmayı tercih ederdim...yoksa öğretmenlik benim nefes alma biçimim...sonsuza kadar bu işi yapmak istiyorum..çocuklar başka dünya...belki anlamakta zorlanabilirsiniz ama gerçekten öğrencilerimin benim gözümde kızımdan çok da bir farkları yok..teneffüste izlerken gözlerim dolar, kimsenin hissetmediği görmediği hüznümü bile ilk önce onlar farkeder...o yüzden onlarsız olmaz..sadece biraz daha esnek zamanlar olsaydı..klasik bir devlet okulunda çalışıyor olsaydım hiç dert olmayacaktı bunlar..ama şimdi çalışma şartları ve süreleri çok ağır geliyor...amaaaan neyse ne anlatıyorsam ben :)
Herkese iyi hafta sonları. Sabahki menum
yumurta, çay, 1 simit peynir, 2lokma çikolata
ara kompost o su
Canım sen dershane de mi çalışıyorsun?
Yok hayatim özel okuldayım...para çok huzur yok yani :) senin branş neydi?
Oglen yarım simit 1kase şehriyeli corba
ara 3-4 kaşık goce çorbası
komposto su
bu hafta 1200 kg vermişim darısı bu hftanın başına yediklerime dikkat ettim ekmeği azalttım akşamları geç yemek yemedim sporsuz 91 kg dan 89800 e inmişim
hoş geldin hayatım, bir daha bu kadar ara verme, yaramıyor sana da bize de...buraların senin enerjine ihtiyacı var, senin de bizlerin motivasyonuna...hadi bakalım kolay gelsin hepimize :)
sana rakibim canım nisana kadar 75 hedef var mısın hoş buldum bu arda
babam çok kızdı kilolarıma nisana kadar erimem lazım nisanda şu malum sınav var babamın karşısına zayıf olarak çıkmam şart
boy 170 kilo da verilecek kuzumgeçmişi kapattım yeni sayfa açtım bahsetmek istemiyorum tutki bugün katıldım aranıza
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?