hoş geldin hayatım, bir daha bu kadar ara verme, yaramıyor sana da bize de...buraların senin enerjine ihtiyacı var, senin de bizlerin motivasyonuna...hadi bakalım kolay gelsin hepimize :)
sana rakibim canım nisana kadar 75 hedef var mısın hoş buldum bu arda
ama benim hedef temmuza 75..yani şöyle 18 şubata kadar 80, sonra 45 gün sabitleme yapıcaz sonra da temmuz başına 75 olacak hedefim..yani sen verceeeeeeen ben daha sabitlemeye çalışıyor olcam :/
Hedef nezamandir yazicam unutuyorum.ben senin kilondayken cok iyi gorunuyudum.hatta hayatimda en az 63 kilo oldum.boyun kac canim merak ettim.seldom.dimp.siyahbeyaz sizinde boyunuzu ogrenebilirmiyim.biliyosunuz hem alingan hen merakliyim :))))))) bu arada benimki 1.69
canım ben 162 bodur ve tombul bir hatunum..ay bi de 104 kiloydum düşün :) tostoparlak :) şimdi yürüyen içli köfte gibiyim
selam arkadaşlar ben 1.61 cm ve 65 kiloyum çevrem normalsin diyor ama ben kendimi kilolu hissediyorum siz tecrübeli hatunlar bana yardım normalmi sizce
demoralize olursun öyle yapma bence biran önce ver gitsin bir arzum vardı burda 3 ayda eridi hatun resmen idolüm arzu ver kiloyu sonra korumaya geçama benim hedef temmuza 75..yani şöyle 18 şubata kadar 80, sonra 45 gün sabitleme yapıcaz sonra da temmuz başına 75 olacak hedefim..yani sen verceeeeeeen ben daha sabitlemeye çalışıyor olcam :/
canım ben 162 bodur ve tombul bir hatunum..ay bi de 104 kiloydum düşün :) tostoparlak :) şimdi yürüyen içli köfte gibiyim
hoşbuldum canım sende hoş geldinBahirecim tekrar hosgeldin bende yeni geldim
sabah ağır olmuş kuşumBugünkü menum pek güzel değil
sabah
patates Kızartma sucuk ekmek peunir vs
ara humana
öğle az corba az nohut pilav
ara humana
aksam arkadasa gidecegiz kırk ucurmaya orda kacirabilirim biraz
Tamam canim nasil istersen tekrar hosgeldin
hoşbuludum canımcım
kızlar birdaha deprosyona girmek yok kendime söz vserdim depresyonda kilo alıyorum sinir yok herşeyi olağan karşılaycam diye sözüm var kendime
bugünki menüm
sabah
2 dilim salatalık
1 dilim beyaz peynir
1 haşlanmış yumurta
1 dilim tam tahılllı ekmek
öğle
palamut fırında
akşam
nefis bir kase dolu kase büyük kase hatta ayran aşı terbiyeli çorba
2 avuç fıstık
spor
1 saat yürüyüş 1 saat dans
bügün bir spariş verdim 2 haftaya kadar gelecek inş twist and shape diye bir alet o da gelince gitsin kilolar
selam arkadaşlar ben 1.61 cm ve 65 kiloyum çevrem normalsin diyor ama ben kendimi kilolu hissediyorum siz tecrübeli hatunlar bana yardım normalmi sizce
Kaptanım bi 2-3 haftalık izin istiyorum senden..
akrep nerde ki
canım beden kitle indeksi kilon hakkında genel de olsa bir fikir verir. asıl doğru olan profesyonel bir cihazla yağ oranına baktırmandır.kalçam çok büyük değil bilmiyorum orantılar normalmi ama etek 40 beden üst kısımda L giyiyorum ama bu bedenler bana çok az büyük geliyor dökümlü dursun diye
bilmem artık normalmiyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?