Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Bugünkü menum pek güzel değil
sabah
patates Kızartma sucuk ekmek peunir vs
ara humana
öğle az corba az nohut pilav
ara humana
aksam arkadasa gidecegiz kırk ucurmaya orda kacirabilirim biraz

kızlar yarın kızımın okuma bayramı var...bugün tam 6 saat cimcimeye elbise aradık...sadece direksiyonda oturdum ve sürekli koşarak dolaştık son güne kalınca..lütfen bugün 500 gr vermiş olayım..aç bilaç bu koşturmacaya vermezsem çok üzülcem heee :/

Seldomcum 104 cokmus valla Allah bidaha gostermesin :)))))) ( kazazedeye soylermis gibi oldu)InsaAllah okuma bayraminizda sorunsuz gecer

selam arkadaşlar ben 1.61 cm ve 65 kiloyum çevrem normalsin diyor ama ben kendimi kilolu hissediyorum siz tecrübeli hatunlar bana yardım normalmi sizce

selam arkadaşlar ben 1.61 cm ve 65 kiloyum çevrem normalsin diyor ama ben kendimi kilolu hissediyorum siz tecrübeli hatunlar bana yardım normalmi sizce

Canim bence kilondan cok vucut yapinda onemli.demekki sen daha az gosteriyosun.cok takinti yapiyosan 60 a in kendini daha iyi hissedersin belki

kilo normal gibi duruyor fakat vücudunun yapısı da önemli kalça büyük duruyorsa mutsuz hissedersin kilolu hissedersin kendini vücudunun tipini de söyle ki yapacağın spor bile değişir ona göre yani hangi kasları çalıştırmalısın hangi bölge fazlalık anlayamadım

Günaydın şeker kızlar

50 düz 50 ters olaraktan 100 mekiğimi çektiiiim sabah sporu olsun demi amaa şimdide çıkıyorum dışardaki işler beni bekliyor

selam kızlar haftasonu yediiiim içtim geldim
antikaratatay bi beslenme tarzım vardı malesef o yüzden yazamadım yediklerimi ama en azından dün saat 19,00 da bitirdim.

Bu sabah tabi ki kilom 1,5 kiloya yakın artmıştı sudur değil mi sudur

dün akşam:2 tabak kara lahana yeöeği, 1 kivi, 2yk yoğurt (ehh aslında fena da değilmişim telafi etmiş bile saylırım pazar gününü)

Kahvaltı: 2 haşlanmış yumurta+z. yağı, 5-6 zeytin

çrek otu yağım bitti, elma sirkesine de ara versm diyotrum midem de hassasiyet oluştu sanki:44:

haftasonu spor veya yürüyüş de yapamadım malesef

**2.TAKIM 344. ETAP**BEŞİNCİSİ

akrep33 (takıma başlangıç kilosu / 62.5 /boy /hedef kilo )
Seldom ( /81.9/1,62 /)
Trabzonspor( /87.9
hedef52 (68,5 / 63,5/ 1,57/52)
selennnnn ( /62,0
siyahbeyaz06(/73,5
Dimp ( /72.8
Ambuyanbu (/74.7/1,69/
nurceng ( / / /

2. TAKIM ORTALAMASI: % 0.44

kızlar bu hafta 5. olmuşuz.
şimdi bu haftaki etkinliğimiz: yukarıdaki listede takıma başlangıç kilomuzu en başa yazıyoruz. bu haftaki kilomuz 2. sırada zaten mevcut (nurceng sen burayı da doldur). 3. sırada boyumuz 4. sırada da hedef kilolarımız olacak. hadi bakalım pamuk eller klavyeye

galiba ytakımın en kısası benimambu senin kadar boytum olsa benim de kilo nıormal olurdu benim alışılmış kilom 54tür. 56 olunca kilo aldığım fena belli olurdu en son 1. doğumdan sonra 60,5 olunca kendimi çok iyi hissetmiştim. galiba böyle böyle derken yüksek kiloları mı kabullenices ne

kalçam çok büyük değil bilmiyorum orantılar normalmi ama etek 40 beden üst kısımda L giyiyorum ama bu bedenler bana çok az büyük geliyor dökümlü dursun diye
bilmem artık normalmiyim

kalçam çok büyük değil bilmiyorum orantılar normalmi ama etek 40 beden üst kısımda L giyiyorum ama bu bedenler bana çok az büyük geliyor dökümlü dursun diye
bilmem artık normalmiyim
canım beden kitle indeksi kilon hakkında genel de olsa bir fikir verir. asıl doğru olan profesyonel bir cihazla yağ oranına baktırmandır.
bu cihazlar da diyetisyenlerde ve bu işle uğraşan doktorlarda oluyor.

Bedeb kitle indeksini internetten hesaplatabilirsin. yaşa göre değişiyor.25 in altına ise sağlıklı kilo oluyor ama yaşa göre ideal ağırlık diye de bir durum var.

http://www.kadinlarkulubu.com/portal/hesaplamalar/vucut-kutle-indeksi-bmi

burada hesaplama motoru var. yaşa göre BMI yazmamış ama yaşa göre bki diye aratarak onu da bulabilirsin.

BMI Değeriniz : 25.1. BMI değerinize göre Kilolu gözüküyorsunuz.Boyunuza göre bu tavsiye edilen BMI aralığında olmanız için ağırlığınızın 48 kg ile 65 kg arasında olması gerekir.
dio sınırdayım galiba 62 ye bile düşsem iyi

bahiresemanur ve zeynep hosgeldiniz.

hafrasonu kacakli gecti benimde cikolata falan.ama sabah tartida az ciktim.cok mutluyum.
emzirmenin faydalari galiba

hedefim buraya baslama kilom emin olmamakla birlikte 77.bu sezeryanlar beni mahvetti hatirlamiyorum.
78,8 ile zayiflamaya badladim.ama foruma basladigim kilom kacti hatirlamiyorum yaaa.boyum da 1,60.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…