Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Iki gundur gripim. Cuma doktor kontrolume bile gidememistim o zaman grip olacagimi anlamistim.

Dunku menum
Sabah yok
Ogle 1 tabak karnibahar yemegi
Aksam yok.

Hepinizi optum.

Hedefcigim buraya hangi kiloyla basladim hatirlamiyorum. Zayiflama yolculuguma 67-68 kg civarinda basladim bunu yazsam olur mu?

dün gece abarttım uyudum uyandım birşeyler atıştırdım ...çok pişmanım çok

Sabah : 1 ev pogacasi
1/2 dlm ekmek
3 dlm peynir
5 zeytin
domates salatalık maydanoz

Ara : 1 yerli muz

öğle : 1 koca tabak köz patlican salatası
1 sebzeli muffin
2 lokma ton balığı
1 kremalı bisküvi

akşam : 1 kase yoğurt + 1 yk pekmez
1 elma
1 ceviz

sirkeli su, pancar suyu

3 lt su

30 dk tempolu yürüyüş

alıntı yorumlarım gitmiş
Seldom açlık yüzünden gözünden yaşlar gelmiş olmasın
selennnn geçmiş olsun
bahire akşam saat 7den sonra yemek yememeye ne dersin, bence diyete 7den sonra yemeyi keserek başlamalısın

dün akşam spor: 300 zıp zıp

bu sabah: 5 ceviz, 2 dilim peynir, 1 omlet, mantar kavurma

öğlen :1 lahmacun

Kizlar gunluk bir ogunumde nesfit yemeye karar verdim.bide bunu deniyim bakalim.ben hic hareket yapmiyorum farkindaysaniz. evi toplamaktan hic halim kalmiyo.halim oldugundada cocuklari birakip yuruyuse cikmayi cok isterim ama birakicak kimse yok.amannnn ne yaziyosam hep bahane bunlar.eskiden bes kilo icin mizmizlanan birini gorunce vericek cok kilom oldugundan sinir olurdum simariklik diye dusunurdum simdi aynisi oldum

Aksam menum
1koca tabak kurufasulyeli karnabahar
4ceviz
4yk baharatlı yogurt
1dilim peynir
Zipzip

Yarin sabah kac kilo olacagimi merak ediyorum.63.5 ten64.6 ya 1.5 günlük kacamakla cikip 2 gunde telafi edemezsem fena moralim bozulur
Oysa ben bu hafta 62.9 hatta 62.5 olurum diyordym

Dene bence de fsyda gorursun.gece ogunlerini de bi satte bitir.7 de 8 de ama bir saat sınırı koy kendine.hareket evdekilet malesef sayilmiyor. Sen yoruluyorsun ama spor sayilmiyor.bben adim sayarla evde ortalama 5000 adim yapiyorum.temizlik yapsam 1000 tas catlasa 2000 adim fark ettirir.cunku evdeki en uzak 2nokta arasi 25 adim.mutfaktan yatak odasina 100 defa git gel 5000 adim o da yaklasil yarim saat yürüyüşe esit oluyor.temizlikte 100 tur atmiyorsun.

Hedefcim dogru soyluyosun ama benim enerjim normalde dusuktu simdi yerlerde geziyo.inan calismiyosun butun gun napiyosun diyolar ama suan bile asilicak camasir var.bide oglum kardesinden sonra geceleri biraz islatir oldu.hergun yatak ust degistir hic isim bitmiyo.ayyyy bende yazsam iki sayfa devam edicem.neysem hep dedigim gibi Allah saglik versin.(ustu okuyunca bu cumle bana yakismadi dimi.hem sikayet et sonrada cok sukur pek uymadi )bende adim sayar aliyim belki beni tesvik eder

Hedefcim simdi netten baktim kalori ve yag olcenleride var.seninkinden memnunmusun markasi ne?40 a da var 15 e de var.alisveris merkezine gidince orda ne bulucam bilmem ama karar veremedim

bügünki menüm
sabah
1 simit
ara yok
öğle
adana dürüm
ara
2 avuç çekirdek
akşam
1 tane yumurta ile yapılmış omlet içine 2 yk yoğurtlu karışım

Şu adım ölçer ve trombolin işini ben de bir halletsem süper olacak bi müddet motive eder en azından..ama ben zaten alt bedenin incelmesinden şikayetçiyim zipzipla alt beden çalışır yine dimi??

**2.TAKIM 344. ETAP**BEŞİNCİSİ

akrep33 (takıma başlangıç kilosu:80 / 62.5 /boy:1,64 /hedef kilo:55 )
Seldom ( /81.9/1,62 /)
Trabzonspor( /87.9
hedef52 (68,5 / 63,5/ 1,57/52)
selennnnn ( /62,0
siyahbeyaz06(/73,5
Dimp ( /72.8
Ambuyanbu (/74.7/1,69/
nurceng ( / / /

2. TAKIM ORTALAMASI: % 0.44

kızlar bu hafta 5. olmuşuz.
şimdi bu haftaki etkinliğimiz: yukarıdaki listede takıma başlangıç kilomuzu en başa yazıyoruz. bu haftaki kilomuz 2. sırada zaten mevcut (nurceng sen burayı da doldur). 3. sırada boyumuz 4. sırada da hedef kilolarımız olacak. hadi bakalım pamuk eller klavyeye

Bahocann listeye sende eklermisin kendini hadi çıbıııkkk

Son düzenleme:
Ben takıma kaç kilo ile başladım hatırlamıyorum ama kilo verme macerasına atılmadan önce 80 kilo idim

Hedefcim simdi netten baktim kalori ve yag olcenleride var.seninkinden memnunmusun markasi ne?40 a da var 15 e de var.alisveris merkezine gidince orda ne bulucam bilmem ama karar veremedim

canım ucuzlara aldanma onla reski teknoloji ben marka diye tanitanın 10 liraya adım sayarını 3 yıl önce aldım hiç bir işe yaramadı. 1000 adım atıyorsun 500 falan gösteriyordu tamamen moral bozucu oluyordu. şimdikiler 3d teknoloji 3 boyutlu hareket algılıyor. adımı tam olarak yakalıyor. omron veya tanita güvenilir markalardan almaya karar vermiştim tanita aldım memnunum. adım ve kalori gösteriyor ama bence kalorisi de çok önemli değil bi zaman sonra neyin ne olduğunu anlıyorsun.

Yağ ölçerler nasıldır bilmiyorum benim evdeki omron vücut analiz cihazı gibi olmasın hiç bir zaman ne kadar doğru ölçtüğünden emin olamadım. yani 40-50 liralık bir cihaz asla doğru yağ ölçümünü yapamaz.

bu arada bi aile hekimliklerine sor sağlık bakanlığı da adım sayar dağıtıyordu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…