hoşbulduk canım
dün akşam spor: 300 zıp zıp
bu sabah: 5 ceviz, 2 dilim peynir, 1 omlet, mantar kavurma
+1.5kozlenmis kırmızı biber konservesiAksam menum
1koca tabak kurufasulyeli karnabahar
4ceviz
4yk baharatlı yogurt
1dilim peynir
Zipzip
Dene bence de fsyda gorursun.gece ogunlerini de bi satte bitir.7 de 8 de ama bir saat sınırı koy kendine.hareket evdekilet malesef sayilmiyor. Sen yoruluyorsun ama spor sayilmiyor.bben adim sayarla evde ortalama 5000 adim yapiyorum.temizlik yapsam 1000 tas catlasa 2000 adim fark ettirir.cunku evdeki en uzak 2nokta arasi 25 adim.mutfaktan yatak odasina 100 defa git gel 5000 adim o da yaklasil yarim saat yürüyüşe esit oluyor.temizlikte 100 tur atmiyorsun.Kizlar gunluk bir ogunumde nesfit yemeye karar verdim.bide bunu deniyim bakalim.ben hic hareket yapmiyorum farkindaysaniz. evi toplamaktan hic halim kalmiyo.halim oldugundada cocuklari birakip yuruyuse cikmayi cok isterim ama birakicak kimse yok.amannnn ne yaziyosam hep bahane bunlar.eskiden bes kilo icin mizmizlanan birini gorunce vericek cok kilom oldugundan sinir olurdum simariklik diye dusunurdum simdi aynisi oldum
Hedefcim simdi netten baktim kalori ve yag olcenleride var.seninkinden memnunmusun markasi ne?40 a da var 15 e de var.alisveris merkezine gidince orda ne bulucam bilmem ama karar veremedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?