Adı üzerinde deli-kanlı :) iki gün aç kalsa olmeeeez!! Hem misafir biraz umdugunu değil bulduğunu dimi ama :)bu hastalık resmen süründüruyor. Ve kesinlikle dinlenmeden terketmiyor bir de sürekli yeniliyor..sanırım 1 aydır devam eden yorgunlugum var :/ dinlen bir güzel yoksa bitmez...allah şifa ve sabır versin tabi..
Sosyetik kedi kopeklere selam olsun :)
Hahaahaaa Seldom o sosyetik lafini senin onceki esprinden dolayi yazmistim hemen yakalamissin cumleyi. Onlar da patilerine giydikleri deri ayakkkabilariyla sana selam gonderiyorlar. Ay burda galos giyen kopek bile var
Gecmis olsun canim. Senin dinlenme imkanin fazla olmuyor herhalde ondan uzun surdu.
Evet delikanli ve acindan olmez biliyorum. Keza ac kalmadigini dolapta bir seyler oldugunu da biliyorum. Hatta bunlari burada yaziyor olmam bile abes karsilanabilir. Ama 2 gundur acim deyince hem uzuluyorum, hem de kendime eziyet edip bir seyler hazirliyorum. Sabah karsima aldim tatli tatli konustum. "Annem, babam bile beni dusunmezken sen niye beni dusunuyorsun? Sen hastasin dinlenmelisin, ben ac kalmam" dedi. Onun adina cok uzuldum. Neyse cope neden yemek atmadigimi anlattim. Bir insanin ac kalmasi neden beni rahatsiz ediyor onuda ogrendi. obur dunyada beni ac birakti diyemeyecek. Icim rahatladi. Sagol canim.
Canim once evde vucut kitle endeksini olc 30 un altindaysa vermiyolarmis.obez sinirinin alti olmuyomus
bugün sağlık ocağını aradım diyetisyene gitmek gerekiyor muş önce sanırım aletler gelmiş ama üst yazı gelmediği için dağıtıma başlanmamış il sağlık müdürlüğünden talimat bekliyorlar mış pazartesi dediler netleşecek sanırımönce diyetisyene gitmek gerekiyor sonra diyetisyen dr un yazdıklarına dağıtacaz dedi hemşire 31 çıktı vücut kitle endeksim obezim kızlar obez
Oglen.bu sabahki menüm
1 dilim peynir, 1,5 yk süt kaymağı, 3 kayısı, 1 yumurta, 1,5 közlenmiş biber konsrevesi
**2.TAKIM 345. ETAP**
akrep33 ( 62.5 / /0/%)
Seldom ( 81.9/81,6/0,3/0,37%)
Trabzonspor( 87.9//%)
hedef52 ( 63,5/64,0/-0,5/-0,79 %)
selennnnn ( 62,0/ //%)
siyahbeyaz06(73,5///0%)
Dimp (72.8///%)
Ambuyanbu (74.7/75,3//%)
nurceng(63/62.8/-0.2/% )
bahiresemanur
2. TAKIM ORTALAMASI:
ühüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüü
ya haftasonu 1,5 gün yediklerim yüzünden bu hafta 64ün altında hiç olmadım. dün de tost kaçırdımçay kahve tüketimi sayesinde sudan verdim ve 64le huzurlarınızdayım.62,9 u görmek kiiiiim ben kiiiiim. anlaşılan 3 öğünde doyarak olmayacak bu iş ve ben bazı öğünlerden aç kalkmayı göze alıcam
merhaba kaptanım...(( kilomu son kez bildiriyorum telefonum bozuldu ve vakit bulup giremiyorum işlerim çok yogun...15 günlüğüne iş seyehatine gidiyorum ve takibim çok zor olacak gonül burdan hedefime ulaşıp ayrılmaktı ama mecburum çüünkü sizi çok zor durumda bırakıorum
sevgilli takım arkadaşlarım
beni bagrına basan kaptanım..umarım bana takımınız hep açıktır beni mazur gorun lütfen(( kilomu koruyamıyorum sabit kalıyorum siteye girip msj yazamıyorum...beni unutmayın çünkü ben sizi unutmayacagım çok uzgunum (( bana kızmayın lutfen ((
kaptanım bu haftaki kilom 87,500( vakit bulursam bana yazdıgınız cvp okumaya calısacagım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?