Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Gunaydin kizlar.kilo hesaplamayi biyere yazmadigim icin unuttum.bir iki sayfaya baktim ama bulamadim misafirimde var kahvaltiya.bu haftalik kilomu yaziyim kusura bakmayin .75.3 olmusum

Hahaahaaa Seldom o sosyetik lafini senin onceki esprinden dolayi yazmistim hemen yakalamissin cumleyi. Onlar da patilerine giydikleri deri ayakkkabilariyla sana selam gonderiyorlar. Ay burda galos giyen kopek bile var
Gecmis olsun canim. Senin dinlenme imkanin fazla olmuyor herhalde ondan uzun surdu.
Evet delikanli ve acindan olmez biliyorum. Keza ac kalmadigini dolapta bir seyler oldugunu da biliyorum. Hatta bunlari burada yaziyor olmam bile abes karsilanabilir. Ama 2 gundur acim deyince hem uzuluyorum, hem de kendime eziyet edip bir seyler hazirliyorum. Sabah karsima aldim tatli tatli konustum. "Annem, babam bile beni dusunmezken sen niye beni dusunuyorsun? Sen hastasin dinlenmelisin, ben ac kalmam" dedi. Onun adina cok uzuldum. Neyse cope neden yemek atmadigimi anlattim. Bir insanin ac kalmasi neden beni rahatsiz ediyor onuda ogrendi. obur dunyada beni ac birakti diyemeyecek. Icim rahatladi. Sagol canim.

**2.TAKIM 345. ETAP**

akrep33 ( 62.5 / /0/%)
Seldom ( 81.9/81,6/0,3/0,37%)
Trabzonspor( 87.9//%)
hedef52 ( 63,5/64,0/-0,5/-0,79 %)
selennnnn ( 62,0/ //%)
siyahbeyaz06(73,5///0%)
Dimp (72.8///%)
Ambuyanbu (74.7/75,3//%)
nurceng
bahiresemanur

2. TAKIM ORTALAMASI:
ühüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüü

ya haftasonu 1,5 gün yediklerim yüzünden bu hafta 64ün altında hiç olmadım. dün de tost kaçırdım çay kahve tüketimi sayesinde sudan verdim ve 64le huzurlarınızdayım.62,9 u görmek kiiiiim ben kiiiiim. anlaşılan 3 öğünde doyarak olmayacak bu iş ve ben bazı öğünlerden aç kalkmayı göze alıcam

Son düzenleme:
bu sabahki menüm
1 dilim peynir, 1,5 yk süt kaymağı, 3 kayısı, 1 yumurta, 1,5 közlenmiş biber konsrevesi

**2.TAKIM 345. ETAP**

akrep33 ( 62.5 / /0/%)
Trabzonspor( 87.9//%)
selennnnn ( 62,0/ 62, 0/0/%0)sabit
siyahbeyaz06(73,5///0%)
Dimp (72.8///%)
Ambuyanbu (74.7/75,3//%)
nurceng
bahiresemanur

2. TAKIM ORTALAMASI:

Yaaa hastayim diye istahsizdim yine kilo verememisim. Ogun atlamak da iyi degilmis.

sabah 1 simit
ara yok
öğle
etli ekmek
bugün son gündü pazra gidip alışveriş yapılıyor ıvır zıvırlar dolaptan atılıyor düzgün menüler hazırlanıyor

Sabah : 1/2 tost
2 lokma pogaca
3 zeytin
biberiyeli yeşilçay

öğle : 5 yk pilav
3 yk arnavut cigeri
bol yeşillik
avuç içi kadar ev katmeri

ara : 2 lokma kek
avuç içi kadar ev katmeri

akşam : 1 kase yoğurt

3 lt su

sırf akşamı kurtarmak için şimdiden yazdım :)

Ne güzel ışte senin gonlun rahat etmiş..hem o da iyi bir çocukmuş ki ukalalık etmemiş anlayisla konuşmuş masallah..ben olsam konuşamaz bi de memnun edicem diye sürünürdum ne güzel konuşabilmek

Valla cok sukur bu hafta iki gun deli gibi yedim 76 bide bilmem kac gr. olmustum ama biraz vermisim.cok moralim bozulmustu.aksamlari bir kase nesfit yiyorum sutle bir sure daha boyle devam edicem heralde onun faydasi oldu

Selennnncim ne zamandir yazicam cekiniyorum.ama yaziyim belki faydasi olur dedim.senin sebepsiz bas agrin vardi hatirladigim kadariyla dogrumu bilmiyorum ama.hic hocaya okundunmu?

merhaba kaptanım...(( kilomu son kez bildiriyorum telefonum bozuldu ve vakit bulup giremiyorum işlerim çok yogun...15 günlüğüne iş seyehatine gidiyorum ve takibim çok zor olacak gonül burdan hedefime ulaşıp ayrılmaktı ama mecburum çüünkü sizi çok zor durumda bırakıorum
sevgilli takım arkadaşlarım
beni bagrına basan kaptanım..umarım bana takımınız hep açıktır beni mazur gorun lütfen (( kilomu koruyamıyorum sabit kalıyorum siteye girip msj yazamıyorum...beni unutmayın çünkü ben sizi unutmayacagım çok uzgunum (( bana kızmayın lutfen((
kaptanım bu haftaki kilom 87,500 ( vakit bulursam bana yazdıgınız cvp okumaya calısacagım

Canim once evde vucut kitle endeksini olc 30 un altindaysa vermiyolarmis.obez sinirinin alti olmuyomus

bugün sağlık ocağını aradım diyetisyene gitmek gerekiyor muş önce sanırım aletler gelmiş ama üst yazı gelmediği için dağıtıma başlanmamış il sağlık müdürlüğünden talimat bekliyorlar mış pazartesi dediler netleşecek sanırımönce diyetisyene gitmek gerekiyor sonra diyetisyen dr un yazdıklarına dağıtacaz dedi hemşire 31 çıktı vücut kitle endeksim obezim kızlar obez

Oldun canim uzulme.bide iyi tarafindan bak obez olmasan ucretsiz adimsayarin olmiycakti:))))) saka yaptim kizma sakin.sen tekrar almamak uzere kilolarini vermeye niyet edip saglam bir rejime basla Insallah yakinda verirsin(hepberaber INSAALLAH)

bu sabahki menüm
1 dilim peynir, 1,5 yk süt kaymağı, 3 kayısı, 1 yumurta, 1,5 közlenmiş biber konsrevesi
Oglen.
25 dk yürüyüş
Az paca corba
2 çağ kebap
Malesef pide ve lavas
Ustune de cukulata

Aksam.kisir.1portakal 1ceviz 3 fistik

Bugün normalde oruç olacaktım hatta akşam yatmadan yedim sahur diye ama gece midem çok agirdi bende tutamadım..şimdi de boğazım çok fena..umarım tatili hasta geçirmem :/ bu sene vi bitmedi hastalığım kreş bebeleri gibi hep mırın kırın :/

Canım yüzde nasıl hesaplaniyordu hesaplayamadim.hafta başı 62.3 e kafar inmistim ama bu misafirler beni mahvetti durmadan yiyorim

Hayırlısı olsun canım, izne ayıralım seni o zaman..

**2.TAKIM 345. ETAP**

akrep33 ( 62.5 / 62 /0.5 / 0.80%)
Trabzonspor( 87.9//%)
selennnnn ( 62,0/ //%)
siyahbeyaz06(73,5///0%)
Dimp (72.8///%)
Ambuyanbu (74.7/75,3//%)
nurceng(63/62.8/-0.2/% )
bahiresemanur

2. TAKIM ORTALAMASI:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…