Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Günaydın arkadaşlar

Bu sabahki menüm:
çeyerk muz, 2ceviz, 5 zeytin, 1 yumurta, 2dilim peynir, 1 domates

bazen acayip iştah geliyor ne yapacam bu iştahı öğlene daha çok var ama acıktım resmen acıııımmmmm

bazen acayip iştah geliyor ne yapacam bu iştahı öğlene daha çok var ama acıktım resmen acıııımmmmm

düzgün kahvaltı yapmadın mı?ben de önceden biliyorsun aralarda sürekli bişey kaçırıyordum şimdilerde öğünlerde glisemik indeksi düşük şeylerle karnımı güzeeeelce doyurup 4-5 saattten önce bişey yememeye çalışıyorum. acıkıyor muyum? hayır. canım bişey yemek istiyor mu evet, işte o zaman psikolojik veya stresten veya alışkanlıktan yemeye ne kadar meyilli olduğumu anlıyoum. tokum ama elim bişeylere gidebiliyor. tabi karnımı doyurduğum ve bir karar aldığım için kendimi o saate kadar oruçlu gibi hissediyorum.
Bi dene şu karatay diyetini yaaaaa....aç kalmıyorsun , açlığı asla önermiyor zaten. bazen karnını hatta gözünü doyurana kadar yiyorsun, önemli olan seçtiğin besinler

Hedeffffffffff aradim saglik ocagini varmis.gittim ben obezlik sinirinda olmadigim icin esimin adina aldim.cok sagol canim haber verdigin icin

akrep33 (80/ 62.5 /1.64/55 )
Seldom (103,4 /81.9/1,62 /75)
Trabzonspor( /87.9
hedef52 (68,5 / 63,5/ 1,57/52)
selennnnn (68 /62,0/1.62/56)
siyahbeyaz06(77/73,5/1,60 /60)
Dimp ( /72.8
Ambuyanbu (/74.7/1,69/
nurceng ( / / /
bahiresemanur90,00/89,800/1,70/65)

Son düzenleme:

Selencim ben yazmistim en halini alintilamamissin yeniden yazdim canım

Günaydın arkadaşlar

Bu sabahki menüm:

öğlen: 100 g et döner-yeşillik

ara: 25g. çekirdek ve kocaman bir tost, 2 şekerli çay
(bahireye akıl vermez olaydım öğleye çok acıktım ve doyamadım )
6000 adım yürüyüş

offf zaten bi şişlik vardı şimdi tosttan sonra göbek iyice büyüdü ve yarın tartı günü

Günaydın arkadaşlar

Bu sabahki menüm:

Hedeffffffffff aradim saglik ocagini varmis.gittim ben obezlik sinirinda olmadigim icin esimin adina aldim.cok sagol canim haber verdigin icin

çok sevindimşimdi hedefin günde 10,000 adım yapmak. zaten ortalama 5000 oluyordur. ilk günler normal bi günlük adım sayını tespit et sonradan da +5000 yapmaya çalış. soooonra yaza inşallah +10000 yaparız

akrep33 (80/ 62.5 /1.64/55 )
Seldom (103,4 /81.9/1,62 /75)
Trabzonspor( /87.9
hedef52 (68,5 / 63,5/ 1,57/52)
selennnnn (68 /62,0/1.62/56)
siyahbeyaz06(77/73,5/1,60 /60)
Dimp ( /72.8
Ambuyanbu ( ?/74.7/1,69/68?
nurceng ( 63/ 62.5/ 1.58/ 54
bahireseumanur (90,00/89,800/1,70/65)

ambu yazmıştın ama karışmış 68 diye hedefini hatırlıyorum. dimp ve trabzonspor kaldı. listemiz tam olursa kaydederiz arada aylık verileri falan girerek takımda atraksiyon yaparız

Aksam menum
1sb sut
1dilim peynir
1tabak kurufasulyeli karnanahar
Kaymak 1kayisi
2ceviz
1tavuk incik

Canim ben 77 yazmistim galiba.hedef kilom 69 artik tek isteyim kilomun basinda 6 olmasi

Canlarim adim sayar olmasa catlardim..aldim 870 oldu :))))))))) ama temizlik yaptim butun heryerim agriyo.ben temizlik yaparken esyalarin yerini degistirmek cok hosuma gidiyo ama cok yoruldummmmm

Gelelim bugunku menume
sabah bir dilim ekmek biraz yumurta 5 zeytin roka
arada ayva iki dilim elma
oglen yesil mercimek
aksam birkase nesfit bir tane muz

kızlar yarın dr a gidecem iyi oldu söylediğiniz bir sorayım aile hekimime adım sayar varsa bende alayım

Dunku menum
Sabah yok
Ogle karnibahar yemegi
Aksam karnibahar yemegi ve salata

Bugunku menum
Sabah 1 parca peynir

Ogle karnibahar

Aksam yumurtali pazi, salata, 2 d. Ekmek, 1 b ayran.

Su karnibahar yemeginin dili olsaydi da konussaydi. Ben her seyi yerim diyen bir misafirim var. Normalde istahi cok iyidir. Aksama bir buyuk tencere dolusu dolmam var deyip misafir cagiririm, tam yemek hazirlayacakken bir kontrol ederim ki bir tabak bile kalmamis. Oglen baska, aksam baska menu hazirliyorum silip supurur helali hos olsun.. Malum hastaydim baktim ac, hicte kiyamam bacaklarim titreye titreye kalktim karnibahari cikarttim. "Yermisin diye sordum," yerim" dedi.
Hatta halsizlikten dolayi kesemiyorum diye karnibahari elleriyle kesti. Yemek pistikten sonra tadina bile bakmadan "ben bu yemegi sevmem, yemeyecegim" demez mi?
Dun "2 bardakla yapilan pilav bana yetmiyor lutfen 5 bardakla yap" deyince 5 bardakla pilav yapmistim, bari dunku yaptigim pilavi yer deyip dinlenmeye cekildim. Fena halde usuyordum ve tansiyonum dusuktu. Hastayim diye sonrasinda saatlerce uyumusum. Uyaninca ilk is dolaba baktim o pilavima bayilan genc meger pilavi da ikinci gun yemezmis. Bu huyu yeni edinmis. Su an kalksam 2 kg kofte pisirsem cerez niyetine yer. Deli oldum.
Biliyor musun iki gundur acim deyince kudurdum. Vicdanim rahat. Babasina soylesem 21 yasinda delikanli kalksin kendisi iki yumurta kirsin sakin yemek yapma der. Ama dersem de aralari bozulur. Neyse vela havle duasini okuyorum. Pilav muhtemelen kedilere nasip olacak. Karnibahar da yarin cope gider. Hayatimda ilk defa cope yemek atacagim. Acaba et suyu katsam ekmek dograsam kedi kopekler yer mi? Gerci buranin kedi ve kopekleri pek bir sosyetiktir ille de et, kemik isterler

Ben dün gunboyu siteye giremedim niyeyse :/ sebata bakın ama bu saatte yazcam menüyü :)

Sabah : pirasali omlet (hedeeeeef :)
1 simit
2-3 çatal eski kaşar
domates salatalık

öğle : 1 kase cikolata soslu irmik tatlısı

akşam :1 kase yeşil mercimek
1,5 dlm ekmek
çiğ pirasa

sahur : 1 kase yeşil mercimek
1 kase yoğurt + 1 yk pekmez

Adı üzerinde deli-kanlı :) iki gün aç kalsa olmeeeez!! Hem misafir biraz umdugunu değil bulduğunu dimi ama :)bu hastalık resmen süründüruyor. Ve kesinlikle dinlenmeden terketmiyor bir de sürekli yeniliyor..sanırım 1 aydır devam eden yorgunlugum var :/ dinlen bir güzel yoksa bitmez...allah şifa ve sabır versin tabi..

Sosyetik kedi kopeklere selam olsun :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…