Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

**2.TAKIM 345. ETAP**

akrep33 ( 62.5 / 62 /0.5 / 0.80%)
Seldom ( 81.9/81,6/0,3/0,37%)
Trabzonspor( 87.9//%)kilo bildiriminde bulunmadı izine ayrıldı
hedef52 ( 63,5/64,0/-0,5/-0,79 %)
selennnnn ( 62,0/62,0 /0/0%)sabit
siyahbeyaz06(73,5/73,0/0,5/0,68%)
Dimp (72.8///%)kilo bildiriminde bulunmadı izine ayrıldı
Ambuyanbu (74.7/75,3/-0,6/-0,80%)
nurceng(63/62.8/0.2/0,32% ) yeni üye hedefi 54

2. TAKIM ORTALAMASI:0,06 %

Son düzenleme:
Benim dunku menum
Sabah 5 zeytin bir haslanmis yumurta salatalik
ara sutlu kahve kucuk bir muz
oglen biraz yesilmercimek yogurt salata
aksam nesfit bir kucuk muz
tam aferin bana derken 6 kasik manti.
Dun oglen saracoglunun lahana kurune basladim.InsaAllah devam ettirebilirim

gene de dün için aferim sana. lahana kürü biraz sıkıcı olur ama hızlıca ödem atarsın.
ben dün doyurucu yemeğin yanında ekmek lavaç falan yemiştim akşam da kısır yedim. şimdi de gene cısss istedim:26:

sabahki menüm: 1 portakal , 2 dilim lor peyniri
öğlen: fulllll tost, ayran, 1 kuru kayısı, yürüyüş bugün azdı
Akşam: bulgurlu Pırasa yemeği, baharatlı yoğurt, 1 portakal olacak inşallah (önceden yazdım bakalım tutturabilecek miyim)

Yazalım yoldan çıkmayalım :)

Sabah : el büyüklüğünde ev katmeri
çay

öğle : 4 yk sebze çorbası
4 adet elma dlm patates
2 kofte
bol salata
ayran
1 sandwich ekmeği

akşam : 1 kase yoğurt + 1 yk pekmez

3 lt su

1 saat yürüyüş

Ne güzel ışte senin gonlun rahat etmiş..hem o da iyi bir çocukmuş ki ukalalık etmemiş anlayisla konuşmuş masallah..ben olsam konuşamaz bi de memnun edicem diye sürünürdum ne güzel konuşabilmek

Niye, baskasini mutlu etmek icin iskence cekmeyi goze mi alirdin?
Hayir diyebilme konusunda bizim jenerasyon biraz problemli. Ben de 30 yasindan sonra hayir diyebilme calismalari yapmaya basladim.
Ama hala misafirlikte ikram edilen sekerli kahveye, sekerli icemememe ragmen ses cikarmadan icmisligim coktur.

Ukalalik yapacak bir durumu olsa emin ol yapardi. Cunku gerekirse ukalalik yapma, fikrini sonuna kadar savunma, hak edene layik oldugu sekilde davranma konularinda onu hep destekledik. 8 yasindan beri kendisini taniyorum. Evladima bile kalkip yemek hazirlayamayacak kadar kotuydum. Ama onun "yerim" dedigi ve hazirlamama yardim ettigi yemegi pisirdim. O istedigi icin yatagimdan kalktim. Markete cikamayacak kadar hastaysam ve 3 secenek sunmussam ve o karnibahar tercihi kendisine aitse, kusura bakmasin ama ukalalik yapamaz. Daha en bastan sen hastasin hem ben o yemegi sevmem deseydi daha hos olurdu. Iyi cocuktur, severim. Eskiye nazaran daha akilli masallah.
Sen egitimcisin kesin bilirsin. En yakinlarindan fazla ilgi gormeyen biri, baska birinin ilgisi ile rahatsiz olabilir mi? Neyse senin basini da agrittim canim ozur dilerim.

Selennnncim ne zamandir yazicam cekiniyorum.ama yaziyim belki faydasi olur dedim.senin sebepsiz bas agrin vardi hatirladigim kadariyla dogrumu bilmiyorum ama.hic hocaya okundunmu?

Yok canim okutmadim. Bazen ben, bazen de annem okuyor. Annem okuyunca rahatliyorum. Hocayi nereden bulacagim bilmiyorum ki?

Ben akil veriliyormus gibi dusunmem bilakis beni dusundugun icin sevinirim cekinme lutfen.

Dinlenmen sart canim. Su kres bebesi modundan cik artik :)

Tum egitim camiasina iyi tatiller.

ben sabah tartılmayı unuttum kızlar sabit geçelim 89700 dü sanırım geçen hafta kilo verememişimdir agobun kör kazı gibi yedim çünkü spor da yok doğru durüst onun için sabit geçelim beni

tavrını koyabiliyorsun ne güzel ben olsam içime atardım hayır demeyi öğrenmeliyim

Merhaba arkadaşlar nihayet iki misafir grubunu atlatmış oldum
bugün rahatim ve bekledigim kiloda degilim bu hafta d a ha iyi olur inşallah.
Menu sabah
1/3 pide cay peynir az cikolata
ara rezene
öğlen 1tabak patates yemeği 1kase yoğurt ekmek

-Selen geçmiş olsun, yazdıklarını biraz gerilerek biraz da gülümseyerek okudum. ne misafir ama beaaa
-bahirecim sana da geçmiş olsun kilo bildirimini zamanında yapmadığın için liste yayınlanmıştı. haberin olmayabilir, artık akrebin iş yoğunluğundan dolayı kilo bildirimini perşembe sabahları yapıyoruz haftaya daha fazla kilo vermiş olarak listeye girersin artık

-seldom sana mecazi değil gerçek anlamda geçmiş olsun. tez toparla kendini

-ambuyanmu ikimiz kilo aldıkhaftaya vermeliyiz bunları
-siyahbeaz ambu gelmeden sen nazlanırdın ...pabucun dama atıldı noldu diyet yapamazdın çocuklar seni strese sokardı , bu sıralar iyi gördüm seni kilo da veriyorsun maşallah

-akrep 500g. daha gitmiş. bütün rakiplerim arayı açıyor.ama size maşallah. sanırım iş temposu sana kilo verdiriyor
-nurceng af buyur senin bebk tek miydi yoksa senin de bir büyük çocuğun vardı? misafir işi zor. bebek emzirmene rağmen kilo az veriyorsun hep pasta börekler yüzünden. onu da diyette olduğun için verdin. düşünsene diyet yapmadığımız zamanları...ben işte o yüzden kilo almıştım

Yok canim okutmadim. Bazen ben, bazen de annem okuyor. Annem okuyunca rahatliyorum. Hocayi nereden bulacagim bilmiyorum ki?

Ben akil veriliyormus gibi dusunmem bilakis beni dusundugun icin sevinirim cekinme lutfen.
Canim sen istanbuldamisin bilmiyorum ama zeytinburnunda bir yer var.orda isteyen herkes gidip hocayla gorusup onun dedigi kadar mesala on gun dediyse on gun gidiyosun bayanlari bayan hoca okuyo.ve kesinlikle para alinmiyo.benim gorumcem ve tanidigim birkac kisi gitti.bende ufaklik geceleri agliyo diye gittim.21 gun getir dedi ama malesef kis oldugu icin ben goturemedim.

Yok canım 2. Çocuk biri 3.5 yaşında digeri yeni iste 45 günlük emziriyorum ama bu hafta hamurisi cok yedigim icin boyle oldu hafta başı 500gr daha azdim aslında

Acaba buyuk fistikli cikolatayi lahana suyu eritebirmi? Buyuk derken paket halinde yedim yani.butun gun hic sorun yok aksam oldugunda sapitiyorum.
Bugunku menum sabah tost 5 zeytin roka.saat 12 de yedim
Arada iki ufak muz saat 14.30 da yedim
Oglen aksam bir oldu ufaklikla uyudum.kiymali yumurta bir mandalinA kocaman cikolata saat 6 da yedim
simdide 6 tane rulokat yedim.saat 20.15
Allahin keske tatli sevmeyen biri olsaydimmmmmmmmm

Yok canım 2. Çocuk biri 3.5 yaşında digeri yeni iste 45 günlük emziriyorum ama bu hafta hamurisi cok yedigim icin boyle oldu hafta başı 500gr daha azdim aslında

Ben dogum kilolarimi buyuzden cok gec verebildiim.gerci ben cocuklar bir yasina gelince kilolarimdan rahatsiz olum.bide ilk dogumda 30 kilo aldim dusunun yaniiiii.gelen giden oluyo evde bisincede yeniyo cok haklisin.ben koca cikolatalari yerken sana malesef sana soyle yap diyemiyorum ama misafir geldiginde sen onceden yemegini yersen cay saatinde cok kacirmazsin belki

bilmiyordum valla perşembeleri kilo bildirimi yaptığımızı :18:

bugün yediklerime dikkat ettim
sabah
2 haşlanmış yumurta 1 simit
ara yok
öğle
1 tabak fırında yağsız hamsi yarım tabak salata 1
kase çorba
ara
2 dilim portakal
akşam
1 adana ekmeksiz
azıcık pilav
salata

spor 1 km yürüyüş

Son düzenleme:
ben sabah tartılmayı unuttum kızlar sabit geçelim 89700 dü sanırım geçen hafta kilo verememişimdir agobun kör kazı gibi yedim çünkü spor da yok doğru durüst onun için sabit geçelim beni

Neeeeeeee Sen 89,700 müsün ve üstelik halaa agopun kör kazı gibi yedin öleemiiiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…