Hemen bi hesap yapıyorum:
62 ben
89,7 sen
89,7 - 62 : 27,7 kilo fark var..
Bahocan hemen ensemde takipteydin beni bir zamanlar, hatırlıyosun dimii??
tavrını koyabiliyorsun ne güzel ben olsam içime atardım hayır demeyi öğrenmeliyim
Canim sen istanbuldamisin bilmiyorum ama zeytinburnunda bir yer var.orda isteyen herkes gidip hocayla gorusup onun dedigi kadar mesala on gun dediyse on gun gidiyosun bayanlari bayan hoca okuyo.ve kesinlikle para alinmiyo.benim gorumcem ve tanidigim birkac kisi gitti.bende ufaklik geceleri agliyo diye gittim.21 gun getir dedi ama malesef kis oldugu icin ben goturemedim.
Hemen bi hesap yapıyorum:
62 ben
89,7 sen
89,7 - 62 : 27,7 kilo fark var..
Bahocan hemen ensemde takipteydin beni bir zamanlar, hatırlıyosun dimii??
Ben dogum kilolarimi buyuzden cok gec verebildiim.gerci ben cocuklar bir yasina gelince kilolarimdan rahatsiz olum.bide ilk dogumda 30 kilo aldim dusunun yaniiiii.gelen giden oluyo evde bisincede yeniyo cok haklisin.ben koca cikolatalari yerken sana malesef sana soyle yap diyemiyorum ama misafir geldiginde sen onceden yemegini yersen cay saatinde cok kacirmazsin belki
Niye, baskasini mutlu etmek icin iskence cekmeyi goze mi alirdin?
Hayir diyebilme konusunda bizim jenerasyon biraz problemli. Ben de 30 yasindan sonra hayir diyebilme calismalari yapmaya basladim.
Ama hala misafirlikte ikram edilen sekerli kahveye, sekerli icemememe ragmen ses cikarmadan icmisligim coktur.
Ukalalik yapacak bir durumu olsa emin ol yapardi. Cunku gerekirse ukalalik yapma, fikrini sonuna kadar savunma, hak edene layik oldugu sekilde davranma konularinda onu hep destekledik. 8 yasindan beri kendisini taniyorum. Evladima bile kalkip yemek hazirlayamayacak kadar kotuydum. Ama onun "yerim" dedigi ve hazirlamama yardim ettigi yemegi pisirdim. O istedigi icin yatagimdan kalktim. Markete cikamayacak kadar hastaysam ve 3 secenek sunmussam ve o karnibahar tercihi kendisine aitse, kusura bakmasin ama ukalalik yapamaz. Daha en bastan sen hastasin hem ben o yemegi sevmem deseydi daha hos olurdu. Iyi cocuktur, severim. Eskiye nazaran daha akilli masallah.
Sen egitimcisin kesin bilirsin. En yakinlarindan fazla ilgi gormeyen biri, baska birinin ilgisi ile rahatsiz olabilir mi? Neyse senin basini da agrittim canim ozur dilerim.
Yok canim okutmadim. Bazen ben, bazen de annem okuyor. Annem okuyunca rahatliyorum. Hocayi nereden bulacagim bilmiyorum ki?
Ben akil veriliyormus gibi dusunmem bilakis beni dusundugun icin sevinirim cekinme lutfen.
Dinlenmen sart canim. Su kres bebesi modundan cik artik :)
Tum egitim camiasina iyi tatiller.
logretmenlerin en cok tatillerini kiskaniyorum.ama hak ediyorsunuz.iyi tatiller:)
kiloluyken aklım çok fena çalışıyor bikerem
Iste benim en korktugum olay bu.bizde ablamla ayni gidiyoduk simdi o gene 90 lara cikti.okadar uzuluyorumki ona acliktan uyuyamiyorum diyodu rejim yaparken.sonuc bosuna cekilmis eziyet olarak kaldi.bende verdiklerimi almaktan korkuyorum.birkac gun yiyince hemen iki kilo geliyo cunku
kiloluyum artık sıkıldım kilodan geldiği gibi gider sen merak etme
Bahocan evet seni hatırladım canım insall as h kilolarimizi kisa zamanda veririz.annenle ve babanla yadiyo r dun degil mi yanlis mi hatırlıyorum
yanlış hatırladaın canım ben bekarı yanlız yaşıyorum devlet memuruyumm ailemin yanına gitme projem var tayinim çıkmıyoryüksek lisans istiyorum onun için alese ve yds sınavlarına girecem bir ilçede yaşıyorum
Siz iki kardes aynı takimdamiydiniz?
Istanbuldayim canim. Zeytinburnu cok yakin degil yaaa. Iki vasita benim icin. Her gun her gun zor olur. Ben de anneme gittigimde arastirayim. Iyi akil. ettin tesekkurler canim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?