Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Dun oglen yarim simit
Saat 3lerde et haslama bulgur pilavi
Misir ekmegi
Aksam 6 gibi saray helvasi

Anlayacaginiz kotuydu brslenem

.........

Bu sabah
Tam bugday unundan krepler
Mantar kavurma
Saray helva

Dunumu aksam cok ac olmama ragmen bisey yemeden bitirdim.sabah yani halen masadayim.kahvaltiyi hazirlayana kadar mutfakta bir dilim kasar bolca peynir yedim.masada bir tost mslesef beyaz ekmekten biraz yumurta uc zeytin yedim.suan mutfak almis basini gidiyo.odam daginik.ahhhh su ev isleri keske kilo verdirse bugun kesin bir kilo verirdim.herkese iyi pazarlar

Günaydın herkes e
of ya bende cok sıkıldım evde durmaktan bebiş birax buyuseydi evde durmak sıkıcı.
Sabah malesef Kızartma ekmek kahvalriliklar cay
ara rezene
ara yarım portakal yarım kivi

Günaydın herkes e
of ya bende cok sıkıldım evde durmaktan bebiş birax buyuseydi evde durmak sıkıcı.
Sabah malesef Kızartma ekmek kahvalriliklar cay
ara rezene
ara yarım portakal yarım kivi

sen hamileydin geri geldin demek hatırladım bende seniiii canım ya bebiş doğdu demek neyin oldu allah analı babalı büyütsün

günlük yap temizliklerini derli toplu olur pazarları da sana kalır canım hergün 1 saatini temzlik yapmaya ayr git biryeri temizle ben öyle yapıyorum rahat oluyor sonra

bir soğuk karamsar İstanbul gününden merhaba canlar :) kızlar sabah bir arkadaşımın gazına gelip bir seminere katılmak için bakırköye geçtim onun arabasıyla...seminer uzadı uzadı uzadı ve ben daha fazla dayanamayıp geri dönmeye karar verdim..tabi arabasız olunca taaaaaaaaam 5 vasıtayla 2.5 saatte (ki bunun biri marmaraydı yani ışınhızıydı :) ) eve döndüm üşüdüm dondum yoruldum kızdım söylendim ve bir an önce bu şehri terketmem gerektiğine bir kere daha kanaat getirdim..gelince de yedim yedim yedim :) şimdi yazıyorum ki artık durayım yoksa çok fena :/

sabah : 4 yk menemen
2 dlm ekmek
2 zeytin

öğle : 1 kupa yoğurtlu çorba
8 yk sebzeli tavuklu bulgur pilavı
2 lokma kaşarlı tost

akşam : kocaaaa bir kase irmikli sütlü tatlı
1 minik tabak közlenmiş kırmızı biber

günlük yap temizliklerini derli toplu olur pazarları da sana kalır canım hergün 1 saatini temzlik yapmaya ayr git biryeri temizle ben öyle yapıyorum rahat oluyor sonra

Canim hergum topluyorum zaten ama sonuc hep ayni.ufakligim dolap dokmeyi cok seviyo.bes dak. sesi yoksa bilki bisey yapti.buzdolabini acip tenceredekileri avuclamak yeni hobisi.anliycagin benim dagitanim cok.
Sanada Allah kolaylik versin.devamli ders calismakta biraz zor olmali Insaallah istefidigin puani alirsin.Allahtan hava kotu ve yapicak bisey yok

Muhtemelen düşünmüşsündür de yine de soyleyeyim, benimki de oyleydi ve ben her cekmeceye kapağa buzdolabına, hatta benim gücümün yetmediği ama kizimin acabildigi dondurucuya dahi çocuk kilidi, stopper falan takmıştım...çocuk mağazalarında çocuk güvenliği reyonlarında oluyor hepsi..hem güvenlik hem kolaylık...

sabah menemen yapacam canım çekti valla

merhaba kizlar.bebeklerim hasta cok giremedim.girdim ama yazamadim.sitedeki plates kursuna basliyorum.hafrada uc gun .saati biraz uymuyor.esim isten biraz erken gelecek de ben gidecegim.ayni site oldugu icin rahatim.hemen geri gelenilurim.
gecmisi ikuyayim geliyorum

ben derse kaçar kızlar kendinize iyi bakın gelirim sonra

demek ilcede memursun.ben de kpss a ile girilen kariyer memurluklardan birinde calisiyorum.su an ucretsiz izindeyim.ders calismak nefir cok iyi bilitim.ben de idari hakimlige calisacagim insallah.ama benim iki kucuk nebegim var.hala.ders calisma hayali kuruyorum.meslegimi vok sevmiyorum

Evet canım 4 yıllık bilgisayar işletmeniyim baktım olmayacak tayin falan işleri sıkıntı bizde sefliğin üstü a gurbu uzmanlı sınavlarına gireyim diyorum ben a grubuna geçmek için ne acılar çektiğimi bilsen işini severdin deli gibiyim kafayı yemiş durumdayım ya olursa diye giriyorum sınava olup olamayacağı sınav sonrası belli olacak okul biteli 7 yıl oldu herşeyi sil baştan hatırlamaya çalışıyorum mali hizm uzm istiyorum senin branş ne acaba gelir olabilir mi gelirdekiler memnun değillerde dua et bana inş olsun senin tecrübelerinden istifade etmek isterim doğrusu sınav sonrası mülakat aşamasında falan inş sınavım iyi geçer çalış canım bu arada hayalinin peşini sakın bırakma ben öyle yapacam

kızlar 2 hafta sonra muhasebe kitap değiştiricem kitabın biri orhan sevilengül çok şükür bitti sıra ferhat yıldız da o arada iktisadı ilerletirim biraz

Bebişlere geçmiş olsun canım..

Gecmis olsun canim.bu aralar hasta olmayan cocuk kalmadi.kotu biseyleri yoktur Insaallah.Allah acil sifalar versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…