- 7 Mart 2011
- 2.302
- 16
- 358
Günaydın herkes e
of ya bende cok sıkıldım evde durmaktan bebiş birax buyuseydi evde durmak sıkıcı.
Sabah malesef Kızartma ekmek kahvalriliklar cay
ara rezene
ara yarım portakal yarım kivi
Dunumu aksam cok ac olmama ragmen bisey yemeden bitirdim.sabah yani halen masadayim.kahvaltiyi hazirlayana kadar mutfakta bir dilim kasar bolca peynir yedim.masada bir tost mslesef beyaz ekmekten biraz yumurta uc zeytin yedim.suan mutfak almis basini gidiyo.odam daginik.ahhhh su ev isleri keske kilo verdirse bugun kesin bir kilo verirdim.herkese iyi pazarlar
Evet canım oğlum oldu 47 günlük teşekkür ederim diger oğlum 3.5 yaşındasen hamileydin geri geldin demek hatırladım bende seniiii canım ya bebiş doğdu demek neyin oldu allah analı babalı büyütsün
günlük yap temizliklerini derli toplu olur pazarları da sana kalır canım hergün 1 saatini temzlik yapmaya ayr git biryeri temizle ben öyle yapıyorum rahat oluyor sonra
Canim hergum topluyorum zaten ama sonuc hep ayni.ufakligim dolap dokmeyi cok seviyo.bes dak. sesi yoksa bilki bisey yapti.buzdolabini acip tenceredekileri avuclamak yeni hobisi.anliycagin benim dagitanim cok.
Sanada Allah kolaylik versin.devamli ders calismakta biraz zor olmali Insaallah istefidigin puani alirsin.Allahtan hava kotu ve yapicak bisey yok
bir soğuk karamsar İstanbul gününden merhaba canlar :) kızlar sabah bir arkadaşımın gazına gelip bir seminere katılmak için bakırköye geçtim onun arabasıyla...seminer uzadı uzadı uzadı ve ben daha fazla dayanamayıp geri dönmeye karar verdim..tabi arabasız olunca taaaaaaaaam 5 vasıtayla 2.5 saatte (ki bunun biri marmaraydı yani ışınhızıydı :) ) eve döndüm üşüdüm dondum yoruldum kızdım söylendim ve bir an önce bu şehri terketmem gerektiğine bir kere daha kanaat getirdim..gelince de yedim yedim yedim :) şimdi yazıyorum ki artık durayım yoksa çok fena :/
sabah : 4 yk menemen
2 dlm ekmek
2 zeytin
öğle : 1 kupa yoğurtlu çorba
8 yk sebzeli tavuklu bulgur pilavı
2 lokma kaşarlı tost
akşam : kocaaaa bir kase irmikli sütlü tatlı
1 minik tabak közlenmiş kırmızı biber
Evet canım oğlum oldu 47 günlük teşekkür ederim diger oğlum 3.5 yaşında
allah uzun ömür bol kısmet versin ikisinede
ben derse kaçar kızlar kendinize iyi bakın gelirim sonra
demek ilcede memursun.ben de kpss a ile girilen kariyer memurluklardan birinde calisiyorum.su an ucretsiz izindeyim.ders calismak nefir cok iyi bilitim.ben de idari hakimlige calisacagim insallah.ama benim iki kucuk nebegim var.hala.ders calisma hayali kuruyorum.meslegimi vok sevmiyorum
merhaba kizlar.bebeklerim hasta cok giremedim.girdim ama yazamadim.sitedeki plates kursuna basliyorum.hafrada uc gun .saati biraz uymuyor.esim isten biraz erken gelecek de ben gidecegim.ayni site oldugu icin rahatim.hemen geri gelenilurim.
gecmisi ikuyayim geliyorum
merhaba kizlar.bebeklerim hasta cok giremedim.girdim ama yazamadim.sitedeki plates kursuna basliyorum.hafrada uc gun .saati biraz uymuyor.esim isten biraz erken gelecek de ben gidecegim.ayni site oldugu icin rahatim.hemen geri gelenilurim.
gecmisi ikuyayim geliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?