Muhtemelen düşünmüşsündür de yine de soyleyeyim, benimki de oyleydi ve ben her cekmeceye kapağa buzdolabına, hatta benim gücümün yetmediği ama kizimin acabildigi dondurucuya dahi çocuk kilidi, stopper falan takmıştım...çocuk mağazalarında çocuk güvenliği reyonlarında oluyor hepsi..hem güvenlik hem kolaylık...
Muhtemelen düşünmüşsündür de yine de soyleyeyim, benimki de oyleydi ve ben her cekmeceye kapağa buzdolabına, hatta benim gücümün yetmediği ama kizimin acabildigi dondurucuya dahi çocuk kilidi, stopper falan takmıştım...çocuk mağazalarında çocuk güvenliği reyonlarında oluyor hepsi..hem güvenlik hem kolaylık...
umarım hayırlısı ile hayallerine kavuşursun.demek ilcede memursun.ben de kpss a ile girilen kariyer memurluklardan birinde calisiyorum.su an ucretsiz izindeyim.ders calismak nefir cok iyi bilitim.ben de idari hakimlige calisacagim insallah.ama benim iki kucuk nebegim var.hala.ders calisma hayali kuruyorum.meslegimi vok sevmiyorum
günaydın , iyi haftalar arkadaşlar
ben bir tane pencere kilidi aldım o da vidalanarak takılıyordu o yüzden takamadık matkap falan beceremedik. acaba yapıştırılan tipleri mi var onların:44sen kendin vidalayarak mı taktın onları?)
vitrinin dolaplarını da kulplarından tülbentlerle bağladım. bi ara koli bandı ile yapştırdım. sonra pes ettim. en son kapağını da kırıp elimize verdilerben en çok pencerelerden korkuyorum. farkındaysanız hep 2-3 yaş arası çocuklar camdan düşüyor:18:biz 6 bakıcım 9. katta:18: ve bir defasında oğlumu açık pencerenin önünde kalorifere tırmanmış olarak buldum. penrerenin kulbuna yapışınca pencere içeri doğru açılmış bu da dengesini kaybedince cırlamış of yaaaa.... cumartesi akşam da büyük oğlan elindeki kemeri bi salladı tokası ufaklığa çarğptı nasıl bağırdı. ben zannettim ki kemerin tokası kafasına çarptı, sonra gözünü tuttuğunu fark ettim. gözünden kan geldi bir süre peçetyle kanını aldım neresi kanadı diye bakmaya cesaret bile edemedim. sonra ikimiz de sakinleşince gözüne baktık, gözünün beyazı ama renkli kısma 1mm kalana kadar yakşalık 3-4 mmlik bi kanama olmuş. valla verilmiş sadakamız varmış.
umarım hayırlısı ile hayallerine kavuşursun.
bu gün duyduğum güzel bir söz var, ' yenil, gene yenil, bu sefer daha iyi yenil' yıllardır yenemediği teniççiyi en sonunda yenen tenişçinin kolundaki dövmesi bu sözmüş.
merhaba kizlar.bebeklerim hasta cok giremedim.girdim ama yazamadim.sitedeki plates kursuna basliyorum.hafrada uc gun .saati biraz uymuyor.esim isten biraz erken gelecek de ben gidecegim.ayni site oldugu icin rahatim.hemen geri gelenilurim.
gecmisi ikuyayim geliyorum
çok sağol hemen internetten bakıyorumVidalı değil yapışıyor bendekiler ikea ve jokerden almıştım..allah korusun pencere ciddi tehlike..bir an önce bak çaresine..
Bende derim ki hep, keşke dememek için denemelisin :)
bu sabahki menüm:1 yk elma sirkesi, 1 dlim peynir, 2 ceviz, maydanoz
öğlen: 2 kuru kayısı, rezene, yeşil çay
ara: 2 kuru kayısı, 4 fındık
Ara.1minik mandalina, 3badembu sabahki menüm:1 yk elma sirkesi, 1 dlim peynir, 2 ceviz, maydanoz
öğlen: 2 kuru kayısı, rezene, yeşil çay
ara: 2 kuru kayısı, 4 fındık
Haftasonu cok yemistim telafi icin az yedim.ayrica yeni bisey deniyorum.Ne kadar az yemissin nasıl duruyorsun?
geçmiş olsun canım ya off ne fena olmuşgünaydın , iyi haftalar arkadaşlar
ben bir tane pencere kilidi aldım o da vidalanarak takılıyordu o yüzden takamadık matkap falan beceremedik. acaba yapıştırılan tipleri mi var onların:44sen kendin vidalayarak mı taktın onları?)
vitrinin dolaplarını da kulplarından tülbentlerle bağladım. bi ara koli bandı ile yapştırdım. sonra pes ettim. en son kapağını da kırıp elimize verdilerben en çok pencerelerden korkuyorum. farkındaysanız hep 2-3 yaş arası çocuklar camdan düşüyor:18:biz 6 bakıcım 9. katta:18: ve bir defasında oğlumu açık pencerenin önünde kalorifere tırmanmış olarak buldum. penrerenin kulbuna yapışınca pencere içeri doğru açılmış bu da dengesini kaybedince cırlamış of yaaaa.... cumartesi akşam da büyük oğlan elindeki kemeri bi salladı tokası ufaklığa çarğptı nasıl bağırdı. ben zannettim ki kemerin tokası kafasına çarptı, sonra gözünü tuttuğunu fark ettim. gözünden kan geldi bir süre peçetyle kanını aldım neresi kanadı diye bakmaya cesaret bile edemedim. sonra ikimiz de sakinleşince gözüne baktık, gözünün beyazı ama renkli kısma 1mm kalana kadar yakşalık 3-4 mmlik bi kanama olmuş. valla verilmiş sadakamız varmış.
umarım hayırlısı ile hayallerine kavuşursun.
bu gün duyduğum güzel bir söz var, ' yenil, gene yenil, bu sefer daha iyi yenil' yıllardır yenemediği teniççiyi en sonunda yenen tenişçinin kolundaki dövmesi bu sözmüş.
Utanarak yazıyorum
sabah Sucuklu yumurta ekmek cay peynir
ara rezene
öğlen 1tabak bulgur pilavi 3-4 yk taze fasulye 1 bardak komposto
ara 6-7 badem ,su ,humana
Kızlar ıstanbul donuyor :/
sabah : yarım simit
yarım pogaca
5 zeytin
peynir
öğle : 3 yk zeytinyağlı kereviz
4 yk yoğurt
1 sebzeli muffin
1 ev pogacasi
1 ucgen krem peynir
akşam : 5 yk taze fasulye
1 kase yoğurt
3 lt su
1 saat tempolu yürüyüş (titreye titreye yürüdüm walla)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?