Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Sagol canim hatirlattigin icin.benimde camlar ve dolaplarda var ama buzdolabina takmak aklima gelmedi en kisa zamanda aldiriyim.bide kiyafetleride cok dokuyo.benim dolabimi acip ordan beyendiklerini getirip cici giy diyo.toplamaktan bayildim gardolabada takiyim bitane

şimciiik sabah kahvaltılıklarımı hazıladım tabağa uyanınca yüzümü yıkayıp dierk yiyecek şekilde akşam yemeğim fırında hamsi buğulama hazır o halde uyuyabilirim allah rahatlık versin kızlar

günaydın , iyi haftalar arkadaşlar

ben bir tane pencere kilidi aldım o da vidalanarak takılıyordu o yüzden takamadık matkap falan beceremedik. acaba yapıştırılan tipleri mi var onların:44 sen kendin vidalayarak mı taktın onları?)
vitrinin dolaplarını da kulplarından tülbentlerle bağladım. bi ara koli bandı ile yapştırdım. sonra pes ettim. en son kapağını da kırıp elimize verdiler ben en çok pencerelerden korkuyorum. farkındaysanız hep 2-3 yaş arası çocuklar camdan düşüyor:18:biz 6 bakıcım 9. katta:18: ve bir defasında oğlumu açık pencerenin önünde kalorifere tırmanmış olarak buldum. penrerenin kulbuna yapışınca pencere içeri doğru açılmış bu da dengesini kaybedince cırlamışof yaaaa.... cumartesi akşam da büyük oğlan elindeki kemeri bi salladı tokası ufaklığa çarğptı nasıl bağırdı. ben zannettim ki kemerin tokası kafasına çarptı, sonra gözünü tuttuğunu fark ettim. gözünden kan geldi bir süre peçetyle kanını aldım neresi kanadı diye bakmaya cesaret bile edemedim. sonra ikimiz de sakinleşince gözüne baktık, gözünün beyazı ama renkli kısma 1mm kalana kadar yakşalık 3-4 mmlik bi kanama olmuş. valla verilmiş sadakamız varmış.

umarım hayırlısı ile hayallerine kavuşursun.
bu gün duyduğum güzel bir söz var, ' yenil, gene yenil, bu sefer daha iyi yenil' yıllardır yenemediği teniççiyi en sonunda yenen tenişçinin kolundaki dövmesi bu sözmüş.

gelelim menülerimize
diyetsiz bir haftasonundan daha kilo larak çıkmış bulunmkatayım
Ama sevinilecek şey artık evimizde saray helvası kalmadı

bu sabahki menüm:1 yk elma sirkesi, 1 dlim peynir, 2 ceviz, maydanoz

Gunaydin arkadaslarr.hedefcim cok gecmis olsun .bu abiler biraz dikkatsiz oluyo.bizim ufakligi abisi koltukta bir atti cocugun boynu iki kat katlandi kesin gitti ufaklik dedim.Aman Allahim anlatamam halimi.uc gun oldu daha hala bakiyorum duzmu tutuyo kafayi diye tik oldu bende.Allah bizimkileri koruyo bundan sonrada cumlesini korur kollar INSAALLAH

Herkese gunaydin hedef ambuyanbu geçmiş olsun ucuz atlatmissiniz ya cocuklara cok dikkat etmek lazım valla.bende büyüğü hep kontrol ediyorum katdesi yeni oldu kıskançlık yapar da bi sey olur diye

Vidalı değil yapışıyor bendekiler ikea ve jokerden almıştım..allah korusun pencere ciddi tehlike..bir an önce bak çaresine..

Bende derim ki hep, keşke dememek için denemelisin :)

Kızlar ıstanbul donuyor :/

sabah : yarım simit
yarım pogaca
5 zeytin
peynir

öğle : 3 yk zeytinyağlı kereviz
4 yk yoğurt
1 sebzeli muffin
1 ev pogacasi
1 ucgen krem peynir

akşam : 5 yk taze fasulye
1 kase yoğurt

3 lt su

1 saat tempolu yürüyüş (titreye titreye yürüdüm walla)

Geçmiş olsun kuzulara...plates acaip işe yarıyor geçen yıl gitmistim çok sıkıştığından herkes daha çok zayıfladığını düşünüyor..bu yıl da saatlerim uymadı ama yaza doğru yüzmeye baslicam ben de inşallah

Vidalı değil yapışıyor bendekiler ikea ve jokerden almıştım..allah korusun pencere ciddi tehlike..bir an önce bak çaresine..

Bende derim ki hep, keşke dememek için denemelisin :)
çok sağol hemen internetten bakıyorum

öğlen: 2 kuru kayısı, rezene, yeşil çay

ara: 2 kuru kayısı, 4 fındık

Utanarak yazıyorum
sabah Sucuklu yumurta ekmek cay peynir
ara rezene
öğlen 1tabak bulgur pilavi 3-4 yk taze fasulye 1 bardak komposto
ara 6-7 badem ,su ,humana

öğlen: 2 kuru kayısı, rezene, yeşil çay

ara: 2 kuru kayısı, 4 fındık
Ara.1minik mandalina, 3badem
Aksam:1 kucuk dilim pizza,
4yk pirasa,
2iri kofte,
1 kase baharatli yogurt

Ne kadar az yemissin nasıl duruyorsun?
Haftasonu cok yemistim telafi icin az yedim.ayrica yeni bisey deniyorum.
Insan isteyince ac da durabiliyor

geçmiş olsun canım ya off ne fena olmuş
Utanarak yazıyorum
sabah Sucuklu yumurta ekmek cay peynir
ara rezene
öğlen 1tabak bulgur pilavi 3-4 yk taze fasulye 1 bardak komposto
ara 6-7 badem ,su ,humana

öğle 1 tabak yeşil fasülye 3/4 yk pilav olsaymış iyiymiş

tebrikler kuşum menü süper olmuş senin

menüm
sabah
çok az patetes kızartması 2 dilim börek
ara
1 avuç çekirdek
öğle
yumurtalı ıspanak 2yk kadar hamsi ekmek yok
akşam
yoğurtlu pirinçli pirinci az terbiyeli çorba
bugün aletim geldi 10 dk ancak dinlene dinlene yapabildim kızlar müthis bir alet kalçalarım düzeleceğine inanıyorum zayıfladığımda kalça kalmıştı bu zayıflmamda o nu yok etmeye kararlıyım iyi ki almışım tavsiye ederim bacak kaslarını deli gibi çalıştırıyor her sabah ve her akşam yapacam twist and shape olarak burda belirtirim

sagolun kizlar.usuttu galiba.dr goturmedik.cok balgami var oksuruyor.atesi geceleri oluyor.ama iki gecedir yok cok sukur.dr gitsek ilac vermek eziyet.bagir cagir,etrafi cocugu ilaca bula ki agzina bir damla girsun.neyse bekliyoruz bakalim.bugun spora basladim.ilk 30 dk aeorobik step,ikinci 30 dk plates yaptiriyor.bogazimi tutsam ise yarar da..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…