Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

geçmiş olsun kuşum iyi bak kuzulara

Mate cayi aldim.icinde nane rezene ve mercan köşkü de varmis bakalim istah kapatacak mı

CUMA ZAYIFLAMA YARIŞMASI 345. ETAP SONUC LİSTELERİ
17 Ocak / 24 Ocak 2014

TAKIM DERECELERİ

BİRİNCİ...................13. TAKIM % 1.26

İKİNCİ .................14. TAKIM % 1.01

ÜÇÜNCÜ .................4. TAKIM % 0.79

BİREYSEL DERECELER

BİRİNCİ
4. takımdan.............Merve10er.................%4.17

İKİNCİ
13. takımdan.............file76......................%2.66

ÜÇÜNCÜ
14. takımdan.............donbul .....................%2.63

Mate cayi aldim.icinde nane rezene ve mercan köşkü de varmis bakalim istah kapatacak mı

Tatlım beşi bir yerde çayıda iştah kapatıyor, birde bimde form çayı var, içerik harika ve acaip iştah kapatıyor, tavsiye ederim..

bu sabahki menüm:1 yk elma sirkesi, 1 dlim peynir, 2 ceviz, maydanoz

öğlen: 2 kuru kayısı, rezene, yeşil çay

ara: 2 kuru kayısı, 4 fındık
Menü, bişilei telafi ettiğini gösteriyor kuzu
Ara.1minik mandalina, 3badem
Aksam:1 kucuk dilim pizza,
4yk pirasa,
2iri kofte,
1 kase baharatli yogurt

Haftasonu cok yemistim telafi icin az yedim.ayrica yeni bisey deniyorum.
Insan isteyince ac da durabiliyor
Ben bildim evet haklısın canım insan isteyince aç kalabiliyor.
Aaa geldimi canım hadi bakalım hayırlı olsun..
http://www.youtube.com/watch?v=lQOKQzX7BTg
bu aletle buradaki hareketleri yapacam alet te bu
Kuzu sen bu aleti kaça aldınki güzelmiş aslında ama işte ben sıkılırmıyımki, yoksa koşu gibi etkisi var anladığım kadarı ile..
Geçer inş cnım ya, çocuklar hastalanınca yaşam zorlanıyor resmen, sporunda güzelmiş :13:

ay canım yaa çok geçmiş olsun hemen sadaka çıkar evden..
gelelim menülerimize
diyetsiz bir haftasonundan daha kilo larak çıkmış bulunmkatayım
Ama sevinilecek şey artık evimizde saray helvası kalmadı

bu sabahki menüm:1 yk elma sirkesi, 1 dlim peynir, 2 ceviz, maydanoz
İlahiii evde bittiyse marketlerde çook
Canım sanada çok geçmiş olsun, melekler korurlarmış bebeleri.Sende bi sadaka çıkar evden.
Herkese gunaydin hedef ambuyanbu geçmiş olsun ucuz atlatmissiniz ya cocuklara cok dikkat etmek lazım valla.bende büyüğü hep kontrol ediyorum katdesi yeni oldu kıskançlık yapar da bi sey olur diye

Evet tatlım dikkatli ola Allah korusun, seninkiside küçük daha bilmez yapar bişiiler aman ha.

Gunaydin arkadaslar
Sabah.elma sirkesi
1ck çörek otu
1.5 dilim peynir
Domates, salatalık
2ceviz

200 tl aldım akrep bilemem sıkılırmısın ben almak zorunda idim malum küçük bir ilçede yaşıyorum herşey ayıp herşey ele güne karşı yürüyüşe çıkamıyorum dedikodu etmesinler diye evde spor da yapamıyorum malum

Allah seni bahocan bende bu nedir diye açtım, laptobun sesi çok yüksekmiş gece gece tak tak diye bağırttım pc yi oryantalmiş kuzu bu
eee sen şimdi oryantalmi yaptın
evet diğdem hareketlerinin aynısını yapmaya çalıştım mümkün değil onun gibi olmuyor acayip terliyorsun bugün shakira günü
Tatlım beşi bir yerde çayıda iştah kapatıyor, birde bimde form çayı var, içerik harika ve acaip iştah kapatıyor, tavsiye ederim..

ıyyyy bitki çaylarını sevmiyorummm üçgün yemeyin iştah kapanıyor zati

Sabah.elma sirkesi
1ck çörek otu
1.5 dilim peynir
Domates, salatalık
2ceviz
...............
ara: 2 gün kururusu kayısı, 2 badem, 1 yedili çay

öğlen: 30 dk. yürüyüş
2 kuru kayısı, 3 fındık,300 ml ayran

Son düzenleme:
Dun aksamki kofteye bayildim.gene kepek ekmegi ve sebzeli kofte yapcam isallah

Kızlar bugün çoook ve anlamsız yedim :/ işyerine yabancı misafirler geldi onlara eşlik ettim habire ikram vardı ve şu anda resmen çıkarsam da rahatlasam noktasındayım :/ bu perşembe durumlar fena yarın dengelemek şart

Nasıl bir tarif anlatirmisin?
Aslinda bildigimiz kofte.
Once dun yaptigimi yazayim.
250-300 g. Kiyma vardi.
3/4ekmegi 1cb su ile islattim (onceden ekmek ufalamaya usendigimden kofte yapmaxdim.en iyisi islatmak kabuk mabuk hepsi yumusuyor)
1sogan
1yumurta
2dis sarmisak
sivi yag
Az un
Hepsini yogurup baharat kimyon katabiber eklendi.koca koca kofteler halinde firina yagli kağıtta konuldu.kofteler nerefeyse tavuk budu kadardi.firinda kurumadilar:) cok da pratik oldu.
Bu gun de o kofteleri 2kat yapayim icine de peynirli ispanak koysam dedim bu gun başka yemek oldu. Ama hala hayallerimde

Iyi aksamlar kizlar.bugun giremedim.sabah 13 de kahvalti yaptim.sonra 14.30 da alisveris merkezine girdim 19.30 da ciktim.bir kucuk yapiskan ve oyuncak disinda birsey almadim.vakit nasil gecti anlamadim.bak lafi nasil uzatiyorum.kocaman bir kumpir yedim bide diyet kola.eve gelincede dunden sardigim dolmayi yiyolardi 5 tanede lahana sarma yedim.Allahhhhhh oluyorum simdi.lahana suyunu kilayla icsem bosuna

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…