Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

ara: 2 kuru kayısı,3 fındık
ara: 1mandalina
aksam: 1,5 kase kıymalı şehriye çorba
2 köfte
3 badem
1 kase baharatlı yoğurt
2 turşu
aslında bu kadar olacaktı ama doymadım ve üstüne
1 tabak kıymalı makarna
2 dilim ekmek arası 1 dilim tahih helva

menüm
bu sabah: elma sirkesi
1 mandalina
1 dilim peynir
2 ceviz

ara:yeşil çay, 2 kayısı, 3 fındık

Sabah : pirasali omlet
yarım simit
5 zeytin

öğle : 1 lahmacun
2 halka soğan
ayran

ara : çiğ karnabahar

akşam : 1 kase yoğurt karisimi

Merhaba arkadaşlar bugün kimse ugramamis buraya.
dun akşam menumu yazmayi unuttum ne yemistim ben neyse
Bu sabah 2 küçük ev pogacasi domates vs
Ihlamur
ara 2kupa cay
öğle 1tabak ispanak yemeği ekmek

menüm
bu sabah: elma sirkesi
1 mandalina
1 dilim peynir
2 ceviz

ara:yeşil çay, 2 kayısı, 3 fındık

Ogen.1kase paca çorba
Ara.2 veviz
Aksam.3/4 avokado
1kade yoğurt
2iri köfte (kasarli mantarli)

Gun boyu 40 dk yuruyus

Selen, siyahbeyaz ambu netelerfesiniz?
Dimp de yok zaten ...
Ne etsek gelmeyip fe kilo alanlara cezami versek

Çiğ karnabahar derken?:))))))

Şimdi şöyle oluyor :) benim kızımın reflu ve ülseri var, asitli kış meyvelerini yiyemiyor ayrıca spastik kolon hastası, karnabahar ve brokoli çok faydalı bağırsaklara...ben de bebekliginden beri çiğ karnabahar ve brokoliye alistirdim kendim de alıştım..bizim evde meyve yerine katır kütür bunlar yenir sürekli..sabah kızıma hazırlarken kendime de koydum azıcık ve yedim :)
Herkese garip geliyor ama bence denemelisiniz çok güzel :) bazen yogurda dip sos gibi batırarak yiyoruz falan :)

Iyi aksamlar kizlarr.valla menumu yazamiyorum cunku yok.sabah normal kahvalti.oglen mutfakta ne varsa bide nescafe ictim.aksamda nesfit yedim.bu hafta aralar kacirdikca kilo almak cok canimi sIkIyo.eskiden boyle olmuyodu.benim spor yapmam lazim ama suan kayinvalidemler var.bakiyom kimse cay icmesede kalkmasam dizim cok agriyo

Gecmis olsun canim.yemesi cok guzel Masaallah.benimkiler sifa niyetinede olsa yemezler.ben peynir hastasiyim buyuk oglum hic yemez.biseylerin icine koysam anlar yemez.aman saglikli olsunda ne yapiyim ayran seviyo Allah tan.

Aaaa evet bende çok severim çğ karnıbaharı ve süper fikirmiş bende denicem

Ahh canım ne zordur yatılı misafir ağırlamak bide büyüklerse daha da zor tabi..allah yardımcın olsun canım.

Gecmis olsun canim.yemesi cok guzel Masaallah.benimkiler sifa niyetinede olsa yemezler.ben peynir hastasiyim buyuk oglum hic yemez.biseylerin icine koysam anlar yemez.aman saglikli olsunda ne yapiyim ayran seviyo Allah tan.

Bende çok severim peynirii..Yaa zaten ne sevmiyorumki, herşeyi severim ben, dere otu hariç..Taştan yumuşak ne olsa yeim ben ama dere otunun kokusuna dayanamıyorum, yiyecekten tek soğutan etken bu ottur bende

Bende çok severim peynirii..Yaa zaten ne sevmiyorumki, herşeyi severim ben, dere otu hariç..Taştan yumuşak ne olsa yeim ben ama dere otunun kokusuna dayanamıyorum, yiyecekten tek soğutan etken bu ottur bende

Kaptanim bende gecen gun kendim hakkinda ayni seyi dusundum.alisveris merkezinde yegenim sen ne yersen onu yerim dedi.kendisi cok yemek secer.dusundumki ben yemek katindaki herseyi seviyorum.Allahtan ne sevdigini biliyorum ondan ismarladim.dereotunu severim ama bende maydanoz sevmem.ama sevdigim biseydeyse onuda yerim :))))

bu ara giremiyorum ya.sebebi yok aslinda.girsem de cevap yazmadan cikiyorum.
neyse benim kilom ayni kizlar.spora gidiyorum ya her yanim.agriyor.bi de bu spor beni sisirdi sanki:)

geçmiş olsun çok küçük yaşta başlamış ülser...karnabahar tamam çiğ yenir de ne bileyim zevk için de yenmez gibime geliyo. bu arada benim eşim pişmiş brokoli sevmez hep salataya doğratırdı (geçmiş zaman çünkü salata yapmaya vaktimiz çoğu zaman olmuyor)

bu rahatsızlığını ev halkına muhakkak söyle...arada dizim ağrıdı biraz oturayım de veya gördüğün bi tedavi falan varsa ondan bahset. benim kayınvalidem- kayınbabam 70 yaş üzeri psk. ilaçlar sebebi ile kayınvalidem baya donuk hareket ediyor ve bakıma muhtaç ama isteyebilirsem diyebilirsem o da kayınbabam da yardım eder. bir bardak çayı kendileri veya oğulları da alabilir

hoffff ben dereotu da maydanoz da hepsini severim. küçükken 15 yaşa kadar falan dereotu sevmezdim ama onuı da yiyorum. pırasa, karaciğer, bamya küçükken sevmediğim ne varsa sevmeye başladım. sevmem dediğim bi şey var mı aslında var (çok zorlandım valla bulana kadar) kimyon bi de pepeçura. kimyon tadı ağır basmadıkça eklendiği yiyeceği yiyebilirim (örneğin dünkü köfteler), pepeçura da buranın üzümden yapılan muhallebi gibi bir tatlısı kalorisine göre tadını beğenmediğim için yemiyorum, yoksa diyet miyet olmasa onu da yerimne karaktersiz midem varmış beaaaa
bu ara giremiyorum ya.sebebi yok aslinda.girsem de cevap yazmadan cikiyorum.
neyse benim kilom ayni kizlar.spora gidiyorum ya her yanim.agriyor.bi de bu spor beni sisirdi sanki:)

spora yeni başlandığında ilk 2-3 hafta vücut kas yapar kilo artışı olur
bir de nası olsa spor yapıyorum yakarım diyerek yemeyi arttırdınsa tamamdır

Son düzenleme:
**2.TAKIM 345. ETAP** Etap yedincisi :2::18:

akrep33 ( 62.5 / 62 /0.5 / 0.80%)
Seldom ( 81.9/81,6/0,3/0,37%)
Trabzonspor( 87.9//%)kilo bildiriminde bulunmadı izine ayrıldı
hedef52 ( 63,5/64,0/-0,5/-0,79 %)
selennnnn ( 62,0/62,0 /0/0%)sabit
siyahbeyaz06(73,5/73,0/0,5/0,68%)
Dimp (72.8///%)kilo bildiriminde bulunmadı izine ayrıldı
Ambuyanbu (74.7/75,3/-0,6/-0,80%)
nurceng(63/62.8/0.2/0,32% ) yeni üye hedefi 54

2. TAKIM ORTALAMASI:0,06 %

**2.TAKIM 346. ETAP**

akrep33 ( 62 ///%)
Seldom ( 81,6///%)
hedef52 ( 64,0/64,0/0/0,0 %)sabit
selennnnn ( 62,0///%)
siyahbeyaz06(73,0/73,0/0,0/0,0%)sabit
Ambuyanbu (75,3///%)
nurceng(62.8///% )

2. TAKIM ORTALAMASI:

akşamdan gözüm aç yattım.
sabah kalktığımda da saldırdım resmen.

Kahvaltı: elma sirkesi
2 kuru kayısı
10 badem
2 hunnap
1 mandalina
3 ceviz
3 köfte (içinde 3 köftelik kıyma ama 3 dilim de ekmek vardır)
1çk bal

merhaba arkadaşlar ben grubunuza yeni girdim :))

Bugün sabah aç karna ballı sirkeli ılık su ile başladım ve üzerine 100 tane ip atladım.
Kahvaltım 1 yumurta haşlanmış, biraz ekmek, bir bardak süt, bir zeytin bir parça peynir.

Şimdi bir bardak siyah çay içiyorum (şekersiz içmek istesem de olmuyor) . kilom 55...

bugün kitap okumaya daha başlamadım önce biraz kendime gelmem gerekiyor.
Kİtaplarım: gündüz: The Real McCOY&Other Ghost Stories...
ve akşamları da "Geçmişte Kalan Sırlar" okuyorum...

yarışmacı arkadaşlarıma başarılar dilerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…