ara: 2 kuru kayısı,3 fındıkSabah.elma sirkesi
1ck çörek otu
1.5 dilim peynir
Domates, salatalık
2ceviz
...............
ara: 2 gün kururusu kayısı, 2 badem, 1 yedili çay
öğlen: 30 dk. yürüyüş
2 kuru kayısı, 3 fındık,300 ml ayran
menüm
bu sabah: elma sirkesi
1 mandalina
1 dilim peynir
2 ceviz
ara:yeşil çay, 2 kayısı, 3 fındık
Çiğ karnabahar derken?:))))))Sabah : pirasali omlet
yarım simit
5 zeytin
öğle : 1 lahmacun
2 halka soğan
ayran
ara : çiğ karnabahar
akşam : 1 kase yoğurt karisimi
Çiğ karnabahar derken?:))))))
Şimdi şöyle oluyor :) benim kızımın reflu ve ülseri var, asitli kış meyvelerini yiyemiyor ayrıca spastik kolon hastası, karnabahar ve brokoli çok faydalı bağırsaklara...ben de bebekliginden beri çiğ karnabahar ve brokoliye alistirdim kendim de alıştım..bizim evde meyve yerine katır kütür bunlar yenir sürekli..sabah kızıma hazırlarken kendime de koydum azıcık ve yedim :)
Herkese garip geliyor ama bence denemelisiniz çok güzel :) bazen yogurda dip sos gibi batırarak yiyoruz falan :)
Aaaa evet bende çok severim çğ karnıbaharı ve süper fikirmiş bende denicemŞimdi şöyle oluyor :) benim kızımın reflu ve ülseri var, asitli kış meyvelerini yiyemiyor ayrıca spastik kolon hastası, karnabahar ve brokoli çok faydalı bağırsaklara...ben de bebekliginden beri çiğ karnabahar ve brokoliye alistirdim kendim de alıştım..bizim evde meyve yerine katır kütür bunlar yenir sürekli..sabah kızıma hazırlarken kendime de koydum azıcık ve yedim :)
Herkese garip geliyor ama bence denemelisiniz çok güzel :) bazen yogurda dip sos gibi batırarak yiyoruz falan :)
Iyi aksamlar kizlarr.valla menumu yazamiyorum cunku yok.sabah normal kahvalti.oglen mutfakta ne varsa bide nescafe ictim.aksamda nesfit yedim.bu hafta aralar kacirdikca kilo almak cok canimi sIkIyo.eskiden boyle olmuyodu.benim spor yapmam lazim ama suan kayinvalidemler var.bakiyom kimse cay icmesede kalkmasam dizim cok agriyo
Gecmis olsun canim.yemesi cok guzel Masaallah.benimkiler sifa niyetinede olsa yemezler.ben peynir hastasiyim buyuk oglum hic yemez.biseylerin icine koysam anlar yemez.aman saglikli olsunda ne yapiyim ayran seviyo Allah tan.
Bende çok severim peynirii..Yaa zaten ne sevmiyorumki, herşeyi severim ben, dere otu hariç..Taştan yumuşak ne olsa yeim ben ama dere otunun kokusuna dayanamıyorum, yiyecekten tek soğutan etken bu ottur bende
geçmiş olsun çok küçük yaşta başlamış ülser...karnabahar tamam çiğ yenir de ne bileyim zevk için de yenmez gibime geliyo. bu arada benim eşim pişmiş brokoli sevmez hep salataya doğratırdı (geçmiş zaman çünkü salata yapmaya vaktimiz çoğu zaman olmuyor)Şimdi şöyle oluyor :) benim kızımın reflu ve ülseri var, asitli kış meyvelerini yiyemiyor ayrıca spastik kolon hastası, karnabahar ve brokoli çok faydalı bağırsaklara...ben de bebekliginden beri çiğ karnabahar ve brokoliye alistirdim kendim de alıştım..bizim evde meyve yerine katır kütür bunlar yenir sürekli..sabah kızıma hazırlarken kendime de koydum azıcık ve yedim :)
bu rahatsızlığını ev halkına muhakkak söyle...arada dizim ağrıdı biraz oturayım de veya gördüğün bi tedavi falan varsa ondan bahset. benim kayınvalidem- kayınbabam 70 yaş üzeri psk. ilaçlar sebebi ile kayınvalidem baya donuk hareket ediyor ve bakıma muhtaç ama isteyebilirsem diyebilirsem o da kayınbabam da yardım eder. bir bardak çayı kendileri veya oğulları da alabilirIyi aksamlar kizlarr.valla menumu yazamiyorum cunku yok.sabah normal kahvalti.oglen mutfakta ne varsa bide nescafe ictim.aksamda nesfit yedim.bu hafta aralar kacirdikca kilo almak cok canimi sIkIyo.eskiden boyle olmuyodu.benim spor yapmam lazim ama suan kayinvalidemler var.bakiyom kimse cay icmesede kalkmasam dizim cok agriyo
hoffff ben dereotu da maydanoz da hepsini severim. küçükken 15 yaşa kadar falan dereotu sevmezdim ama onuı da yiyorum. pırasa, karaciğer, bamya küçükken sevmediğim ne varsa sevmeye başladım. sevmem dediğim bi şey var mı aslında var (çok zorlandım valla bulana kadarBende çok severim peynirii..Yaa zaten ne sevmiyorumki, herşeyi severim ben, dere otu hariç..Taştan yumuşak ne olsa yeim ben ama dere otunun kokusuna dayanamıyorum, yiyecekten tek soğutan etken bu ottur bende
bu ara giremiyorum ya.sebebi yok aslinda.girsem de cevap yazmadan cikiyorum.
neyse benim kilom ayni kizlar.spora gidiyorum ya her yanim.agriyor.bi de bu spor beni sisirdi sanki:)
**2.TAKIM 346. ETAP**
akrep33 ( 62 ///%)
Seldom ( 81,6///%)
hedef52 ( 64,0/64,0/0/0,0 %)sabit
selennnnn ( 62,0///%)
siyahbeyaz06(73,0/73,0/0,0/0,0%)sabit
Ambuyanbu (75,3///%)
nurceng(62.8/62.4/-400/% )
2. TAKIM ORTALAMASI:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?