Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

tavsiyelerin için teşekkür ederim canım. Sende akşamları kaçırmamaya bak. Yemekten önce su iç iştahı kesiyor... Ben ballı şirkeli su içiyorum

Bende aksam masayi hazladigimda illaki tokda olsam yemek sicakmi diye baktigimda cocuklardan biraz yiyorum.bide ben butun gun evdeyim birazdan yerim diye gecistiriyorum sonra bakiyorum saat 4 deli gibi acikip karisik ne bulsam yiyorum..bide bende hafiza kaybi tavan yapti.ben onca kiloyu nasil beslenerek vermistim hic hatirlamiyorum

hatırlamana gerek yok şimdi uygulama zamanı :d hatırlamakla zaman kaybetme ve öğün atlama...

Kahvaltı: elma sirkesi
2 kuru kayısı
10 badem
2 hunnap
1 mandalina
3 ceviz
3 köfte (içinde 3 köftelik kıyma ama 3 dilim de ekmek vardır)
1çk bal​

öğlen: 3yk meyveli müsli
1 su bardağı süt
2 ceviz
çeyrek avakado, 1 kornişon turşu

kızlar süper bişey buldum belki benden önce bulan bir olmuştur ama ben gene de paylaşayım.
malumunuz patatesi diyette çok fazla kullanmamaya çalışıyoruz ki ben de patates intoleransı da varo yüzden daha çok dikkat etmem gerekiyor.
olgunlaşmış avakadoyu patates yerien kullanabiliyoruz

tamam kzıartması olmaz ama pataes salatası yerine bence müthiş oldu avakadoyu minik minik doğruyoruz veya eziyoruz, kornişon turşularımızı ilave ediyoruz, yoğurt ekliyoruz , yağlı bir sebze olduğu için mayoneze gerek yok zaten tadı mayonezli gibi oluyor.hmmmmmm bone petiiiiiiiiit:125:

hatırlamana gerek yok şimdi uygulama zamanı :d hatırlamakla zaman kaybetme ve öğün atlama...

Dogru soyluyosun.ben dusunerek vakit kazanmak istemistim:)) zaten bu aksam cok zor gecicek.oglumla sekilli kurabiye yapiyoruz.epeydir yapmamistim ev halki kilo almasin diye ama yeni bir tarif buldum deniyim dedim.aksama bir tavsan bir civciv bir kalp derken butun sekillerin tadina bakmam InsaAllah

Sabah neden biraz kahvaltılık yemek yerine bu kadar şeylerden yedin?köfteyi de öğlen yeseymişin öğlen çok az olmuş

Ara 2kayisi..3 findik
Aksam.1.5 dilim ekmek
1parca tavuk izgara
1/16 dilim orta boy pizza
300 ml ayran

Kardesimi yemegr getirdi m. Boyle oldu aksam menüsü

Son düzenleme:
Sabah neden biraz kahvaltılık yemek yerine bu kadar şeylerden yedin?köfteyi de öğlen yeseymişin öğlen çok az olmuş
Sabahlari kahvaltidan baska bi sey yiyemeyecek karakterli bir midem olsaydi keşke. ..
Aksam yemeginde canimin yemek isteyip de yiyemedigim seylerrdi bunlar.yuzunu kapatan utanan smiley.aksam fazla yemekten iyidir degil mi

slm kızlar gelebildim sonunda geçmişe bakayı bir

Son düzenleme:
sabah nesfit
ara bir cokoprens
oglen yogurtlu tavuklu kereviz salatasi
Ara buyuk fincan sutlu kahve bir portakal
aksam bir kurabiye (Allahtan beyenmedim)iki tabak mercimek corbasi yarim dilim ekmek
INSAALLAH daha bisey yemem

Sabah : 1 tost

ara : 1 dlm kek
türk kahvesi

öğle : 1/2 çiğ kofte dürüm
ayran

akşam : 2 dlm ekmek
3 yk kaşarlı karnabahar
1 kase cacık

Aksam yegi 5ten once olmustu.gittigim ortamda 7gibi yerim diye kayisi 3bafem goturdum.kurabiye ikramedildi. Serce barnak kafar tuzlu kurabiye yedim.elma kurabiyeyi fe gözüme kestirmistim.1disledim tarcinli oldugunu hatirlayip biraktim.iyi ki intoletansim var:)

**2.TAKIM 346. ETAP**

akrep33 ( 62 ///%)
Seldom ( 81,6///%)
hedef52 ( 64,0/64,0/0/0,0 %)sabit
selennnnn ( 62,0/62, 0/0/0, 0%)sabit
siyahbeyaz06(73,0/73,0/0,0/0,0%)sabit
Ambuyanbu (75,3/75,6/-0,3/-0,40%)
nurceng(62.8/62.4/0.4/0,64% )

2. TAKIM ORTALAMASI

Arkadaslar tatil boyunca nete giremeyebilirim. Kilo bildiriminde geciktigim icin ozur dilerim. Hepinize iyi 5atiller.

Iyi aksamlar arkadaslar aksam balik ve salata 2 tane de muz yedim simsi cay iciyorum birazdan spor yapicam tartim yoktu tarti aldim 55,22 cikti

günaydın kızlar :) hayırlı cumalar

bugünkü menümü peşinen yazayım

sabah : 2 yk menemen
2 dlm ekmek
1 kupa tanesiz yoğurt çorbası

öğle : 1 kupa tanesiz yoğurt
6 yk tavuklu sebzeli bulgur pilavı
2-3 kornişon

akşam : 1 kase yoğurt + 1 yk pekmez

2 lt su

1 saat yürüyüş

yarın kontrol var ya korkumdan yanımda yemek getirdim...

akrep33 ( 62 ///%)bildirimde bulunmadı
Seldom ( 81,6///%)bildirimde bulunmadı
hedef52 ( 64,0/64,0/0/0,0 %)sabit
selennnnn ( 62,0/62, 0/0/0, 0%)sabit
siyahbeyaz06(73,0/73,0/0,0/0,0%)sabit
Ambuyanbu (75,3/75,6/-0,3/-0,40%)
nurceng(62.8/62.4/0.4/0,64% )

2. TAKIM ORTALAMASI:0,03%

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…