ah sorma şekerim şu akşam yemeklerini...kahvaltıyı az yapsam sorun olmuyor öğleyi de azaltabiliyorum ama akşam çooooook zor. yaşın geçse öğlen çorba vs. yiyerek kilo verebilirsin dedim ya ben eğer o saydıklarımı yesem akşam da gene kendimi tutamayarak yesem kilo veremyiyorum. bu hafata bi şey deniyorum maden akşam kaçırıyorum diğer öğünleri elimden geldiğince azaltıcam dedim. iyi ki öyle yapmışım salı akşamı son kaçamağa kadar iyiydim ama kaçamakla 1800e falan çıktım e yani öğlen de iyi yeseymişim demek ki o gün kilo vermek yerine kilo alacakmışım.
kimisi öğlen az yerse akşama abartır kimisi de benim gibi öğlen az de yese çok da yese abartır. sen gene normal olanı yap akşama çok acıkmamaya çalış öğlen yemeğini ye, akşama da az yemeye çalışırsın. olur inşallah. ben sana söyliyim olursa şimdi olur çoluk çocuğa karışınca diyet işleri daha da zorlaşıyor, stres sıkıntının arkasına sığınıp daha beter yiyorsun o zaman.
Limonata hos geldin benim her zamanki kilomdasin benimde 2.dogumum ve 54-55e tekrar inmek istiyorum ogretmenim yaş 33
Bende aksam masayi hazladigimda illaki tokda olsam yemek sicakmi diye baktigimda cocuklardan biraz yiyorum.bide ben butun gun evdeyim birazdan yerim diye gecistiriyorum sonra bakiyorum saat 4 deli gibi acikip karisik ne bulsam yiyorum..bide bende hafiza kaybi tavan yapti.ben onca kiloyu nasil beslenerek vermistim hic hatirlamiyorum
hatırlamana gerek yok şimdi uygulama zamanı :d hatırlamakla zaman kaybetme ve öğün atlama...
Sabah neden biraz kahvaltılık yemek yerine bu kadar şeylerden yedin?köfteyi de öğlen yeseymişinKahvaltı: elma sirkesi
2 kuru kayısı
10 badem
2 hunnap
1 mandalina
3 ceviz
3 köfte (içinde 3 köftelik kıyma ama 3 dilim de ekmek vardır)
1çk bal
öğlen: 3yk meyveli müsli
1 su bardağı süt
2 ceviz
çeyrek avakado, 1 kornişon turşu
Ara 2kayisi..3 findikKahvaltı: elma sirkesi
2 kuru kayısı
10 badem
2 hunnap
1 mandalina
3 ceviz
3 köfte (içinde 3 köftelik kıyma ama 3 dilim de ekmek vardır)
1çk bal
öğlen: 3yk meyveli müsli
1 su bardağı süt
2 ceviz
çeyrek avakado, 1 kornişon turşu
Sabahlari kahvaltidan baska bi sey yiyemeyecek karakterli bir midem olsaydi keşke. ..Sabah neden biraz kahvaltılık yemek yerine bu kadar şeylerden yedin?köfteyi de öğlen yeseymişinöğlen çok az olmuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?