**2.TAKIM 346. ETAP**
akrep33 ( 62 ///%)
Seldom ( 81,6///%)
hedef52 ( 64,0/64,0/0/0,0 %)sabit
selennnnn ( 62,0///%)
siyahbeyaz06(73,0/73,0/0,0/0,0%)sabit
Ambuyanbu (75,3///%)
nurceng(62.8/62.4/-0.4/% )
2. TAKIM ORTALAMASI:
Hosgeldin canimÖğlen iş yerinde ki yemeklerden yesem olur mu?
çorba sebze yemeği falan fikirleriniz nedir??
merhaba arkadaşlar ben grubunuza yeni girdim :))
Bugün sabah aç karna ballı sirkeli ılık su ile başladım ve üzerine 100 tane ip atladım.
Kahvaltım 1 yumurta haşlanmış, biraz ekmek, bir bardak süt, bir zeytin bir parça peynir.
Şimdi bir bardak siyah çay içiyorum (şekersiz içmek istesem de olmuyor) . kilom 55...
bugün kitap okumaya daha başlamadım önce biraz kendime gelmem gerekiyor.
Kİtaplarım: gündüz: The Real McCOY&Other Ghost Stories...
ve akşamları da "Geçmişte Kalan Sırlar" okuyorum...
yarışmacı arkadaşlarıma başarılar dilerim
en güzeli bu olur ama iş yerinde kendine uygun yemekler bulabilir misin? çorba tamam. ama sebzeler genelde işyerlerinde kızartılarak yapılır. yaşın kaç bilmiyorum, çok gençsen çorba+sebze+yoğurt+hatta 1 dilim ekmekle kilo verebilirsin.Öğlen iş yerinde ki yemeklerden yesem olur mu?
en güzeli bu olur ama iş yerinde kendine uygun yemekler bulabilir misin? çorba tamam. ama sebzeler genelde işyerlerinde kızartılarak yapılır. yaşın kaç bilmiyorum, çok gençsen çorba+sebze+yoğurt+hatta 1 dilim ekmekle kilo verebilirsin.
hoşgeldin liymonatta
kendini bize biraz tanıtır mısın? 55 kilosun.
Kaç yaşındasın, boyun nedir, çalışıyor musun öğrenci misin, nasıl kilo aldın? bu gibi şeyler
ben hedef. temmuz ayından beri buradayım. 68,5 ile başladım ve malesef çok yavaş gidiyorum. sürekli kilo verip almak gibi bir problemim var. dana önceden de 74 kilodan 60,5e düştüm bu kilonun bir kısmını kk forum zayıflama takımları ile vermiştim. bu 2. doğum ve 2. defa kilo vermek zorunda kalıyorum. takıma gelmeden önce de gene kilo vermiştim. yani aslında 72lerden çıktım yola. yolum biraz uzun.60 lı kiloları hiç kabullenmek istemiyorum. 1,57 boyunda 32 yaşında 3 çocuk annesiyim, devlet memuruyum.ben de yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim:)
Sevgili yarismaci arkadaslar ben bu haftada bir gr. bile alirsam kendimi takimdan aticam.
Bu sabahki kahvaltim bir kasa nesfit.canim kahvaltilik istemedi.
Bide yeni gelen arkadasim 55 kilosun zaten zayifsin kac kilo olmak istiyosun.ben herhalde ortaokulda en son 55 olmusumdur :))
Öğlen iş yerinde ki yemeklerden yesem olur mu?
75.600 olmusum.MASAALLAH boyle devam ederse yakinda 80 olurum.ne sacmaliyorum ben anlamadimki
Boyum 150 cm kilom ise 55. Ben de memurum. ben aslında hiç fazla kilo almadım. En fazla 55 oldum. boyum kısa olduğu için fazla duruyor. 1,5 yıllık evliyim. Çocuğum yok. Hamile kalmadan önce kilo vermek istiyorum. Ama akşamları yemeklerim güzel olduğu için öğlende hiç birşey yemediğim için çok yiyorum bunu aşmam lazım ve birazda spor
arkadaşım hoşgeldin..inşallah çabuk gidersin :)
yaaaaa sorma ben de bu hafta sanırım 1 yıldır ilkkez + olcam :/ amaaaaaa ben unuttum sabah tartılmayı!! sanırsam bilinçaltım tartılmak istemedi :) bi deeee cumartesi dr kontrolüm var mümkün değil hedefime ulaşamamışımdır...ceza geliyor :/ ama ilkkez hedef tutmuyor yaaa olabilir dimi :) bir de 10 şubatta ikinci karaciğer detoksum var o zamana kadar hedefi tutturmalıydım yaaa :/ öff pöfff :/
bu haftalık kilo bildiriminde bulunmadı diyelim. madem ki perşembe günü kilo bildirimi kuralı koyduk uygulayalım ki sorun yaşanmasın.hedefcim şimdi ben ne zaman tartılcam?? yarın sabah erkenden yazsam olur mu??
**2.TAKIM 346. ETAP**
akrep33 ( 62 ///%)
Seldom ( 81,6///%)
hedef52 ( 64,0/64,0/0/0,0 %)sabit
selennnnn ( 62,0///%)
siyahbeyaz06(73,0/73,0/0,0/0,0%)sabit
Ambuyanbu (75,3/75,6/-0,3/-0,40%)
nurceng(62.8/62.4/0.4/0,64% )
2. TAKIM ORTALAMASI:
nurceng ve ambuyanbu kilo verdiğimizde herhangi bir şekilde +veya - kullanmıyoruz. kaç kilo yazıyorsa o kadar kilo vermişizdir. kilo almışsak -(eksi) işaretini kullanıyoruz
bu haftalık kilo bildiriminde bulunmadı diyelim. madem ki perşembe günü kilo bildirimi kuralı koyduk uygulayalım ki sorun yaşanmasın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?