-Bravo hedef52 doğum gününde bile kendini tutabiliyorsan gerçekten.. bu işi ciddiye aldığın kesin... Kolay gelsin..
2.TAKIM 347. ETAP**
Akrep33 ( 62 ///%)
Seldom ( 81,6///%)
hedef52 ( 64,0/64,5/-0,5/-0,78 %)
selennnnn ( 62,0///%)
siyahbeyaz06(73,0///%)
Ambuyanbu (75,6///%)
nurceng(62.4///% )
liymonatta(55/ / / % ) yeni üye, hedef kilosu: 49
2. TAKIM ORTALAMASI:
kızlar lütfen en son listeyi alıntılayıp ilgili yerleri doldurarak bildirim yapın.
2.TAKIM 347. ETAP**
Akrep33 ( 62 ///%)
Seldom ( 81,6///%)
selennnnn ( 62,0///%)
siyahbeyaz06(73,0///%)
Ambuyanbu (75,6/74.9//%)
nurceng(62.4///% )
liymonatta(55/ / / % ) yeni üye, hedef kilosu:
2. TAKIM ORTALAMASI:
kızlar ben hala eve gitmedim.74.9 ciktim burda yarin bide evde tartilirim.
lymonatta bu gün kilo bildirim günü tartılmadın mı:44:Hedef kilom 49
-lymonatta sen de bendensin desene sabah sabah köfte
-akrep aldığın kalori az gözüküyor ama niye az diyemiyorum fazlasıyla aldığımız kalorileri düşündüğümde...
-bahire menülerini yazmaya devam et ama biraz daha diyet moduna girsen iyi olur patatesler falan....
-ambu hofffff ne olacak bu yemeler, bizde bahane arıyoruz zaten biri ye dese de yesem diye
-siyah beyaz yarasınnnnnn, gofretler falan. gofret olmasa iyiymiş ama
-nurceng aslında kış çocukları şanslı yaz çocukları daha sık hasta oluyorlar. öksürük tıksırık olmasında çapaklanma geçiyor. içtiğimiz çay ile çapaklarına sabah uyanınca masaj yapabilirsin. çay iyi geliyor anne sütü iyi geliyor bunları denemelisin bence.
- ve akrep gene sana döndüm. ya ömürlük karar almadım çünkü her akşam saat 7de yemek yedikten sonra 4 rekat namaz borcuna girmek istemedim. ama bu kararımı her ay gözden geçirebilirim. dün iyi ki kararımı yeniledim valla zor tuttum kendimioğlanın doğum günü kutlaması falan pastayı 7ye çeyrek kala kestik. sonrasında da işin ucunda ceza olmasa bişiler yemek isterdim
2.TAKIM 347. ETAP**
Akrep33 ( 62 ///%)
Seldom ( 81,6///%)
selennnnn ( 62,0///%)
siyahbeyaz06(73,0///%)
Ambuyanbu (75,6/74.9/0,7/0,93%)
nurceng(62.4/62.1/0.3/% )
liymonatta(55/ / / % ) yeni üye, hedef kilosu: 49
2. TAKIM ORTALAMASI:
siyahbeyaz şükür ki çocuğa bişey olmamış ve tartıldıktan sonra kırılmış
ambu bak tartı farkı da olsa kilo vermiş gözüküyorsun lütfen yarından itibaren dikkat et ve kilo alma. düşünsene bu hafta 1 kilo almışsın fakat seni tarı 1700 gr eksik gösteriyor haftaya da kilo alırsan normal tartında +3,5 kilo falan çıkarsın.o yüzden aman dikkat:18:
lymonatta bu gün kilo bildirim günü tartılmadın mı:44:
2.TAKIM 347. ETAP**
liymonatta(55,2/54 / / % ) yeni üye, hedef kilosu: 49
bu kez doğru yaptım galiba
ben 14 guruptayım bildirimler perşembeye alınmıştı diğer gurupları dolaştım bir bu guruptakiler bildirimde bulunmuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?