Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

-lymonatta sen de bendensin desene sabah sabah köfte
-akrep aldığın kalori az gözüküyor ama niye az diyemiyorum fazlasıyla aldığımız kalorileri düşündüğümde...
-bahire menülerini yazmaya devam et ama biraz daha diyet moduna girsen iyi olur patatesler falan....
-ambu hofffff ne olacak bu yemeler, bizde bahane arıyoruz zaten biri ye dese de yesem diye
-siyah beyaz yarasınnnnnn, gofretler falan. gofret olmasa iyiymiş ama
-nurceng aslında kış çocukları şanslı yaz çocukları daha sık hasta oluyorlar. öksürük tıksırık olmasında çapaklanma geçiyor. içtiğimiz çay ile çapaklarına sabah uyanınca masaj yapabilirsin. çay iyi geliyor anne sütü iyi geliyor bunları denemelisin bence.
- ve akrep gene sana döndüm. ya ömürlük karar almadım çünkü her akşam saat 7de yemek yedikten sonra 4 rekat namaz borcuna girmek istemedim. ama bu kararımı her ay gözden geçirebilirim. dün iyi ki kararımı yeniledim valla zor tuttum kendimioğlanın doğum günü kutlaması falan pastayı 7ye çeyrek kala kestik. sonrasında da işin ucunda ceza olmasa bişiler yemek isterdim

kızlar diyette değilim o yüzden yediklerimi yazamicam

-yürüyüş yarım saat
-100 tane kolay mekik, 200 sırt üstü bisiklet çevirme hareketi
-kitap sonsuz nur 1 (peygamberin yolu idi galiba o yarışmaya da katılmak bahane önemli olan peygamer efendimizin(SAV) hayatını okumak daha iyi öğrenmek, meal yarışması için okuma planları bi köşede duruyor herhalde onu da son haftaya sıkıştırıp okurum)

-şubat ayı kararım saat 19a kadar yemek bitmiş olacak, 20:30 a kadar da belki araöğün niyetine 1 kuru kayısı 1 çay bardağı süt olabilir, en azından bunlara ceza vermicem kendime. ceza 50 tl...

2.TAKIM 347. ETAP**

Akrep33 ( 62 ///%)
Seldom ( 81,6///%)
hedef52 ( 64,0/64,5/-0,5/-0,78 %)
selennnnn ( 62,0///%)
siyahbeyaz06(73,0///%)
Ambuyanbu (75,6///%)
nurceng(62.4///% )
liymonatta(55/ / / % ) yeni üye, hedef kilosu:

2. TAKIM ORTALAMASI:

kızlar lütfen en son listeyi alıntılayıp ilgili yerleri doldurarak bildirim yapın.

Hedef kilom 49

ben kopyalayamiyorum hedefim olmuyor.telim cok da akilli degil.
kilom ayni.yefiklerim ve spor birbirini iyi dengelemis.su pis bogazimi tutsam vericem de......

2.TAKIM 347. ETAP**

Akrep33 ( 62 ///%)
Seldom ( 81,6///%)
hedef52 ( 64,0/64,5/-0,5/-0,78 %)
selennnnn ( 62,0///%)
siyahbeyaz06(73,0///%)
Ambuyanbu (75,6/74.9/0,7/0,93%)
nurceng(62.4///% )
liymonatta(55/ / / % ) yeni üye, hedef kilosu: 49

2. TAKIM ORTALAMASI:

siyahbeyaz şükür ki çocuğa bişey olmamış ve tartıldıktan sonra kırılmış

ambu bak tartı farkı da olsa kilo vermiş gözüküyorsun lütfen yarından itibaren dikkat et ve kilo alma. düşünsene bu hafta 1 kilo almışsın fakat seni tarı 1700 gr eksik gösteriyor haftaya da kilo alırsan normal tartında +3,5 kilo falan çıkarsın.o yüzden aman dikkat:18:

Canım çay ile gözlerini siliyorum ve elimle masaj yapıyorum kendi sutumle silmedim onu da denerim benim korkum göz önemli ilerde bi sıkıntı yaratır mı diyorum

Sali günkü yağlı pidelere ragmen vermisim şükür

Öğlen :
1 Porsiyon Kakaolu Puding
205kcal | Öğle12:59

1 Çay B. Çay, tek şekerli
13kcal | Öğle12:59

1 Porsiyon Sulu Köfte
318kcal | Öğle12:59

1 Porsiyon Kırmızı Mercimek Çor...
183kcal | Öğle12:59

Sanki çok oldu değil mi??

siyahbeyaz cok gecmis Allah bebisini korumus sadaka ver canim.
hedefcim ben kendimi evdeki tarti daha az tartar diye motive ediyorum simdilik.eve gidince gorucez bakalim sevinicemmi uzulucemmi
sabah yediklerim sucuklu yumurta bir buyuk dilim ekmek peynir cay
ara damlasakizli turk kahvesi
iki gundur hareket yapamadim malesef cocuklarla evde dans ediyoduk burda babam sesten rahatsiz olmasin diye yapamadik.
akrep kaptanim ben aksamlari bebegi sallarken Ahmet Hocanin Itikat adli kitabini okuyorum ama yanimda getirmedim.hergunde okuyamiyorum zaten kitap elime alinca anne bize hikaye oku diyen bir minnosum var

kızlar ben takım içi yarışıyorum geçen hafta 89700 bu hafta 89 bir haftada 700 gr gitmiş darısı bu haftaya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…