Bu arafa dun annwnlere kayinvalidemlete gidince hwmen sabah tartı da fazla ciktim ama tabiki hamurislerini yedigim icin
çok güzel olmuş afiyet olsunsabahki menüm Eki Görüntüle 963897
Hafta sonu misafir vardı temizlik hazırlık derken gecti dün tekrar bebisimi dr a goturduk malesef gözü tam gecti dwrken yine capaklanmaya başladı yavrum ya 15 gunlukten itibaren devam efiyor bir gecseydi boy kilo iyi dedi ama krem verdi ve masaj yapın dedi büyük oglanda dün ateslendi simdi ona biseylet yedirmeye uğraşıyorum off ne zaman büyüyecek bunlar ya
Arada öyle şeyler olur.Zaten biraz koşuşturmuşun... Artık işlerini yoluna koyduysan diyet zamanı ve spor...
Bunu bugün güzel bir spor yaparak kapatabilirsin.. Kolay gelsin... Bol bol terle
Allah yardimcin olsun canim.ben buyuk oglusda bir cumartesi muayeneye diger cumartesi konturele gidiyodum.gecen sene ikisini bir goturmeye basladim.bu sene biraz daha rahatim buyukten ama simdide kucuk devamli hasta.yazin bile burnu akar dusun simdiki halini.doktor artik telefonda ilac verebiliyo bize.genede cok sukur Allah dermansiz dert vermesin.ben yaza dogru ufaklikla yuruyuse cikicagimi denize daha rahat gidicegimi dusundukce biraz icim rahatliyo.sende simdiye bakip karamsar olma yaza dogru daha rahat edersin Insaallah.babanem derdiki dogan buyur bende ahhhh gelde bana sor derdim.ama gercekten simdi hak veriyorum yeterki Allah saglik sihhat versin
Evet, ben de çok sevdim bu siteyifittingo.com orada var...valla güzel siteymiş.
Sen bu kararına bir ömürlük uy canikom, en azından hafta sonu abartmalarının acısı okadarda çok olmaz..dün akşam geç saatlerde şeyler yedim aslında herşey çok iyiydi ama gece uzadıkça yedim işte
tekrar akşam saat 7den sonra yememe kararı almalıyım.
Sağolsun akrepcim o kararı aldırmıştı. ama kendime söz verirken 1 aylığına dedim,ocak ayı boyunca 4 defa akşam saat 7den sonra bişeyler yemiştim. şimdi aynı kararı bir daha almalıyım, alıyorum.
sabahki menüm Eki Görüntüle 963897
Geçmiş olsun canım.Hafta sonu misafir vardı temizlik hazırlık derken gecti dün tekrar bebisimi dr a goturduk malesef gözü tam gecti dwrken yine capaklanmaya başladı yavrum ya 15 gunlukten itibaren devam efiyor bir gecseydi boy kilo iyi dedi ama krem verdi ve masaj yapın dedi büyük oglanda dün ateslendi simdi ona biseylet yedirmeye uğraşıyorum off ne zaman büyüyecek bunlar ya
Arkadaşlar kitap okumak ve spor yapmak grubumuzun kurallarından biri ancak hiçbirimiz bu konuda bir paylaşımda
bulunmuyor...
İşin zormuş kuzucum sen yinede dikkat et..akrep kaptanim Allah Kerim diye yazarken onumdeki ogunlerde ne yiycegimi bilemedigimi ve annemin yedirmeye bayildigini dusunerek bakalim onume neler gelicek ve ben ne kadarini yiycem diye dusunerek yazdim. bide burda gercekten sistim canim annem buzluktakileri bile cozdurup bize yedirmeye calisiyo((((
Evet kızla işten geldim biraz müsli biraz salata yedim şimdi spor zaman leslie ile 5 mil koşuyorum...
hadi kolay gelsin...
Kuzu gofret ve çikolata ne yaaherkese iyi aksamlar.sabahki kahvaltim herzamankinden.arada sutlukahve iki tane gofret.oglen tavuksuyu corba bir but bir kase yogurt bir portakal. aksam karnibahar yemegi uc kofte bir kase yogurt iki tane gofret .birazdan turk kahvesi icicem minik cikolatayla.
Sporunu sevdimkahvalti yumurta,balli ekmek
ogle tost
ara sinirsiz sutlac
aksam pismanlik pismanlik salata yigurt,komsudan gelen 4 tabe cigkofte
bir saat spor,bol bol su
Bunuda sevdimayrica 20 dakikada yurudum bugun
bugünki menüm
sabah
1 dilim ekmek
5/6 çatal patates kızartması
peynir zeytin omlet
öğle
6/5 çatal pirinç pilavı
1 kase tas kebabı
akşam
2 kase yoğurt çorbası salata
1 saat yürüyüs
Dünkü menüm:
Sabah:
3 kaşık karışım yoğurt, öncesi saımsak turşusu 1 kaşık, ılık 1 bardak su..
Kahvaltı:
1 kupa kokteyl meyve suyu
Öğle:
1 bardak kokteyl meyve suyu, 3 kurabiye
Akşam:
Kısır,tere, turşu
Spor:
30 dk kondisyon bisikleti
Kitap:
Yanlışlıklar komedyası/TORSTEN KROL CALLISTO
Su:
8 bardak
Aldığım kalori:
789
Harcadığım kalori:
184
herkese iyi aksamlar.sabahki kahvaltim herzamankinden.arada sutlukahve iki tane gofret.oglen tavuksuyu corba bir but bir kase yogurt bir portakal. aksam karnibahar yemegi uc kofte bir kase yogurt iki tane gofret .birazdan turk kahvesi icicem minik cikolatayla.
kahvalti yumurta,balli ekmek
ogle tost
ara sinirsiz sutlac
aksam pismanlik pismanlik salata yigurt,komsudan gelen 4 tabe cigkofte
bir saat spor,bol bol su
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?